- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #57.261
Ben ıdilden korkuorum gözümde büyüo açıkçası napicam diye offf. Eylülde ana okuluna baslicak belki o zman kolay olur ama ayyy nasip dusununce stres oluoCanim benim oğlum iki yaşını dolduracak. Ama şimdi bile gözümde buyuyor kardrsi doğduğunda olacakları dusununce. Kaldı ki rahmin iki yıl dinlenmesi gerekiyormuş.
Ayaklarim o kadar cok şişti ki acisindan oturup agladim vallahiokullar kapansa dadinlensek artik calismak cok zor simdi
Karar verildi hadi bakalım idrar torbasi almayaBen de ikinci gün yıkamaya karar verdimgobişi koruyunca sorun ortadan kalkıyor o vakit süper :)
ben sırf bu yüzden bi hafta erken çıkıcam izne. çok zorlanıyorumAyaklarim o kadar cok şişti ki acisindan oturup agladim vallahiokullar kapansa dadinlensek artik calismak cok zor simdi
Çok zorlama canim. Ama bir kaç gün. Arayla özellikle gece uykusunda tekrar emzirmeyi dene. Bebeklerde bazı dönemler oluyor bu ama anne pes etmemeli. Sadece bebege çok ısrarcı davranıp tamamen sinirlendirmemek gerekiyor. Parfüm sikiyorsan bırak, göğsünü her defasında silip ya da duş alıp temiz olarak ver. İnşallah tekrar alirVala cNim 3 haftadir emmeyi birakti ne yaptiysam cekmedi.
Zor olacak aama bi kere de buyutmek istiyorum . aranizda oyle yapanlar varmi sizce cok zorluk cekermiyim
Anormal olmayan normal istiyorum inşallahKizlar normal dogummu sezeryanmi? Hangisini istiosunuz
HahahaaaTabi benim kızım kardeşi olucaginj herkese yaydı saolsun ayaklı gazetebebisi yıkamak onun için büyük olay kesin herkese söyler kapıdan girince
Birden aşağı itekliyorsa canim idrar torbası sıkıştırıyordur korkmakızlar ya benim bebiş bi anda kasılıyor ve o an wc den yeni çıkmış olsamda altıma yapacak gibi koşuyorum
İnan benim de tek derdim bu. Nasıl davranmalıyım, bebek emerken isteklerine yanıt vermezsem tepkisi nasıl olur,icine kapanır mı ya da hircinlasir mi diye uykularim kaçıyor yemin ederim. Sen yine okul ortamına sokacaksin bi nebze odak noktası değişir ama ben....Ben ıdilden korkuorum gözümde büyüo açıkçası napicam diye offf. Eylülde ana okuluna baslicak belki o zman kolay olur ama ayyy nasip dusununce stres oluo
Vallahi aynı dertleri bende ediniorum emerken cisi gelicek temizliğini yapamio henüz kendisi o emerken o ilgi çekmeye calisicak fln ya kaç yaşında olursa olsun sıkıntılı. Ztn insanlar 2. Çocukta anlarsin anneligini derdi ilkncocuk çok basit 2. Olunca adaletli davranmak fln fln flnİnan benim de tek derdim bu. Nasıl davranmalıyım, bebek emerken isteklerine yanıt vermezsem tepkisi nasıl olur,icine kapanır mı ya da hircinlasir mi diye uykularim kaçıyor yemin ederim. Sen yine okul ortamına sokacaksin bi nebze odak noktası değişir ama ben....
ccanım imzana baksana 2200 yazıyo orda. gayet normalKızlar ya canım sıkıldıdoktordan çıktım şimdi 33+2 bugün, bebeğin boyu 45 cm iyi ama kilosu 2150 gram dedi..az geldi bana sizce nasıl?sizin bebişler kaç kilolarda Allaha şükür herşey yolunda bi sıkıntı yok ama kilosuna takıldım
Ayyyy hiç bisi saklayamio kuzum ya hemen soyluo napsin bide kardes i ile ilgili herşey büyük olay ona şu anda bakalım bebisi kimseye tuttrmazsa o benim kardeşim diye bekliorum o hareketleriHahahaaaçok dikkatlisindir sen o zaman. Ay olsun da öyle gazete olsun her eve
İnşallah canım yarın öğleden sonra çıkacakmış çok endişeliyim yüteğim daralıyor hayırdır inşallahMr sonucunuz inşallah çok çok iyi çıkar canım. Hamileliğin hep dusunmekle ve stresle geçti inşallah sonrasında doya doya güzel ferah günler yasayacaksin
zaman zaman kullaniyorum ama sabah giydigim ayakkabi ogleden sonra olmuyor baska biseyi mi eksik yapiyorum acaba 2 ltye yakin su iciyorum. Bilmiyorum kiDerslerde otururken ayaklarını havada tutacak bir tabure felan kullansan keşke canim
yaz canım yaz bende sıkılıyorumKızlar çok yazıyorum topiği boğuyor muyum hakkınızı helal edin. Sıkılıyorum boşa düştüm sinavlar bitti arkideşimde yok burda
Evet bi kac kez cok yuksek cikti. Hatta birinde sinavdaydim sabah kahvalti yapmadan gitmistim. Onun etkisi mi bilmiyorum ama gozlerim bulandi uzun bi sure gecmedi sonra yazilari okuyamadim. En sonunda harfleri dahi unuttum oylece ciktim. Doktora soyledigimde strestendir diyo. Ama bi kac kez oldu. Sonra iniyo aniden. Doktor olctugunde hep normal cikti. Su tuketimine dikkat edince eskisi kadar cok cikip inmiyo.tansiyon olcumu yapiyormusunuz?
Slm kızlar, bizimde bugun kontrolumuz vardı. Çok şukur herşy yolunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?