- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #57.061
Tabi tabi sen hiç almamissindir hattaBen 2 haftada 800 gr almışım yani bebkte 400 almıştır sanırım dimi ya
Canım ne kadar kötü olursa olsun mevzuyu bilmiyorum ama senin bebeğin zaten hassas dönemde yapma ne olur? Bu üzüntünden Allah muhafaza bebeğine birşey olsa Herkes kendi evine geçer hayatına döner de çocuğunla sen baş başa kalırsın. Kimse yavruna senin kadar yanmazz Bebeğinin seninle aynı vücudu paylaşmasının son günleri.. O Yavrucağın hakkına girme en iyi ihtimalle Yavru cak ne halde şimdi içinde sıkıntı üzüntü senden çok hissediyor her şeyi kavga et bağır çağır üzü ama doğumdan sonra gerçi bu seferde sütüne zarar sana üzülme hakkı yok bacımGünaydın hayırlı ramazanlar. ramazanın bereketi bolluğu evimize yağsın inşallah.
dün annem yüzünden çok sıkıntılı birgün geçirdim.sizle paylaşayım dedim ama buraya da giremedim sonra. ağlamaktan başım ağrıdı karnım taş gibi oldu ağrıdı belimin ağrısı hala geçmedi kopuyor sanki.bide ne zaman üzülsem bebeğim iyice yukarı çıkıyo yine öyle yapmış öne eğilip masasa yemek bile yiyemiyorum. allah razı olsun ondan eşim beni sakinleştirmese kimbilir neler olurdu doğum bile yapabilirdim allah korusun. çok şükür bel ağrısı haricinde iyiyim şimdi. bugün kontrol var inşallah bir sorun yoktur
@Senam72015 @kalinkam @kayacans @jindam @Konuk 02 @ferda88 @meleq47 @mmyy41cicek3bocek kızlar allah razı olsun sizden. kusura bakmayın dün giremedim ama desteklerinizi hissettim sağolun iyiyim şimdi
Boşver hiç riske girmeyelim benim ki patlatir onuHeheheh vallahi ben çok isterdim bacım ya :)) ama günahı sevabı ince işler bunlar
Tamda o his bendede var hatta annem esim falan zorla sezaryen olacan diyor ama inan hiç istemiyorum korkuyorum ben sezaryendenDr da son ana kadar döner dedi ama bu u defa içimde sanki normal doğum yapamayacakmisim gibi bir his var canım ya.
ah bi bilsem.takipteyim bakalim insallah yukselmez daha fazlamaşallah kuzuna
Bu tansiyon sıcaklardan felan da yükseliyor olabilir mi canım. Ya da sen de benim gibi Dr kapısında heyecan stres yapanlardan misin. Evde de eski usül ölçülmeliymiş,dr um buna anam babam usulü diyor
Ayy çok tatlisiniz canım maşallah ben hamile çekimi olarak değil ama oglumuzla beraber aynı 16sinda cektirecegiz kısmetse onun yas günü benim son demler derken hatıra olur dedik. Çok iyi yapmışsınız çok begendimKızlar imkanınız varsa mutlaka hamile çekimi yaptırın, başta gereksiz geldi vs sonra bugünlerin geri gelmeyeceğini düşünerek son dakikada ayarladık, inanın hem çekimlerde çok eğlendik. Hem de fotoğraflar çok hoşuma gitti
Canim kendini zorlama kuranda bile yer verliyor.Yoksa benimde icim gidiyor tutmak icin ama tutup bebege zarar verirsem gunaha girerim diye dusunuyorum bizim niyetimiz halis niyetimiz ibadet yerine gecsin insallah.Ya ben dayanyrm aslında hala hiç bişey yemedim resmen orucm şu An. Bozmaya cesaret edemyrm of çok zor.dr da tutma dedi kesinlikle bugün onun için gittim ama hala orucum şu An az kaldı die düşünüyrmkötü bi annemiiym ki ben. Bebeğim oynayıp duruyo içerde. Annem de tutma dedi
Hahahaaa koptum yaffBoşver hiç riske girmeyelim benim ki patlatir onu
Ya kızım ben az aldım diye üzülüyorumaslinda çocukta az aldı diye allahimmmm yaaValla ben 14,5 kg almışım şuanda da sana satırlarımı tikinarak yazıyorumcocuuumun ustune atmiyorum o almıştır diye yani
Hele bazen anlık geriliyor mu napıyor bilmiyorum ama aynı anda kafa ve ayaklar bi vuruyor offf off çok fena ama başlarda ne bekledik oynasa da hissetsek diye ağrıyor ama hoşuma gidiyor :)aynen ya vur kır parçala canımı çok acıtıyor yaa hele kemiğime vuruyor dana eşim msj atıyor işteyim napıyorsunuz diye bende oğlun kitbox yapıyo diyom cidden öyle yaa :) bende bunu soracaktım size canınız acıyor mu diyee
Aminnn. İnsan böyle hiç Ramazanin tadını alamıyor sanki değil miCanim kendini zorlama kuranda bile yer verliyor.Yoksa benimde icim gidiyor tutmak icin ama tutup bebege zarar verirsem gunaha girerim diye dusunuyorum bizim niyetimiz halis niyetimiz ibadet yerine gecsin insallah.
Ya sen kaliteli besleniyorsun ötesini napcaksin bacım. Benim gibi ekmek hamur işi yeyip çocuğu şişirmek çok mu doğru sanki. 3 kg doğan bebek candırYa kızım ben az aldım diye üzülüyorumaslinda çocukta az aldı diye allahimmmm yaa
Aynen canim ya ama bugunu cok bekledik Rabbim diger yillara nasip etsin.Aminnn. İnsan böyle hiç Ramazanin tadını alamıyor sanki değil mi
Ben de deneyimli değilim ama okiedog ile lassig çok kullanışlı görünüyo onlara bakıyorum benyok canım termos gözü açıkcası çok markaları nedir de bilmiyorum bebek çantalarında sen nasıl aldın acaba
Canım bile bile bozamazsın keşke niyetlenmeden deneseydin bozma sakın 61 tutmak zorunda kalısın. kaza ile olmaz diye biliyorum ben.. uyu istersen iftara kadar yapabilirsen? 1 günden birşey olmaz ama Yarın tutma artık bak sıkıntı oluyor sana ve bebeğineKızlar ben bu orucu nasıl bozcm ya bugün tutsam ne olur ki niyetlendim bi kere biliyrm günah yok kaza ederiz ama bi sorunum yok şu an zaten normaldede 2 de 3 te kahvaltı yapan biriyim bi günlük tutsam ne olur
Bana da ilk defa gecen hafta cati muayenesi yapildi. Ama nst de sanci ciktigi icin doktor bunu yapti. Yoksa hic alttan muayene yapmazdi heralde.Bu doktorlarda bi garip ne meraklılar kurcalamayageçen hafta benim de kasılmalarım vardı acile gittik hemen çatala alacak muayene için kabul etmedim zaten riskli konumdayım sancı ultrasonda görünmez diyo e dedim en azından rahim uzunluğu vs. görünür dedim öyle sustular.
Maşallah süphanallah yavruya hayırlı haberlerle insallah
Bn herseyi son aya birakmistim. Simdi de yuruyemedigim icin herseyi internetten aldim :))Henüz alacaklarını tamamlamamış olanlar varsa acele edin derim. Şimdi dışarıdan geldim sıcaklar fena ve çok zorlayıcı.... son ana bırakmayin çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?