2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ay canım kıyamam ya Bak eşine odaklan o seni ayakta tutacak belli. Çekirdek ailene odaklan.

hiç erken almamışsın benim alalı 2 ay olacak kurdur derim hatta.. daha senin onu bi kaç kez silmen gerekecek. ayrıca git gide halsizleşip düzenleyemeyeceksin

Ay canım kıyamam ya Bak eşine odaklan o seni ayakta tutacak belli. Çekirdek ailene odaklan.
öyle yapıcam bundan sonra. kızım eşim ve kendim ilk sırada olucak sonra diğerleri gelecek. Bugüne kadar insanları mutlu etmek için kendimi paraladım da noldu kimse memnun olmadı

Hiç öyle düşünmemiştim canım BEN bir videolara bakayım çünkü oturarak kılmayı bilmiyorum

Hiç öyle düşünmemiştim canım BEN bir videolara bakayım çünkü oturarak kılmayı bilmiyorum
ben gebeligimi ogrendigimden beri kilmak istedigimde sandalyede kildim.ilk zamanlar dusuk tehlikem vardi.sonradan da kendimi zorlamak istemedim.su an zaten egilme sansimiz daha da azaldi

Sen kendini üzme bişeyi yoktur inş cnm ya herkes Anlayamıyo özel bi durumda olduğumuzu onlar normal hayatına devam ediyo tabi bizde biraz duygusalız.konuyu bilmyrm ama ben de çok etkilenyrm istyrm ki beni anlasınlar yardımcı olsunlar ama gerçekten düşünemyiolar. Bu derece kendini üzmemen lazım biliyosun zaten zor bi dönemdesin sadece bebeğini düşün sen hepsi geçer ama senin morale ihtiyacım var artık herşeye üzülmek olmaz annesin sen fedakarlık yapmak gerekiyo meleğim için o da etkilenir yazık.bugün git iyi haberlerle gel inş bekliyoruz

Namazın içindeki farzlar varya canım (başlama tekbiri, kıyam yani ayakta duruş, kıraat yani bir miktar sure okumak, rükû, secde ve son oturus) başlama tekbiri ve kıraat zaten her halükarda yerine getirdiğimiz farslar. Onun dışında kalan farzlarda Kendi gücün ölçüsünde en çok farzı yapabildiğin pozisyonda kılabilirsin. Mesela ben ayakta başlıyorum rükûyu da normal yapıyorum sadece secde ve son oturuşu koltukta yapiyorum. Başka hamile arkadaşım vardı o da ayakta duramadığı için oturarak başlıyordu rükûyu da oturduğu yerde hafif eğilerek yapıyordu, secde ve son oturuşu normal biri gibi yapıyordu. Sonuçta ikimiz de toplam 4 farz yerine getirmiş oluyoruz. Kendi yapabilecegini kendin daha iyi bilirsin canım.

Kızlar günaydınnHepimize hayırlı Ramazanlar olsun inşallah,şu güzel aydan nasiplenmek nasip olsun inşallahh...Oruç tutmamakta kötü ya insan tutmak istiyor,bi tuhaf hissettim kendimi İlk defa oruç tutmadığım bir ramazan,Allah borçlarımızı eda etmeyi nasip eder inşallahh...hepinizi öpüyorumm...

günaydın kızlar :) haftanın ilk günü ramazanın ilk günü Rabbim bebeklerimizi sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin.Oruç tutan varmı..
Günaydınn:) aminn inşallahh..ben tutmadım çevremdekilern baskısıylaa..çocuğu etkilersin felan bi sürü şey..ama arada kaçamak tutmak istiyorum açıkçası..ramazan feyzini almak lazım bebişte tanışsın oruçla:)valla üzülüyorum tutamadığım için(

Hadi güzel haberler olsun canım yaz mutlaka. Bende 2 günde 2 kilo fazla görünce sokoldum nedenini anlamış değilim valla yememde değişmedi yada benim sipa iyi alıyor kilo bu ara bilemedim acikcasi

ben de kendimi suçlu gibi hissediyorum .ama tutamam dayanamam biliyorum tansiyonum düşüyor ve yemediğimde midem bulanıyor bebeğe zarar veririm diye korkuyorum Rabbim borçumuzu ödemeyi nasip eder inş.

Cümleten hayırlı ramazanlar arkadaşlar.Dün son ufak tefek şeyleri hallettik çok şükür.Şampuan,bez,kova vs. Ramazan girmeden oruç tutamasam da halledeyim dedim eşimi de oruçlu oruçlu dolandırmamış oldum.Yeni açılan bir avm de e-bebek kampanyadaydı 150 tl ye 50 tl hediye çeki şeklinde.Dedim oraya gidelim ama pişman oldum.Ürünlerde zaten indirim yok,internetten alsaydım çok daha kârlı olacaktım(ki şimdiye kadar hemen hemen her şeyimi internetten aldım) bir de beziıslak mendil gibi temel ihtiyaçlar kampanyaya dahil değil.Açıkçası gitmişken dönmek de istemedim aldım çıktım ama fiyatlar gerçekten internetten çok fahiş.50 tl hediye çeki için değmezdi belki netten alsaydım zaten 50 tl kar edecektim :) 280 lira verdik çıktık resmen.Neyse can sağolsun önemli değil.Sanırım hafta ortasında da yıkamaya başlarım artık.deterjan dalan roxy düşünüyordum ama orada
Baby&Me nin sıvı çamaşır deterjanını görüdüm ve aldım arkadaşım da ondan almıştı ama aklımda olmayan bir markaydı açıkçası.Kullanan var mı ya da duyum alan var mı sormak isterim.Hepinize mutluı huzurlu sağlıklı günler dilerim.

Anlamıyorum bu veletler o ufacık alanda nasıl 40 poza giriyor benimde bu hafta defalarca pozisyon değişti ben hep o portakal kafasından anlıyorum birde bulantilardan kafa yukarı gelince bulantilar başlıyor benim mideye baskı yaptığı için 3 gundur kusmalar fena yerken ağzımda midem kalkiyor

Senin suan yapmam gereken bize güzel haberler getirmen kuzum gerisini boşver ne varsa kocalarda var zaten allah eksikliklerini gostermesin dualarimiz sizde yazmayı unutma bize

Senin namaz kilman basli başına sevap zaten allah isteyen herkese nasip etsin

günaydın kızlar :) haftanın ilk günü ramazanın ilk günü Rabbim bebeklerimizi sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin.Oruç tutan varmı..
Hayırlı ramazanlar canım. Oruç tutan yoktur diye düşünüyorum allah katında izinliyiz zaten inşallah seneye bebekkerimiz yaşında olacak herşeyi yiyecek memede emerler o şekilde tutarız suan bu şekilde bir canlı taşırken bu sicaklarda onu ac bırakmak en büyük günah olsa gerek bize muhtaclar çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…