- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #57.381
Hoşgeldin kaçakHerkese iyi geceler hayirli ramazanlar
Bi sure uzak kaldim kendi kabugumda kendi halimdeydim umarim hersey yolundadir bebislere sayili gunler kaldi artik heyecan ve saskinlikla beklemedeyim o anlari hayal etmeye calisiyorum nasil olcak diye cok garip geliyo:)
Hepinizi kocaman opuyoruz oglusumla
valla bende tam böyle bişey arıyordum ama bedene nasıl karar vermeliyiz sizceCanım, ben aldığımdan çok memnun kaldım. "imer premium series" hem emzirme sütyeni hem atleti yumuşacık ve terletmiyor yani yaza uygun. Yeni inci almıştım o da güzel ama çok kalınmış yazın kullanmam mümkün degil..
Bir de emzirme atletini hic sutyen giymeden de kullanabilirsin güzel yapmislar.
www.icgiyimcarsisi.com/imer-ic-giyim-1248-modal-suprem-hamile-atlet
aynen senin bu öneriyi doğum yapan bir arkadaşımda yaptı kullanışlı olmuyor hiç o emzirme sütyenini alma dedi.. ortadan açılan sütyen veya normal rahat bir sütyen daha kullanışlı dediAy yavrum valla oglanda nbb almıştım ben sevemedim ya o emzirme sutyenlerini. Su ortadan açılan klipsli olanlar var biraz pahalı ama memiş ve bebis hemen buluşuyor ben oyle rahat etmiştim baska birsey oneremeyecegim tatlım
valla bende tam böyle bişey arıyordum ama bedene nasıl karar vermeliyiz sizce
Allah yardimcimiz olsun dayanin direnin temmuz anneleriaynen çok zorlanıyorum resmen gün sayıyorum ama günlerde geçmiyor
günaydın kızlar benim kilom çok anormal değişimlerde.. bir bakıyorum 87 yim sabah.. ki en son doktora gidince de 87 di ve 2 hafta oldu.. bir bakıyorum 89.. ödemdendir diyorum ama bu bebiş hiç mi almıyorcanım sıkılıyor tam alma zamanıyken.. gitsem mi doktora bilemedim ki
Bende göbeği düşmeden yıkama taraftarı değilim. Zaten en geç 5 gün içinde düşüyo. 5 günde de sıcaktan kimseye bişey olmaz. O ilk anda ki tabakanın kalması gerekiyormuş vücudunda....Canım yıkanmamasının nedeni hem göbek kordonundan mikrop kapmasın, hem de beyaz sıvı ile kaplı oluyor ya onun vücut tarafından vücut ısısını dengelemek için emmesini beklemek gerekiyormuş. Zaten hastahanelerde de yüzünü şöyle bir silip getiriyorlar en fazla başını yıkıyorlar... Şahsi fikrim göbeği düşmeden yıkama zaten doktoru da söyleyecektir, ama şunu yapabilirsin şampuanı ile başını yıkar yine biz bez ya da havlu yardımı ile vücudunu temizleyebilirsin göbek kordonuna su değdirmeden
günaydın kızlar benim kilom çok anormal değişimlerde.. bir bakıyorum 87 yim sabah.. ki en son doktora gidince de 87 di ve 2 hafta oldu.. bir bakıyorum 89.. ödemdendir diyorum ama bu bebiş hiç mi almıyorcanım sıkılıyor tam alma zamanıyken.. gitsem mi doktora bilemedim ki
Bencede yaş farkı az olması çok çok zor. Hem ilk çocuğa haksızlık rahat rahat anne baba göremeden bir kardeş ne kadar dengede tutucam desende küçüğé ilgi kayacak.
Dört beş yaş İdeal hem büyükté biraz daha laftan anlar hale geliyor.
Sen doğumunu nerde yapacaksın
. Aynen canımArtık büyüdüler nereye vursa orası acıyor valla
cnm benm basasagı dınmstu en sın kontrolumde ıste 3hafta olcak nerdeyse sımdı ne durumda bılmıyorum ama o ittirme nasıl bişeyki acabaaaa cuma gunu kontrolum var nst ye hıc grmedm ona gircm bakalm hayrlısıbenimki de yukarı yukarı vuruyor. seninki baş pozisyonuna döndü mü?
bi de ittirme gibi bişey yaparsa tehlikeliyniş aklında olsn
evet cnm sukur foto cekımı cıktı aradan yorldm kocemde sorn cıkrmadı eglencektik ama oglum cok sorn cıkardı rezl ettı arkdsıma benı kıskanclık yaptı babasyla pozlarımızı bozdu benı az cektın dedı vırt dedı zırt dedı ole foto poz meraklısıda deıldır dun hırcındı bayaaa mahvlduk yaaa kızın makınasına bıle saldırdı resmen bıaraaaa oyzdn gerldk tabe azckCanım inan benimki de hiç sevmez, hatta ben kasarım gülemem diyordu ama çok eğlendik
var canım olmaz mı. özelde doktor soruyomuş normal mi istiyorsunuz sezeryan mı diye. kim ne isterse onu yapıyomuş. ki senin durumda normal çok zor. yaparsın aslında da psikolojini ona göre hazırlaman lazım. zorla olmaz bu işler. epidural normal varmış bi de onu da düşünebilirsin ağrı sancı yok ama normal
Canim niye kafaya takiyosunki onu sen.bende gecenlerde 69.9 cikarken sonraki gunler 69.1 cikmistim.son aylarda cok normalmis 1 2 kilo vermek.yada kilo aliminin durmasi.bebegin kilosunu etkilemez o.o donemde bile bebegim kilo almasina ragmen ben ayni kiloda cikabiliyodum.bu isin matematigi cok karisik kuzum girme icine cikamazsin
canım omuzuna takacağın askılıkları nasıl bilmiyorum ama etrafımdan edindiğim tecrübelere göre bebek çantaları ağır oluyor. deri tipi çantalarda belli bir zaman sonra ağırlıktan dolayı kulpta kopma olabilir. dayanıklı ise bilemem dekızlar ben anne çantalarına baktım haftasonu. sizce bu çanta nasıl ? kullanışlı olur mu ?
Eki Görüntüle 1842991
bu açıdan düşünmemiştim kulp evet önemli çokta kalın değildi gibicanım omuzuna takacağın askılıkları nasıl bilmiyorum ama etrafımdan edindiğim tecrübelere göre bebek çantaları ağır oluyor. deri tipi çantalarda belli bir zaman sonra ağırlıktan dolayı kulpta kopma olabilir. dayanıklı ise bilemem de
Kizlar sezeryan tarihimi 22 sine aldik bugun cok heyecanli ve korkuyorum. Epidurel duaunuyorum ama korkuyorumda anestezi diktoru panik yaparsan zaten uyuturuz dedi. Iyi yaptim kotumu bilmiyorum ama normal dogumda bebegime bisey olsaydi korkakligim yuzunden kendimi affetmezdim
Canım seninde dediğin gibi çocuktan çocuğa farkediyor, benim kızım 5 yaşına girecek kendi kardeş istedi bizim aklımıza zorla bu fikri yerleştirdi ve şimdi sabırsızlıkla bekliyor.Canım çocuktan çocuğa değişiyor, yeğenlerimin arasında şuan 1,5 yaş var biri 2,5 ablası 4 yaşında... Ve nasıl büyüdüler anlamadık ikinci doğduğunda ilki 1,5 yaşında idi...Şuan hep birlikte oynuyorlar aralarında kıskançlık yok ve birbirlerine çok düşkünler. Birlikte büyüyorlar ve çok uyumlular.Anne zaten ilki ile ilgilenirken diğeri ile de ilgileniyor ve herşeye ilk çocuğu da katıyor hadi gel kardeşini yıkayalım, hadi gel mama verelim vs diye..Tam tersi çok yakın arkadaşım şuan 2. çocuk için kızının büyümesini bekledi kızı şuan 5 yaşında ve resmen kardeşi olma ihtimali yüzünden depresyona girdi, ne zaman konusu açılsa çocuk zır zır ağlıyor ve kesinlikle istemiyor ve açık açık söylüyor beni artık sevmeyeceksiniz diye çok etkilendi fikrinden bile. Anne baba da istiyor ama açıkçası kara kara da düşünüyorlar. Bana da aynı kişinin tavsiyesi çok ara vermeden yap; sonradan hem çok zor gelecek hem de ilki biraz daha bilinçlendiği için istemeyebilir oldu...
o zamanlar kraliçeydim hey gidi günler heyyyy herkes etrafımda pervaneydi nub diye diye
ya şimdi... kapı önüne bırakılmış kimsesiz bir kedi gibi...kimse beni takmıyor zaten ağustos annesiyim temmuz değilim herkes gidecek ben kalcam dımdızlak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?