- 14 Ocak 2016
- 296
- 499
- 23
- 38
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #57.041
Daha dönmesi için baya zaman var canım kimi bebek sancıyla dönüyormuş. Hatta karından elleriyle çeviren doktorlar var. Aslında bebeğin dönmemesi sezaryen sebebi değilmiş ama tabi onun için çok tecrübeli doktor ve ebeler bir de aşırı özgüven lazım. Ben de göze alamam şahsen ters doğum olayını.
Ters durn bebeği çevirebilşyorlar fakat bu sırada rahim yırtılması oluşabilir bu riske değer mi?
Süpersiniz canım. Maşallah size...Kızlar imkanınız varsa mutlaka hamile çekimi yaptırın, başta gereksiz geldi vs sonra bugünlerin geri gelmeyeceğini düşünerek son dakikada ayarladık, inanın hem çekimlerde çok eğlendik. Hem de fotoğraflar çok hoşuma gitti
Yok canım dedim ya bende cesaret edemezdim.Ters durn bebeği çevirebilşyorlar fakat bu sırada rahim yırtılması oluşabilir bu riske değer mi?
O belli olmaz ki belki hepsini sen almışsındır :)Ben 2 haftada 800 gr almışım yani bebkte 400 almıştır sanırım dimi ya
Yarına kadar dogurmazsam ıns bzmde cekım olck ama cok kosustrmacalı olacak nasl olck blmyrm kocem sevmez böle seylerı amaa tamam dedı artk orclu orclu gergn foto cekımı olr sanyrmKızlar imkanınız varsa mutlaka hamile çekimi yaptırın, başta gereksiz geldi vs sonra bugünlerin geri gelmeyeceğini düşünerek son dakikada ayarladık, inanın hem çekimlerde çok eğlendik. Hem de fotoğraflar çok hoşuma gitti
hareket ettir kasılıyor sanırım maden suyu iç kalsiyum eksiklğindende olurKızlar ya el bileklerim kopacakmış gibi ağrıyor. Şişlik filan da yok ama niye böyle oluyor. Ellerimi koparıp sehpaya bırakasım var.
Sağol canım hepsini yapmaya çalışıyorum geçer inşallahhareket ettir kasılıyor sanırım maden suyu iç kalsiyum eksiklğindende olur
heyuuuuuuuuuuuuu biz bugün 29+0 ız eee 30. haftaya adım atarken artık çamaşırları yıkayıp yavaştan hastane çantası hazırlamaya geçebiriz dedikkk :)
kıyafetlerimiz yıkandı mis kokulu oğlumun mis kokulu çamaşırları oldu :)
kuruyanlar ütülenmeye de başlandı :) ne de tatlışlar Allahımmm :) rabbim içinde görmeyi sevmeyi nasip etsin hepimize :)
Eki Görüntüle 1842738 Eki Görüntüle 1842739 Eki Görüntüle 1842741
Artık büyüdüler nereye vursa orası acıyor vallaAy asagı asagı vuruyor banaaa ya cnmı bay acıtıyor bebk sızlerdede olemi yaaa
maşallah kuzunakizlar tansiyonu sabah 13gorunce yine panikledim.yedek doktoruma gitmek istedim.en azindan bebegimin iyi oldugun goreyim dedim.hic birsey demedim ama idrarda protein vs. var die.bakti bebegim 2400gr olmus.48cm olmus.yani persembeden bu yana 200gr almis.1 hafta ilerde gidiyormus.masallah cok iyi dedi.cok saglikli hersey yolunda dedi.kan ve tam idrar tahlili istedi.o arada tansiyonu olcunce 14 9 cikti.ama nasil ter dokuyorum o an.bu tansiyon yuksek dedi.ogledeb sonra sonuclarla beraber yeniden olcelim dedi.neyse sonuclarda idrarda protein negatif yaziyordu.hic bir problem yok hersey iyi dedi.tansiyon yine 14 9 cikti.anlamadigim doktordan 1 saat once eczanede 11 7 cikti.nasil o kadar farkettiyse 1 saatte.tansiyon cok onemli kesin takip ediyorsun.14 9u gectigi anda geliyorsun dedi.neyse eve geldim kendim yine olctum 13 8 cikti.hem de dinlenmeden olctum yani.her makina ayri sonuc veriyor hic birsey anlamadim bu isten.bu arada 33+5de bebisimin kafasi asagiya donmus.sasirdim hic beklemiyordum
aynen ya vur kır parçala canımı çok acıtıyor yaa hele kemiğime vuruyor dana eşim msj atıyor işteyim napıyorsunuz diye bende oğlun kitbox yapıyo diyom cidden öyle yaa :) bende bunu soracaktım size canınız acıyor mu diyeeArtık büyüdüler nereye vursa orası acıyor valla
Maşallah süphanallah yavruya hayırlı haberlerle insallahKızlar bnm miniğim 1 haftada 2750 olmuş 400 gram almış şuan ntsdeyim doktor bi bakmak istedi çok heyecanlıyım renkli Ultrasonda güldü bebeğim çok net gördüm Rabbim sağa sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?