- 15 Ağustos 2015
- 4.964
- 3.590
- 133
- 40
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #57.361
Sagol canimCanım surda kalmis kaç gün bunları artik düşünme boşver sonuçta sen keyfi bir hareket yapmadığını biliyorsun. Ayrıca sezeryanin nesi keyfi Allah askina ona keyfi diyenleri de anlamıyorum, bence normal doğumdan bile daha zor birsey ve benim acimdan sezeryan olmaya karar vermek emin ol çok daha zor olurdu... inşallah hepimiz sağ salim yavrumuza kavusuruz en önemlisi bu zaten gerisini hic düşünme.hepimizin nasibinde neyse o olacak en nihayetinde...
Evet nbbye güzel diyorlar ona da bakayım teşekkür ederimbir tane nbb aldım ekru 15tl bir tane de english home pembe dantel detaylı çok şık o da 14.99ikisi de rahat ve %100 pamuk
Haklısın aslında bir de beden de sıkıntı çıkacak sonra tamam canım teşekkür ederimGüzel görünüyor ama bence internetten almak yerine bir camasircida dokunarak al çünkü eğer kalınsa yazın kullanmamız mümkün olmaz...
Hımm en iyisi deneyerek almak :)Emzirme atletini ablam onermedi pek rahatsiz oluyormuş bu yüzden emzirme sutyeni aldım bir de pamuk atlet aldım usurmüş insan doğum yapınca temmuz sıcağında sanmıyorum ama
Sagol canim
Destegin icin zaten normalde kaderim erken gelir en yakin devlet hastanesi var hider mecbur normal olurum heralde devlette sezeryana almiyolar kolay kolay. Allah hepimizim yardimcisi olsun insallah
Yani benim eltim 2 yaş arası var çok zorlanio yanında hep biri var tek yapamio çünkü lk bebek te küçük anlamio üstüne atlio emzirtmio fln ben de dusunemedim 4 yas olucak araları. Yanına yardımcın varsa yap sonuçta kararı vericek olan sensin ilk 1 sene zor olur sonrası beraber oynarlar çok iyi olur
Ay yavrum valla oglanda nbb almıştım ben sevemedim ya o emzirme sutyenlerini. Su ortadan açılan klipsli olanlar var biraz pahalı ama memiş ve bebis hemen buluşuyor ben oyle rahat etmiştim baska birsey oneremeyecegim tatlımKızlar emzirme sütyeni ve atleti alacağım da hangi markayı önerirsiniz hem çok pahalı olmasın hem de kullanışlı olsun istiyorum
Ben loyadan aldim h&m ninkilerde guzel ama o bir tik pahali ondanda aldimKızlar emzirme sütyeni ve atleti alacağım da hangi markayı önerirsiniz hem çok pahalı olmasın hem de kullanışlı olsun istiyorum
Icimi ferahlattin canim cok sagolAynen öyle canım biz plan yapıyoruz ama planların üzerinde bir de rabbimizin planı var. Sen şimdiden kendini üzme bakalım ne gösterecek rabbim :) her iki durumda da sonuç olarak biz anne olacağız ve ben eminim ki anne olmak hepimizi daha da güçlendirecek :)
Simdilik vera hastanesi NDE yim ama eşim hastane değiştirmek istio memeorial Ataşehir e geçelim doğum orda yap dio ama doktorumu birakamiorum çok sewiorum azcık doktorumdan şüphem olsa degistrcem ama bakalım daha beli deil açıkçası.sen hangi hastdesinBencede yaş farkı az olması çok çok zor. Hem ilk çocuğa haksızlık rahat rahat anne baba göremeden bir kardeş ne kadar dengede tutucam desende küçüğé ilgi kayacak.
Dört beş yaş İdeal hem büyükté biraz daha laftan anlar hale geliyor.
Sen doğumunu nerde yapacaksın
var canım olmaz mı. özelde doktor soruyomuş normal mi istiyorsunuz sezeryan mı diye. kim ne isterse onu yapıyomuş. ki senin durumda normal çok zor. yaparsın aslında da psikolojini ona göre hazırlaman lazım. zorla olmaz bu işler. epidural normal varmış bi de onu da düşünebilirsin ağrı sancı yok ama normalYa herkes oyle oyle yorumlar yapiyorki normali beklemeden kendi istegimle sezeryan oluyorum diye sucluluk duygusu cok hissediyorum ama elimde degil normalin o sancilarini goze alamiyorum daha simdiden yfacik sancida korkup aglamaya basliyorum bilmiyorum ya kotu hissediyorum kendimi. Benim gibi kendi istegiyle sezeryan yaptiran varmi acaba
canım benim dualarımdasınız. demek ki karnında kalacağı süreyi küvezde tamamlıcak. demek ki çok az kaldı:) allah yardımcınız olsun. hem minik bebeklere hem o minik bebeklerin anne babalarına allah dayanma gücü versnHamdolsunHejaR12 daha iyiyiz. Büyüyor kizim yavas yavas. Beslenirken solunum sıkıntısı devam ediyor. O yüzden tutuyorlar hala hastanede. Biraz daha zamana ihtiyacımız var sanıyorum. Dua edin bizim için bu mubarek günlerde.
Kizlar sezeryan tarihimi 22 sine aldik bugun cok heyecanli ve korkuyorum. Epidurel duaunuyorum ama korkuyorumda anestezi diktoru panik yaparsan zaten uyuturuz dedi. Iyi yaptim kotumu bilmiyorum ama normal dogumda bebegime bisey olsaydi korkakligim yuzunden kendimi affetmezdim
Ya herkes oyle oyle yorumlar yapiyorki normali beklemeden kendi istegimle sezeryan oluyorum diye sucluluk duygusu cok hissediyorum ama elimde degil normalin o sancilarini goze alamiyorum daha simdiden yfacik sancida korkup aglamaya basliyorum bilmiyorum ya kotu hissediyorum kendimi. Benim gibi kendi istegiyle sezeryan yaptiran varmi acaba
HamdolsunHejaR12 daha iyiyiz. Büyüyor kizim yavas yavas. Beslenirken solunum sıkıntısı devam ediyor. O yüzden tutuyorlar hala hastanede. Biraz daha zamana ihtiyacımız var sanıyorum. Dua edin bizim için bu mubarek günlerde.
aynen çok zorlanıyorum resmen gün sayıyorum ama günlerde geçmiyorBen de izni dogum sonrasina atmak icin duruyorum inan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?