- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #57.161
inşaallah kuzum bekelr
sen bol bol konuş anlat bebişine azcık daha sabretsin :
bu arada kg boy kaçsınız_?
Boyu 42 cm kg 1930 du dün gelişimi iyi dedi dr.
ben oya pekine gidiyorum. neriman başak baksu'ya bir kere gittim memnun kalmadım. oya pekin'den de tam anlamıyla memnun değilim çünkü genelde asistanı bakıyor kendi bakmıyor ama yine de en iyisi o şimdilik. randevu alırken oya pekin yoktu başka bi oya vardı bu sefer mecburen ona aldım. son randevum olacak hayırlısıyla bakalım inşallah memnun kalırım yeni oya'dan.Ben bugün bülent tandoğana gideceğim daha önce bir kere oya pekine gitmiştim rutin kontroller için özelde gidiyordum sen kime gidiyorsun ve memnun musun
maşaallah canım :)
2 kg ı bi yakalasa kuzucuklar biiznillah sorun olmaz inşaallah
senin de ikiye ne kalmış :)
aynen cnmm nsl fırladıkkk hala dikn üzerindeyim feci korkuyorum allah korusunAy kızlar bursada deprem oldu uykudan sıçradık ya yarım saat geçti ama hala kalbim hızla atıyor
Yinede xok küçükler canım ya kızım kuvoz de kalsın istemiyorum daha çok çok küçük em azından 37 yi bi gorseydik ya:/
Bende yikamadim canım mâlesef bişi olursa laf ederler kv ler doye. İlk gün yikanmio o tBaka ilk gün önemli memorialde 2.gjn yikiolar çocuğu gece bile olsa. Ama ewe çıkarken tembihliolar göbeği düşmeden yikamayin iltihaplanir diye bende çok celiskideyim napcam bilemiyorum ya
ben dün hazırladım canım. ben de çok bişey koymadım ama bebeğe bir küçük valiz kendime de bir sırt çantası oldu.Kizlar dogum cantanizi hazirladiniz mi?
Bn cok fazla sey koymadim ama yine de kucuk valizi doldurdum. Sizde de durum boyle mi?
Maşallah bebiskoya canım çok iyi almış sen kaç aldın 1 haftada 300 u çocuk almisGünaydın güzel anneler Biz minnosumu görmeye geldik hersey yolunda şükür uzun kirpikli uzun saçlı bir oğluş olucak :)) 1 haftada 300gr almış minnosum 2850 oldu 49 cm de boy. Haftaya çarşamba tekrar geliyoruz. Son 2 kontrolumuz kaldı hayırlısıyla öperim hepinizi.şimdi anestezi uzmanıyla konuşcaz.
ben de hazirladim.henuz kapatmadim agzini.1 kucuk valiz,1 sirt cantasi,puset ve eger ani dogum vs olmazsa hastane ikramlarini da eklersek 1 kilo 1 posetle gidecegizKizlar dogum cantanizi hazirladiniz mi?
Bn cok fazla sey koymadim ama yine de kucuk valizi doldurdum. Sizde de durum boyle mi?
Ya bende yıkamak istiorum Ama bişi olursa Laf olur die cekiniorum.atasehir memorialmi canım doğum yaptığın yer memnun kaldinmiİlk doğumumda memorialde yaptım yikadilar. 2 . Günde beni çağırıp benm önümde yikadilar. Sonra ki günlerde ben yıkamaya devam ettim . Bu sıcakta çocuk yıkanmaz mi . Ben günde 3 defa dus alıyorum. O sıcakta bebeğime kiyamam
Ya bende yıkamak istiorum Ama bişi olursa Laf olur die cekiniorum.atasehir memorialmi canım doğum yaptığın yer memnun kaldinmi
Ya bende yıkamak istiorum Ama bişi olursa Laf olur die cekiniorum.atasehir memorialmi canım doğum yaptığın yer memnun kaldinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?