2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Çok teşekkür ederim canım peki sana kaç kalorili diyet verdi doktor bana dahiliye doktoru verdi diyeti 1400 kalorili bunu her şeker hastasına veriyo da ben hamileyim 1400 beni doyurmuyo yiyorum ben :/ 8DE basliyo bi de kahvaltı 10 ara öğün 12.30 öğle yemeği ama çok vakit var arasında açıkiyorum :/

B3n de de hem kan pihtilasmasi hemde rahim damarım da tek tarafta centik var o yüzden coraspin şart ama işte birde suyu azaltmasa
Coraspirini bırakmadınız mı 32. hafta dolunca bırakılıyor. Bende şüphe üzerine kullandım bıraktım geçenlerde doktor öyle dedi. Bakıp herşey yolunda dedi. Hiç bahsetmedi sıvı azalır filan diye umarım gerçekten herşey yolundadır. Bir de bebekleriniz önden gidiyor mu? Kan sulandırıcı ilaçlar kullanınca bebekler biraz önden gidiyormuş. Benim hep iki hafta öndeydi. Onu bıraktım şimdi 1 hafta önde

Arkadaşlar 32. haftasında bebeği hala dönmemiş olan var mı acaba? Ben normal doğum istiyorum ama bebek dönmezse yapamazmışım
Daha dönmesi için baya zaman var canım kimi bebek sancıyla dönüyormuş. Hatta karından elleriyle çeviren doktorlar var. Aslında bebeğin dönmemesi sezaryen sebebi değilmiş ama tabi onun için çok tecrübeli doktor ve ebeler bir de aşırı özgüven lazım. Ben de göze alamam şahsen ters doğum olayını.

Haydi hayırlı ramazanlar olsun hepinize beyime sahur hazırladım çok şükür bugunumuze Allah ewlatlarjmizla nice ramazanlar a çıkmayı nasip etsin

canım ben de kalktım hazırladım malum yalnız kalmasınlar : biz bu yıl kazadayız..
ama destek olmak istedim ben de..
amin amin dularına..

Son ayda artan kan hacmi bile 1.5 kilo ekliyormuş canım kiloya kandır o kan

hayırlı ramazanlar hayırlı haftalar hayırlı günler hatuncuklar

artık ağrılarımız artıyor ; bel,sırt,çatı...

zorlu ve bi o kadar heyecanlı aşamlara adım adım yaklaşıyoruz biiznillah..

hazırlıklar telaşeler hayaller...

Rabb im huzurla sağlıkla kavuşmak nasip eylesin şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine...

burada hava inanılmaz sıcak.. yanıyoruz...

Bana doktorum doğumdan 1 hafta önce bırakacak sin dedi o yüzden devam ediyorum . Benim bebegim hep gününde gidiyor one geçmedi hic

İki isimde çok hoş benim oğluşun adı da UMUT ASAF olacak inşallah

Bende Asaf istiyorum lakin eşimi ikna edemiyorum

insanbuL canım benim kuzu 35.haftada döndü ama tekrar ters döndü sanırım çünkü kac gündür kaburga ağrım yine başladı dediğin gibi uyuşuyor resmen geceleri..

Günaydın hayırlı ramazanlar güzel anneler bizi ramazan kavuştursan yüce Rabbime hamd olsun bu yıl orucumuzu tuamiyoruz ama Kalbimiz evde tutanlarla bizde diğer ibadetlerimizi yapalım inşallah.bu arada ben artık normal namaz kilamiyorum oturarak kılmayı düşünüyorum ne kadar istemesemde Allah kabul eder inşallah

Günaydın hayırlı ramazanlar. ramazanın bereketi bolluğu evimize yağsın inşallah.
dün annem yüzünden çok sıkıntılı birgün geçirdim.sizle paylaşayım dedim ama buraya da giremedim sonra. ağlamaktan başım ağrıdı karnım taş gibi oldu ağrıdı belimin ağrısı hala geçmedi kopuyor sanki.bide ne zaman üzülsem bebeğim iyice yukarı çıkıyo yine öyle yapmış öne eğilip masasa yemek bile yiyemiyorum. allah razı olsun ondan eşim beni sakinleştirmese kimbilir neler olurdu doğum bile yapabilirdim allah korusun. çok şükür bel ağrısı haricinde iyiyim şimdi. bugün kontrol var inşallah bir sorun yoktur
Senam72015 kalinkam Sahihuban @jindam K Konuk 02 F ferda88 meleq47 M mmyy4 @gvn1907 kızlar allah razı olsun sizden. kusura bakmayın dün giremedim ama desteklerinizi hissettim sağolun iyiyim şimdi

Erkeklerin Asaf a karşı bi tiki var sanırım benden önce de 2 arkadaşım bebeğine koymak istedi eşleri kabul etmedi bir türlü. Ben biraz emrivaki yaptım. Kapı süsünü kendim evde yaptım. O kadar emek verdim bak filan diye

İnşallah canım iyi haberlerle gel yorulunca stres yapınca bebek kasıyor kendini geçenlerde benim de karnım taş gibi oldu korktum valla.

Bana doktorum doğumdan 1 hafta önce bırakacak sin dedi o yüzden devam ediyorum . Benim bebegim hep gününde gidiyor one geçmedi hic
Anladım canım dediğim gibi bende pıhtılaşma olup olmadığı tam olarak belli değildi ondan herhalde. İlk doktorum da 32 de bırakacaksın demişti. Şehir değiştirdik bu da öyle diyince bıraktım bende.

Hayırlı ramazanlar canım, ben 30. Haftadan beri mecburen oturarak kılıyorum... Elbette rabbim kabul eder :) hatta geçen aklıma ne geldi, hani biz simdi bebekle beraber 2 kişiyiz ya cemaatle namaz kılmış gibi sevap kazanıyor muyuzdur acaba

İnşallah canım iyi haberlerle gel yorulunca stres yapınca bebek kasıyor kendini geçenlerde benim de karnım taş gibi oldu korktum valla.
amin inşallah canım. ben bu kendimi napsam bilmiyorum birine kırılayım bişeye üzüleyim yatıyorum saatlerce ağlıyorum duramıyorum bi türlü. dün iki saat aralıksız ağladım duramıyorum kesinlikle. eşim yalvardı artık diyo annenden ne istiyosan ne bekliyosan ben yapıcam yeter ki ağlama diyo tabi o lafın üstüne iki saat daha ağladım. hamilelikten değil ben hep böyleyim tutamıyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…