- 2 Aralık 2015
- 2.490
- 2.215
- 83
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #56.941
Hayırlı ramazanlarrrrİyi geceler kızlar hayırlı ramazanlar
Çok teşekkür ederim canım peki sana kaç kalorili diyet verdi doktor bana dahiliye doktoru verdi diyeti 1400 kalorili bunu her şeker hastasına veriyo da ben hamileyim 1400 beni doyurmuyo yiyorum ben :/ 8DE basliyo bi de kahvaltı 10 ara öğün 12.30 öğle yemeği ama çok vakit var arasında açıkiyorum :/en son ki aclik 95 tokluk 193 cikmisti 75 lik seker de de 162 cikmisti
diyet listesine gore gitmiyorum tatliyi hamur isi pilav vs yemiyorum
bende bi simit bi pogaca yemistim sekersiz cayla dr sok olmustu naptin sen diyebilmiyoki onla doymamistim ben
canim anlattiklarin seker belirtisi gibi geldi bana ama havalar isindi sicaklardanda olabilir
bi hafta cok onemli degil canim dikkate almiyorlar onu hem bakarsin yakalr haftasini zamanla bnmkininde kafasi bi hafta ileri onmli dgil o dedi dr
Coraspirini bırakmadınız mı 32. hafta dolunca bırakılıyor. Bende şüphe üzerine kullandım bıraktım geçenlerde doktor öyle dedi. Bakıp herşey yolunda dedi. Hiç bahsetmedi sıvı azalır filan diye umarım gerçekten herşey yolundadır. Bir de bebekleriniz önden gidiyor mu? Kan sulandırıcı ilaçlar kullanınca bebekler biraz önden gidiyormuş. Benim hep iki hafta öndeydi. Onu bıraktım şimdi 1 hafta öndeB3n de de hem kan pihtilasmasi hemde rahim damarım da tek tarafta centik var o yüzden coraspin şart ama işte birde suyu azaltmasa
Daha dönmesi için baya zaman var canım kimi bebek sancıyla dönüyormuş. Hatta karından elleriyle çeviren doktorlar var. Aslında bebeğin dönmemesi sezaryen sebebi değilmiş ama tabi onun için çok tecrübeli doktor ve ebeler bir de aşırı özgüven lazım. Ben de göze alamam şahsen ters doğum olayını.Arkadaşlar 32. haftasında bebeği hala dönmemiş olan var mı acaba? Ben normal doğum istiyorum ama bebek dönmezse yapamazmışım
Haydi hayırlı ramazanlar olsun hepinize beyime sahur hazırladım çok şükür bugunumuze Allah ewlatlarjmizla nice ramazanlar a çıkmayı nasip etsin
Son ayda artan kan hacmi bile 1.5 kilo ekliyormuş canım kiloya kandır o kanSelam kizlar bizde kismetse yarin doktora gidiyoruz ned kadar oldu bakalim Elif hanim ...
Bugun alisverise cikmistik esimle adi bustiyer olarak geciyo ic camasircilarda var ici sungerli olanlar dan emzirirken cok rahat oluyo tavsiye ederim alttan yukari dogru kaliriyosun inanin emzirme sutyenlrrindense boyle kullanim cok daha rahat oluyo... bu arada ben bu hafta tam 1 kg aldim bir haftada saka gibi ama gercek 53 ile baslamistim 51 e dusmustum ilk qylar suan tam 63 kg mim ben 63 le doguma giderim diyordum
İki isimde çok hoş benim oğluşun adı da UMUT ASAF olacak inşallahBu arada kizlar oglusumun ismini HAZAR dusunuyoruz aslinda benim aklimda alperen vardi esim hazar i istiyor nasil sizce ?
Bana doktorum doğumdan 1 hafta önce bırakacak sin dedi o yüzden devam ediyorum . Benim bebegim hep gününde gidiyor one geçmedi hicCoraspirini bırakmadınız mı 32. hafta dolunca bırakılıyor. Bende şüphe üzerine kullandım bıraktım geçenlerde doktor öyle dedi. Bakıp herşey yolunda dedi. Hiç bahsetmedi sıvı azalır filan diye umarım gerçekten herşey yolundadır. Bir de bebekleriniz önden gidiyor mu? Kan sulandırıcı ilaçlar kullanınca bebekler biraz önden gidiyormuş. Benim hep iki hafta öndeydi. Onu bıraktım şimdi 1 hafta önde
İki isimde çok hoş benim oğluşun adı da UMUT ASAF olacak inşallah
Erkeklerin Asaf a karşı bi tiki var sanırım benden önce de 2 arkadaşım bebeğine koymak istedi eşleri kabul etmedi bir türlü. Ben biraz emrivaki yaptım. Kapı süsünü kendim evde yaptım. O kadar emek verdim bak filan diyeBende Asaf istiyorum lakin eşimi ikna edemiyorum
insanbuL canım benim kuzu 35.haftada döndü ama tekrar ters döndü sanırım çünkü kac gündür kaburga ağrım yine başladı dediğin gibi uyuşuyor resmen geceleri..
Günaydın hayırlı ramazanlar güzel annelerbizi ramazan kavuştursan yüce Rabbime hamd olsun bu yıl orucumuzu tuamiyoruz ama Kalbimiz evde tutanlarla bizde diğer ibadetlerimizi yapalım inşallah.bu arada ben artık normal namaz kilamiyorum oturarak kılmayı düşünüyorum ne kadar istemesemde Allah kabul eder inşallah
İnşallah canım iyi haberlerle gel yorulunca stres yapınca bebek kasıyor kendini geçenlerde benim de karnım taş gibi oldu korktum valla.Günaydın hayırlı ramazanlar. ramazanın bereketi bolluğu evimize yağsın inşallah.
dün annem yüzünden çok sıkıntılı birgün geçirdim.sizle paylaşayım dedim ama buraya da giremedim sonra. ağlamaktan başım ağrıdı karnım taş gibi oldu ağrıdı belimin ağrısı hala geçmedi kopuyor sanki.bide ne zaman üzülsem bebeğim iyice yukarı çıkıyo yine öyle yapmış öne eğilip masasa yemek bile yiyemiyorum. allah razı olsun ondan eşim beni sakinleştirmese kimbilir neler olurdu doğum bile yapabilirdim allah korusun. çok şükür bel ağrısı haricinde iyiyim şimdi. bugün kontrol var inşallah bir sorun yoktur
Anladım canım dediğim gibi bende pıhtılaşma olup olmadığı tam olarak belli değildi ondan herhalde. İlk doktorum da 32 de bırakacaksın demişti. Şehir değiştirdik bu da öyle diyince bıraktım bende.Bana doktorum doğumdan 1 hafta önce bırakacak sin dedi o yüzden devam ediyorum . Benim bebegim hep gününde gidiyor one geçmedi hic
Bende Asaf istiyorum lakin eşimi ikna edemiyorum
insanbuL canım benim kuzu 35.haftada döndü ama tekrar ters döndü sanırım çünkü kac gündür kaburga ağrım yine başladı dediğin gibi uyuşuyor resmen geceleri..
Günaydın hayırlı ramazanlar güzel annelerbizi ramazan kavuştursan yüce Rabbime hamd olsun bu yıl orucumuzu tuamiyoruz ama Kalbimiz evde tutanlarla bizde diğer ibadetlerimizi yapalım inşallah.bu arada ben artık normal namaz kilamiyorum oturarak kılmayı düşünüyorum ne kadar istemesemde Allah kabul eder inşallah
amin inşallah canım. ben bu kendimi napsam bilmiyorum birine kırılayım bişeye üzüleyim yatıyorum saatlerce ağlıyorum duramıyorum bi türlü. dün iki saat aralıksız ağladım duramıyorum kesinlikle. eşim yalvardı artık diyo annenden ne istiyosan ne bekliyosan ben yapıcam yeter ki ağlama diyo tabi o lafın üstüne iki saat daha ağladım. hamilelikten değil ben hep böyleyim tutamıyorum kendimiİnşallah canım iyi haberlerle gel yorulunca stres yapınca bebek kasıyor kendini geçenlerde benim de karnım taş gibi oldu korktum valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?