2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canım neden çatı muayenesi yaptı ki? Daha çok erken 37-38 haftalarda yapılıyor çatı muayenesi zira doğumu tetikleme olasılığı da var.

ben de kendimi suçlu gibi hissediyorum .ama tutamam dayanamam biliyorum tansiyonum düşüyor ve yemediğimde midem bulanıyor bebeğe zarar veririm diye korkuyorum Rabbim borçumuzu ödemeyi nasip eder inş.
Ya ben dayanyrm aslında hala hiç bişey yemedim resmen orucm şu An. Bozmaya cesaret edemyrm of çok zor.dr da tutma dedi kesinlikle bugün onun için gittim ama hala orucum şu An az kaldı die düşünüyrm kötü bi annemiiym ki ben. Bebeğim oynayıp duruyo içerde. Annem de tutma dedi

Canım neden çatı muayenesi yaptı ki? Daha çok erken 37-38 haftalarda yapılıyor çatı muayenesi zira doğumu tetikleme olasılığı da var.
Valla yapalım gitsin dedi ben de öyle çok karşı çıkacak biri değilim hemen yaptı valla ben de bilmyrm hiç aklımda yoktu burda da öyle okumuştum son haftalarda oluyo die ama yaptı işte.

Kızlar ben bu orucu nasıl bozcm ya bugün tutsam ne olur ki niyetlendim bi kere biliyrm günah yok kaza ederiz ama bi sorunum yok şu an zaten normaldede 2 de 3 te kahvaltı yapan biriyim bi günlük tutsam ne olur

7 de kahvaltı yaptım şuan midem iptal çıkara çıkara öldüm zor yani bebeklerde bence olumsuz etkilenir

Canım şahsi fikrim tutmaman, günde en az 3 litre su içmemiz gerekiyor zaten bizler muafız. Önce bize emanet edilene sahip çıkmakla sorumluyuz. Bizden beslenen minik bir beden var içinde, tutulacak olsa zaten bize de farz olurdu. Gün içerisinde en önemlisi su ve alman gereken takviyeler, besinler, vitaminler var bebeğinin gelişimi için çok önemli olan lütfen bunları düşün. Sadece senin için demiyorum ama sosyal medyada gördükçe çıldırıyorum gerçekten Allah korur, sabrını verir vs, ben tuttum birşey olmadı diye tavsiye verenler tutanlar, lütfen önce size emanet edilen canı düşünün...

Valla yapalım gitsin dedi ben de öyle çok karşı çıkacak biri değilim hemen yaptı valla ben de bilmyrm hiç aklımda yoktu burda da öyle okumuştum son haftalarda oluyo die ama yaptı işte.
Bu doktorlarda bi garip ne meraklılar kurcalamaya geçen hafta benim de kasılmalarım vardı acile gittik hemen çatala alacak muayene için kabul etmedim zaten riskli konumdayım sancı ultrasonda görünmez diyo e dedim en azından rahim uzunluğu vs. görünür dedim öyle sustular.

Ya biliyrm ben de öyle düşünmyrm hani nolck gibisinden her Bünye de aynı değil tabi kimseye ben tuttum sen de tut demem zaten ama eşimi beklyrm ikna etsin beni.ben de kıyamyrm bebeğe. Ama bi gün tutsam da bişey olmaz die düşünyrm hevesim gider en azından.hafif kasık ağrım da var dünden beri annem de emzikten falan düşer tutma bizim zamanımız gibi değil dedi 1 de eşim geliyo onu beklycm

Sorma ya benim ki direk geç bi de ona bakalım dynce bişey diyemedim bilsem yaptırmazdım ama neyse artık oldu bi kere.inş bişey olmaz hafif sancım var gibi dedim bişey olmaz bir iki haftaya daha çok olck dedi.içimden dedim ki çok sağol yani içimi rahatlattın

bana kalp kapakçıklarında sıkıntı olduğundan değil de doğumda sıkıntı olur ondan bırakmam gerektiğini söyledi doktorum iğneden daha etkiliymiş çünkü.

çok çok uygunmuş kuzum
bizim buralarda 1000-1500 tl ciarı fiyatlar..

en kısa zamanda konuşmam lazım fotoğrafçılarla...

anane babaneye albüm de çok mantıklı :)

nerede cnm bu fotoğrafcı ? çok gzel. bende hastanenin kendi içindekine sormuştum. sadece hastane çekim hamileyken bir iki tane doğum anı ve sonrası 250 poz çıktı vermezse cd olarak 250 Tl. bi set var onda albüm var 400 TL bi sette albüm ve iki küçük açılabilr albüm 750 TL idi..

Ay hepsi bi çeşit birine güvenip devam etmek gerekiyor ama insan bir kaç fikir de almak istiyor

Oy yerim maşallah size anali ogullu. Kız bu oğlan geliyor he bana oyle geldi karnindan

Zaten doktor da dedi 36. Haftadan sonra çocuğu içerde tutmaya çalışmayacağım gelirse direkt doğuma alacağım diye

İnşallah sağlıkla dünyaya gelir aceleci oğlum 30.haftadan beri zor tuttuk yaramazı

Çok gusel olmus maşallah size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…