2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canım ne kadar kötü olursa olsun mevzuyu bilmiyorum ama senin bebeğin zaten hassas dönemde yapma ne olur? Bu üzüntünden Allah muhafaza bebeğine birşey olsa Herkes kendi evine geçer hayatına döner de çocuğunla sen baş başa kalırsın. Kimse yavruna senin kadar yanmazz Bebeğinin seninle aynı vücudu paylaşmasının son günleri.. O Yavrucağın hakkına girme en iyi ihtimalle Yavru cak ne halde şimdi içinde sıkıntı üzüntü senden çok hissediyor her şeyi kavga et bağır çağır üzü ama doğumdan sonra gerçi bu seferde sütüne zarar sana üzülme hakkı yok bacım

ah bi bilsem.takipteyim bakalim insallah yukselmez daha fazla

Ayy çok tatlisiniz canım maşallah ben hamile çekimi olarak değil ama oglumuzla beraber aynı 16sinda cektirecegiz kısmetse onun yas günü benim son demler derken hatıra olur dedik. Çok iyi yapmışsınız çok begendim

Canim kendini zorlama kuranda bile yer verliyor.Yoksa benimde icim gidiyor tutmak icin ama tutup bebege zarar verirsem gunaha girerim diye dusunuyorum bizim niyetimiz halis niyetimiz ibadet yerine gecsin insallah.

Hele bazen anlık geriliyor mu napıyor bilmiyorum ama aynı anda kafa ve ayaklar bi vuruyor offf off çok fena ama başlarda ne bekledik oynasa da hissetsek diye ağrıyor ama hoşuma gidiyor :)

Canim kendini zorlama kuranda bile yer verliyor.Yoksa benimde icim gidiyor tutmak icin ama tutup bebege zarar verirsem gunaha girerim diye dusunuyorum bizim niyetimiz halis niyetimiz ibadet yerine gecsin insallah.
Aminnn. İnsan böyle hiç Ramazanin tadını alamıyor sanki değil mi

Kızlar ben bu orucu nasıl bozcm ya bugün tutsam ne olur ki niyetlendim bi kere biliyrm günah yok kaza ederiz ama bi sorunum yok şu an zaten normaldede 2 de 3 te kahvaltı yapan biriyim bi günlük tutsam ne olur
Canım bile bile bozamazsın keşke niyetlenmeden deneseydin bozma sakın 61 tutmak zorunda kalısın. kaza ile olmaz diye biliyorum ben.. uyu istersen iftara kadar yapabilirsen? 1 günden birşey olmaz ama Yarın tutma artık bak sıkıntı oluyor sana ve bebeğine

Bana da ilk defa gecen hafta cati muayenesi yapildi. Ama nst de sanci ciktigi icin doktor bunu yapti. Yoksa hic alttan muayene yapmazdi heralde.
Ama bazi doktorlara sanci var dediginiz an cati muayenesi yapmaya kalkiyolar. Once nst ye girmeden cati muayenesini bosa yaptirmayin bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…