2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kendinden pay biceceksin 10 gün 15 gün yikanma helede yaz sıcağında ... Kış bile olsa yıkanmaması işkence resmen. Bez flnda tutmana hiç gerek yok ıslanan yeri güzel kurula zaten 2 saat duş aldirmayacaksin. Hemen bir su döküp rahatlayacak kadar. Yıkaninca uyku Kalitesi artar , rahatlatır. Eskilerde diyormuş çocuk uykuyla ve yıkamayla buyur diye arada bi kısım çıkarmış yikanmamayi.

bende onu düşündüm ondan takıp yıkasak nasıl olur ilk gün yıkayamam da ikinci gün yada engeç 3. gün yıkarım
inşallah diye düşünüyorum

bi daha tekrarlarsa bende gideyim dr a o zaman korktum şimdi

Eltime doktoru yikanmicak demiş onu deyipduruo simdiden sen var gerisini düşün erkeklerinki nasıl bilmiom ki kuzum kız annesiylim ben erkek anneleri olarak bi konuşun olur sa alırız topluca
Oo yerini yapıyor kv :) eger çok laf eder soru. Yapar diyorsan o evde yokken yıka. Sorarsa yikamadim dersin hiç strese girme canim.
Şoyle bir torba canim sarı yerleri yapışkanlı.

Eklentiler

• Screenshot_2016-06-07-15-11-55.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 65
Oo yerini yapıyor kv :) eger çok laf eder soru. Yapar diyorsan o evde yokken yıka. Sorarsa yikamadim dersin hiç strese girme canim.
Şoyle bir torba canim sarı yerleri yapışkanlı.
İlk banyosunda cagirmassam ve kızım söyler tutamaz dilini küser kesin bana aman ya ben şimdiden yol yapiyim bundan aliyim o zman ben her yıkama da 1 tane kullaniriz göbek dusene kadar
hayr su dan mikrop kaparsa dilinden kurtulamayiz valla

Önceden bunu yaşlılar söylerdi ama şimdi hastaneler söyleyince dedikelrini yapmak durumunda kalıyorsun canim. Bi araştıralım biz bunu iyice
benim de ilk kızımda 6 yıl önce doğduğu gün hastanede kalmıştım ikinci günü eve gelince yıkadık bebeğimi bu arada eşim doktor göbeğine su gelmediği sürece bir şey olmaz dedi göbek bölgesini ıslatmamaya çalışarak yıkamıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…