- 22 Ocak 2008
- 8.891
- 8.902
- 723
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #57.241
canım özel bişey yaptın mı Maaşallah miniğe nazar değmesin
ayyy keşke olsaydııın ne güzel olurduuu :) çok seviyorum bebişimin eşyalarını göstermeyi :)Ayyy maşallah çok guseller.orda olsam hepsine bakardim tek tek çok şeker gorunuolar
Yani benim eltim 2 yaş arası var çok zorlanio yanında hep biri var tek yapamio çünkü lk bebek te küçük anlamio üstüne atlio emzirtmio fln ben de dusunemedim 4 yas olucak araları. Yanına yardımcın varsa yap sonuçta kararı vericek olan sensin ilk 1 sene zor olur sonrası beraber oynarlar çok iyi olurVala cNim 3 haftadir emmeyi birakti ne yaptiysam cekmedi.
Zor olacak aama bi kere de buyutmek istiyorum . aranizda oyle yapanlar varmi sizce cok zorluk cekermiyim
Bende bakmayı çok sewiorum ya bakıp duruyorum bebisimkine yeni yeni giyicekler cicilerini sağlıkla inşallahayyy keşke olsaydııın ne güzel olurduuu :) çok seviyorum bebişimin eşyalarını göstermeyi :)
Etkili olduysa ne mutlu canımcim. Benim kontrol haftaya ne kadar aldı çok merak ediorum inşallah önde dewam edio dur.Canım genel olarak sabah beyaz peynir,kaşar peynir,1 haşlanmış yumurta,1 dilim ekmek,süt ara öğünlerde yoğurt,muz,badem ceviz yiyorum onun dışında normal yemek yiyorum pilav makarna yemiyor um arada bulgur pilavı ekmek te sabahları 1 dilim sadece.uyumadan önce süt içiyorum tekrar.
Ben muz badem ve cevizin kilo yaptığına inanıyorum bu arada 2 haftadıridilduam in tavsiyesiyle tahin helvası yiyorum sanırım o da etkili oldu
Haklisin valla kimsem yanimda yok ..Yani benim eltim 2 yaş arası var çok zorlanio yanında hep biri var tek yapamio çünkü lk bebek te küçük anlamio üstüne atlio emzirtmio fln ben de dusunemedim 4 yas olucak araları. Yanına yardımcın varsa yap sonuçt
rabbim giydirmeyi de nasip etsin inşallah üstlerinde küçülsünler :)Bende bakmayı çok sewiorum ya bakıp duruyorum bebisimkine yeni yeni giyicekler cicilerini sağlıkla inşallah
Etkili olduysa ne mutlu canımcim. Benim kontrol haftaya ne kadar aldı çok merak ediorum inşallah önde dewam edio dur.
peki yıkadıktan sonra göbeğe kurutma dışında bir işlem yaptın mı ? pansuman tarzıCan'ım bana çok saçma geliyor bu konu. Ben oğlumu ocak doğumlu olmasına rağmen hastaneden eve gelince yıkamıştım, ve hergün yıkadım 5 günde de göbeği düşmüştü. bu oğlumu da inşallah yıkamayı düşünüyorum, hele ki temmuz sıcağında asla yıkamadan durmam. Önemli olan göbeğin iyi kurutulması. Demek istediğin tabaka verniks sanırım o da her Bebek'te olmuyor, oğlumda yoktu.
Canim benim oğlum iki yaşını dolduracak. Ama şimdi bile gözümde buyuyor kardrsi doğduğunda olacakları dusununce. Kaldı ki rahmin iki yıl dinlenmesi gerekiyormuş.Benimde iki aylik bebegim var . ama tekrar hamile kalmak istiyorum
Benim kızım var eylülde 4 yaşı bitircek temmuz ortasi doğum olucak tuvalet ihtiyacı konuşması gece kendi odasında yatmasi gbi durumları hallettik ve öyle gebe kaldım benim için daha kolay oldu sanırım kendini ifade edebilmesi anlattigimj anlamsi da büyük önem arz edio daha küçük çocuklar için daha zor bir durum kardes anne açısında daHaklisin valla kimsem yanimda yok ..
Ilk bebeginmi senin suanki?
Eyvah eyvah idil faktorümüz var değil mi atlamisim onu benİlk banyosunda cagirmassam ve kızım söyler tutamaz diliniküser kesin bana aman ya ben şimdiden yol yapiyim bundan aliyim o zman ben her yıkama da 1 tane kullaniriz göbek dusene kadar
hayr su dan mikrop kaparsa dilinden kurtulamayiz valla
Ya bu ara 2 hafta da 800 gr aldım ya az mı aldım çocuğa az mı gtti diye dert ettim kendime her yemekten sonra lavaboya gtmem kilo alimimi yavaşlatıyor sanirim.tahjn helvası pekmez bol cewiz muz bol yogurt yiorum hala inşallah önde dir kafama taktım az kilo alincaİnşallah önden devam ediyordur senin Tosun canım. Annesi iyi besleniyor nede olsa.
Derslerde otururken ayaklarını havada tutacak bir tabure felan kullansan keşke canimAyaklarim o kadar cok şişti ki acisindan oturup agladim vallahiokullar kapansa dadinlensek artik calismak cok zor simdi
Tabi benim kızım kardeşi olucaginj herkese yaydı saolsun ayaklı gazeteEyvah eyvah idil faktorümüz var değil mi atlamisim onu ben
Ben de ikinci gün yıkamaya karar verdimbenim de ilk kızımda 6 yıl önce doğduğu gün hastanede kalmıştım ikinci günü eve gelince yıkadık bebeğimi bu arada eşim doktor göbeğine su gelmediği sürece bir şey olmaz dedi göbek bölgesini ıslatmamaya çalışarak yıkamıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?