2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ayyyy hiç bisi saklayamio kuzum ya hemen soyluo napsin bide kardes i ile ilgili herşey büyük olay ona şu anda bakalım bebisi kimseye tuttrmazsa o benim kardeşim diye bekliorum o hareketleri
Yaaaa yerim ben onu ben bu ilk çocuklara biraz üzülyrm o yönden. Sanki onlarla ilgilenilmiyomuş gibi geliyo hep.tabi ki sevgi aynıdır da sonuçta yeni bebek daha çok kucağı alınıuo emziriliyo falan büyük olan hatırlamıy tabi kendi küçüklüğü. Çevremde görüyorum böyle özenerwk bakıyorlar.allah yardımcınız olsun

Kızlar çok yazıyorum topiği boğuyor muyum hakkınızı helal edin. Sıkılıyorum boşa düştüm sinavlar bitti arkideşimde yok burda
Hep yaz ya şu An çoğumuz boşuz ben de bi yazdım mı kendimi durduramyrm ama napalım en güzel zamanlarımız.hem bizim size çok ihtiyacımız var

Verniks denilen tabaka her bebişte olıyor ama ilk 24 saat üzerinde durması yeterli, bebek doğduktan sonra kurulanıyor kalan verniks de yeterli zaten bebeği ilk 24 saat dışarıdsn gelecek enfeksiyonlara karşı korumaya sonrasında yıkanabilir

Kuzum benim bu senin bebeğin, mikrop kapacaksa da kimse sana hesap sorma hakkı yok. bence uygun bir dille anlatabilirsin anne tabsiyen için teşekkür ederim ama ben bildiğim şekilde yapacağım. Bu bebek senin ve eşinin sorumluluğunda, başına iyi de gelse kötü de gelse sizi ilgilendirir.

Canım benim bebeğime tamamen aynısını dedi dr baş çevresi tam haftasında ama karın çevresi neredeyse 10 gün geride ama benim dr senin beslenmenle alakalı dedi bana bu ay dikkat ettim bakalım dediği gibimi yemeyle alakalı mı önümüzdeki hafta kontrolüm var belli olacak gerçi normal doğum yapacağım allahın izniyle çok kilolu olmasa benim için daha iyi bakalım kısmet artık

Cinsiyeti ne ikincinin erkektir ins

canim sen bu isin ustunde dur.gormem de bozuldu falan diyorsun.allah korusun preeklampsi vs olur.tansiyon takibini skl yap gunde 3 kere olc bir yere not ap.14 9u gectigi anda acile gitmeni tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…