2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

aynen canım

Aç tok tartılıyorsanda farkederki canım ayrıca bebişin kilosunu doktor söylemiyormu ordan alıp almadığını çıkarabiliriz

Köpüklü hemen soğuyo biz üstüne havlu koyup yikiyoduk hic kullanisli gelmedi filelerin havlulu olani varmia ondan aldik bu defa bakalim
Bana da çoğu kişi köpüklü olanalrdan önerdi temas açısından da daha iyiymiş ben de köpüklü aldım.Yengelerim de hep köpüklü kullandılar ve memnundular.

Eslemak canim ben de oglumda nbb ama hiç kullanamadim. Çok kalın geldi hem askiları hem açılan kısmı. Lohusayken sicak basıyor zaten çıkarıp attım inanki. Bunda da kullanamam gib i .
Yelkenler fora

Kabuğunu kır ozledik.
Daha doğum korkusunu yaşatacağım sana nihaha

Gunaydin kizlar cok zor bir gece gecirdim sol taraf kaburgalarimin oldugu yerde oyle bir agri varki nefesimi kesti agri cok siddetli olunca acile gittik damardan ilac verdi dr bu seferde tansiyonum dustu serum taktilar falan sabah geldik eve ama agri gecmedi.Gece sik sik agri girince sancimi acaba diye korktum ama degilmis usutmus olabilirim surda bisey kalmadi havalar sicak diye aldanmayip kendimizi korumaliyiz esim sen bu agrilara dayanamiyosun normal dogursan ne yapacaktin dedi ama bu dogum sancisindan kotuydu dualarimizi eksik etmeyelim birbirimize Rabbim hayirla kurtarsin bu donemi de hayirla gecirmeyi nasip etsin .

Ayaklarim o kadar cok şişti ki acisindan oturup agladim vallahi okullar kapansa dadinlensek artik calismak cok zor simdi
7.ayıma kadar hamile gibi değildim hiç.Hatta hop oraya hop buraya.Bazen hamile olduğımu bile unutuyordum,merdiven inip çıkarken beni birisi uyarana kadar kendime gelemiyordum :) 7.aya girmemle dedim tamam ben hamileyim.Ayaklarda ellerde şişmeler,bir ağırlaşmalar,sağa sola dönememeler vs :) Ayaklarım şişliği dışında çok şükür beni zorlayan pek bir şey olmuyor.Aslında iş yerinde ayağımın altında bir çöp kutusu var oraya uzatıyorum hep ama yine de ayakkabılarım olmuyor.sabak giyiniyorum zar zor ama sonrasında olmuyor.Doktorum bolca su tüketmemi söyledi 2 lt gibi içiyorum ama iş yerinde ne yaparsam yapayım geçmiyor.Allahtan eve gidince 15-20 dakika ayaklarımı yüksekte tutunca geçiyor.Su vs bilemem ama kesinlikle istirahatle alakalı bir durum.İnce çorap da fena yapıyor.Üst kısmı lastikli olduğu içino da yapıyor.Açık ayakkabı sandalet vs giyme huyum hiç ama hiç yok ama sanırım bu zamanlarda en iyisi.Az kaldı biraz daha sabır,sonrası selamet inşallah

Bende en cok bebegn kılosunu merak edıyrm enson 1800du 3hafta olcak cumrtesı dr mınnak olcak demsti acaba aldımı hos bende kılo alımı yok gibi suan alacagımı aldm sanrm
Sonlarda kilon değişmese de bebek alıyor rahat ol. Yani sen veriyorsun o alıyor dengede kalıyor. Olmadı minyon bir bebiş olur o da ilerisi için avantaj olur. Keşkem bende minyon olsaydım

@HejaR12 insanbuL @gvn1907 bana bişi söyleyin ben yine 500 gr almış gozukuo rum 2 haftada 800 du dusmusum kilo almam azaldı sizede boylemi oturup aglicam az aldım diye şimdi
Ben geçen hafta hiç almamistim. Bide memleketteydim yedim içtim gezdim. Eve geldim tartildim şok oldum kilom aynıydı. Sebebini bilmiyorum ama endişe etme bence. İki haftada kilo alımını hesapla. Hafta hafta değişiyor çünkü.

Geçmiş olsun canım acaba ayağını falanmı dayamıştıda o ağrı yapıyordu benimde kasığıma olur ama dayanamayacak gibi değil

Canim tartılırken ayni şartlarda olmaya özen göster. Sabah açlıkla akşamki kilo çok fark ediyor. Aksama kadar hem şişlik oluyor hem de bayağı yemişlik :) bence vücut depoları denen şey bebeği beslemeye devam ediyor.endişe etmeyiniz efenim :)

dimi ya :) ucuz atlatmışım ya duygularımla oynadı diye mahkemelik olsadyım :) :)

Bende tam tersi uyku yok yani. Uykum gelse de bel ağrısından uyuyamıyorum. Evimiz serin şimdilik fazla terlemiyorum şu an için. Çok terliyorsan bol su iç arada duş al serinle canım
Ben hamilelik ortasında hep uykuluyken şimdi uykusuzluk sardı. Aşırı terleme var. Gece yastığım islaniyor.
gece çok wc ye kalkıyorum ayrıca sahurada kalkıyorum acaba o yüzdenmi tam uykumu alamıyorumki , ter konusu aynı ölüyorum normalde hiç terlemezdim ama şimdi sıcaktan yapış yapışım

Ya bunu öğrendiğime nasıl sevindim anlatamam canim. Bu bebiş doğduğunda oğlum 23aylik olacak. Ve herkes baskı altinda bırakıyor beni. Yazık oğluna,cok kıskanacak kardeşini,nasil idare edeceksin,vs diye... benim ailemde de kardeşler arasında en az beş yaş var, koca koca çocuklar kardeşlerini kıskandı hep. Ne doğum heyecanı ne de baska bir şey...bebek doğduğunda oğlum ne yapacak korkusunu aşıladılar bana kaldı ki eşimin kardeşi üniversiteye gidecek,o bile babasigilden oğlumu kıskanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…