- 14 Ocak 2016
- 296
- 499
- 23
- 38
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #57.101
nerede cnm bu fotoğrafcı ? çok gzel. bende hastanenin kendi içindekine sormuştum. sadece hastane çekim hamileyken bir iki tane doğum anı ve sonrası 250 poz çıktı vermezse cd olarak 250 Tl. bi set var onda albüm var 400 TL bi sette albüm ve iki küçük açılabilr albüm 750 TL idi..
Ödem yapısal bişi canım galiba bide.ben kizimda hiç şişlik olmadı bunda da yok.cok şükür. Bugün arkadaşı gördüm 36 haftalik o 14 kg almış beni görünce şok oldu kadın sen hiç sismemissin aynı kiloyu almışız halbuki diye ben bol su iciorum onunda faydası vardır mutlaka tuz az tüketiyorum tuketsemde Himalaya tuzu zaten minerlli fln içim rahat oluo
Bu haftada Sana bunu yaşatanlar utansın.. ayıp ya 15 gün gibi birşey vardı demi doğumuna.. Meleğin dünyaya değerne güzel yazmışsın sağolasın anladım ama geç anladım neyse ki bebeğim iyi. ben bi daha bu kadar takmam kimseyi kafama. öncelik bebeğimde valla kimse kusura bakmasın
Yarına kadar dogurmazsam ıns bzmde cekım olck ama cok kosustrmacalı olacak nasl olck blmyrm kocem sevmez böle seylerı amaa tamam dedı artk orclu orclu gergn foto cekımı olr sanyrm
Çok sağ ol hatırlayıp sorduğun için. Ben 4 gün önce hastaneden çıktım, sancılarım durdu şimdi artık bekliyoruz gelmelerini.
Emira SY
Aminn. Sonlara doğru farklı bir heyecan, biraz da sabırsızlık sarıyor. Dün biraz sancı geldi tüm gece rüyamda doğumla ilgili şeyler gördüm:)
Estağfurullah canım öyle bişey demedim demem de ama o minik canları aç bırakmaya hakkımız yok. bu seferlik izinliyiz sonra yine tutarız allahın izniyleEşim bozdurdu ya dedeme de sorduk.bi de sabahtan karnımın Altında ağrı vardı.çatı muayenesinden sonra arttı korktum yani.ben de düşünüyrm yazık bebeğime kocaman insan içerde ama inş kendimi Tutarım. Annem de kızdı ya bişey olursa ona die.psikopatmıyım cahilmiyim bilemedim
Gunde 3 defa miBenim (eski) doktorum daha hiç sancı gözükmeden direk muayene etti üstelik açıklık var mı diye çatı uygunluğuna bile bakmadı, hastaneye yatışımdan sonra her gün günde 3 defa. Sabah öğle ve akşam. Şimdiki aklım olsa izin vermezdim
iyiyim canım zaten ağrılar başlayınca çok korktum. değmezmiş annen de olsa kardeşin de olsa hiçkimse evladından daha değerli değil değmez gerçekten. sen de sıkma canını ben de bıraktım gitti ne yaparlarsa yapsınlar bu saatten sonra çocuğumdan başka kimseyi düşünemem bennasıl oldun sakinledinmi biraz....benim başıma gelenleri bilmiyomusun günlerce ağladım ne oldu sonunda eşim kızım karnımdaki bebeğim olan sadece bize oldu ...artık kendimizi düşünme zamanı bence
evet canım benim 18 gün kaldı. bi de bebeğim hasta zaten. bu bana yapılmaz aslında da ateş düştüğü yeri yakıyor işte annen de olsa bi yerde hane dışında kalıyor yeri geldi mi herşeyi unutuveriyor. bir daha asla üzmem kızımı özür diledim o da sağolsun affetti beni :)Bu haftada Sana bunu yaşatanlar utansın.. ayıp ya 15 gün gibi birşey vardı demi doğumuna.. Meleğin dünyaya değerotur sakinleştir bebişini şimdi bol bol konuş okşa.. az kaldı sana kavuşacak annesi
Kandirikci teyzeler işleri güçleri yalan atmak kahve içmeyin kararirsiniz derlerdi birdeHahahaaa koptum yaffbak daha yaptırmadan heyecan kattı hayatımıza evlenmeden önce derlerdi evlenince büyur diye kandırmişlar meğersem
Yok yok haklısınız tabi ama işte düşüemiyo insanEstağfurullah canım öyle bişey demedim demem de ama o minik canları aç bırakmaya hakkımız yok. bu seferlik izinliyiz sonra yine tutarız allahın izniyle
Aaaaa bize de kız kısmı kahve içmez derlerdi. Bizde öyle bakardık onlar içerkenKandirikci teyzeler işleri güçleri yalan atmak kahve içmeyin kararirsiniz derlerdi birde
Sağol canım dikkat ederim inşallahZehrayenihayat
Soda tüketirken dikkatli ol, son zamanlardayız ödem başlatabilir. Birtakım esnetme hareketleri yap, parmaklarından tutarak geriye çekme, bileklerden yuvarlama vs. ve tabii ki bol su.
Insallah seneye hayirla tutariz bebislerimizleBozdum zaten ama çok üzgünüm ya ben çok istydm tutmayı ama bugün birazda ağrı vardı karnımda riske de atamazdım.günah olmadığını biliyrm aslında da sanki suçlu gibiyim psikolojik bişey yani yoksa biliyrm iznimiz var dr ada sordum zaten seneye inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?