2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar sağ kulağım dundendir tıkalı. Oluyorum ya. Kendi konuşmam bile tuhaf geliyo bana. Gebelikte oluyomuş diyolar. Napmalıyım lutfen fikir verin. Kulağımdan ses geliyo
Kııııız ben onu iki hafta çektim valla o kadar kötüydü ki.ben bilmiyodum Hamilelikten olduğunu ama geçti sanırım bi kaç gündür

üzüntüden kızım karnımda strese girmişti kalp atışı 190 lara çıkmıştı hergün ağlıyordum şekerim aç karnına 180 200 çıkıyordu eşimle tartışıp duruyordum ...neden mi pislik ablam için ...bir gün yine eşime saldırdığım anda bana yaptıklarını geçiyorum şu çocuğa damı acımıyorsun demesine kadar birde baktım kızım içli içli ağlıyor allah bildiği gibi yapsın dedim kendimi telkin etmeye başladım ...çok şükür daha iyiyim şekerim düzene girmeye başladı bu zor günlerimde bana bunları yapanlar nasıl yer içer uyur bilemem umrumdada değil ne anne ne abla evlatlarım ve kocam bunlar önemli sadece ...zaten az kaldı sabret rahatlat kendini kimseden fayda yok kardeşim ...o zor günlerimde yine burdaki arkadaşlar destek oldu bana ...biz burdayız üzülme

Niye oyle dedin cok mu zor olacak
Bebegim cok yaramaz ama cok istiyorum biraz cefa cekerim ama sonra sefa sini surerim diyorum
NaçiZane fikrimi söylemek isterim arkadaşım.1.si hangi ara bu kadar yaramaz oldu bebeğin? Daha 2 aylık ateş olsa curumu kadar yer yakar. Daha çok uzun yolun var 2 ayda yaramaz denmez. Maşallah allah bağışlasın yavrunu. 2. Si arkadaşım sen çocuğunu emzirmiyor musun emziriyorsan şayet çocuğuna haksızlık edersin. Hamile kalınca belli zamandan sonra sutunu veremezsin. 3. Su bak ben oğlum 6 aylıkken hamile kaldim istemeyerek tabi oğlumu8.5 aylık sütten kesince günlerce ağladım kahroldum bebegimde 6 aylık öldü doğmadan. Bırak çocuğun 2 yaşına gelsin o da senden alacağını alsin bir anne olarak 2 tane çocuğa yetmelisin. Burda birçoğumuzun 2. Bebegi 3. Bebegi biz bu halde endişe duyarken sana hayret ettim abla arkadaş gibi dusun bizi darilma. Hakkında hayırlısı olsun

Yok canim benim ne alinmasi. Hangi. Ara yaramaz oldu soyliyim. Netten bi yazi okumustum yeni dogan bebeginiz size muhtac onu surekli kucaginiza alin falan diodu. Bende her agladiginda aliyordum. Kucaga alisti iki aydir gece gunduz uyumak nedir bilmez bebegim kalmadi hocalara goturduk muska yaptirdik. Doktora goturduk heryerini kontrol ettiler ultrason la baktilar bisi yok dedilrr. Simdi inancin olsun ki iftarimi yaptigim gibi bebek arabasina koyup disariya cikiyoruz disarida uyumaya alismis eve girdimmi aglamaya baslio kim gorse bu bebegi cok sasirio bi bebek hic mi uyumaz arkadas. Hayret ediorum. Suttende acildi emmek istemedi ne yaptiysam. Yok arkadasim ne alinmasi alinmam tabikide.

Esim cok seviyo cok istio ikinciyi 3 cocuk iistiyorum ilkim kiz oldu... Haklisin arkadaisim pespese buyusun diodum fikrim buydu yani uzunnbi surede getirmeyecektim cocuk
Ama galiba haklisin sen

Hayırlı akşamlar hanimlar gece yatmadan önce balli süt bebeğe kilo aldırıyor diye duydum aranızda kullanan yada duyan varmi

inşallah canım 17 gün kaldı benim :) bi yandan güzel bi yandan kötü. bebeğim iyileşseydi çok güzel olacaktı. bakalım yarınki sonuç inşallah umudumuz olur bizim

sağol güzelim allah razı olsun bizler birbirimize destek olmasak bu hamilelik ne zor olurdu kimbilir. iyi ki gelmişim buraya iyi ki sizleri tanımışım

Aslinda hep olmasa da

zaman zaman kullaniyorum ama sabah giydigim ayakkabi ogleden sonra olmuyor baska biseyi mi eksik yapiyorum acaba 2 ltye yakin su iciyorum. Bilmiyorum ki
Canim benim Dr um ayaklarını yukarı kaldırıp dinlediğinde geçmeyen şişlik varsa,enseden başlayan baş ağrısı olursa, nesnelere bakarken kaymalar bulanikliklar hissedersen hiç bekleme gel dedi. Yani aklında bulunsun diye söylüyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…