2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Canim gecmis olsun ramazanin hurmetine Rabbim sifa versin... ilaclarla sancilar durdurulabiliyor icini ferah tut duaya saril ...

Ay sorma zaten o rüyalar çok fenaaaa :) bu arada doğum demişken doğumu da zeynep kamil hastanesinde mi yapacaksın karar verdiniz mi? Bir de sezeryan veya normal doğum için birsey dediler mi doktorlar şimdiden?

Zeynep Kamilde yapmaya karar verdim ben memnun kaldım. Şu an için son anda bir aksilik baş göstermezse normal gözüküyor zaten 35. haftamdayım artık normal doğum için de yeterli ağırlığa ulaştılar sayılır.Bakalım yine de ne olacağı ancak o gün beli olur.

Gunde 3 defa mi
Insani normal dogumdan sogutuyolar ya :)

Özeldeki doktor sezaryana karar verdiği halde, sırf açıklığı ve silinmeyi kontrol etmek için muayene ediyordu. Zeynep Kamilde 6 gün kaldım, bir kere kontrol edildim, doktorum seni rahatsız etmek istemiyoruz diye tekrarlamadılar.

canım iyi ki bakmışlar bu tarafından düşün bi de. erkenden farkedilmiş çok şükür. bebeği durdururlar birkaç hafta daha.hiç olmadı ciğer geliştirici falan yaparlar. erken farkedilmesi büyük şans olmuş. sen hiç merak etme herşey güzel olacak.dualarımdasınız canım

zeynep kamilde kime gidiyorsun ben de zeynep kamile gidiyorum perinatolojiye

ne güzel yazmışsın sağolasın anladım ama geç anladım neyse ki bebeğim iyi. ben bi daha bu kadar takmam kimseyi kafama. öncelik bebeğimde valla kimse kusura bakmasın

tombikim, mevzuyu kaçırdım, anlamadım ama sanırım seni derinden üzen birşeyler yaşanmış.

rica ediyorum seni ne rahatlatacaksa önce onu yap, bağır, çağır, ağla, küfür et ama o içindeki zehir aksın gitsin önce. sonrasında sen sakinleştikçe bebeğin de sakinleşecek. sanmıyorum ki sen sakin görünürken aklının hep o olayda olması seni üzmeyecek ya da strese sokmayacak. senin rahat olduğunu gösterecek, ya da hissettirecek.

benim de canımı acıtan birşey olduğunda 2 gün çok beter oluyorum, asla aklımdan çıkmıyor ve kendimi hırpalıyorum. sonunda olan bana oluyor. özellikle kızımla olan bir tartışma yada ses yükselmesi beni inanılmaz etkiliyor. amacım asla onu kırmak, üzmek değil ancak bende bir insanım ve sabrım bir yere kadar. tabiki gebelikten önce de oluyordu ufak tefek pürüzler, herkesle yaşanabilecek ufak sürtüşmeler ancak gebelikle birlikte ufaklar artık ufak hissettirmemeye başladı bana. asıl sıkıntı bu hormonların bizi daha hassas yapması. bu gerçeği kabul etmek zaman alıyor tabii bende ama sonunda rahatlıyorum ve o zaman çocuklarımla ve bebeğimle gerçek iletişime geçebiliyorum. galiba benim de çözüm şeklim bu :))

diyeceğim o ki, lütfen içini dök, sonra seni rahatlatacak ne varsa yap ve gerçekten rahatla :))

Ben sordum ama sormak en iyisi en. Azından için biraz daha rahat ediyo ben sırf onun için gittim resmen. Kesinlikle tutamazsın şu anda doğsa yaşayacak büyüklükte şu An doğsa ona oruç mu tutturcksın dedi.gün çok uzun ya sana bile yetmez dedi yediğini

Bence o ter kokusudur
Eskiden ki bugünde bile o kafada olan var göbeği düşmeden bebeği yıkamaz bilmem ne olmadan kendi yıkanmaz. İkinip sikiniyorsun doğum sürecinde leş gibi oluyorsun bide beklersen öyle lohusa kokusu olur yani

Allah razı olsun canim ciger geliştirici yaptılar zaten ins 38 e kadar fln dayanır kızım ya :/

denizbatiekin cim canım sağolasın desteğin için. evet annrm beni çok üzdü. aslında kendi bile farkında değildi malesef. dün çok ağladım en son dedim arayıp söyliyim yaptığı şeyi bağırıp çağırayım sorayım edeyim ama sonra ne olacak. birincisi annem yine kendini haklı çıkaracak doğru yada yalan birsürü sebep sıralayıp vicdanı rahat bi şekilde konuyu kapatacak ikincisi ben annemi kırdım mı üzdüm mü diye tekrar üzülücem. malesef herkesle konuşulmuyor. annem de bunlardan biri.kendini haklı çıkarmak için yalan da söyler oturur ağlar da hatta küser günlerce konuşmaz falan.sen ona kızarsın ama sonra sen özür dilemek zorunda kalırsın. neysr uzun hikaye ama kısaca annemle derin konularda konuşmamak ve takmamak benim için çok daha hayırlı olacak. yüzeysel ama güzel bi ilişkimiz olması lazım

Bu göbeği dusene kadar yıkanmaz durumunun doğrusu nedir?. Ben oğlumu iki yıl evvel devlet hastanesinde dogurdum. Hastanede yıkamadılar ve göbeği dusene kadar da yikamayin bebeğin doğum esnasında doğum kanalından geçerken büründüğü tabaka ile bi süre kalması gerekir diye de hastanede ebeler uyardı defalarca hatta. Bunun bebeğe çok faydası varmış... ama bazı hastanelerde de doğar doğmaz yıkıyorlar yine yaman çelişkiler sardı bak beni

Can'ım bana çok saçma geliyor bu konu. Ben oğlumu ocak doğumlu olmasına rağmen hastaneden eve gelince yıkamıştım, ve hergün yıkadım 5 günde de göbeği düşmüştü. bu oğlumu da inşallah yıkamayı düşünüyorum, hele ki temmuz sıcağında asla yıkamadan durmam. Önemli olan göbeğin iyi kurutulması. Demek istediğin tabaka verniks sanırım o da her Bebek'te olmuyor, oğlumda yoktu.

Benim kv tarafı sakın yıkama dedi ama ben kızımı hastaneden getirir getirmez yıkattım miss gibi, tertemiz giydirdim. Yine aynısını yapmayı düşünüyorum. Ne deselerde yine yıkarım ben :)

Selamun aleykum kizlar biturlu firsat bulup yazamadim kontrolumuz cok sukur güzel l gecti sadece biraz zayifiz hala 2250 kg 47 cm yiz onun disinda cok sukur bir sikinti yok dedi doktor boyle devam ederse 1 temmuz kismetse dogum ... doktor a ilk usg lere bakinca acaba biz bir hafta kucuk mu hesapliyoruz dedim yok bas olcusu gunuyle uyumlu dedi minyon bir bebek sadece senin rahmin de kucuk normal yani dedi gobek bir hafta geri bacak ta 5 gun geri cok sukur oyle bariz bir gerilik yok muhtemelen 2900 anca dogar gibi geliyo saglikli olsunda insallah vwkti zamaninda gelsin tum bebisler...
Ayyy kizlar bisey diyimmi normal dogum sansi olanlar sakin keyfi sezeryan istemeyim 5 gunluk dogum yapmis kontrole gelen kadinlar vardi normal dogum yapanlar fildir fildir kosusturuyodu sezeryan olanlar oflayip sizlanip duruyorlardi zor oturul kalkiyorlardi dedim ki normal dogumu gozunu seveyim bize kismet degil ama sansi olanlar iyi degerlendirsin...
Ay o yeni dogmus bebisler nasil tatlilar nasil kucucukler icim bir hos oldu yaaa Allah im hepimize saglikla kavusmayi nasip etsin insallah...

Cok tesekkur edrim canim cok sukur iyiyiz simdilik valla ilk 8-9 ay pek kilo gitmiyo bende emzirirken cok istahli oluyorum bakalim nasil olacak

benimki de baya minyon.33+6 da 43 cm,2280 gr.dedi ama gayt normal dedi bakıyorum herkesin boyu neredeyse 50 cm e yaklaşmış benimki benim gibi kısa kadın oucak herhal

Olabilir tabi ya eskilerde nerde bizim gibi rahat dua almakmış temizlik miş. Kaynanamı her doğumdan sonra sıcak höllüğe yatırıryolarmış.sıcak kuma gömüyolarmış.diyo ki kanamam yoksa bile açılıyodu sıcaklar.baygınlık geçiriyomuş kadın resmen

Ay minyon olsun sağlıklı olsun. Bende yeni bebek gördükçe heveslenyrm resmen bi doğsa artık çok merak edyrm.benim dr da bugün çatın dar sezeryan yapalım falan dedi özele gittim bi kereliğine dr um sayılmaz da yani.sonuna kadar normali istycm ben mecbur kalmadıkça istemyrm sezeryanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…