- 29 Ekim 2015
- 2.021
- 1.427
- 133
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #56.921
Kızlar acil Yardımınıza ihtiyacım var sol kaburgam çok kötü ağrıyor 2 gündür kesintisiz bebekle ilgili olduğunu düşünmüyorum bebeğin konumunu biliyorum çünkü nefesimi kesecek derecede hiç iyi değilim ne yapabilirim fikri olan var mı
Acaba cok mu kilo aldin aklima bu geldi benim gecmezse mutlaka dr.a git cnm
Aynı sıkıntı bende de mevcut ama ne yapılabilir bilmiyorum. Gece çok fena uyuşuyor hatta kaburgamKızlar acil Yardımınıza ihtiyacım var sol kaburgam çok kötü ağrıyor 2 gündür kesintisiz bebekle ilgili olduğunu düşünmüyorum bebeğin konumunu biliyorum çünkü nefesimi kesecek derecede hiç iyi değilim ne yapabilirim fikri olan var mı
Ben beğendim canim Hazar ı. Ama alperen de cok güzel manası da güzel.yeğenimin adı...Bu arada kizlar oglusumun ismini HAZAR dusunuyoruz aslinda benim aklimda alperen vardi esim hazar i istiyor nasil sizce ?
Benim memişlerde 75. Emzirirken kendimi harika hissediyordumKız baciiimmm benimkiler küçük zaten 75 den 80 e çıktı çok mutluyumemzirme zamanında da 85 olur anca iyi yani
Yok kız hiç güzel değil bence 80 85 idealdir
Benim kuzu 35.hafta da döndü ama sanki yine donmus gibi hissediyorum kaburga ağrım tekrar başladı çünkü
Ben orda kaldığım sürede değil de çıkarken bi kere kullanmayı düşünüyorum hani bi koku oluyomuş lohusa kokusu diyolar bizim ailede nasıl olduğunu bilmyrm ama en azından eve gelene kadar olur.evde devamlı dua alırım kullanmamDeodorant kullanma derim çünkü bebek annesini kokuyla hisseder deodorant kokunu değiştirir
Hazar güzel benceBu arada kizlar oglusumun ismini HAZAR dusunuyoruz aslinda benim aklimda alperen vardi esim hazar i istiyor nasil sizce ?
Kizlar merhaba
Dogum cantasi hazirladiniz mi neler koyalim su tek kullanimlik lohusa kulotlari varmis ise yariyor mu alalimmi
Sağol canım .. evet hala var ağrılar devam her hafta nst ve cati muayenesine giriyorum 36 haftaya getirdik cok şükür böyle böyle bir dogsada bitse artık delik desik oldum iyice bir serumun izi geçmeden yenisi açılıyor ve benim.5 yaşında kizim var benden asla ayrilamayan çocuk bile korkuyor artık çoook zorÇok geçmiş olsın kuzımmpeki hala etken doğum riskin var mı ? şuan çok şükür iyiyim geçti ağrılarım herhalde doğuma kadar bu şekilde yoklayacak beni.
Bizde sisirtek kiz memisleriBenim memişlerde 75. Emzirirken kendimi harika hissediyordum@idilduam canim bence hiç özenme. Kadında iri göğüs bi bağğyan olarak bana ile çok çekici geliyor
Keşşgee benim olsaaa
Ay deme kiz döner döner benim.ki hergün bir yerde bu hafta 2 kez döndü bu yukarı bir aşağı anlamadım bu işten bisi ama inşallah normal olurlarBildirimlere bakacak firsatim olmadı canlar. Hayırlı geceler olsun herkese
Bebeğin kafası sol kaburgama dayanıyor çok agrim var. Zannediyorum ayakları da sağ leğen kemiğime doğru çünkü oraya vuruyor. hatta öne doğru egilemiyorum batiyor iyice kaburgam. İki gündur sınavlarim vardı çok zorlandim, öyle ki bugün hemen çıkmak için bi çok soruyu salladim
Yan mi duruyor bu bebiş, ne olacak bu gidiş
Koca kafalı oğlum dönemezse, sezaryenle biter bu iş hobaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?