2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Niye oyle dedin cok mu zor olacak
Bebegim cok yaramaz ama cok istiyorum biraz cefa cekerim ama sonra sefa sini surerim diyorum
Valla oncelikle ilk cocuk icin yazik haa evde bakicin falan varsa belki ama en az 1 yil olmali bence yazik ilki icin

peki yıkadıktan sonra göbeğe kurutma dışında bir işlem yaptın mı ? pansuman tarzı
Can'ım baticon sürüyorduk ve yanlış hatırlamıyorsam antiseptik toz gibi bişey vermişti doktorumuz. Aradan 12 yıl geçince hafıza zayıflıyor doğumun ertesi günü çıkmıştık hastaneden eve geçince de yıkamıştık

Öyle beyaz beyaz değildi, belki çok ince bir tabakaydı ya da doğumun ertesi günü çıkmıştık hastaneden belki vücudu emmişti bilemiyorum. Hiçbirşey yoktu pembiş pembişti cildi

ben yıkanma ve yıkama konusunda biraz pimpiriğim.. günlük duş almaktan artık saçlar kupkuru.. evde olsam 2 kez yaparım.. bebişe de aynını panlaadım da göbek düşmeden olmaz falan yazılınca huylandım

Valla her kafadan ayrı bir ses çıkıyor. O yüzden senin bebeğin ve sen karar vereceksin bu konuda ama benim şahsi fikrim hergün yıkanmasından yana. Bebeğe de yazık farzet 20 gün düşmedi göbeği temmuz sıcağında pişer zavallı benim oğlanın 5 günde düştü şükür inşallah bu da öyle olur

Niye oyle dedin cok mu zor olacak
Bebegim cok yaramaz ama cok istiyorum biraz cefa cekerim ama sonra sefa sini surerim diyorum
Can'ım yanlış anlama da bişey sormak istiyorum, bu çocuk doğurma işini görev gibi mi görüyorsun anlamadım? Bazı şeylerin tadını çıkarmak varken ne bu acele? Bebeğin daha çok küçük onunla geçirdiğin her anın tadını çıkarıp büyüttükten sonra hem o kardeşlik duygusunun tadına vararak aklı başında bir abla veya abi (cinsiyetini yazdınmı görmedim) olmasına izin vermiyorsun? Ayrıca kaç çocuk doğuracaksın bilmiyorum ama insan bir Zaman sonra hamileliği ve Bebek kokusunu özlüyor biz Türk milleti herşeyi tüketmeye alışık olduğumuz için duygularımızı da tüketene kadar kullanıyoruz maalesef...

Biraz uzun yazdım kusura bakma ama benim fikrim bu yönde...

Temmuz annesi olucaz insallah. Bebekler icin herseyi yazlik aldik. Ama havalar hala kapali. :) Burda cok yagmur yagdi bugun. Dogum da yakin gozukuyo. Bakalim nasil olcak :)

idilduam canım sen elinden geleni yapıyorsun bebeğin gelişimi için en sağlıklı şeyleri yiyorsun zaten için rahat olsun bebeginde gayet sağlıklı ve gelişimi de önde şükür

@Aryadeniz38 M melda983 kızlar Nasılsıniz bebisler nasıl merak ediyorum sizi

interiorarchitect güzel günlerde sağlıkla giysin minnos mis gibi kokuuordur şimdi

@batideniz canım inşallah bebeğinin ve senin en sağlıklı mutlu oldugunuz zamanda gerceklessin doğum dualarimizdasin.

matsiyahoje inşallah Mr sonuçlarınız güzel çıkar canım. Dogumuna da az kaldı bizim 20 günümüz kaldı inşallah sağ salim kavusalim bebeklerimize

Kızlar sağ kulağım dundendir tıkalı. Oluyorum ya. Kendi konuşmam bile tuhaf geliyo bana. Gebelikte oluyomuş diyolar. Napmalıyım lutfen fikir verin. Kulağımdan ses geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…