- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #56.901
Bazen iyi de ısrarcı olmak bazen de kötü allah iyilerle karşılaştırsın inşallah çenesine de çözüm bulsak tamam da zor görünüyo.kuranı da bilerek küçükken öğrensin istedim daha iyi olur diye düşündümmatsiyahoje anlat bak rah
Yok o büyüyünce düzelir kendi kendimi eğitim ben resmen düşünürüm şu hareketim yanlış yapmamayı öğrenirim ısrar yok ta sinirime engel olamyrm aslında o da normal o kadar ağır bi yüzünü altındayım ki anlatamam yani.o küçükken olan sinir de hep kafasına herşeyi takmaktan oluyo ama bende istediğim şey illa olsun isterim hele de okula ilgiliyse. Bak bende çok küçükken kurbanı öğrendim kız.hatta ailede tek bilen bendim anneme de ben öğrettim:))
Donme ihtimali var doye biliyom tabi biraz yer daraliyor ama gene de donebilir. Makat normal dogum olabiliyor ama bence hic riske atma cnm doktorun ne derse onu yap. Ben bisi sorabilir miyim sana haftadasimi bulmusken :)) kasilmalarin oluyo mu hic boyle bebek toplaniyor pozisyon degistirince geciyor seklinde
HADİ HAYIRLI HABERLERLE GEL İNŞALLAH CANIM BENİM :) OĞLUŞUN NASIL?Selam kizlar bizde kismetse yarin doktora gidiyoruz ned kadar oldu bakalim Elif hanim ...
Bugun alisverise cikmistik esimle adi bustiyer olarak geciyo ic camasircilarda var ici sungerli olanlar dan emzirirken cok rahat oluyo tavsiye ederim alttan yukari dogru kaliriyosun inanin emzirme sutyenlrrindense boyle kullanim cok daha rahat oluyo... bu arada ben bu hafta tam 1 kg aldim bir haftada saka gibi ama gercek 53 ile baslamistim 51 e dusmustum ilk qylar suan tam 63 kg mim ben 63 le doguma giderim diyordum
Kasılma şeklinde değil ama bir tarafa toplanıp düzelme oluyor..bazen karnımın sağ yada sol tarafı sipsivri oluyor çok komikbirkaç dakkaya geçiyor..benim karnım genelde çok gergin nedense ben de o konuyu anlayamıyorum
Arkadaşlar 32. haftasında bebeği hala dönmemiş olan var mı acaba? Ben normal doğum istiyorum ama bebek dönmezse yapamazmışım
Döner canım, benim ki de 32ye kadar tersti sonradan döndüArkadaşlar 32. haftasında bebeği hala dönmemiş olan var mı acaba? Ben normal doğum istiyorum ama bebek dönmezse yapamazmışım
Benim sezeryan canım evet 5 gün önce alicak o yüzden.normal doğumu bekliceksen inşallah zamanında gelir bebisinSenin de mi sezeryan kiben de çok merak edyrm kaç gün kaldı ya görünen en fazla 42 ama o kadar da durmsın yani çok merak edyrm
Evet inş şu An normal için bi sorun yok biraz kafa büyük ama daha sorun olur demedi dr um inş normal olur.Benim sezeryan canım evet 5 gün önce alicak o yüzden.normal doğumu bekliceksen inşallah zamanında gelir bebisin
Arkadaşlar 32. haftasında bebeği hala dönmemiş olan var mı acaba? Ben normal doğum istiyorum ama bebek dönmezse yapamazmışım
Ben depend hasta bezi aldım hem bez hem de iç çamaşırı gibi giyiliyo tabi dün ebe bi arkadaşımla konuştum sezeryan olursam onu giymen zor olur altına serilenden de al dedi ama bilemedim bebeğe en az 3 takım koy dedi kendine çorap Terlik gecelik pijama takımı al ama çorap sıkı olmasın dr lar kızıyo dedi ayağı sıkıyomuş lastik kısmı kan dolaşımını etkiliyomuş.bez Islak mendil hastane çıkışları Emzik Alt açma bezi battaniye aldım bebeğe kendim içinde Deodorant ayna Makyaj malzemesi çıkışta giyeceklerim hurma ve zemzem aldımKizlar merhaba
Dogum cantasi hazirladiniz mi neler koyalim su tek kullanimlik lohusa kulotlari varmis ise yariyor mu alalimmi
Ben aldım hastanede kaldıpımda da bşrini kullandım ama pamuk külot gibi rahat değil tenini rahatsız etti açıkçası bir de yaz çok öecbur kalmazsam kullanmayacağım geri kalanlarıKizlar merhaba
Dogum cantasi hazirladiniz mi neler koyalim su tek kullanimlik lohusa kulotlari varmis ise yariyor mu alalimmi
Maşallah canım maşallah...:))) 76.5
+24.5 kg
Ben depend hasta bezi aldım hem bez hem de iç çamaşırı gibi giyiliyo tabi dün ebe bi arkadaşımla konuştum sezeryan olursam onu giymen zor olur altına serilenden de al dedi ama bilemedim bebeğe en az 3 takım koy dedi kendine çorap Terlik gecelik pijama takımı al ama çorap sıkı olmasın dr lar kızıyo dedi ayağı sıkıyomuş lastik kısmı kan dolaşımını etkiliyomuş.bez Islak mendil hastane çıkışları Emzik Alt açma bezi battaniye aldım bebeğe kendim içinde Deodorant ayna Makyaj malzemesi çıkışta giyeceklerim hurma ve zemzem aldım
Kasılma şeklinde değil ama bir tarafa toplanıp düzelme oluyor..bazen karnımın sağ yada sol tarafı sipsivri oluyor çok komikbirkaç dakkaya geçiyor..benim karnım genelde çok gergin nedense ben de o konuyu anlayamıyorum
Benim ikiz (tekillere göre 4 hafta önden gidee) 30. haftada değişme ihtimali az denmişti ama şu an ikisi de baş aşağı:)))33+4 uz.hala donmedik.daha da donecege benzemiyor dedi doktor.milim oynamamis pozisyonu cunku
Artık 75 beden olsa ne güsel minnak minnak
Aynen cnm pozisyon degstrnce geciyorKontraksiyondur rahim doğum için hazırlık yapıyor, nasıl kasılacağını öğreniyor bir diğer adı Braxton Hicks. Genelde sancısızdır ve pozisyon değiştirmekle geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?