- 20 Aralık 2015
- 947
- 750
- 53
- 33
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #57.281
Ben de izni dogum sonrasina atmak icin duruyorum inan..ben sırf bu yüzden bi hafta erken çıkıcam izne. çok zorlanıyorum
Yaaaa yerim ben onuAyyyy hiç bisi saklayamio kuzum ya hemen soyluo napsin bide kardes i ile ilgili herşey büyük olay ona şu anda bakalım bebisi kimseye tuttrmazsa o benim kardeşim diye bekliorum o hareketleri
Hep yaz ya şu An çoğumuz boşuz ben de bi yazdım mı kendimi durduramyrm ama napalım en güzel zamanlarımız.hem bizim size çok ihtiyacımız varKızlar çok yazıyorum topiği boğuyor muyum hakkınızı helal edin. Sıkılıyorum boşa düştüm sinavlar bitti arkideşimde yok burda
Can'ım bana çok saçma geliyor bu konu. Ben oğlumu ocak doğumlu olmasına rağmen hastaneden eve gelince yıkamıştım, ve hergün yıkadım 5 günde de göbeği düşmüştü. bu oğlumu da inşallah yıkamayı düşünüyorum, hele ki temmuz sıcağında asla yıkamadan durmam. Önemli olan göbeğin iyi kurutulması. Demek istediğin tabaka verniks sanırım o da her Bebek'te olmuyor, oğlumda yoktu.
aynen aynen günler değil saatleri saymaya başladım şu raporu aldıktan sonra çalışmak çok zor gelmeye başladıBen de izni dogum sonrasina atmak icin duruyorum inan..
kızlar ya benim bebiş bi anda kasılıyor ve o an wc den yeni çıkmış olsamda altıma yapacak gibi koşuyorum
Yıkamamak bence de saçma. Ben de ebelerin tavsiyesine çok şasirmistim zaten. Doğum öncesinde takip ettiğim doğum hikayeleri videolarında yikiyorlardı hep. Biz eve gelince dayanamadık kv ılık suyla sildi. Neticede öyle de durması kötü yanı.
İlk banyosunda cagirmassam ve kızım söyler tutamaz diliniküser kesin bana aman ya ben şimdiden yol yapiyim bundan aliyim o zman ben her yıkama da 1 tane kullaniriz göbek dusene kadar
hayr su dan mikrop kaparsa dilinden kurtulamayiz valla
Köpüklü hemen soğuyo biz üstüne havlu koyup yikiyoduk hic kullanisli gelmedi filelerin havlulu olani varmia ondan aldik bu defa bakalimkızlar bebek küvet filesini nasıl tercih etiniz bu köpüklü olanlardan mı düz filemi ?
Canım benim bebeğime tamamen aynısını dedi dr baş çevresi tam haftasında ama karın çevresi neredeyse 10 gün geride ama benim dr senin beslenmenle alakalı dedi bana bu ay dikkat ettim bakalım dediği gibimi yemeyle alakalı mı önümüzdeki hafta kontrolüm var belli olacak gerçi normal doğum yapacağım allahın izniyle çok kilolu olmasa benim için daha iyi bakalım kısmet artıkSelamun aleykum kizlar biturlu firsat bulup yazamadim kontrolumuz cok sukur güzel l gecti sadece biraz zayifiz hala 2250 kg 47 cm yiz onun disinda cok sukur bir sikinti yok dedi doktor boyle devam ederse 1 temmuz kismetse dogum ... doktor a ilk usg lere bakinca acaba biz bir hafta kucuk mu hesapliyoruz dedim yok bas olcusu gunuyle uyumlu dedi minyon bir bebek sadece senin rahmin de kucuk normal yani dedi gobek bir hafta geri bacak ta 5 gun geri cok sukur oyle bariz bir gerilik yok muhtemelen 2900 anca dogar gibi geliyo saglikli olsunda insallah vwkti zamaninda gelsin tum bebisler...
Ayyy kizlar bisey diyimmi normal dogum sansi olanlar sakin keyfi sezeryan istemeyim 5 gunluk dogum yapmis kontrole gelen kadinlar vardi normal dogum yapanlar fildir fildir kosusturuyodu sezeryan olanlar oflayip sizlanip duruyorlardi zor oturul kalkiyorlardi dedim ki normal dogumu gozunu seveyim bize kismet degil ama sansi olanlar iyi degerlendirsin...
Ay o yeni dogmus bebisler nasil tatlilar nasil kucucukler icim bir hos oldu yaaa Allah im hepimize saglikla kavusmayi nasip etsin insallah...
Allah yardimcimiz olsun az kalmis yine :)aynen aynen günler değil saatleri saymaya başladım şu raporu aldıktan sonra çalışmak çok zor gelmeye başladı
BENDE bu cuma ayrılıyorum taş oluyor içimde resmen bebiş oturan oturaben sırf bu yüzden bi hafta erken çıkıcam izne. çok zorlanıyorum
Cinsiyeti ne ikincinin erkektir insBenim kızım var eylülde 4 yaşı bitircek temmuz ortasi doğum olucak tuvalet ihtiyacı konuşması gece kendi odasında yatmasi gbi durumları hallettik ve öyle gebe kaldım benim için daha kolay oldu sanırım kendini ifade edebilmesi anlattigimj anlamsi da büyük önem arz edio daha küçük çocuklar için daha zor bir durum kardes anne açısında da
Evet erkek olucak nasipseCinsiyeti ne ikincinin erkektir ins
Allah bagislasin. Cnm .. Hayiflisi olsun insEvet erkek olucak nasipse
Sen her yemekten sonra gidiyomussun ben gunde 20 kez gudiyorumYa canım ben bu ara her yemekten sonra tuvalete gdiorum SİNİR OLDUM neden acaba varmı sendee
soğuyo mu hiç o kısmı düşünmedim o halde havlulu file bakayımKöpüklü hemen soğuyo biz üstüne havlu koyup yikiyoduk hic kullanisli gelmedi filelerin havlulu olani varmia ondan aldik bu defa bakalim
2 aylik bebek barken tekrar hamile kalmak miiiiiiBenimde iki aylik bebegim var . ama tekrar hamile kalmak istiyorum
Niye oyle dedin cok mu zor olacak2 aylik bebek barken tekrar hamile kalmak miiiiii
Evet bi kac kez cok yuksek cikti. Hatta birinde sinavdaydim sabah kahvalti yapmadan gitmistim. Onun etkisi mi bilmiyorum ama gozlerim bulandi uzun bi sure gecmedi sonra yazilari okuyamadim. En sonunda harfleri dahi unuttum oylece ciktim. Doktora soyledigimde strestendir diyo. Ama bi kac kez oldu. Sonra iniyo aniden. Doktor olctugunde hep normal cikti. Su tuketimine dikkat edince eskisi kadar cok cikip inmiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?