2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canim saçmalama swnde annesin ve b3beginj düşün onu neden uzuyorsun

N Nesri0621 gelir güzel yerlere inş.bizim ailede daha çocukken bana danışırlardı bişeyleri.şu An bile annem arar kardeşin şöyle yapck yapsın mı der.abimin ödevlerini ben yapardım. Ilkokulda öğretmen gelmeyince müdürü arar bana haber gönderirdi konuyu anlatsın die:) her yerde 1.ydm şu anda da çok şükür evlendim ve istediğim mesleği kazandım okuyrm. Çevremde hep yapamaz dediler aslında biliyolardı yapacağımı ama moral bozmak için.hiç bişeyden eksik kalmadım ama çok sinirli bi insanım ya malesef psikoloğa gitmeyi düşünyrm stresten oluyo herşeyi yapmak isteyince böyle oluyo.kızım için üzülyrm ona karşı da böyle olurum die senin kız da sinir li mi

Off hem de nasıl sinirli sabah uyanınca hele okula gitmek için 7 de evden çıkıyo o saatte de uyanınca çok sinirli oluyor her sabah birbirimize giriyoruz bi de çok ısrarcı istediği şeyde tutturuyo olana kadar veya yiyecek bişey ikram ediyo zorla yedirir bana çok ısrarcı çooook sende de var mı ısrarcılık

matsiyahoje canim neye kirildiysan soyle bence annnene munasip bi dille ki bundan sonraki surecte dikkat etsin... yoksa icine atarsan karsi taraf da farkina varmazsa uzulursun

heyuuuuuuuuuuuuu biz bugün 29+0 ız eee 30. haftaya adım atarken artık çamaşırları yıkayıp yavaştan hastane çantası hazırlamaya geçebiriz dedikkk :)
kıyafetlerimiz yıkandı mis kokulu oğlumun mis kokulu çamaşırları oldu :)
kuruyanlar ütülenmeye de başlandı :) ne de tatlışlar Allahımmm :) rabbim içinde görmeyi sevmeyi nasip etsin hepimize :)

Arkadaşlar 32. haftasında bebeği hala dönmemiş olan var mı acaba? Ben normal doğum istiyorum ama bebek dönmezse yapamazmışım

Donme ihtimali var doye biliyom tabi biraz yer daraliyor ama gene de donebilir. Makat normal dogum olabiliyor ama bence hic riske atma cnm doktorun ne derse onu yap. Ben bisi sorabilir miyim sana haftadasimi bulmusken :)) kasilmalarin oluyo mu hic boyle bebek toplaniyor pozisyon degistirince geciyor seklinde

matsiyahoje anlat bak rah
Yok o büyüyünce düzelir kendi kendimi eğitim ben resmen düşünürüm şu hareketim yanlış yapmamayı öğrenirim ısrar yok ta sinirime engel olamyrm aslında o da normal o kadar ağır bi yüzünü altındayım ki anlatamam yani.o küçükken olan sinir de hep kafasına herşeyi takmaktan oluyo ama bende istediğim şey illa olsun isterim hele de okula ilgiliyse. Bak bende çok küçükken kurbanı öğrendim kız.hatta ailede tek bilen bendim anneme de ben öğrettim:))

Ay yerim ben o çorapları elbiseleri allah güzel günlerde giymeyi nasip etsin inş az kaldı az

Selam kizlar bizde kismetse yarin doktora gidiyoruz ned kadar oldu bakalim Elif hanim ...
Bugun alisverise cikmistik esimle adi bustiyer olarak geciyo ic camasircilarda var ici sungerli olanlar dan emzirirken cok rahat oluyo tavsiye ederim alttan yukari dogru kaliriyosun inanin emzirme sutyenlrrindense boyle kullanim cok daha rahat oluyo... bu arada ben bu hafta tam 1 kg aldim bir haftada saka gibi ama gercek 53 ile baslamistim 51 e dusmustum ilk qylar suan tam 63 kg mim ben 63 le doguma giderim diyordum

Canim benim annen bile olsa kimse icin su halinle kendini uzmeye aglamaya degmez benimde anneme cok kizdigim anlar oluyo ama yapacak birsey yok aylardir konusurken gelsene gezmeye torununu ozlemedinmi diyorumcanii ama orali olmuyo kendi bilir herkes hiic cani sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…