- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #57.141
Bende yikamadim canım mâlesef bişi olursa laf ederler kv ler doye. İlk gün yikanmio o tBaka ilk gün önemli memorialde 2.gjn yikiolar çocuğu gece bile olsa. Ama ewe çıkarken tembihliolar göbeği düşmeden yikamayin iltihaplanir diye bende çok celiskideyim napcam bilemiyorum yaBu göbeği dusene kadar yıkanmaz durumunun doğrusu nedir?. Ben oğlumu iki yıl evvel devlet hastanesinde dogurdum. Hastanede yıkamadılar ve göbeği dusene kadar da yikamayin bebeğin doğum esnasında doğum kanalından geçerken büründüğü tabaka ile bi süre kalması gerekir diye de hastanede ebeler uyardı defalarca hatta. Bunun bebeğe çok faydası varmış... ama bazı hastanelerde de doğar doğmaz yıkıyorlar yine yaman çelişkiler sardı bak beni
Yavaş yavaş başlar bence merak etme.benim de başlamıştı hala da devam ediyo ara ara geliyo normal yani senin de yaklaştı zamanınKızlar hayırlı sahurlar
Eşime sahur hazırlamak için kalktım
Sancım vardı adet sancısı gibi bel ve kasıkta
Lavaboya gittim geldim geçer diye geçmedi
Şimdi azaldı gibi ama çok korktum doğum sancısı diye ama usuttüm galiba onun sancısı
zeynep kamilde kime gidiyorsun ben de zeynep kamile gidiyorum perinatolojiye
Bu göbeği dusene kadar yıkanmaz durumunun doğrusu nedir?. Ben oğlumu iki yıl evvel devlet hastanesinde dogurdum. Hastanede yıkamadılar ve göbeği dusene kadar da yikamayin bebeğin doğum esnasında doğum kanalından geçerken büründüğü tabaka ile bi süre kalması gerekir diye de hastanede ebeler uyardı defalarca hatta. Bunun bebeğe çok faydası varmış... ama bazı hastanelerde de doğar doğmaz yıkıyorlar yine yaman çelişkiler sardı bak beni
Yavaş yavaş başlar bence merak etme.benim de başlamıştı hala da devam ediyo ara ara geliyo normal yani senin de yaklaştı zamanın
Benim ki geçiyo ya arada hafif hafif oluyo adet sancısı gibi düzen de yok 28. Hafta gibi başladı hala da bazen oluyo.tabi ki dikkat etmekte fayda varKasılmalar 37. Haftadan önce oluyorsa dikkat etmekte fayda varinteriorarchitect doğum haftası 30 olarak gözüküyor bir süre kendini yoklamakta fayda var. Braxton Hicks kasılmaları zararsızdor ve Ağrısızdır. Doğumun başladığını gösteren sancılar düzenlidir ve pozisyon değştirmekle ağrısı geçmez.
Ben de kizimi gece 12 de dogurdum. Ertesi gun cikis yapildi ve doktorumuz gobegine dikkat ederek yikayabilecegimizi soyledi. Eve geldik ve ertesi gun yikadik. Yani iki gunlukken yikadik.. Bir hafta sonra da gobegi dusmustu.Bu göbeği dusene kadar yıkanmaz durumunun doğrusu nedir?. Ben oğlumu iki yıl evvel devlet hastanesinde dogurdum. Hastanede yıkamadılar ve göbeği dusene kadar da yikamayin bebeğin doğum esnasında doğum kanalından geçerken büründüğü tabaka ile bi süre kalması gerekir diye de hastanede ebeler uyardı defalarca hatta. Bunun bebeğe çok faydası varmış... ama bazı hastanelerde de doğar doğmaz yıkıyorlar yine yaman çelişkiler sardı bak beni
Benim ki geçiyo ya arada hafif hafif oluyo adet sancısı gibi düzen de yok 28. Hafta gibi başladı hala da bazen oluyo.tabi ki dikkat etmekte fayda var
Hayırlı ramazanlar kızlar. Bugun 32+3 uz calisabilir raporu icin dr a gelmiştik usg de herssy yolunda görünüyordu dr nst istedi ve ciddi sancılarim olduguni yatis yapmasi gerektigini soyledi sok oldum cunku sanci hissetmiyorum erkwn dogum riskim varmış o yuzden twdavi uygulayacaklarmis 20 dk da 4 kere 100 u gorduk nst de Hastanedeyiz şimdi biraz azaldi sancilar nst de. Yarin brlli olcak aon durum ilk gebeliğm ve korkuyorum basina boyle biaey gelen var mi kizim daha xok kucuk dualarinizi eksik etmeyin ://
tahmini doğum günümüz aynı kuzum
inşaallah sorun olmayacak
Rabb imin izni ile bebeişin seninle oalcak..
çok çok erken doğanlar var ..
ayrıca suyu gelip iki hafta hamişliği devam ettirilebilenler var...
bol dua edelim inşaallah
Kızlar hayırlı sahurlar
Eşime sahur hazırlamak için kalktım
Sancım vardı adet sancısı gibi bel ve kasıkta
Lavaboya gittim geldim geçer diye geçmedi
Şimdi azaldı gibi ama çok korktum doğum sancısı diye ama usuttüm galiba onun sancısı
Ay kızlar bursada deprem oldu uykudan sıçradık ya yarım saat geçti ama hala kalbim hızla atıyor
Sağol canım sakinlestim şükür Rabbim daha kötüsünden korusungeçmiş olsun canım
aman dikakt et
biz de geçen sene deprem yaşadık
amma korkmuştum ..
ayaklarım titriyordu..
Galiba canım.. Bu hafta kasılmalar olabilir yazıyordu takvimde zaten ama korktum çünkü ağrılıydi ama geçti gitti şükürler olsunYavaş yavaş başlar bence merak etme.benim de başlamıştı hala da devam ediyo ara ara geliyo normal yani senin de yaklaştı zamanın
Cok sukur geçti ama dikkat ederim bi daha olursa daha erken bizim içinKasılmalar 37. Haftadan önce oluyorsa dikkat etmekte fayda varinteriorarchitect doğum haftası 30 olarak gözüküyor bir süre kendini yoklamakta fayda var. Braxton Hicks kasılmaları zararsızdor ve Ağrısızdır. Doğumun başladığını gösteren sancılar düzenlidir ve pozisyon değştirmekle ağrısı geçmez.
Bu aralar çok sıcak adanayi bilirsin sen bende çok sıcaklıyorum o yüzden evin içinde kaç gündür şortlâyim bi de dün balkon falan yıkadım evi supürdüm sildim yoruldum galiba onun sonucuydu çok şükür geçti canım.. İnşallah doğuma kadar bi daha korkutmazayaklarını sıcak tut gece sahura kalkınca yelek giy..
üşütme ..
sancı yapıyor maalesef..
benim de geçen haftalarda olmuştu..aklım yerinden çıkacaktı korktum valaa
İyi dileklerin için teşekkür ederim canım . Hsstanedeyim öğlene kadar çalışamaz raporu yazmışlar ne beklerken ne oldu gece yine sanci çıktı ve ciddi boyutta dr taburcu etsem bile evde istirahat ve haftalık nst durdurabildigimiz kadar durdurmaya caliscaz dedi ins biraz daha bekler kızım :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?