2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Bazen iyi de ısrarcı olmak bazen de kötü allah iyilerle karşılaştırsın inşallah çenesine de çözüm bulsak tamam da zor görünüyo.kuranı da bilerek küçükken öğrensin istedim daha iyi olur diye düşündüm

Kasılma şeklinde değil ama bir tarafa toplanıp düzelme oluyor..bazen karnımın sağ yada sol tarafı sipsivri oluyor çok komikbirkaç dakkaya geçiyor..benim karnım genelde çok gergin nedense ben de o konuyu anlayamıyorum

HADİ HAYIRLI HABERLERLE GEL İNŞALLAH CANIM BENİM :) OĞLUŞUN NASIL?
SENDE DE BİZDE OLDUGU GİBİ EVDEKİ HESAP ÇARŞIYA UYMAMIŞ KİLO KONUSUNDA :) BOŞVER SAĞLIKLI OLALIM HEM BİZ HEM BEBEKLERİMİZ DE BU KİLO İŞİNE DE Bİ EL ATARIZ DOĞUMDAN SONRA :) :)

Evet cnm aynen ama sivrildigi yer sert olunca bi de mesaneye falan da baski olunca o sirada çişim geliyo :) ben de kasiliyo mu acaba diyom. Ay insallah kuzularimz saglikla gelsin vaktyle

Senin de mi sezeryan ki ben de çok merak edyrm kaç gün kaldı ya görünen en fazla 42 ama o kadar da durmsın yani çok merak edyrm
Benim sezeryan canım evet 5 gün önce alicak o yüzden.normal doğumu bekliceksen inşallah zamanında gelir bebisin

Kizlar merhaba
Dogum cantasi hazirladiniz mi neler koyalim su tek kullanimlik lohusa kulotlari varmis ise yariyor mu alalimmi

kızlaaar giyindim kuşandım süslendim eşimin işten gelmesini bekliyordum yemeğe götürecekti saat 8 i 10 geçe aradım eşim müşterideyim dükkana geçince bi müşteri daha gelcek dedi şu an saat 9 ve eşim gelmedi... evde yemekte yok biz ne zaman yemeğe gidecek olsak müşteriler anlaşmış gibi o saatte geliyo iş oluyor diye sevinsem mi yoksa şansıma üzülsem mi bilemedim... üstümü değiştim bu saatten sonra yemek yapcam... artık ne yapacaksam

Kizlar merhaba
Dogum cantasi hazirladiniz mi neler koyalim su tek kullanimlik lohusa kulotlari varmis ise yariyor mu alalimmi
Ben depend hasta bezi aldım hem bez hem de iç çamaşırı gibi giyiliyo tabi dün ebe bi arkadaşımla konuştum sezeryan olursam onu giymen zor olur altına serilenden de al dedi ama bilemedim bebeğe en az 3 takım koy dedi kendine çorap Terlik gecelik pijama takımı al ama çorap sıkı olmasın dr lar kızıyo dedi ayağı sıkıyomuş lastik kısmı kan dolaşımını etkiliyomuş.bez Islak mendil hastane çıkışları Emzik Alt açma bezi battaniye aldım bebeğe kendim içinde Deodorant ayna Makyaj malzemesi çıkışta giyeceklerim hurma ve zemzem aldım

Kizlar merhaba
Ben aldım hastanede kaldıpımda da bşrini kullandım ama pamuk külot gibi rahat değil tenini rahatsız etti açıkçası bir de yaz çok öecbur kalmazsam kullanmayacağım geri kalanları

Deodorant kullanma derim çünkü bebek annesini kokuyla hisseder deodorant kokunu değiştirir

Kontraksiyondur rahim doğum için hazırlık yapıyor, nasıl kasılacağını öğreniyor bir diğer adı Braxton Hicks. Genelde sancısızdır ve pozisyon değiştirmekle geçer

Kız baciiimmm benimkiler küçük zaten 75 den 80 e çıktı çok mutluyum emzirme zamanında da 85 olur anca iyi yani

Artık 75 beden olsa ne güsel minnak minnak

Yok kız hiç güzel değil bence 80 85 idealdir

Arkadaşlar 32. haftasında bebeği hala dönmemiş olan var mı acaba? Ben normal doğum istiyorum ama bebek dönmezse yapamazmışım

Benim kuzu 35.hafta da döndü ama sanki yine donmus gibi hissediyorum kaburga ağrım tekrar başladı çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…