- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #56.981
Bende öyle düşünüyorum ayy iş yerinde hep erkekler var acayip susadım ama içemiyorum aslında biliyorlar ama gözlerine bakarak içmek istemiyorumHayırlı ramazanlar canım. Oruç tutan yoktur diye düşünüyorum allah katında izinliyiz zaten inşallah seneye bebekkerimiz yaşında olacak herşeyi yiyecek memede emerler o şekilde tutarız suan bu şekilde bir canlı taşırken bu sicaklarda onu ac bırakmak en büyük günah olsa gerek bize muhtaclar çünkü
amin canım inşallah sağlıklaSaol cnm Rabbim su ramazann hurmetine kuzularimizi besiklerinn icinde uyutmayi nasip etsin :))
Heheheh vallahi ben çok isterdim bacım ya :)) ama günahı sevabı ince işler bunlarBizde sisirtek kiz memisleri
günaydın bende tutmadım canım son haftalara girdik malum ve risk olurdu çünkü çok uzun süre susuz kalamayızKızlar günaydınnHepimize hayırlı Ramazanlar olsun inşallah,şu güzel aydan nasiplenmek nasip olsun inşallahh...Oruç tutmamakta kötü ya insan tutmak istiyor,bi tuhaf hissettim kendimi İlk defa oruç tutmadığım bir ramazan,Allah borçlarımızı eda etmeyi nasip eder inşallahh...hepinizi öpüyorumm...
Dr da son ana kadar döner dedi ama bu u defa içimde sanki normal doğum yapamayacakmisim gibi bir his var canım ya.Ay deme kiz döner döner benim.ki hergün bir yerde bu hafta 2 kez döndü bu yukarı bir aşağı anlamadım bu işten bisi ama inşallah normal olurlar
Cümleten hayırlı ramazanlar arkadaşlar.Dün son ufak tefek şeyleri hallettik çok şükür.Şampuan,bez,kova vs. Ramazan girmeden oruç tutamasam da halledeyim dedim eşimi de oruçlu oruçlu dolandırmamış oldum.Yeni açılan bir avm de e-bebek kampanyadaydı 150 tl ye 50 tl hediye çeki şeklinde.Dedim oraya gidelim ama pişman oldum.Ürünlerde zaten indirim yok,internetten alsaydım çok daha kârlı olacaktım(ki şimdiye kadar hemen hemen her şeyimi internetten aldım) bir de beziıslak mendil gibi temel ihtiyaçlar kampanyaya dahil değil.Açıkçası gitmişken dönmek de istemedim aldım çıktım ama fiyatlar gerçekten internetten çok fahiş.50 tl hediye çeki için değmezdi belki netten alsaydım zaten 50 tl kar edecektim :) 280 lira verdik çıktık resmen.Neyse can sağolsun önemli değil.Sanırım hafta ortasında da yıkamaya başlarım artık.deterjan dalan roxy düşünüyordum ama orada
Baby&Me nin sıvı çamaşır deterjanını görüdüm ve aldım arkadaşım da ondan almıştı ama aklımda olmayan bir markaydı açıkçası.Kullanan var mı ya da duyum alan var mı sormak isterim.Hepinize mutluı huzurlu sağlıklı günler dilerim.
Hayırlı ramazanlar canimBende Asaf istiyorum lakin eşimi ikna edemiyorum
insanbuL canım benim kuzu 35.haftada döndü ama tekrar ters döndü sanırım çünkü kac gündür kaburga ağrım yine başladı dediğin gibi uyuşuyor resmen geceleri..
Günaydın hayırlı ramazanlar güzel annelerbizi ramazan kavuştursan yüce Rabbime hamd olsun bu yıl orucumuzu tuamiyoruz ama Kalbimiz evde tutanlarla bizde diğer ibadetlerimizi yapalım inşallah.bu arada ben artık normal namaz kilamiyorum oturarak kılmayı düşünüyorum ne kadar istemesemde Allah kabul eder inşallah
Boyutu ne kadar bilmiyorum ama bana küçük gibi geldi. Benim gbi pimpirikli biriysen valiz boyutunda bir sırt çantası secmelisinkızlar ben anne çantalarına baktım haftasonu. sizce bu çanta nasıl ? kullanışlı olur mu ?
Eki Görüntüle 1842991
Normal ağrılar canim. Genelimizde var diyebiliriz. Doğum yaklaştı bedenimiz hem zorlanıyor hem hazırlık icindeKizlar 35+4 haftalik olduk dunden bu yana dayanilmaz bel ve kasik agrim var benim gibi olan varmi yardim lutfen
2 kat kıyafet 4-5 adet bez biberon emzik krem alacak boyutta kalın battaniyeyi almaz ama normal penyeyi de alır bilemedim çok anlamıyorum ilk olunca nasıl bir şey alsam kiBoyutu ne kadar bilmiyorum ama bana küçük gibi geldi. Benim gbi pimpirikli biriysen valiz boyutunda bir sırt çantası secmelisinyedek kıyafetler,bezler,kremler,sapka,battaniye,oyuncak vs derken dalga geçilesi bi cantayla dolasiyorum halen
Sırt çantası spor tercih edersen çok rahat her şey sigiyor onlara. Ama bu modeller biraz yetersiz kalabilir ya da sen benim gibi kitlikta kalacakmis gibi doldurmazsin belki2 kat kıyafet 4-5 adet bez biberon emzik krem alacak boyutta kalın battaniyeyi almaz ama normal penyeyi de alır bilemedim çok anlamıyorum ilk olunca nasıl bir şey alsam ki
Ah sorma bacım ben de fenalardayim. Nefesim daraliyor en çoktaSelam kızlar nasılsınıZzz nasıl gidiyor ben baya ahrlastm daha günmde var ama zorlanıyorm bayaaa
Çatı muayenesi mi yaptı canim?Bugün yine kontrole gittim bu kez özele gittim devlette ilgilenmedikleri için çatı dar dedi bebek çok iri değil doğuradabilirsin ama normale başladığıktan sonra çıkmazsa vakumlama falan olabilir ona göre eşinle karar verin dedi.bu sizden sonra da devlete güvenemyrm özelde yapmak istedim doğumu ama ben sezeryan istemyrm ya nolck bilmyrm 2600 olmuş bebek çok iri değil dedi 3-4 gün ilerde haftasına göre.napsam hiç bilemedim iki hafta sonra çağırdı tekrar ben yine normale zorlamak istyrm
Çatı için bir doktora daha görün bence o da çatın dar derse sezeryan daha mantıklı olur canım. Çatı önemliBugün yine kontrole gittim bu kez özele gittim devlette ilgilenmedikleri için çatı dar dedi bebek çok iri değil doğuradabilirsin ama normale başladığıktan sonra çıkmazsa vakumlama falan olabilir ona göre eşinle karar verin dedi.bu sizden sonra da devlete güvenemyrm özelde yapmak istedim doğumu ama ben sezeryan istemyrm ya nolck bilmyrm 2600 olmuş bebek çok iri değil dedi 3-4 gün ilerde haftasına göre.napsam hiç bilemedim iki hafta sonra çağırdı tekrar ben yine normale zorlamak istyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?