2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
canım özel bişey yaptın mı Maaşallah miniğe nazar değmesin

Canım genel olarak sabah beyaz peynir,kaşar peynir,1 haşlanmış yumurta,1 dilim ekmek,süt ara öğünlerde yoğurt,muz,badem ceviz yiyorum onun dışında normal yemek yiyorum pilav makarna yemiyor um arada bulgur pilavı ekmek te sabahları 1 dilim sadece.uyumadan önce süt içiyorum tekrar.
Ben muz badem ve cevizin kilo yaptığına inanıyorum bu arada 2 haftadır idilduam in tavsiyesiyle tahin helvası yiyorum sanırım o da etkili oldu

Vala cNim 3 haftadir emmeyi birakti ne yaptiysam cekmedi.
Zor olacak aama bi kere de buyutmek istiyorum . aranizda oyle yapanlar varmi sizce cok zorluk cekermiyim
Yani benim eltim 2 yaş arası var çok zorlanio yanında hep biri var tek yapamio çünkü lk bebek te küçük anlamio üstüne atlio emzirtmio fln ben de dusunemedim 4 yas olucak araları. Yanına yardımcın varsa yap sonuçta kararı vericek olan sensin ilk 1 sene zor olur sonrası beraber oynarlar çok iyi olur

Etkili olduysa ne mutlu canımcim. Benim kontrol haftaya ne kadar aldı çok merak ediorum inşallah önde dewam edio dur.

Haklisin valla kimsem yanimda yok ..

Ilk bebeginmi senin suanki?

peki yıkadıktan sonra göbeğe kurutma dışında bir işlem yaptın mı ? pansuman tarzı

Haklisin valla kimsem yanimda yok ..

Ilk bebeginmi senin suanki?
Benim kızım var eylülde 4 yaşı bitircek temmuz ortasi doğum olucak tuvalet ihtiyacı konuşması gece kendi odasında yatmasi gbi durumları hallettik ve öyle gebe kaldım benim için daha kolay oldu sanırım kendini ifade edebilmesi anlattigimj anlamsi da büyük önem arz edio daha küçük çocuklar için daha zor bir durum kardes anne açısında da

Eyvah eyvah idil faktorümüz var değil mi atlamisim onu ben

İnşallah önden devam ediyordur senin Tosun canım. Annesi iyi besleniyor nede olsa.
Ya bu ara 2 hafta da 800 gr aldım ya az mı aldım çocuğa az mı gtti diye dert ettim kendime her yemekten sonra lavaboya gtmem kilo alimimi yavaşlatıyor sanirim.tahjn helvası pekmez bol cewiz muz bol yogurt yiorum hala inşallah önde dir kafama taktım az kilo alinca

Ben de ikinci gün yıkamaya karar verdim gobişi koruyunca sorun ortadan kalkıyor o vakit süper :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…