2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Bende öyle düşünüyorum ayy iş yerinde hep erkekler var acayip susadım ama içemiyorum aslında biliyorlar ama gözlerine bakarak içmek istemiyorum

günaydın bende tutmadım canım son haftalara girdik malum ve risk olurdu çünkü çok uzun süre susuz kalamayız

Kizlar 35+4 haftalik olduk dunden bu yana dayanilmaz bel ve kasik agrim var benim gibi olan varmi yardim lutfen

canım ben kuzumun kıyafetlerini yıkadım şimdilik güzel görünüyor ; kullanalım yavrucak alışırsa devam rahatsız olursa başka marka deneriz..

Hayırlı ramazanlar canim
Benim ki uzun zamandır bu şekilde. Sanırım yeri daraldi çokta dönmeye niyeti yok gibi tembel midır nedir :)))

kızlar ben anne çantalarına baktım haftasonu. sizce bu çanta nasıl ? kullanışlı olur mu ?
Eki Görüntüle 1842991
Boyutu ne kadar bilmiyorum ama bana küçük gibi geldi. Benim gbi pimpirikli biriysen valiz boyutunda bir sırt çantası secmelisin yedek kıyafetler,bezler,kremler,sapka,battaniye,oyuncak vs derken dalga geçilesi bi cantayla dolasiyorum halen

2 kat kıyafet 4-5 adet bez biberon emzik krem alacak boyutta kalın battaniyeyi almaz ama normal penyeyi de alır bilemedim çok anlamıyorum ilk olunca nasıl bir şey alsam ki

Selam kızlar nasılsınıZzz nasıl gidiyor ben baya ahrlastm daha günmde var ama zorlanıyorm bayaaa

Bugün yine kontrole gittim bu kez özele gittim devlette ilgilenmedikleri için çatı dar dedi bebek çok iri değil doğuradabilirsin ama normale başladığıktan sonra çıkmazsa vakumlama falan olabilir ona göre eşinle karar verin dedi.bu sizden sonra da devlete güvenemyrm özelde yapmak istedim doğumu ama ben sezeryan istemyrm ya nolck bilmyrm 2600 olmuş bebek çok iri değil dedi 3-4 gün ilerde haftasına göre.napsam hiç bilemedim iki hafta sonra çağırdı tekrar ben yine normale zorlamak istyrm

2 kat kıyafet 4-5 adet bez biberon emzik krem alacak boyutta kalın battaniyeyi almaz ama normal penyeyi de alır bilemedim çok anlamıyorum ilk olunca nasıl bir şey alsam ki
Sırt çantası spor tercih edersen çok rahat her şey sigiyor onlara. Ama bu modeller biraz yetersiz kalabilir ya da sen benim gibi kitlikta kalacakmis gibi doldurmazsin belki

Çatı muayenesi mi yaptı canim?
Korkutarak sezaryene odaklanmani sağlamış olabilir. Ben hiç çatı muayenesi olmadım ilk doğumumda da. Yapmadı devlet Dr lari. Direk normal doğuma aldılar hatta zorladılar :)

Çatı için bir doktora daha görün bence o da çatın dar derse sezeryan daha mantıklı olur canım. Çatı önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…