2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Sagol canim
Destegin icin zaten normalde kaderim erken gelir en yakin devlet hastanesi var hider mecbur normal olurum heralde devlette sezeryana almiyolar kolay kolay. Allah hepimizim yardimcisi olsun insallah

Emzirme atletini ablam onermedi pek rahatsiz oluyormuş bu yüzden emzirme sutyeni aldım bir de pamuk atlet aldım usurmüş insan doğum yapınca temmuz sıcağında sanmıyorum ama

Herkesin doğum şekli zamanı belli oluyor benim doktorum çok serin konuyu ne zaman acsam erken daha diyor normalden korkuyorum daha önce düşük yaptım o sancıyı bile hatirlamak istemiyorum bir yandan da ameliyat olmak istemiyorum 3.şık olsaydı keşke

Sagol canim
Destegin icin zaten normalde kaderim erken gelir en yakin devlet hastanesi var hider mecbur normal olurum heralde devlette sezeryana almiyolar kolay kolay. Allah hepimizim yardimcisi olsun insallah

Aynen öyle canım biz plan yapıyoruz ama planların üzerinde bir de rabbimizin planı var. Sen şimdiden kendini üzme bakalım ne gösterecek rabbim :) her iki durumda da sonuç olarak biz anne olacağız ve ben eminim ki anne olmak hepimizi daha da güçlendirecek :)

Bencede yaş farkı az olması çok çok zor. Hem ilk çocuğa haksızlık rahat rahat anne baba göremeden bir kardeş ne kadar dengede tutucam desende küçüğé ilgi kayacak.
Dört beş yaş İdeal hem büyükté biraz daha laftan anlar hale geliyor.
Sen doğumunu nerde yapacaksın

Kızlar emzirme sütyeni ve atleti alacağım da hangi markayı önerirsiniz hem çok pahalı olmasın hem de kullanışlı olsun istiyorum
Ay yavrum valla oglanda nbb almıştım ben sevemedim ya o emzirme sutyenlerini. Su ortadan açılan klipsli olanlar var biraz pahalı ama memiş ve bebis hemen buluşuyor ben oyle rahat etmiştim baska birsey oneremeyecegim tatlım

Herkese iyi geceler hayirli ramazanlar
Bi sure uzak kaldim kendi kabugumda kendi halimdeydim umarim hersey yolundadir bebislere sayili gunler kaldi artik heyecan ve saskinlikla beklemedeyim o anlari hayal etmeye calisiyorum nasil olcak diye cok garip geliyo:)
Hepinizi kocaman opuyoruz oglusumla

Icimi ferahlattin canim cok sagol

Simdilik vera hastanesi NDE yim ama eşim hastane değiştirmek istio memeorial Ataşehir e geçelim doğum orda yap dio ama doktorumu birakamiorum çok sewiorum azcık doktorumdan şüphem olsa degistrcem ama bakalım daha beli deil açıkçası.sen hangi hastdesin

var canım olmaz mı. özelde doktor soruyomuş normal mi istiyorsunuz sezeryan mı diye. kim ne isterse onu yapıyomuş. ki senin durumda normal çok zor. yaparsın aslında da psikolojini ona göre hazırlaman lazım. zorla olmaz bu işler. epidural normal varmış bi de onu da düşünebilirsin ağrı sancı yok ama normal

canım benim dualarımdasınız. demek ki karnında kalacağı süreyi küvezde tamamlıcak. demek ki çok az kaldı:) allah yardımcınız olsun. hem minik bebeklere hem o minik bebeklerin anne babalarına allah dayanma gücü versn

canım hayırlı olsun inşaallah sağsalim kavuuşun yavrunla..
sağlıkla..

çok heyecanlı:)

suçluluk duyma asla..
öyle olması gerekiyormuş
öyle olacak
hayırlısı bu imiş..
insanları duyma herşey söylerler

duamız seninle kızcenle..
Rabb im tez vakitte sağlık şifa versin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…