2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Canım Ankara'da. Fiyatlar ayrı ayrı, hamile çekimi:200, doğum:350, yendioğan çekimi:350TL . Hepsini alırsan mevlüte bedava geliyor. Albümde değişik fiyatlarda ama en pahalısı 1 adet büyük aile için, 2 adet orta boy aileler için, 1 tane de küçük 400TL.

idilduam
Haklısın cnm, zaten doktorun bir sıkıntı görmediyse kitabi kurallar çok da önemli değil.
Ödem yapısal bişi canım galiba bide.ben kizimda hiç şişlik olmadı bunda da yok.cok şükür. Bugün arkadaşı gördüm 36 haftalik o 14 kg almış beni görünce şok oldu kadın sen hiç sismemissin aynı kiloyu almışız halbuki diye ben bol su iciorum onunda faydası vardır mutlaka tuz az tüketiyorum tuketsemde Himalaya tuzu zaten minerlli fln içim rahat oluo

ne güzel yazmışsın sağolasın anladım ama geç anladım neyse ki bebeğim iyi. ben bi daha bu kadar takmam kimseyi kafama. öncelik bebeğimde valla kimse kusura bakmasın
Bu haftada Sana bunu yaşatanlar utansın.. ayıp ya 15 gün gibi birşey vardı demi doğumuna.. Meleğin dünyaya değer otur sakinleştir bebişini şimdi bol bol konuş okşa.. az kaldı sana kavuşacak annesi

Yarına kadar dogurmazsam ıns bzmde cekım olck ama cok kosustrmacalı olacak nasl olck blmyrm kocem sevmez böle seylerı amaa tamam dedı artk orclu orclu gergn foto cekımı olr sanyrm

Canım inan benimki de hiç sevmez, hatta ben kasarım gülemem diyordu ama çok eğlendik

Çok sağ ol hatırlayıp sorduğun için. Ben 4 gün önce hastaneden çıktım, sancılarım durdu şimdi artık bekliyoruz gelmelerini.

İnşallah sağlıcakla doğsun minik kuzular benim de cuma günü kontrolüm var, cumadan sonra ne zaman sancı gelirse artık durdurmaya çalışmayacaklarmis doğuma alacaklarmış şimdiye kadar gerçekliğini tam anlayamıyordum sanirim ama artık baya baya bebek geliyor, hem çok heyecanliyim hem de çok şaşkınım

Emira SY
Aminn. Sonlara doğru farklı bir heyecan, biraz da sabırsızlık sarıyor. Dün biraz sancı geldi tüm gece rüyamda doğumla ilgili şeyler gördüm:)

Emira SY
Aminn. Sonlara doğru farklı bir heyecan, biraz da sabırsızlık sarıyor. Dün biraz sancı geldi tüm gece rüyamda doğumla ilgili şeyler gördüm:)

Ay sorma zaten o rüyalar çok fenaaaa :) bu arada doğum demişken doğumu da zeynep kamil hastanesinde mi yapacaksın karar verdiniz mi? Bir de sezeryan veya normal doğum için birsey dediler mi doktorlar şimdiden?

Estağfurullah canım öyle bişey demedim demem de ama o minik canları aç bırakmaya hakkımız yok. bu seferlik izinliyiz sonra yine tutarız allahın izniyle

Son düzenleme:
Gunde 3 defa mi
Insani normal dogumdan sogutuyolar ya :)

nasıl oldun sakinledinmi biraz....benim başıma gelenleri bilmiyomusun günlerce ağladım ne oldu sonunda eşim kızım karnımdaki bebeğim olan sadece bize oldu ...artık kendimizi düşünme zamanı bence
iyiyim canım zaten ağrılar başlayınca çok korktum. değmezmiş annen de olsa kardeşin de olsa hiçkimse evladından daha değerli değil değmez gerçekten. sen de sıkma canını ben de bıraktım gitti ne yaparlarsa yapsınlar bu saatten sonra çocuğumdan başka kimseyi düşünemem ben

Bu haftada Sana bunu yaşatanlar utansın.. ayıp ya 15 gün gibi birşey vardı demi doğumuna.. Meleğin dünyaya değer otur sakinleştir bebişini şimdi bol bol konuş okşa.. az kaldı sana kavuşacak annesi
evet canım benim 18 gün kaldı. bi de bebeğim hasta zaten. bu bana yapılmaz aslında da ateş düştüğü yeri yakıyor işte annen de olsa bi yerde hane dışında kalıyor yeri geldi mi herşeyi unutuveriyor. bir daha asla üzmem kızımı özür diledim o da sağolsun affetti beni :)

ii akşamlar arkadaşlar bu gün ramazanın ilk günü ya ben vijdan yaptım tutamadım diye üzülüyorum tuaf hissediyorum kendimi yemek yerken herkes aç ben yiyorum diye aklımdan geçiyor sizdede oldu mu çok tutmak istiyorum ama tutan var mı bu haftada tehlikeli mi acaba offff bilemedim hiç çarşamba doktorum sorcam ama çok üzülüyorum tutamadım diye

Kızlar öğleden beri belim sol tarafa doğru çok ağrıyo sancı şeklinde değil ama, ağrı girdi geçmiyor. Korkmam lazım mı? Dr a falan gidiyim mi?

Insallah seneye hayirla tutariz bebislerimizle

Hayırlı ramazanlar kızlar. Bugun 32+3 uz calisabilir raporu icin dr a gelmiştik usg de herssy yolunda görünüyordu dr nst istedi ve ciddi sancılarim olduguni yatis yapmasi gerektigini soyledi sok oldum cunku sanci hissetmiyorum erkwn dogum riskim varmış o yuzden twdavi uygulayacaklarmis 20 dk da 4 kere 100 u gorduk nst de Hastanedeyiz şimdi biraz azaldi sancilar nst de. Yarin brlli olcak aon durum ilk gebeliğm ve korkuyorum basina boyle biaey gelen var mi kizim daha xok kucuk dualarinizi eksik etmeyin ://

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…