2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

aynen canım sonuçta göbek kordonunu kuru tutarak yıkayabilirsin bence, 17 gün beklemek çok uzun süre olur zaten bir de yaz bebekleri...

Maşallah allah gönlüne göre versin bu iri olucak insallah

Hayırlısı canım önce saglik sonrada biraz toplu olsun isterim tabii.özellikle muz çok kilo aldırıyor bebeğe.kafası minnak bizimki nin. Bugün ilk defa saçlarını ve kirpiklerini net gördük o kadar tuhafti ki :) her hafta böyle kilo alsa yeter doğana kadar toparlar vaktini bekler se :) magnetler ve sandık süsleme süper canım hayırlı uğurlu olsun :)
Bu arada bende oğlumu göbek düşünce yıkamistim ama her gün sabunlu suyla sildim 10.gün banyo yaptırmıştık. Bunda nasıl olur hiç bilmiyorum bayaa da sıcaklar denk gelecek senin kızın baya geç düşmüş

Evet Doğana kaşar böyle alırsa çok iyi inşallah böyle dewam etsin minnoş. Bende sildim kızımı ama çok geç düştü şimdide öyle düşerse yaz günü olmaz bitek silmekle çocuk sonra bide banyoyu sewmez se yine naparim ben ya çok zor oluo inan banyoyu sevmeyince

Aynısını aynı hafta ve günde ben yaşadım. Rutin kontole gittik tam 32+3 tüm. Önce 1 cm açıklık saptandı sonra nstde 5dkda bşr gelen sancı görüldü ve yatış verildi tam 9 gün yattım. Ciğer geliştirici ve adalat rahim gevşeticiye başladılar şu an üZerinden tam 15 gün geçti hala doğum gerçekleşmedi. Telaşlanma çünkü özellikle özelde korkutuyorlar

Mr sonucunuz inşallah çok çok iyi çıkar canım. Hamileliğin hep dusunmekle ve stresle geçti inşallah sonrasında doya doya güzel ferah günler yasayacaksin

gayet normal.bizde 33+1 de persembe gunu 2150 ciktik.46 da boyu.dun baska doktora gitmistim 33+5de 2400 48cm cikti ve doktor cok cok iyi kilosu ve boyu ilerde gidiyor dedi

Yinede xok küçükler canım ya kızım kuvoz de kalsın istemiyorum daha çok çok küçük em azından 37 yi bi gorseydik ya:/

Ne kadar benziyor hikayemiz şaşırtıcı:)) benimdee ikizlerim 1950 ve 1910 grdı ve aynı hafta+günde aynı şekilde yatış verildi:))) hiç korkma hep iyi düşünmeye çalış, ben bebeklerime beklemelerini söyledim anneniz size güzel yemekler yedirecek kalırsanız dedim. Ama 2 kgya yakın oldukları için hayatı bir tehlikeleri yok başka bir sağlık sorununyoksa en fazla bir hafta kalırlar. ciğer geliştiricinin çok faydası oluyormuş

Yıkamamak bence de saçma. Ben de ebelerin tavsiyesine çok şasirmistim zaten. Doğum öncesinde takip ettiğim doğum hikayeleri videolarında yikiyorlardı hep. Biz eve gelince dayanamadık kv ılık suyla sildi. Neticede öyle de durması kötü yanı.

Benim kv tarafı sakın yıkama dedi ama ben kızımı hastaneden getirir getirmez yıkattım miss gibi, tertemiz giydirdim. Yine aynısını yapmayı düşünüyorum. Ne deselerde yine yıkarım ben :)
Biz suyla sildik her tarafını. Ben kim ne dese ona inandım ilk gebeligimde. Hele ki hastane uyarinca kaçınılmaz yaptım dediklerini :)

Ya canım ben bu ara her yemekten sonra tuvalete gdiorum SİNİR OLDUM neden acaba varmı sendee
Evet hatta dedim ki yemek saatlerim düzenli diye sindirim ve bosaltim sistemimde mi düzenli çalışıyor diye dusundüm. Mideye baskı b uyuk belkide yer yemez sistemler harekete geçiyor.

Önceden bunu yaşlılar söylerdi ama şimdi hastaneler söyleyince dedikelrini yapmak durumunda kalıyorsun canim. Bi araştıralım biz bunu iyice

Sen araştırmişsın canim bana gerek kalmadı :) o halde sadece ilk gün yikamayalim. Zaten yıkamamak çok mantıksız bunu nasıl öneriyor ebeler anlayamadım ben.

Önceden bunu yaşlılar söylerdi ama şimdi hastaneler söyleyince dedikelrini yapmak durumunda kalıyorsun canim. Bi araştıralım biz bunu iyice
Vallahi eşimle konuştum annesi laf eder bişi olursa ben çekemem diye sinir oluorum annesi olarak kararı ben vericem sonuçta kızımda pişman oldum bunu yıkicam inşallah göbeğine bez tutarım islanmasin diye kimsede ağzını açmasin inşallah lohusa halimle dayanamam lafa

Yikicam ben de canim ya herkes böyle yazmış tamamdır

Dr boyle söyledi de canim kv ye. Tıbbın ustune konuşamaz belki :)
Aa bak aklima ne geldi oraya su deymeden yıkamak gerekiyorsa idrar tahlili için rkek bebeklere verilen yapışkanlı pipi torbaları varya ondan geçirip yikasak nolur ki

Eltime doktoru yikanmicak demiş onu deyipduruo simdiden sen var gerisini düşün erkeklerinki nasıl bilmiom ki kuzum kız annesiylim ben erkek anneleri olarak bi konuşun olur sa alırız topluca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…