- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #57.341
Senin nub tahmini yaptığın günler çok zevkliydiyaz canım yaz bende sıkılıyorum
Bebeğini epeyce buyut zorluğu geçsin sende psikolojik olarak hazır ol kocalara bakma bide erkek ister erkeğe göre ne var bütün gün yoklar zorluklarını biz çekiyoruzYok canim benim ne alinmasi. Hangi. Ara yaramaz oldu soyliyim. Netten bi yazi okumustum yeni dogan bebeginiz size muhtac onu surekli kucaginiza alin falan diodu. Bende her agladiginda aliyordum. Kucaga alisti iki aydir gece gunduz uyumak nedir bilmez bebegim kalmadi hocalara goturduk muska yaptirdik. Doktora goturduk heryerini kontrol ettiler ultrason la baktilar bisi yok dedilrr. Simdi inancin olsun ki iftarimi yaptigim gibi bebek arabasina koyup disariya cikiyoruz disarida uyumaya alismis eve girdimmi aglamaya baslio kim gorse bu bebegi cok sasirio bi bebek hic mi uyumaz arkadas. Hayret ediorum. Suttende acildi emmek istemedi ne yaptiysam. Yok arkadasim ne alinmasi alinmam tabikide.
Süt kilo aldırır canım ballisi zevk işi sadece :) ballisi bize fazladan kiloHayırlı akşamlar hanimlar gece yatmadan önce balli süt bebeğe kilo aldırıyor diye duydum aranızda kullanan yada duyan varmi
Estf. Canim. Hepimizin birbirimize ihtiyacı var. Doğumdan sonra zaten yazmaya kimsenin vakti kalmıyor tadını çıkaralım şimdiHep yaz ya şu An çoğumuz boşuz ben de bi yazdım mı kendimi durduramyrm ama napalım en güzel zamanlarımız.hem bizim size çok ihtiyacımız var
Ah kuzum ne güzel yazmissin. ben bile 18aylıkken sütten kestim diye kaç gün ağladım. Halen rüyalarımda oğlumu emziriyorum. Bu işler plan dahilinde ise dikkat edilmeli. Yoksa yazık yavrucaklaraNaçiZane fikrimi söylemek isterim arkadaşım.1.si hangi ara bu kadar yaramaz oldu bebeğin? Daha 2 aylık ateş olsa curumu kadar yer yakar. Daha çok uzun yolun var 2 ayda yaramaz denmez. Maşallah allah bağışlasın yavrunu. 2. Si arkadaşım sen çocuğunu emzirmiyor musun emziriyorsan şayet çocuğuna haksızlık edersin. Hamile kalınca belli zamandan sonra sutunu veremezsin. 3. Su bak ben oğlum 6 aylıkken hamile kaldim istemeyerek tabi oğlumu8.5 aylık sütten kesince günlerce ağladım kahroldum bebegimde 6 aylık öldü doğmadan. Bırak çocuğun 2 yaşına gelsin o da senden alacağını alsin bir anne olarak 2 tane çocuğa yetmelisin. Burda birçoğumuzun 2. Bebegi 3. Bebegi biz bu halde endişe duyarken sana hayret ettim abla arkadaş gibi dusun bizi darilma. Hakkında hayırlısı olsun
o zamanlar kraliçeydim hey gidi günler heyyyy herkes etrafımda pervaneydi nub diye diyeSenin nub tahmini yaptığın günler çok zevkliydi
eskiden buralar hep dutluktu
teyzoşuuu teyzoşuuu teşekkür ederiiiz :) hemde nasıl mis kokuyo gidp gelip kokluyorumm :) kokusu kalmcak doğuma kadr içime çekmekten :)@idilduam canım sen elinden geleni yapıyorsun bebeğin gelişimi için en sağlıklı şeyleri yiyorsun zaten için rahat olsun bebeginde gayet sağlıklı ve gelişimi de önde şükür
@Aryadeniz38 M melda983 kızlar Nasılsıniz bebisler nasıl merak ediyorum sizi
interiorarchitect güzel günlerde sağlıkla giysin minnos mis gibi kokuuordur şimdi
@batideniz canım inşallah bebeğinin ve senin en sağlıklı mutlu oldugunuz zamanda gerceklessin doğum dualarimizdasin.
matsiyahoje inşallah Mr sonuçlarınız güzel çıkar canım. Dogumuna da az kaldı bizim 20 günümüz kaldı inşallah sağ salim kavusalim bebeklerimize
Ahahaha acıların hamisio zamanlar kraliçeydim hey gidi günler heyyyy herkes etrafımda pervaneydi nub diye diye
ya şimdi... kapı önüne bırakılmış kimsesiz bir kedi gibi...kimse beni takmıyor zaten ağustos annesiyim temmuz değilim herkes gidecek ben kalcam dımdızlak
hayırlısı olsun canım 15 gün kalmış allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.hiiiiç düşünme şimdiden girer çıkarsın hayırlısıyla. epidural olursa çok güzel olur bebeğibi doğar doğmaz koyarlar yanına mis gibi kokusunu içine çekersin. olmazsa da genel anestezi olursun ruhun duymaz yatar kalkarsın. rahat ol canım ya sezeryan 15 dakikalık şey zaten. biraz telkin et kendiniKizlar sezeryan tarihimi 22 sine aldik bugun cok heyecanli ve korkuyorum. Epidurel duaunuyorum ama korkuyorumda anestezi diktoru panik yaparsan zaten uyuturuz dedi. Iyi yaptim kotumu bilmiyorum ama normal dogumda bebegime bisey olsaydi korkakligim yuzunden kendimi affetmezdim
Kızlar emzirme sütyeni ve atleti alacağım da hangi markayı önerirsiniz hem çok pahalı olmasın hem de kullanışlı olsun istiyorum
hayırlısı olsun canım 15 gün kalmış allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.hiiiiç düşünme şimdiden girer çıkarsın hayırlısıyla. epidural olursa çok güzel olur bebeğibi doğar doğmaz koyarlar yanına mis gibi kokusunu içine çekersin. olmazsa da genel anestezi olursun ruhun duymaz yatar kalkarsın. rahat ol canım ya sezeryan 15 dakikalık şey zaten. biraz telkin et kendini
@idilduam canım sen elinden geleni yapıyorsun bebeğin gelişimi için en sağlıklı şeyleri yiyorsun zaten için rahat olsun bebeginde gayet sağlıklı ve gelişimi de önde şükür
@Aryadeniz38 M melda983 kızlar Nasılsıniz bebisler nasıl merak ediyorum sizi
interiorarchitect güzel günlerde sağlıkla giysin minnos mis gibi kokuuordur şimdi
@batideniz canım inşallah bebeğinin ve senin en sağlıklı mutlu oldugunuz zamanda gerceklessin doğum dualarimizdasin.
matsiyahoje inşallah Mr sonuçlarınız güzel çıkar canım. Dogumuna da az kaldı bizim 20 günümüz kaldı inşallah sağ salim kavusalim bebeklerimize
Cok tesekkur ederim Allah razi olsunCanim benim Dr um ayaklarını yukarı kaldırıp dinlediğinde geçmeyen şişlik varsa,enseden başlayan baş ağrısı olursa, nesnelere bakarken kaymalar bulanikliklar hissedersen hiç bekleme gel dedi. Yani aklında bulunsun diye söylüyorum .
Güzel bir ürüne benziyor peki nbb nasıldır senceCanım, ben aldığımdan çok memnun kaldım. "imer premium series" hem emzirme sütyeni hem atleti yumuşacık ve terletmiyor yani yaza uygun. Yeni inci almıştım o da güzel ama çok kalınmış yazın kullanmam mümkün degil..
Bir de emzirme atletini hic sutyen giymeden de kullanabilirsin güzel yapmislar.
www.icgiyimcarsisi.com/imer-ic-giyim-1248-modal-suprem-hamile-atlet
Ya herkes oyle oyle yorumlar yapiyorki normali beklemeden kendi istegimle sezeryan oluyorum diye sucluluk duygusu cok hissediyorum ama elimde degil normalin o sancilarini goze alamiyorum daha simdiden yfacik sancida korkup aglamaya basliyorum bilmiyorum ya kotu hissediyorum kendimi. Benim gibi kendi istegiyle sezeryan yaptiran varmi acaba
Güzel bir ürüne benziyor peki nbb nasıldır sence
Kızlar emzirme sütyeni ve atleti alacağım da hangi markayı önerirsiniz hem çok pahalı olmasın hem de kullanışlı olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?