2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
kızlar geldik kontrolden bir değişiklik yok. mr sonucunu bekliyoruz o daha net gösterecek herşeyi. nst ye girdim sancı çıkmadı.haftaya tekrar nst ve kontrol var. bide yanındaki asistana kordona bak falan dedidoktor. burda ne var ne düşünüyosum falan dedi asistan da hımm falan dedi. kafama takıldı araya girip soramadım da canım sıkıldı bi hafta bunu düşünürüm artık.
kalinkam senin kontrol nasıl geçti???

Kesinlikle öyle, benim doktorum hiç alttan bakmadı hamileliğimi çok erken öğrenmeme rağmen. Sancı olunca mecbur bakacak ama diğer türlü hiç gerek yok alttan muayeneye...

Can'ım herşeyi dert etme kendine, doktor asistanın bilgisini sınamak için sormuş olabilir. İlla bişey var diye değildir yani, öyle olsa sana söylerdi. MR sonucunda güzel şeyler duyacaksın inşallah

Kızlar ben bu orucu nasıl bozcm ya bugün tutsam ne olur ki niyetlendim bi kere biliyrm günah yok kaza ederiz ama bi sorunum yok şu an zaten normaldede 2 de 3 te kahvaltı yapan biriyim bi günlük tutsam ne olur
ben hamilelikte oruç tutulmasına çok karşıyım orucun sevabı var ama zaten hamileye farz değil. üstüne de karnındaki bebeğe zarar veriyorsun onu kul hakkı daha büyük günah. ama yine de madem tuttun bu saatten sonra bozma bir gün tutmuş ol derim. geçen gün hastaneye gittim aç susuz gel dediler gece 12 de atıştırdım öğlen 4e kadar aç susuz kaldım. bir kerecik ben de yaptım mecburen. ama bundan sonra tutma derim yazık o minnoşa da

ne güzel yazmışsın sağolasın anladım ama geç anladım neyse ki bebeğim iyi. ben bi daha bu kadar takmam kimseyi kafama. öncelik bebeğimde valla kimse kusura bakmasın

Canim kendini zorlama kuranda bile yer verliyor.Yoksa benimde icim gidiyor tutmak icin ama tutup bebege zarar verirsem gunaha girerim diye dusunuyorum bizim niyetimiz halis niyetimiz ibadet yerine gecsin insallah.
Bozdum zaten ama çok üzgünüm ya ben çok istydm tutmayı ama bugün birazda ağrı vardı karnımda riske de atamazdım.günah olmadığını biliyrm aslında da sanki suçlu gibiyim psikolojik bişey yani yoksa biliyrm iznimiz var dr ada sordum zaten seneye inş

Yok niyetlenmedim zaten o yüzden Bozdum dedem hoca da ona sordum.biz hasta gruuna ikinci gruba girdiğimiz için niyet etmedikten sonra bozabiliyoruz

Can'ım herşeyi dert etme kendine, doktor asistanın bilgisini sınamak için sormuş olabilir. İlla bişey var diye değildir yani, öyle olsa sana söylerdi. MR sonucunda güzel şeyler duyacaksın inşallah
inşallah canım aman iyi olsun da gerisi önemli değil. bi de allah korusun bi sıkınto başlangıcı falan bile olsa zaten doğuma kalmış 18 gün. bişicik olma allın izniyle

Eşim bozdurdu ya dedeme de sorduk.bi de sabahtan karnımın Altında ağrı vardı.çatı muayenesinden sonra arttı korktum yani.ben de düşünüyrm yazık bebeğime kocaman insan içerde ama inş kendimi Tutarım. Annem de kızdı ya bişey olursa ona die.psikopatmıyım cahilmiyim bilemedim

nasıl oldun sakinledinmi biraz....benim başıma gelenleri bilmiyomusun günlerce ağladım ne oldu sonunda eşim kızım karnımdaki bebeğim olan sadece bize oldu ...artık kendimizi düşünme zamanı bence

hareket ettir kasılıyor sanırım maden suyu iç kalsiyum eksiklğindende olur
Zehrayenihayat

Soda tüketirken dikkatli ol, son zamanlardayız ödem başlatabilir. Birtakım esnetme hareketleri yap, parmaklarından tutarak geriye çekme, bileklerden yuvarlama vs. ve tabii ki bol su.

Eklentiler

• El-Bileklerinizi-Esnek-Tutun.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 39

Evde ve eczanede ölçüm yapılan aletler çok hassas olmayabilir.

Dumei canım ben maden suyu kızımda hep içtim günde 1 tane bunda da iciorum tam tersi doktor 0nerdi gebelikte maden suyu içen annelerin bebekleri sarılık olma ihtimali azaoiomjs benim kızım cidden sarılık olmadı. Çok şükür. Belki maden suyunun fazla içimi zararlıdır herseyin fazlası zararlı olduğu gbi ve sıfır ödem 2 gebeliktede

Benim (eski) doktorum daha hiç sancı gözükmeden direk muayene etti üstelik açıklık var mı diye çatı uygunluğuna bile bakmadı, hastaneye yatışımdan sonra her gün günde 3 defa. Sabah öğle ve akşam. Şimdiki aklım olsa izin vermezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…