- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #57.221
bende onu düşündüm ondan takıp yıkasak nasıl olur ilk gün yıkayamam da ikinci gün yada engeç 3. gün yıkarımDr boyle söyledi de canim kv ye. Tıbbın ustune konuşamaz belki :)
Aa bak aklima ne geldi oraya su deymeden yıkamak gerekiyorsa idrar tahlili için rkek bebeklere verilen yapışkanlı pipi torbaları varya ondan geçirip yikasak nolur ki
bi daha tekrarlarsa bende gideyim dr a o zaman korktum şimdiAynı ağrılar bende de var Dr gittiğimde söyledim çocuk doğum pozisyonu almış ve inebilecegi en aşağı yere inmiş o yüzden bu ağrı ve sancılar dedi.ama acilman yok rahim ağzı kapalı su anda ama bu işler belli olmaz yinede sen sancin olunca Dr git diye uyardi canım
Oo yerini yapıyor kv :) eger çok laf eder soru. Yapar diyorsan o evde yokken yıka. Sorarsa yikamadim dersin hiç strese girme canim.Eltime doktoru yikanmicak demiş onu deyipduruo simdidensen var gerisini düşün erkeklerinki nasıl bilmiom ki kuzum kız annesiylim ben erkek anneleri olarak bi konuşun olur sa alırız topluca
Ohh mis mis vallahi burdan aldım kokusunu :) güzel günlerde kullanın canim.Eki Görüntüle 1843408 Eki Görüntüle 1843409 Eki Görüntüle 1843410 dolabımızı dizdikkk :) battaniye ve tulum takımımız da hazır :)
Denemekte fayda var bence su geçirmez.başka zararı yoktur herhalde :)bende onu düşündüm ondan takıp yıkasak nasıl olur ilk gün yıkayamam da ikinci gün yada engeç 3. gün yıkarım
inşallah diye düşünüyorum
Geçmiş olsun canım. Kan değerin dusuk mu çıktı. Evde de kendin siyah kuru üzüm tuket. Şifa bul insallahEki Görüntüle 1843422 ve damarda demir takviyesi başladı ...azönce eve geldim belki hastane çantamı da hazırlayacağım.iftarlık yemek işim bitince
ayy teşekkür ederiz teyzesiiiiOhh mis mis vallahi burdan aldım kokusunu :) güzel günlerde kullanın canim.
Ard arda yine olmuş canım inşallah arkası gelmez bir dahaaynen cnmm nsl fırladıkkk hala dikn üzerindeyim feci korkuyorum allah korusun
İlk banyosunda cagirmassam ve kızım söyler tutamaz diliniOo yerini yapıyor kv :) eger çok laf eder soru. Yapar diyorsan o evde yokken yıka. Sorarsa yikamadim dersin hiç strese girme canim.
Şoyle bir torba canim sarı yerleri yapışkanlı.
İnşallah rabbim istediğin zman nasip etsin ama çok zor olmazmi o emicek 2 aylık daha günah yavruyaBenimde iki aylik bebegim var . ama tekrar hamile kalmak istiyorum
Topikce bundan alalım takip takip yıkar izbende onu düşündüm ondan takıp yıkasak nasıl olur ilk gün yıkayamam da ikinci gün yada engeç 3. gün yıkarım
inşallah diye düşünüyorum
Ayyy maşallah çok guseller.orda olsam hepsine bakardim tek tek çok şeker gorunuolarEki Görüntüle 1843408 Eki Görüntüle 1843409 Eki Görüntüle 1843410 dolabımızı dizdikkk :) battaniye ve tulum takımımız da hazır :)
benim de ilk kızımda 6 yıl önce doğduğu gün hastanede kalmıştım ikinci günü eve gelince yıkadık bebeğimi bu arada eşim doktor göbeğine su gelmediği sürece bir şey olmaz dedi göbek bölgesini ıslatmamaya çalışarak yıkamıştıkÖnceden bunu yaşlılar söylerdi ama şimdi hastaneler söyleyince dedikelrini yapmak durumunda kalıyorsun canim. Bi araştıralım biz bunu iyice
Vala cNim 3 haftadir emmeyi birakti ne yaptiysam cekmedi.emicek
aminn.teşekkürler..evt cnm 8.6 dan şurupları günde iki tane içmeme rağmen 7.9 a düşmüşGeçmiş olsun canım. Kan değerin dusuk mu çıktı. Evde de kendin siyah kuru üzüm tuket. Şifa bul insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?