2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Ters durn bebeği çevirebilşyorlar fakat bu sırada rahim yırtılması oluşabilir bu riske değer mi?

Süpersiniz canım. Maşallah size...

Ben 2 haftada 800 gr almışım yani bebkte 400 almıştır sanırım dimi ya

Yarına kadar dogurmazsam ıns bzmde cekım olck ama cok kosustrmacalı olacak nasl olck blmyrm kocem sevmez böle seylerı amaa tamam dedı artk orclu orclu gergn foto cekımı olr sanyrm

Kızlar ya el bileklerim kopacakmış gibi ağrıyor. Şişlik filan da yok ama niye böyle oluyor. Ellerimi koparıp sehpaya bırakasım var.

Ay asagı asagı vuruyor banaaa ya cnmı bay acıtıyor bebk sızlerdede olemi yaaa

amin, güle güle kullansın :)

kizlar tansiyonu sabah 13gorunce yine panikledim.yedek doktoruma gitmek istedim.en azindan bebegimin iyi oldugun goreyim dedim.hic birsey demedim ama idrarda protein vs. var die.bakti bebegim 2400gr olmus.48cm olmus.yani persembeden bu yana 200gr almis.1 hafta ilerde gidiyormus.masallah cok iyi dedi.cok saglikli hersey yolunda dedi.kan ve tam idrar tahlili istedi.o arada tansiyonu olcunce 14 9 cikti.ama nasil ter dokuyorum o an.bu tansiyon yuksek dedi.ogledeb sonra sonuclarla beraber yeniden olcelim dedi.neyse sonuclarda idrarda protein negatif yaziyordu.hic bir problem yok hersey iyi dedi.tansiyon yine 14 9 cikti.anlamadigim doktordan 1 saat once eczanede 11 7 cikti.nasil o kadar farkettiyse 1 saatte.tansiyon cok onemli kesin takip ediyorsun.14 9u gectigi anda geliyorsun dedi.neyse eve geldim kendim yine olctum 13 8 cikti.hem de dinlenmeden olctum yani.her makina ayri sonuc veriyor hic birsey anlamadim bu isten.bu arada 33+5de bebisimin kafasi asagiya donmus.sasirdim hic beklemiyordum

Slm kızlar, bende 33+3 deyim artık doğuma pek de fazla kalmadı gibi geliyor hazırlıkların çoğunu tamamladık gibi ama bebek arabasında çok kararsız kaldık siz ne yaptınız?

maşallah kuzuna
Bu tansiyon sıcaklardan felan da yükseliyor olabilir mi canım. Ya da sen de benim gibi Dr kapısında heyecan stres yapanlardan misin. Evde de eski usül ölçülmeliymiş,dr um buna anam babam usulü diyor

Henüz alacaklarını tamamlamamış olanlar varsa acele edin derim. Şimdi dışarıdan geldim sıcaklar fena ve çok zorlayıcı.... son ana bırakmayin çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…