2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Bebeğini epeyce buyut zorluğu geçsin sende psikolojik olarak hazır ol kocalara bakma bide erkek ister erkeğe göre ne var bütün gün yoklar zorluklarını biz çekiyoruz

Ah kuzum ne güzel yazmissin. ben bile 18aylıkken sütten kestim diye kaç gün ağladım. Halen rüyalarımda oğlumu emziriyorum. Bu işler plan dahilinde ise dikkat edilmeli. Yoksa yazık yavrucaklara

Senin nub tahmini yaptığın günler çok zevkliydi
eskiden buralar hep dutluktu
o zamanlar kraliçeydim hey gidi günler heyyyy herkes etrafımda pervaneydi nub diye diye
ya şimdi... kapı önüne bırakılmış kimsesiz bir kedi gibi... kimse beni takmıyor zaten ağustos annesiyim temmuz değilim herkes gidecek ben kalcam dımdızlak

teyzoşuuu teyzoşuuu teşekkür ederiiiz :) hemde nasıl mis kokuyo gidp gelip kokluyorumm :) kokusu kalmcak doğuma kadr içime çekmekten :)

Ahahaha acıların hamisi koptum kiz

Kizlar sezeryan tarihimi 22 sine aldik bugun cok heyecanli ve korkuyorum. Epidurel duaunuyorum ama korkuyorumda anestezi diktoru panik yaparsan zaten uyuturuz dedi. Iyi yaptim kotumu bilmiyorum ama normal dogumda bebegime bisey olsaydi korkakligim yuzunden kendimi affetmezdim

Kızlar emzirme sütyeni ve atleti alacağım da hangi markayı önerirsiniz hem çok pahalı olmasın hem de kullanışlı olsun istiyorum

hayırlısı olsun canım 15 gün kalmış allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.hiiiiç düşünme şimdiden girer çıkarsın hayırlısıyla. epidural olursa çok güzel olur bebeğibi doğar doğmaz koyarlar yanına mis gibi kokusunu içine çekersin. olmazsa da genel anestezi olursun ruhun duymaz yatar kalkarsın. rahat ol canım ya sezeryan 15 dakikalık şey zaten. biraz telkin et kendini

Kızlar emzirme sütyeni ve atleti alacağım da hangi markayı önerirsiniz hem çok pahalı olmasın hem de kullanışlı olsun istiyorum

Canım, ben aldığımdan çok memnun kaldım. "imer premium series" hem emzirme sütyeni hem atleti yumuşacık ve terletmiyor yani yaza uygun. Yeni inci almıştım o da güzel ama çok kalınmış yazın kullanmam mümkün degil..

Bir de emzirme atletini hic sutyen giymeden de kullanabilirsin güzel yapmislar.

www.icgiyimcarsisi.com/imer-ic-giyim-1248-modal-suprem-hamile-atlet

Ya herkes oyle oyle yorumlar yapiyorki normali beklemeden kendi istegimle sezeryan oluyorum diye sucluluk duygusu cok hissediyorum ama elimde degil normalin o sancilarini goze alamiyorum daha simdiden yfacik sancida korkup aglamaya basliyorum bilmiyorum ya kotu hissediyorum kendimi. Benim gibi kendi istegiyle sezeryan yaptiran varmi acaba

Hamdolsun HejaR12 daha iyiyiz. Büyüyor kizim yavas yavas. Beslenirken solunum sıkıntısı devam ediyor. O yüzden tutuyorlar hala hastanede. Biraz daha zamana ihtiyacımız var sanıyorum. Dua edin bizim için bu mubarek günlerde.

Cok tesekkur ederim Allah razi olsun

Canım surda kalmis kaç gün bunları artik düşünme boşver sonuçta sen keyfi bir hareket yapmadığını biliyorsun. Ayrıca sezeryanin nesi keyfi Allah askina ona keyfi diyenleri de anlamıyorum, bence normal doğumdan bile daha zor birsey ve benim acimdan sezeryan olmaya karar vermek emin ol çok daha zor olurdu... inşallah hepimiz sağ salim yavrumuza kavusuruz en önemlisi bu zaten gerisini hic düşünme. hepimizin nasibinde neyse o olacak en nihayetinde...

bir tane nbb aldım ekru 15tl bir tane de english home pembe dantel detaylı çok şık o da 14.99 ikisi de rahat ve %100 pamuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…