- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #56.881
B3n de de hem kan pihtilasmasi hemde rahim damarım da tek tarafta centik var o yüzden coraspin şart ama işte birde suyu azaltmasaaa bilmiyordum, ben plesenta yaşlanması için. kan dolaşımımda sıkıntı var.
bu haftalara kadar gayet iyiydi ama son iki haftada çok ve hızlıca azalmış.
Canim saçmalama swnde annesin ve b3beginj düşün onu neden uzuyorsunkızlar annem yüzünden bir saattir ağlıyorum tutarsızlığı saçma hareketleri düşüncesizliği unursamazlığı bencilliği herşeyi bitirdi artık beni... onun yüzünden perişan haldeyim. karnım belim ağrıyor yatıyorum bi yandan ağlamamı durduramıyorum bi yandan da kızım için korkuyorum. asla öyle bi anne olmıcam. asla!
tövbe de kııııızKizzz ben 95 e sikio çok zor durumdayim 105 fln paklar beni yok ben dedim dicemi sivilce kadar olsa yeter
Artık 75 beden olsa ne güsel minnak minnaktövbe de kııııız
Off hem de nasıl sinirli sabah uyanınca hele okula gitmek için 7 de evden çıkıyo o saatte de uyanınca çok sinirli oluyor her sabah birbirimize giriyoruzN Nesri0621 gelir güzel yerlere inş.bizim ailede daha çocukken bana danışırlardı bişeyleri.şu An bile annem arar kardeşin şöyle yapck yapsın mı der.abimin ödevlerini ben yapardım. Ilkokulda öğretmen gelmeyince müdürü arar bana haber gönderirdi konuyu anlatsın die:) her yerde 1.ydm şu anda da çok şükür evlendim ve istediğim mesleği kazandım okuyrm. Çevremde hep yapamaz dediler aslında biliyolardı yapacağımı ama moral bozmak için.hiç bişeyden eksik kalmadım ama çok sinirli bi insanım ya malesef psikoloğa gitmeyi düşünyrm stresten oluyo herşeyi yapmak isteyince böyle oluyo.kızım için üzülyrm ona karşı da böyle olurum die senin kız da sinir li mi
yook yoook 85 candırArtık 75 beden olsa ne güsel minnak minnak
Arkadaşlar 32. haftasında bebeği hala dönmemiş olan var mı acaba? Ben normal doğum istiyorum ama bebek dönmezse yapamazmışım
Yok o büyüyünce düzelir kendi kendimi eğitim ben resmen düşünürüm şu hareketim yanlış yapmamayı öğrenirim ısrar yok ta sinirime engel olamyrm aslında o da normal o kadar ağır bi yüzünü altındayım ki anlatamam yani.o küçükken olan sinir de hep kafasına herşeyi takmaktan oluyo ama bende istediğim şey illa olsun isterim hele de okula ilgiliyse. Bak bende çok küçükken kurbanı öğrendim kız.hatta ailede tek bilen bendim anneme de ben öğrettim:))Off hem de nasıl sinirli sabah uyanınca hele okula gitmek için 7 de evden çıkıyo o saatte de uyanınca çok sinirli oluyor her sabah birbirimize giriyoruzbi de çok ısrarcı istediği şeyde tutturuyo olana kadar veya yiyecek bişey ikram ediyo zorla yedirir bana çok ısrarcı çooook sende de var mı ısrarcılık
Ay yerim ben o çorapları elbiseleri allah güzel günlerde giymeyi nasip etsin inş az kaldı azheyuuuuuuuuuuuuu biz bugün 29+0 ız eee 30. haftaya adım atarken artık çamaşırları yıkayıp yavaştan hastane çantası hazırlamaya geçebiriz dedikkk :)
kıyafetlerimiz yıkandı mis kokulu oğlumun mis kokulu çamaşırları oldu :)
kuruyanlar ütülenmeye de başlandı :) ne de tatlışlar Allahımmm :) rabbim içinde görmeyi sevmeyi nasip etsin hepimize :)
Eki Görüntüle 1842738 Eki Görüntüle 1842739 Eki Görüntüle 1842741
Ben daha iki gün önce gittim doğum pozisyonunda ama 38 e kadar döner devamlı korkma dedi bana hiç aldırmadı bile resmenArkadaşlar 32. haftasında bebeği hala dönmemiş olan var mı acaba? Ben normal doğum istiyorum ama bebek dönmezse yapamazmışım
Senin de mi sezeryan kiBenim doğuma 40 gün kalmisss
amin canım beniiimm inşallahhh :) zaman akıp gidiyor valla :)Ay yerim ben o çorapları elbiseleri allah güzel günlerde giymeyi nasip etsin inş az kaldı az
Canim benim annen bile olsa kimse icin su halinle kendini uzmeye aglamaya degmez benimde anneme cok kizdigim anlar oluyo ama yapacak birsey yok aylardir konusurken gelsene gezmeye torununu ozlemedinmi diyorumcanii ama orali olmuyo kendi bilir herkes hiic cani sıkmakızlar annem yüzünden bir saattir ağlıyorum tutarsızlığı saçma hareketleri düşüncesizliği unursamazlığı bencilliği herşeyi bitirdi artık beni... onun yüzünden perişan haldeyim. karnım belim ağrıyor yatıyorum bi yandan ağlamamı durduramıyorum bi yandan da kızım için korkuyorum. asla öyle bi anne olmıcam. asla!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?