- 13 Haziran 2015
- 1.731
- 1.729
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #56.961
Ay canım kıyamam ya Bak eşine odaklan o seni ayakta tutacak belli. Çekirdek ailene odaklan.amin inşallah canım. ben bu kendimi napsam bilmiyorum birine kırılayım bişeye üzüleyim yatıyorum saatlerce ağlıyorum duramıyorum bi türlü. dün iki saat aralıksız ağladım duramıyorum kesinlikle. eşim yalvardı artık diyo annenden ne istiyosan ne bekliyosan ben yapıcam yeter ki ağlama diyo tabi o lafın üstüne iki saat daha ağladım. hamilelikten değil ben hep böyleyim tutamıyorum kendimi
hiç erken almamışsın benim alalı 2 ay olacak kurdur derim hatta.. daha senin onu bi kaç kez silmen gerekecek. ayrıca git gide halsizleşip düzenleyemeyeceksinKizlar herkese iyi hafta sonralari 32 haftaligiz besik ve sifonyer aldik Allah nasip ederse bugun gelecek... ama dun kayinvalidem telefonda gelsin ama kurdurma demisbenm de acaba erken mi aldim diye biraz demoralize oldum , yanlis bisey mi yaptim diye.
öyle yapıcam bundan sonra. kızım eşim ve kendim ilk sırada olucak sonra diğerleri gelecek. Bugüne kadar insanları mutlu etmek için kendimi paraladım da noldu kimse memnun olmadıAy canım kıyamam ya Bak eşine odaklan o seni ayakta tutacak belli. Çekirdek ailene odaklan.
Hayırlı ramazanlar canım, ben 30. Haftadan beri mecburen oturarak kılıyorum... Elbette rabbim kabul eder :) hatta geçen aklıma ne geldi, hani biz simdi bebekle beraber 2 kişiyiz ya cemaatle namaz kılmış gibi sevap kazanıyor muyuzdur acaba
Ay cok iyi olurSağlık olsun canım bunlar işin hesap kitap kısmı önemli olan minikler sağlıkla doğsun da kilolar biraz dikkat bol su bol emzirme ile uçar gider inşallah ben doğumdan sonra topik açarım 2016 temmuz anneleri hep beraber zayıflayalım diyekopar gideriz
ben gebeligimi ogrendigimden beri kilmak istedigimde sandalyede kildim.ilk zamanlar dusuk tehlikem vardi.sonradan da kendimi zorlamak istemedim.su an zaten egilme sansimiz daha da azaldiHiç öyle düşünmemiştim canımBEN bir videolara bakayım çünkü oturarak kılmayı bilmiyorum
Sen kendini üzme bişeyi yoktur inş cnm ya herkes Anlayamıyo özel bi durumda olduğumuzu onlar normal hayatına devam ediyo tabi bizde biraz duygusalız.konuyu bilmyrm ama ben de çok etkilenyrm istyrm ki beni anlasınlar yardımcı olsunlar ama gerçekten düşünemyiolar. Bu derece kendini üzmemen lazım biliyosun zaten zor bi dönemdesin sadece bebeğini düşün sen hepsi geçer ama senin morale ihtiyacım var artık herşeye üzülmek olmaz annesin sen fedakarlık yapmak gerekiyo meleğim için o da etkilenir yazık.bugün git iyi haberlerle gel inş bekliyoruzGünaydın hayırlı ramazanlar. ramazanın bereketi bolluğu evimize yağsın inşallah.
dün annem yüzünden çok sıkıntılı birgün geçirdim.sizle paylaşayım dedim ama buraya da giremedim sonra. ağlamaktan başım ağrıdı karnım taş gibi oldu ağrıdı belimin ağrısı hala geçmedi kopuyor sanki.bide ne zaman üzülsem bebeğim iyice yukarı çıkıyo yine öyle yapmış öne eğilip masasa yemek bile yiyemiyorum. allah razı olsun ondan eşim beni sakinleştirmese kimbilir neler olurdu doğum bile yapabilirdim allah korusun. çok şükür bel ağrısı haricinde iyiyim şimdi. bugün kontrol var inşallah bir sorun yoktur
Senam72015 @kalinkam @kayacans @jindam @Konuk 02 @ferda88 @meleq47 M mmyy4 1cicek3bocek kızlar allah razı olsun sizden. kusura bakmayın dün giremedim ama desteklerinizi hissettim sağolun iyiyim şimdi
Hiç öyle düşünmemiştim canımBEN bir videolara bakayım çünkü oturarak kılmayı bilmiyorum
hiç erken almamışsın benim alalı 2 ay olacak kurdur derim hatta.. daha senin onu bi kaç kez silmen gerekecek. ayrıca git gide halsizleşip düzenleyemeyeceksin
Günaydınn:) aminn inşallahh..ben tutmadım çevremdekilern baskısıylaa..çocuğu etkilersin felan bi sürü şey..ama arada kaçamak tutmak istiyorum açıkçası..ramazan feyzini almak lazım bebişte tanışsın oruçla:)valla üzülüyorum tutamadığım içingünaydın kızlar :) haftanın ilk günü ramazanın ilk günü Rabbim bebeklerimizi sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin.Oruç tutan varmı..
Hadi güzel haberler olsun canım yaz mutlaka. Bende 2 günde 2 kilo fazla görünce sokoldum nedenini anlamış değilim valla yememde değişmedi yada benim sipa iyi alıyor kilo bu ara bilemedim acikcasiSelam kizlar bizde kismetse yarin doktora gidiyoruz ned kadar oldu bakalim Elif hanim ...
Bugun alisverise cikmistik esimle adi bustiyer olarak geciyo ic camasircilarda var ici sungerli olanlar dan emzirirken cok rahat oluyo tavsiye ederim alttan yukari dogru kaliriyosun inanin emzirme sutyenlrrindense boyle kullanim cok daha rahat oluyo... bu arada ben bu hafta tam 1 kg aldim bir haftada saka gibi ama gercek 53 ile baslamistim 51 e dusmustum ilk qylar suan tam 63 kg mim ben 63 le doguma giderim diyordum
ben de kendimi suçlu gibi hissediyorum .ama tutamam dayanamam biliyorum tansiyonum düşüyor ve yemediğimde midem bulanıyor bebeğe zarar veririm diye korkuyorum Rabbim borçumuzu ödemeyi nasip eder inş.Günaydınn:) aminn inşallahh..ben tutmadım çevremdekilern baskısıylaa..çocuğu etkilersin felan bi sürü şey..ama arada kaçamak tutmak istiyorum açıkçası..ramazan feyzini almak lazım bebişte tanışsın oruçla:)valla üzülüyorum tutamadığım için(
Oy yerim maşallah size anali ogullu. Kız bu oğlan geliyor he bana oyle geldi karnindanEki Görüntüle 1842756
Bakalım o tekmeciklerin sahibi ayaklar bu ayakkabiciklara sığacak mi?
Oğlusumla artik son günlerimiz...
Anlamıyorum bu veletler o ufacık alanda nasıl 40 poza giriyor benimde bu hafta defalarca pozisyon değişti ben hep o portakal kafasından anlıyorum birde bulantilardan kafa yukarı gelince bulantilar başlıyor benim mideye baskı yaptığı için 3 gundur kusmalar fena yerken ağzımda midem kalkiyorBende Asaf istiyorum lakin eşimi ikna edemiyorum
@insanbuL canım benim kuzu 35.haftada döndü ama tekrar ters döndü sanırım çünkü kac gündür kaburga ağrım yine başladı dediğin gibi uyuşuyor resmen geceleri..
Günaydın hayırlı ramazanlar güzel annelerbizi ramazan kavuştursan yüce Rabbime hamd olsun bu yıl orucumuzu tuamiyoruz ama Kalbimiz evde tutanlarla bizde diğer ibadetlerimizi yapalım inşallah.bu arada ben artık normal namaz kilamiyorum oturarak kılmayı düşünüyorum ne kadar istemesemde Allah kabul eder inşallah
Senin suan yapmam gereken bize güzel haberler getirmen kuzum gerisini boşver ne varsa kocalarda var zaten allah eksikliklerini gostermesin dualarimiz sizde yazmayı unutma bizeGünaydın hayırlı ramazanlar. ramazanın bereketi bolluğu evimize yağsın inşallah.
dün annem yüzünden çok sıkıntılı birgün geçirdim.sizle paylaşayım dedim ama buraya da giremedim sonra. ağlamaktan başım ağrıdı karnım taş gibi oldu ağrıdı belimin ağrısı hala geçmedi kopuyor sanki.bide ne zaman üzülsem bebeğim iyice yukarı çıkıyo yine öyle yapmış öne eğilip masasa yemek bile yiyemiyorum. allah razı olsun ondan eşim beni sakinleştirmese kimbilir neler olurdu doğum bile yapabilirdim allah korusun. çok şükür bel ağrısı haricinde iyiyim şimdi. bugün kontrol var inşallah bir sorun yoktur
Senam72015 @kalinkam @kayacans @jindam @Konuk 02 @ferda88 @meleq47 M mmyy4 1cicek3bocek kızlar allah razı olsun sizden. kusura bakmayın dün giremedim ama desteklerinizi hissettim sağolun iyiyim şimdi
Senin namaz kilman basli başına sevap zaten allah isteyen herkese nasip etsinHayırlı ramazanlar canım, ben 30. Haftadan beri mecburen oturarak kılıyorum... Elbette rabbim kabul eder :) hatta geçen aklıma ne geldi, hani biz simdi bebekle beraber 2 kişiyiz ya cemaatle namaz kılmış gibi sevap kazanıyor muyuzdur acaba
Hayırlı ramazanlar canım. Oruç tutan yoktur diye düşünüyorum allah katında izinliyiz zaten inşallah seneye bebekkerimiz yaşında olacak herşeyi yiyecek memede emerler o şekilde tutarız suan bu şekilde bir canlı taşırken bu sicaklarda onu ac bırakmak en büyük günah olsa gerek bize muhtaclar çünkügünaydın kızlar :) haftanın ilk günü ramazanın ilk günü Rabbim bebeklerimizi sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin.Oruç tutan varmı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?