- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #57.021
Canım neden çatı muayenesi yaptı ki? Daha çok erken 37-38 haftalarda yapılıyor çatı muayenesi zira doğumu tetikleme olasılığı da var.Evet ya çatı muayenesi yaptı kokrtum zaten sıktım kendimi biraz ama ben yine devlete gidm en iyisi iki hafta sonra devlete gitmek.devlette kilo boy hiç bişey söylemediği için özele gitmiştim bi de söylemesi ayıp oruç tutup tutamayacağımı sordum içim rahat etmedi bi türlü yani o da tabiki tutamazsın dedihiç bi şekilde izin vermedi normal doğum zorlar dedi.ay bilemedim ya devlete de gitcm onlarda öyle derse bi düşünürüm şu An karar veremedim annemde sen bakma onlara diyo zaten bebek doğmazsa alırlar sezeryana en baştan belirleme diyo
Ya ben dayanyrm aslında hala hiç bişey yemedim resmen orucm şu An. Bozmaya cesaret edemyrm of çok zor.dr da tutma dedi kesinlikle bugün onun için gittim ama hala orucum şu An az kaldı die düşünüyrmben de kendimi suçlu gibi hissediyorum .ama tutamam dayanamam biliyorum tansiyonum düşüyor ve yemediğimde midem bulanıyor bebeğe zarar veririm diye korkuyorum Rabbim borçumuzu ödemeyi nasip eder inş.
Valla yapalım gitsin dedi ben de öyle çok karşı çıkacak biri değilim hemen yaptı valla ben de bilmyrm hiç aklımda yoktu burda da öyle okumuştum son haftalarda oluyo die ama yaptı işte.Canım neden çatı muayenesi yaptı ki? Daha çok erken 37-38 haftalarda yapılıyor çatı muayenesi zira doğumu tetikleme olasılığı da var.
7 de kahvaltı yaptım şuan midem iptal çıkara çıkara öldüm zor yani bebeklerde bence olumsuz etkilenirYa ben dayanyrm aslında hala hiç bişey yemedim resmen orucm şu An. Bozmaya cesaret edemyrm of çok zor.dr da tutma dedi kesinlikle bugün onun için gittim ama hala orucum şu An az kaldı die düşünüyrmkötü bi annemiiym ki ben. Bebeğim oynayıp duruyo içerde. Annem de tutma dedi
Ya ben dayanyrm aslında hala hiç bişey yemedim resmen orucm şu An. Bozmaya cesaret edemyrm of çok zor.dr da tutma dedi kesinlikle bugün onun için gittim ama hala orucum şu An az kaldı die düşünüyrmkötü bi annemiiym ki ben. Bebeğim oynayıp duruyo içerde. Annem de tutma dedi
Bu doktorlarda bi garip ne meraklılar kurcalamayaValla yapalım gitsin dedi ben de öyle çok karşı çıkacak biri değilim hemen yaptı valla ben de bilmyrm hiç aklımda yoktu burda da öyle okumuştum son haftalarda oluyo die ama yaptı işte.
Ya biliyrm ben de öyle düşünmyrm hani nolck gibisinden her Bünye de aynı değil tabi kimseye ben tuttum sen de tut demem zaten ama eşimi beklyrm ikna etsin beni.ben de kıyamyrm bebeğe. Ama bi gün tutsam da bişey olmaz die düşünyrm hevesim gider en azından.hafif kasık ağrım da var dünden beri annem de emzikten falan düşer tutma bizim zamanımız gibi değil dedi 1 de eşim geliyo onu beklycmCanım şahsi fikrim tutmaman, günde en az 3 litre su içmemiz gerekiyor zaten bizler muafız. Önce bize emanet edilene sahip çıkmakla sorumluyuz. Bizden beslenen minik bir beden var içinde, tutulacak olsa zaten bize de farz olurdu. Gün içerisinde en önemlisi su ve alman gereken takviyeler, besinler, vitaminler var bebeğinin gelişimi için çok önemli olan lütfen bunları düşün. Sadece senin için demiyorum ama sosyal medyada gördükçe çıldırıyorum gerçekten Allah korur, sabrını verir vs, ben tuttum birşey olmadı diye tavsiye verenler tutanlar, lütfen önce size emanet edilen canı düşünün...
Sorma ya benim ki direk geç bi de ona bakalım dynce bişey diyemedim bilsem yaptırmazdım ama neyse artık oldu bi kere.inş bişey olmaz hafif sancım var gibi dedim bişey olmaz bir iki haftaya daha çok olck dedi.içimden dedim ki çok sağol yani içimi rahatlattınBu doktorlarda bi garip ne meraklılar kurcalamayageçen hafta benim de kasılmalarım vardı acile gittik hemen çatala alacak muayene için kabul etmedim zaten riskli konumdayım sancı ultrasonda görünmez diyo e dedim en azından rahim uzunluğu vs. görünür dedim öyle sustular.
Benim doktorum 30 haftada bıraktırdı Can'ım.30+5 te bıraktım, çünkü bebeğin kalp kapakçıklarını etkiliyormuş ve Allah korusun kalbinde sıkıntı yaratabiliyormuş. Clexane iğneyi de doğumdan iki gün önce bırakırsın dedi.
Canım sadece hamile çekimi 200TL, ben hamile çekimi + doğum+ doğumdan 20 gün sonra yenidoğan çekimlerini de yaptıracağım (o zaman toplam 900TL). Ayrıca 3 tane albüm yaptıracağım tüm çekimler bittiğinde bize, annneannae ve babaanneye albüm fiyatlarını henüz bilmiyorum. Ben 35+4 de yaptırdım. 37 durumuna göre bak istersen çok ağırlaşmadan yaptırmanı tavsiye ederim, bir de çok sıcaklar gelmeden....
Acidimi canimValla yapalım gitsin dedi ben de öyle çok karşı çıkacak biri değilim hemen yaptı valla ben de bilmyrm hiç aklımda yoktu burda da öyle okumuştum son haftalarda oluyo die ama yaptı işte.
Canım sadece hamile çekimi 200TL, ben hamile çekimi + doğum+ doğumdan 20 gün sonra yenidoğan çekimlerini de yaptıracağım (o zaman toplam 900TL). Ayrıca 3 tane albüm yaptıracağım tüm çekimler bittiğinde bize, annneannae ve babaanneye albüm fiyatlarını henüz bilmiyorum. Ben 35+4 de yaptırdım. 37 durumuna göre bak istersen çok ağırlaşmadan yaptırmanı tavsiye ederim, bir de çok sıcaklar gelmeden....
Ay hepsi bi çeşit birine güvenip devam etmek gerekiyor ama insan bir kaç fikir de almak istiyorBide devlete gitcm iki hafta sonra çok riskli gibi de konuşmadı yani kesinlikle olmaz normal doğum falan da demedi biraz keyfi gibi geldi bana o yüzden güvenemedim.ama devlette de kafası büyük demişti bu dr da öyle çok büyük değil dedi.daha önce bi dr um suyu az demişti bu dr da suyu gayet iyi dedi. Valla kime inansam bilemedim artık.hepsi ayrı bi kafada.bu kadar farklılıkta olmaz yani
Yok çok değil yani ben biraz kendimi sıktım sanırım utandığım için ama birazcık acıdıAcidimi canim
Işte hepsi ayrı bişey söyledi dyrm ya ne düşünsem bilemedim tabi ben hepsinin iyi dediklerini aldım insan duymak istediğini duyuyo resmenAy hepsi bi çeşit birine güvenip devam etmek gerekiyor ama insan bir kaç fikir de almak istiyor
Oy yerim maşallah size anali ogullu. Kız bu oğlan geliyor he bana oyle geldi karnindan
Çok gusel olmus maşallah sizeKızlar imkanınız varsa mutlaka hamile çekimi yaptırın, başta gereksiz geldi vs sonra bugünlerin geri gelmeyeceğini düşünerek son dakikada ayarladık, inanın hem çekimlerde çok eğlendik. Hem de fotoğraflar çok hoşuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?