2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Hoşgeldin kaçak isim buldunmu canım naptin

valla bende tam böyle bişey arıyordum ama bedene nasıl karar vermeliyiz sizce

aynen senin bu öneriyi doğum yapan bir arkadaşımda yaptı kullanışlı olmuyor hiç o emzirme sütyenini alma dedi.. ortadan açılan sütyen veya normal rahat bir sütyen daha kullanışlı dedi

valla bende tam böyle bişey arıyordum ama bedene nasıl karar vermeliyiz sizce

İste ben camasircidan aldım sordum bana hangisi olur diye, kadının verdiği tam oldu :) internetten alacaksan ölçüleri gösteren siteler varsa ordan daha kolay anlayabilirsin canım. Ama sunu söyleyeyim ben hamilelikten önce de M beden giyiyordum simdi de M tam oldu. Heralde elastik olduğu için ve de M bile olsa hamilelik göz önüne alınarak biraz daha kalıbı geniş yaptıkları için tam oldu.

günaydın kızlar benim kilom çok anormal değişimlerde.. bir bakıyorum 87 yim sabah.. ki en son doktora gidince de 87 di ve 2 hafta oldu.. bir bakıyorum 89.. ödemdendir diyorum ama bu bebiş hiç mi almıyor canım sıkılıyor tam alma zamanıyken.. gitsem mi doktora bilemedim ki

Gunaydin canim bebis aliyodur senden kaynaklaniyodur o kilo degisimi. Benim de oyle ama bebek 2 hafta onde diyo doktor. Bizim yememiz icmemiz odem filan etki ediyo sanirim

Bende göbeği düşmeden yıkama taraftarı değilim. Zaten en geç 5 gün içinde düşüyo. 5 günde de sıcaktan kimseye bişey olmaz. O ilk anda ki tabakanın kalması gerekiyormuş vücudunda....

Canım doğum yaklaştıkça amniyon sıvısı da azalıyor o da kilo kaybına sebep oluyor. Merak etme bebiş alması gerekeni alıyordur :)

Canım çocuktan çocuğa değişiyor, yeğenlerimin arasında şuan 1,5 yaş var biri 2,5 ablası 4 yaşında... Ve nasıl büyüdüler anlamadık ikinci doğduğunda ilki 1,5 yaşında idi...Şuan hep birlikte oynuyorlar aralarında kıskançlık yok ve birbirlerine çok düşkünler. Birlikte büyüyorlar ve çok uyumlular.Anne zaten ilki ile ilgilenirken diğeri ile de ilgileniyor ve herşeye ilk çocuğu da katıyor hadi gel kardeşini yıkayalım, hadi gel mama verelim vs diye..Tam tersi çok yakın arkadaşım şuan 2. çocuk için kızının büyümesini bekledi kızı şuan 5 yaşında ve resmen kardeşi olma ihtimali yüzünden depresyona girdi, ne zaman konusu açılsa çocuk zır zır ağlıyor ve kesinlikle istemiyor ve açık açık söylüyor beni artık sevmeyeceksiniz diye çok etkilendi fikrinden bile. Anne baba da istiyor ama açıkçası kara kara da düşünüyorlar. Bana da aynı kişinin tavsiyesi çok ara vermeden yap; sonradan hem çok zor gelecek hem de ilki biraz daha bilinçlendiği için istemeyebilir oldu...

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım
Artık büyüdüler nereye vursa orası acıyor valla
. Aynen canım

benimki de yukarı yukarı vuruyor. seninki baş pozisyonuna döndü mü?
bi de ittirme gibi bişey yaparsa tehlikeliyniş aklında olsn
cnm benm basasagı dınmstu en sın kontrolumde ıste 3hafta olcak nerdeyse sımdı ne durumda bılmıyorum ama o ittirme nasıl bişeyki acabaaaa cuma gunu kontrolum var nst ye hıc grmedm ona gircm bakalm hayrlısı

Canım inan benimki de hiç sevmez, hatta ben kasarım gülemem diyordu ama çok eğlendik
evet cnm sukur foto cekımı cıktı aradan yorldm kocemde sorn cıkrmadı eglencektik ama oglum cok sorn cıkardı rezl ettı arkdsıma benı kıskanclık yaptı babasyla pozlarımızı bozdu benı az cektın dedı vırt dedı zırt dedı ole foto poz meraklısıda deıldır dun hırcındı bayaaa mahvlduk yaaa kızın makınasına bıle saldırdı resmen bıaraaaa oyzdn gerldk tabe azck

@HejaR12 @insanbuL @gvn1907 bana bişi söyleyin ben yine 500 gr almış gozukuo rum 2 haftada 800 du dusmusum kilo almam azaldı sizede boylemi oturup aglicam az aldım diye şimdi

Canım çok normal en 34 de gittiğimde 30.haftadaki kilomdaydım. Doktorum bundan sonra çoğu hamilenin az kilo aldığını hatta verdiğini söyledi. İster istemez stresten ve bebek büyüdüğü için artık çok fazla mideye baskı yapıyormuş istesen de öyle yiyemezsin dedi.

Bende en cok bebegn kılosunu merak edıyrm enson 1800du 3hafta olcak cumrtesı dr mınnak olcak demsti acaba aldımı hos bende kılo alımı yok gibi suan alacagımı aldm sanrm

ALTINIM canım neden kendini suçluyorsun. Doğum bir süreç ve en önemlisi de bu süreçte anne ve bebeğin yıpranmaması. Ben de kendi isteğimle sezaryen olacağım nedeni de senin gibi sancıdan travmatik derecede çok korkmam. Özele gidiyorum ama doktorum normal doğum yanlısı, ne zaman konusunu açsam hep kapattı kendini şartlama sakın yaklaştıkça konuşuruz dedi, uzun uzun 34.haftamda konuştuk bana süreci anlattı ama ikna olmadım düşüncelerimi hissettiklerimi söyledim bana direkt olarak kendini strese sokma sen nasıl istersen öyle yapalım normal doğumda herşey senin elinde olacak ve kendini buna şartlaman, motive etmen lazım belki çok kolay bir doğum olacak tabiki sancı vs çekeceksin ama belki de yaşayacağın travma nedeni ile de 2. bebek düşünmeyeceksin, belki de sancı çekip sonra mecburi sezaryene alacağız dedi. Sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap çünkü en önemlisi senin ve bebeğinin hem fiziki, hem ruh sağlığı...Kimseyi de dinleme yani normal doğum şöyle iyi böyle iyi doktorunla konuş sadece... Her doğum kendine özel, yaşananlarda...

@HejaR12 @insanbuL @gvn1907 bana bişi söyleyin ben yine 500 gr almış gozukuo rum 2 haftada 800 du dusmusum kilo almam azaldı sizede boylemi oturup aglicam az aldım diye şimdi
Canim niye kafaya takiyosunki onu sen.bende gecenlerde 69.9 cikarken sonraki gunler 69.1 cikmistim.son aylarda cok normalmis 1 2 kilo vermek.yada kilo aliminin durmasi.bebegin kilosunu etkilemez o.o donemde bile bebegim kilo almasina ragmen ben ayni kiloda cikabiliyodum.bu isin matematigi cok karisik kuzum girme icine cikamazsin ayni duzeyde besleniyosan hiiic dusunme ve kendini uzme

kızlar ben anne çantalarına baktım haftasonu. sizce bu çanta nasıl ? kullanışlı olur mu ?
Eki Görüntüle 1842991
canım omuzuna takacağın askılıkları nasıl bilmiyorum ama etrafımdan edindiğim tecrübelere göre bebek çantaları ağır oluyor. deri tipi çantalarda belli bir zaman sonra ağırlıktan dolayı kulpta kopma olabilir. dayanıklı ise bilemem de

bu açıdan düşünmemiştim kulp evet önemli çokta kalın değildi gibi

Canım ne güzel bizde inşallah cumartesi günü alacağız günü :) Hiç panik olma çok kısa süren birşeymiş yaklaşık 15 dakika kadar sürüyormuş ve hiçbirşey hissetmeyeceksin acı olarak dedi doktorum, sadece müdahale edildiğini hissedeceksin ama onda da zaten tüm ekip seni rahatlatmak için elimizden geleni yapacağız dedi, eşim de olacak, içeride dinleyeceğimiz müzikler bile hazır şuan. İnan hiç korkmuyorum ve kendi isteğimle sezaryen olacağım. Çok düşünme ve büyütme kafanda bana hep normal doğum videolarını izle bak ne güzel vs dediler daha beter korktum :) Sezaryen adı üstüne prenses doğum... Şimdi normal yapacak arkadaşlar topa tutmasın beni tabiki de sağlıklı olan o ben de biliyorum ama bizim gibi travmatik derecede korkanlar için de alternatif var sonuçta

Canım seninde dediğin gibi çocuktan çocuğa farkediyor, benim kızım 5 yaşına girecek kendi kardeş istedi bizim aklımıza zorla bu fikri yerleştirdi ve şimdi sabırsızlıkla bekliyor.
Biz ne dersek diyelim her aile kendi yaşantısına durumuna göre davranmalı, ne zaman uygunsa o zaman 2.çocuk yapılmalı

Hahhahahha Canım ne günlerdi ya bir de bana geçen hafta kız dedin ama şimdi erkek diyorsun diyenler vardı :) sanki bilmek zorundaymışsın gibi Boşver hangimizi temmuz annesiyiz zaten topiğin yarısı bu ay doğuracak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…