- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #57.081
Kesinlikle öyle, benim doktorum hiç alttan bakmadı hamileliğimi çok erken öğrenmeme rağmen. Sancı olunca mecbur bakacak ama diğer türlü hiç gerek yok alttan muayeneye...Bana da ilk defa gecen hafta cati muayenesi yapildi. Ama nst de sanci ciktigi icin doktor bunu yapti. Yoksa hic alttan muayene yapmazdi heralde.
Ama bazi doktorlara sanci var dediginiz an cati muayenesi yapmaya kalkiyolar. Once nst ye girmeden cati muayenesini bosa yaptirmayin bnce
Can'ım herşeyi dert etme kendine, doktor asistanın bilgisini sınamak için sormuş olabilir. İlla bişey var diye değildir yani, öyle olsa sana söylerdi. MR sonucunda güzel şeyler duyacaksın inşallahkızlar geldik kontrolden bir değişiklik yok. mr sonucunu bekliyoruz o daha net gösterecek herşeyi. nst ye girdim sancı çıkmadı.haftaya tekrar nst ve kontrol var. bide yanındaki asistana kordona bak falan dedidoktor. burda ne var ne düşünüyosum falan dedi asistan da hımm falan dedi. kafama takıldı araya girip soramadım da canım sıkıldı bi hafta bunu düşünürüm artık.
kalinkam senin kontrol nasıl geçti???
ben hamilelikte oruç tutulmasına çok karşıyım orucun sevabı var ama zaten hamileye farz değil. üstüne de karnındaki bebeğe zarar veriyorsun onu kul hakkı daha büyük günah. ama yine de madem tuttun bu saatten sonra bozma bir gün tutmuş ol derim. geçen gün hastaneye gittim aç susuz gel dediler gece 12 de atıştırdım öğlen 4e kadar aç susuz kaldım. bir kerecik ben de yaptım mecburen. ama bundan sonra tutma derim yazık o minnoşa daKızlar ben bu orucu nasıl bozcm ya bugün tutsam ne olur ki niyetlendim bi kere biliyrm günah yok kaza ederiz ama bi sorunum yok şu an zaten normaldede 2 de 3 te kahvaltı yapan biriyim bi günlük tutsam ne olur
benimki de yukarı yukarı vuruyor. seninki baş pozisyonuna döndü mü?Ay asagı asagı vuruyor banaaa ya cnmı bay acıtıyor bebk sızlerdede olemi yaaa
ne güzel yazmışsın sağolasın anladım ama geç anladım neyse ki bebeğim iyi. ben bi daha bu kadar takmam kimseyi kafama. öncelik bebeğimde valla kimse kusura bakmasınCanım ne kadar kötü olursa olsun mevzuyu bilmiyorum ama senin bebeğin zaten hassas dönemde yapma ne olur? Bu üzüntünden Allah muhafaza bebeğine birşey olsa Herkes kendi evine geçer hayatına döner de çocuğunla sen baş başa kalırsın. Kimse yavruna senin kadar yanmazz Bebeğinin seninle aynı vücudu paylaşmasının son günleri.. O Yavrucağın hakkına girme en iyi ihtimalle Yavru cak ne halde şimdi içinde sıkıntı üzüntü senden çok hissediyor her şeyi kavga et bağır çağır üzü ama doğumdan sonra gerçi bu seferde sütüne zarar sana üzülme hakkı yok bacım
Bozdum zaten ama çok üzgünüm ya ben çok istydm tutmayı ama bugün birazda ağrı vardı karnımda riske de atamazdım.günah olmadığını biliyrm aslında da sanki suçlu gibiyim psikolojik bişey yani yoksa biliyrm iznimiz var dr ada sordum zaten seneye inşCanim kendini zorlama kuranda bile yer verliyor.Yoksa benimde icim gidiyor tutmak icin ama tutup bebege zarar verirsem gunaha girerim diye dusunuyorum bizim niyetimiz halis niyetimiz ibadet yerine gecsin insallah.
Yok niyetlenmedim zaten o yüzden Bozdum dedem hoca da ona sordum.biz hasta gruuna ikinci gruba girdiğimiz için niyet etmedikten sonra bozabiliyoruzCanım bile bile bozamazsın keşke niyetlenmeden deneseydin bozma sakın 61 tutmak zorunda kalısın. kaza ile olmaz diye biliyorum ben.. uyu istersen iftara kadar yapabilirsen? 1 günden birşey olmaz ama Yarın tutma artık bak sıkıntı oluyor sana ve bebeğine
inşallah canım aman iyi olsun da gerisi önemli değil. bi de allah korusun bi sıkınto başlangıcı falan bile olsa zaten doğuma kalmış 18 gün. bişicik olma allın izniyleCan'ım herşeyi dert etme kendine, doktor asistanın bilgisini sınamak için sormuş olabilir. İlla bişey var diye değildir yani, öyle olsa sana söylerdi. MR sonucunda güzel şeyler duyacaksın inşallah
Eşim bozdurdu ya dedeme de sorduk.bi de sabahtan karnımın Altında ağrı vardı.çatı muayenesinden sonra arttı korktum yani.ben de düşünüyrm yazık bebeğime kocaman insan içerde ama inş kendimi Tutarım. Annem de kızdı ya bişey olursa ona die.psikopatmıyım cahilmiyim bilemedimben hamilelikte oruç tutulmasına çok karşıyım orucun sevabı var ama zaten hamileye farz değil. üstüne de karnındaki bebeğe zarar veriyorsun onu kul hakkı daha büyük günah. ama yine de madem tuttun bu saatten sonra bozma bir gün tutmuş ol derim. geçen gün hastaneye gittim aç susuz gel dediler gece 12 de atıştırdım öğlen 4e kadar aç susuz kaldım. bir kerecik ben de yaptım mecburen. ama bundan sonra tutma derim yazık o minnoşa da
nasıl oldun sakinledinmi biraz....benim başıma gelenleri bilmiyomusun günlerce ağladım ne oldu sonunda eşim kızım karnımdaki bebeğim olan sadece bize oldu ...artık kendimizi düşünme zamanı bencekızlar annem yüzünden bir saattir ağlıyorum tutarsızlığı saçma hareketleri düşüncesizliği unursamazlığı bencilliği herşeyi bitirdi artık beni... onun yüzünden perişan haldeyim. karnım belim ağrıyor yatıyorum bi yandan ağlamamı durduramıyorum bi yandan da kızım için korkuyorum. asla öyle bi anne olmıcam. asla!
Canım seni destekliyorum al bebişe yario sonuçtaIste o benimgectigimiz 2 haftada 600 gr almistim bebiste 500 kusur almis.ama su 1 haftada bundan fazla almisimdir fazla havalandim sanirim
Canım siz naptınız bu arada? Hala hastanede misiniz, eve gectiniz mi?
hareket ettir kasılıyor sanırım maden suyu iç kalsiyum eksiklğindende olur
kizlar tansiyonu sabah 13gorunce yine panikledim.yedek doktoruma gitmek istedim.en azindan bebegimin iyi oldugun goreyim dedim.hic birsey demedim ama idrarda protein vs. var die.bakti bebegim 2400gr olmus.48cm olmus.yani persembeden bu yana 200gr almis.1 hafta ilerde gidiyormus.masallah cok iyi dedi.cok saglikli hersey yolunda dedi.kan ve tam idrar tahlili istedi.o arada tansiyonu olcunce 14 9 cikti.ama nasil ter dokuyorum o an.bu tansiyon yuksek dedi.ogledeb sonra sonuclarla beraber yeniden olcelim dedi.neyse sonuclarda idrarda protein negatif yaziyordu.hic bir problem yok hersey iyi dedi.tansiyon yine 14 9 cikti.anlamadigim doktordan 1 saat once eczanede 11 7 cikti.nasil o kadar farkettiyse 1 saatte.tansiyon cok onemli kesin takip ediyorsun.14 9u gectigi anda geliyorsun dedi.neyse eve geldim kendim yine olctum 13 8 cikti.hem de dinlenmeden olctum yani.her makina ayri sonuc veriyor hic birsey anlamadim bu isten.bu arada 33+5de bebisimin kafasi asagiya donmus.sasirdim hic beklemiyordum
Slm kızlar, bende 33+3 deyim artık doğuma pek de fazla kalmadı gibi geliyor hazırlıkların çoğunu tamamladık gibi ama bebek arabasında çok kararsız kaldık siz ne yaptınız?
Bana da ilk defa gecen hafta cati muayenesi yapildi. Ama nst de sanci ciktigi icin doktor bunu yapti. Yoksa hic alttan muayene yapmazdi heralde.
Ama bazi doktorlara sanci var dediginiz an cati muayenesi yapmaya kalkiyolar. Once nst ye girmeden cati muayenesini bosa yaptirmayin bnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?