- 30 Ekim 2015
- 933
- 1.192
- 33
- 41
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #57.321
Balla ya ah bu benislerimizDışarı çıkamaz oldum
Kııııız ben onu iki hafta çektim valla o kadar kötüydü ki.ben bilmiyodum Hamilelikten olduğunu ama geçti sanırım bi kaç gündürKızlar sağ kulağım dundendir tıkalı. Oluyorum ya. Kendi konuşmam bile tuhaf geliyo bana. Gebelikte oluyomuş diyolar. Napmalıyım lutfen fikir verin. Kulağımdan ses geliyo
kızlar ya benim bebiş bi anda kasılıyor ve o an wc den yeni çıkmış olsamda altıma yapacak gibi koşuyorum
üzüntüden kızım karnımda strese girmişti kalp atışı 190 lara çıkmıştı hergün ağlıyordum şekerim aç karnına 180 200 çıkıyordu eşimle tartışıp duruyordum ...neden mi pislik ablam için ...bir gün yine eşime saldırdığım anda bana yaptıklarını geçiyorum şu çocuğa damı acımıyorsun demesine kadar birde baktım kızım içli içli ağlıyor allah bildiği gibi yapsın dedim kendimi telkin etmeye başladım ...çok şükür daha iyiyim şekerim düzene girmeye başladı bu zor günlerimde bana bunları yapanlar nasıl yer içer uyur bilemem umrumdada değil ne anne ne abla evlatlarım ve kocam bunlar önemli sadece ...zaten az kaldı sabret rahatlat kendini kimseden fayda yok kardeşim ...o zor günlerimde yine burdaki arkadaşlar destek oldu bana ...biz burdayız üzülmeiyiyim canım zaten ağrılar başlayınca çok korktum. değmezmiş annen de olsa kardeşin de olsa hiçkimse evladından daha değerli değil değmez gerçekten. sen de sıkma canını ben de bıraktım gitti ne yaparlarsa yapsınlar bu saatten sonra çocuğumdan başka kimseyi düşünemem ben
NaçiZane fikrimi söylemek isterim arkadaşım.1.si hangi ara bu kadar yaramaz oldu bebeğin? Daha 2 aylık ateş olsa curumu kadar yer yakar. Daha çok uzun yolun var 2 ayda yaramaz denmez. Maşallah allah bağışlasın yavrunu. 2. Si arkadaşım sen çocuğunu emzirmiyor musun emziriyorsan şayet çocuğuna haksızlık edersin. Hamile kalınca belli zamandan sonra sutunu veremezsin. 3. Su bak ben oğlum 6 aylıkken hamile kaldim istemeyerek tabi oğlumu8.5 aylık sütten kesince günlerce ağladım kahroldum bebegimde 6 aylık öldü doğmadan. Bırak çocuğun 2 yaşına gelsin o da senden alacağını alsin bir anne olarak 2 tane çocuğa yetmelisin. Burda birçoğumuzun 2. Bebegi 3. Bebegi biz bu halde endişe duyarken sana hayret ettim abla arkadaş gibi dusun bizi darilma. Hakkında hayırlısı olsunNiye oyle dedin cok mu zor olacak
Bebegim cok yaramaz ama cok istiyorumbiraz cefa cekerim ama sonra sefa sini surerim diyorum
Yok canim benim ne alinmasi. Hangi. Ara yaramaz oldu soyliyim. Netten bi yazi okumustum yeni dogan bebeginiz size muhtac onu surekli kucaginiza alin falan diodu. Bende her agladiginda aliyordum. Kucaga alisti iki aydir gece gunduz uyumak nedir bilmez bebegim kalmadi hocalara goturduk muska yaptirdik. Doktora goturduk heryerini kontrol ettiler ultrason la baktilar bisi yok dedilrr. Simdi inancin olsun ki iftarimi yaptigim gibi bebek arabasina koyup disariya cikiyoruz disarida uyumaya alismis eve girdimmi aglamaya baslio kim gorse bu bebegi cok sasirio bi bebek hic mi uyumaz arkadas. Hayret ediorum. Suttende acildi emmek istemedi ne yaptiysam. Yok arkadasim ne alinmasi alinmam tabikide.NaçiZane fikrimi söylemek isterim arkadaşım.1.si hangi ara bu kadar yaramaz oldu bebeğin? Daha 2 aylık ateş olsa curumu kadar yer yakar. Daha çok uzun yolun var 2 ayda yaramaz denmez. Maşallah allah bağışlasın yavrunu. 2. Si arkadaşım sen çocuğunu emzirmiyor musun emziriyorsan şayet çocuğuna haksızlık edersin. Hamile kalınca belli zamandan sonra sutunu veremezsin. 3. Su bak ben oğlum 6 aylıkken hamile kaldim istemeyerek tabi oğlumu8.5 aylık sütten kesince günlerce ağladım kahroldum bebegimde 6 aylık öldü doğmadan. Bırak çocuğun 2 yaşına gelsin o da senden alacağını alsin bir anne olarak 2 tane çocuğa yetmelisin. Burda birçoğumuzun 2. Bebegi 3. Bebegi biz bu halde endişe duyarken sana hayret ettim abla arkadaş gibi dusun bizi darilma. Hakkında hayırlısı olsun
Can'ım yanlış anlama da bişey sormak istiyorum, bu çocuk doğurma işini görev gibi mi görüyorsun anlamadım? Bazı şeylerin tadını çıkarmak varken ne bu acele? Bebeğin daha çok küçük onunla geçirdiğin her anın tadını çıkarıp büyüttükten sonra hem o kardeşlik duygusunun tadına vararak aklı başında bir abla veya abi (cinsiyetini yazdınmı görmedim) olmasına izin vermiyorsun? Ayrıca kaç çocuk doğuracaksın bilmiyorum ama insan bir Zaman sonra hamileliği ve Bebek kokusunu özlüyor biz Türk milleti herşeyi tüketmeye alışık olduğumuz için duygularımızı da tüketene kadar kullanıyoruz maalesef...
Biraz uzun yazdım kusura bakma ama benim fikrim bu yönde...
Bisi sorucam ilk hamileliginmi?Ya neden acaba bagrsaklar bu kadar baskıdan mi calisio
Sen her yemekten sonra gidiyomussun ben gunde 20 kez gudiyorum
offf 2 hfta dayanamam kii. Sanki kulağımda motor çalışıyorKııııız ben onu iki hafta çektim valla o kadar kötüydü ki.ben bilmiyodum Hamilelikten olduğunu ama geçti sanırım bi kaç gündür
canim sen bu isin ustunde dur.gormem de bozuldu falan diyorsun.allah korusun preeklampsi vs olur.tansiyon takibini skl yap gunde 3 kere olc bir yere not ap.14 9u gectigi anda acile gitmeni tavsiye ederim
2. Çocuğum dedim ya bi kızım varBisi sorucam ilk hamileliginmi?
Tabi tabi inş iyi gelir kullan.ben su falan kaçtım heralde diye çektim öyle. Bi sorun olcğı aklıma gelmediofff 2 hfta dayanamam kii. Sanki kulağımda motor çalışıyorgliserin damla kullncam inşllh o iyi gelir
inşallah canım 17 gün kaldı benim :) bi yandan güzel bi yandan kötü. bebeğim iyileşseydi çok güzel olacaktı. bakalım yarınki sonuç inşallah umudumuz olur bizimidilduam canım sen elinden geleni yapıyorsun bebeğin gelişimi için en sağlıklı şeyleri yiyorsun zaten için rahat olsun bebeginde gayet sağlıklı ve gelişimi de önde şükür
@Aryadeniz38 @melda983 kızlar Nasılsıniz bebisler nasıl merak ediyorum sizi
@jindam güzel günlerde sağlıkla giysin minnos mis gibi kokuuordur şimdi
@batideniz canım inşallah bebeğinin ve senin en sağlıklı mutlu oldugunuz zamanda gerceklessin doğum dualarimizdasin.
matsiyahoje inşallah Mr sonuçlarınız güzel çıkar canım. Dogumuna da az kaldı bizim 20 günümüz kaldı inşallah sağ salim kavusalim bebeklerimize
inşallah canım 17 gün kaldı benim :) bi yandan güzel bi yandan kötü. bebeğim iyileşseydi çok güzel olacaktı. bakalım yarınki sonuç inşallah umudumuz olur bizim
sağol güzelim allah razı olsun bizler birbirimize destek olmasak bu hamilelik ne zor olurdu kimbilir. iyi ki gelmişim buraya iyi ki sizleri tanımışımüzüntüden kızım karnımda strese girmişti kalp atışı 190 lara çıkmıştı hergün ağlıyordum şekerim aç karnına 180 200 çıkıyordu eşimle tartışıp duruyordum ...neden mi pislik ablam için ...bir gün yine eşime saldırdığım anda bana yaptıklarını geçiyorum şu çocuğa damı acımıyorsun demesine kadar birde baktım kızım içli içli ağlıyor allah bildiği gibi yapsın dedim kendimi telkin etmeye başladım ...çok şükür daha iyiyim şekerim düzene girmeye başladı bu zor günlerimde bana bunları yapanlar nasıl yer içer uyur bilemem umrumdada değil ne anne ne abla evlatlarım ve kocam bunlar önemli sadece ...zaten az kaldı sabret rahatlat kendini kimseden fayda yok kardeşim ...o zor günlerimde yine burdaki arkadaşlar destek oldu bana ...biz burdayız üzülme
benmde gebelkten olduğu hiç aklıma gelmedi nette ne iyi gelir diye yazdım hemn gebelikte kulak tıkanıklığı çıktı. Ordan oğrendim gebelkten olduğunuTabi tabi inş iyi gelir kullan.ben su falan kaçtım heralde diye çektim öyle. Bi sorun olcğı aklıma gelmedi
Dua edelim yarina kadar inşallah canım. İcini ferah tut. Kuzucun bayram sevincini erken yaşatsın sana ve eşine..İnşallah canım yarın öğleden sonra çıkacakmış çok endişeliyim yüteğim daralıyor hayırdır inşallah
Canim benim Dr um ayaklarını yukarı kaldırıp dinlediğinde geçmeyen şişlik varsa,enseden başlayan baş ağrısı olursa, nesnelere bakarken kaymalar bulanikliklar hissedersen hiç bekleme gel dedi. Yani aklında bulunsun diye söylüyorum .Aslinda hep olmasa da
zaman zaman kullaniyorum ama sabah giydigim ayakkabi ogleden sonra olmuyor baska biseyi mi eksik yapiyorum acaba 2 ltye yakin su iciyorum. Bilmiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?