2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar acil Yardımınıza ihtiyacım var sol kaburgam çok kötü ağrıyor 2 gündür kesintisiz bebekle ilgili olduğunu düşünmüyorum bebeğin konumunu biliyorum çünkü nefesimi kesecek derecede hiç iyi değilim ne yapabilirim fikri olan var mı

ben arkadas grubumun tavsiyesiyle depend aldim.cok cok memnun kaldilar sezeryan sonrasi ozellikle.

Kızlar iyi aksamlar

Ben bugun kuzumun çantasını hazırladım
Kendi dogum çantami ise kısmen hazirladim
Eksikler var alacağım insaallah ama acil ihtiyaclarim yerleştirildi insaallah

Cok garip duygular icindeyim
Esime tembihliyorun su surda bu burda
Bunu giydirin şunu ekleyin vs
Allah im cümlemize saglik verdin hayirli doğumlar nasip etsin insaallah
Bebislerimize de saglik sıhhat versin insaallah

Bu arada kizlar oglusumun ismini HAZAR dusunuyoruz aslinda benim aklimda alperen vardi esim hazar i istiyor nasil sizce ?

Bildirimlere bakacak firsatim olmadı canlar. Hayırlı geceler olsun herkese

Bebeğin kafası sol kaburgama dayanıyor çok agrim var. Zannediyorum ayakları da sağ leğen kemiğime doğru çünkü oraya vuruyor. hatta öne doğru egilemiyorum batiyor iyice kaburgam. İki gündur sınavlarim vardı çok zorlandim, öyle ki bugün hemen çıkmak için bi çok soruyu salladim

Yan mi duruyor bu bebiş, ne olacak bu gidiş
Koca kafalı oğlum dönemezse, sezaryenle biter bu iş hobaa

Aynı sıkıntı bende de mevcut ama ne yapılabilir bilmiyorum. Gece çok fena uyuşuyor hatta kaburgam

Benim memişlerde 75. Emzirirken kendimi harika hissediyordum @idilduam canim bence hiç özenme. Kadında iri göğüs bi bağğyan olarak bana ile çok çekici geliyor
Keşşgee benim olsaaa

Deodorant kullanma derim çünkü bebek annesini kokuyla hisseder deodorant kokunu değiştirir
Ben orda kaldığım sürede değil de çıkarken bi kere kullanmayı düşünüyorum hani bi koku oluyomuş lohusa kokusu diyolar bizim ailede nasıl olduğunu bilmyrm ama en azından eve gelene kadar olur.evde devamlı dua alırım kullanmam

Kızlar bel ve kasik arada agrio yatakta bir yerden diğer yere zor donuom acıyor saniirm bebis büyüyor

Kizlar merhaba
Dogum cantasi hazirladiniz mi neler koyalim su tek kullanimlik lohusa kulotlari varmis ise yariyor mu alalimmi

Ben geçen kasılma yaşadım ve korktum açıkçası zaten her şey hazırdı o telaşla hazırladım kapı susumuze kadar gideriz sonra birkaç gün geçti annem geldi tek tek baktı neler koyduğuma bazı şeyleri gereksiz buldu mesela bebek tirnak makasi gibi :-D tek kullanimlik kulotlara baktım begenmedim hem pahalı hem terleten cinsten ben biraz uygun fiyatlı büyük beden %100 pamuk külot aldım kullanıp atacagim

Benim doğum yappacagim hastane özel ve gayet lüks olduğu halde herhangi bir hediye vermiyorlarmis ne bebege ne de anneye bunu özellikle sordum ki boşuna yüklenip gitmeyelim diye ben bu yüzden her şeyi fazla fazla koydum özellikle bebek bezi zibini bebek pamuğu göğüs pedi vs.

Çok geçmiş olsın kuzımm peki hala etken doğum riskin var mı ? şuan çok şükür iyiyim geçti ağrılarım herhalde doğuma kadar bu şekilde yoklayacak beni.
Sağol canım .. evet hala var ağrılar devam her hafta nst ve cati muayenesine giriyorum 36 haftaya getirdik cok şükür böyle böyle bir dogsada bitse artık delik desik oldum iyice bir serumun izi geçmeden yenisi açılıyor ve benim.5 yaşında kizim var benden asla ayrilamayan çocuk bile korkuyor artık çoook zor

Ay deme kiz döner döner benim.ki hergün bir yerde bu hafta 2 kez döndü bu yukarı bir aşağı anlamadım bu işten bisi ama inşallah normal olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…