2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar hayırlı sahurlar
Eşime sahur hazırlamak için kalktım
Sancım vardı adet sancısı gibi bel ve kasıkta
Lavaboya gittim geldim geçer diye geçmedi
Şimdi azaldı gibi ama çok korktum doğum sancısı diye ama usuttüm galiba onun sancısı

Bende yikamadim canım mâlesef bişi olursa laf ederler kv ler doye. İlk gün yikanmio o tBaka ilk gün önemli memorialde 2.gjn yikiolar çocuğu gece bile olsa. Ama ewe çıkarken tembihliolar göbeği düşmeden yikamayin iltihaplanir diye bende çok celiskideyim napcam bilemiyorum ya

Yavaş yavaş başlar bence merak etme.benim de başlamıştı hala da devam ediyo ara ara geliyo normal yani senin de yaklaştı zamanın

Yine eğitimde ebemizin söylediği şey suydu: bebek ilk anda verniks denilen koruyucu bir maddeyle doğar bunun 24 saat yıkanmaması gerek bebek kurulanabilir. Diğer konuda ise yıkamama çok eskide kaldı, yeter ki banyodan sonra kuru tutun ve ilk on beş gün bebeği sadece suyla yıkayın ve banyodan sonra iyice nemlendirin. Ben yine de rahat edemedim ve yabancı kaynakları da araştırdım ve yıkamayın diye bir uyarıya rastlamadım. Bebişlerimiz zaten yaz bebeği olacaklar onların da serinlemeye ihtiyacı var kendinizden pay biçin.

Yavaş yavaş başlar bence merak etme.benim de başlamıştı hala da devam ediyo ara ara geliyo normal yani senin de yaklaştı zamanın

Kasılmalar 37. Haftadan önce oluyorsa dikkat etmekte fayda var interiorarchitect doğum haftası 30 olarak gözüküyor bir süre kendini yoklamakta fayda var. Braxton Hicks kasılmaları zararsızdor ve Ağrısızdır. Doğumun başladığını gösteren sancılar düzenlidir ve pozisyon değştirmekle ağrısı geçmez.

Benim ki geçiyo ya arada hafif hafif oluyo adet sancısı gibi düzen de yok 28. Hafta gibi başladı hala da bazen oluyo.tabi ki dikkat etmekte fayda var

Ben de kizimi gece 12 de dogurdum. Ertesi gun cikis yapildi ve doktorumuz gobegine dikkat ederek yikayabilecegimizi soyledi. Eve geldik ve ertesi gun yikadik. Yani iki gunlukken yikadik.. Bir hafta sonra da gobegi dusmustu.
Bebegin dogdugunda uzerindeki tabakanin faydasi buyuk..

Benim ki geçiyo ya arada hafif hafif oluyo adet sancısı gibi düzen de yok 28. Hafta gibi başladı hala da bazen oluyo.tabi ki dikkat etmekte fayda var

Benim de dünden beri gidip gelen sancılar var dün altı kere falan geldi bu sabah da bir tane şiddetli geldi, eli kulağında ama ayırt edemiyorum bağırsak hareketlenmesi mi doğum sancısı mı bugün doktora gideceğiz bakalım neymiş öğrenicez

tahmini doğum günümüz aynı kuzum
inşaallah sorun olmayacak
Rabb imin izni ile bebeişin seninle oalcak..
çok çok erken doğanlar var ..

ayrıca suyu gelip iki hafta hamişliği devam ettirilebilenler var...

bol dua edelim inşaallah

İyi dileklerin için teşekkür ederim canım . Hsstanedeyim öğlene kadar çalışamaz raporu yazmışlar ne beklerken ne oldu gece yine sanci çıktı ve ciddi boyutta dr taburcu etsem bile evde istirahat ve haftalık nst durdurabildigimiz kadar durdurmaya caliscaz dedi ins biraz daha bekler kızım :/

ayaklarını sıcak tut gece sahura kalkınca yelek giy..
üşütme ..
sancı yapıyor maalesef..
benim de geçen haftalarda olmuştu..aklım yerinden çıkacaktı korktum valaa

Cok sukur geçti ama dikkat ederim bi daha olursa daha erken bizim için

ayaklarını sıcak tut gece sahura kalkınca yelek giy..
üşütme ..
sancı yapıyor maalesef..
benim de geçen haftalarda olmuştu..aklım yerinden çıkacaktı korktum valaa
Bu aralar çok sıcak adanayi bilirsin sen bende çok sıcaklıyorum o yüzden evin içinde kaç gündür şortlâyim bi de dün balkon falan yıkadım evi supürdüm sildim yoruldum galiba onun sonucuydu çok şükür geçti canım.. İnşallah doğuma kadar bi daha korkutmaz

inşaallah kuzum bekelr
sen bol bol konuş anlat bebişine azcık daha sabretsin :
bu arada kg boy kaçsınız_?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…