- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #57.421
banada temmuz başı rezerve edebilir misiniz :) 40 a kadar beklemeyim çok yoruldum :)haziran kaçı gibi istersiniz efenimm rezervasyonunuzu yapalım malum günler hızla doluyor
Evet sezeryan olunca zamanlamayı ayarlayabiliyorsun, benim kısmetse normal doğum olacak ama bende haziran son haftası doğum yapmak isterdim. Son günüm bayrama geliyor, herkes izinli olacak diye üzülüyorumhayırlısı canım, benim sezaryen olacağı için sezaryen için son tarihim 1 temmuz, bebek 2 hafta önden gidiyor o yüzden muhtemelen 24-25 gibi gün verecek doktorum
Puhahaho zamanlar kraliçeydim hey gidi günler heyyyy herkes etrafımda pervaneydi nub diye diye
ya şimdi... kapı önüne bırakılmış kimsesiz bir kedi gibi...kimse beni takmıyor zaten ağustos annesiyim temmuz değilim herkes gidecek ben kalcam dımdızlak
Geçmiş olsun tekrari olmaz inşallah. Malesef artık şikayetler ust safhaya ulaştı hepimizdeGunaydin kizlar cok zor bir gece gecirdim sol taraf kaburgalarimin oldugu yerde oyle bir agri varki nefesimi kesti agri cok siddetli olunca acile gittik damardan ilac verdi dr bu seferde tansiyonum dustu serum taktilar falan sabah geldik eve ama agri gecmedi.Gece sik sik agri girince sancimi acaba diye korktum ama degilmis usutmus olabilirim surda bisey kalmadi havalar sicak diye aldanmayip kendimizi korumaliyiz esim sen bu agrilara dayanamiyosun normal dogursan ne yapacaktin dedi ama bu dogum sancisindan kotuydu dualarimizi eksik etmeyelim birbirimize Rabbim hayirla kurtarsin bu donemi de hayirla gecirmeyi nasip etsin .
tabi efeniiiimmm :) kaçı gibi istersiniz yalnız dikkat edelim bayram tatiline denk gelmesin :)banada temmuz başı rezerve edebilir misiniz :) 40 a kadar beklemeyim çok yoruldum :)
heeeyyt beee :) yavrum beniim :) dağ gibi arkamdasın :) ölmekte dönmekte yooookkk :) ben doğurmadan kimse kaçamaz her gün yoklama alcam doğuma kadarPuhahahyavrum benim ya sen halen topigimizin ozelisin. En minigimizi taşıyorsun
Seni doğuma gonderene kadar ölmek var dönmek yok
çook geçmiş olsun canım beniiim bebişin belki bi taraflarını dayadıysa kaburgalarına doğru ondan olabilir mi ağrı acabaGunaydin kizlar cok zor bir gece gecirdim sol taraf kaburgalarimin oldugu yerde oyle bir agri varki nefesimi kesti agri cok siddetli olunca acile gittik damardan ilac verdi dr bu seferde tansiyonum dustu serum taktilar falan sabah geldik eve ama agri gecmedi.Gece sik sik agri girince sancimi acaba diye korktum ama degilmis usutmus olabilirim surda bisey kalmadi havalar sicak diye aldanmayip kendimizi korumaliyiz esim sen bu agrilara dayanamiyosun normal dogursan ne yapacaktin dedi ama bu dogum sancisindan kotuydu dualarimizi eksik etmeyelim birbirimize Rabbim hayirla kurtarsin bu donemi de hayirla gecirmeyi nasip etsin .
1 temmuz olabilir koçişimin gerçekte olan doğum günü, 12 temmuzda kimlikte yazıyor :) ama içimden bi ses diyorki bayramda doğurcan diyo inşallah yanılıyordur bayram tatili bitimi doğurayım :) ayy temmuzda buralar bende doğurdumda geldim yazılarıyla kaynayacak:)tabi efeniiiimmm :) kaçı gibi istersiniz yalnız dikkat edelim bayram tatiline denk gelmesin :)
1 temmuz 2016 nın mübarek cuma gününe rezervasyonunuz yapıldı efenim :) doğurmadıgınız her gün ekstra ücrete tabiidir haberiniz ola1 temmuz olabilir koçişimin gerçekte olan doğum günü, 12 temmuzda kimlikte yazıyor :) ama içimden bi ses diyorki bayramda doğurcan diyo inşallah yanılıyordur bayram tatili bitimi doğurayım :) ayy temmuzda buralar bende doğurdumda geldim yazılarıyla kaynayacak:)
tansiyon ilaçı kullanıyormusun 15i geçiçe sıkıntı yinede dikkat et inşallah herşey yolundadadırgunaydinnnn
bugun 34.haftamiz bitiyor.ben tansiyon takibine devam ediyorum.yediklerime cok dikkat ediyorum.yalniz 2 gundur tansiyonum yuksek 14u gecmedi ama yine de cok korkuyorum.yarin tahliller yenilecek ve usg miz var bakalim ne diyecek doktorum.
bilemedim ya evet ödemin hattı hesabı yok şiştim aşırıCanim tartılırken ayni şartlarda olmaya özen göster. Sabah açlıkla akşamki kilo çok fark ediyor. Aksama kadar hem şişlik oluyor hem de bayağı yemişlik :) bence vücut depoları denen şey bebeği beslemeye devam ediyor.endişe etmeyiniz efenim :)
2 - 3 hafta önce iyiydi kilo sadece 2 haftadır benimki değişmedi bebekte mi aynı kaldı acabaAç tok tartılıyorsanda farkederki canım ayrıca bebişin kilosunu doktor söylemiyormu ordan alıp almadığını çıkarabiliriz
abooo bu olmadı doğum tarihi 16 temmuz görülüyor 16 günlük ücret ödemek azcık zor olur gibi :)1 temmuz 2016 nın mübarek cuma gününe rezervasyonunuz yapıldı efenim :) doğurmadıgınız her gün ekstra ücrete tabiidir haberiniz ola
kontrolün ne zaman ancak ozaman anlarsın ,ben aslında bebişin büyüdüğünü hareketlerinin sertliğinden anlıyorumda2 - 3 hafta önce iyiydi kilo sadece 2 haftadır benimki değişmedi bebekte mi aynı kaldı acaba
size kıyak geçeriz :)abooo bu olmadı doğum tarihi 16 temmuz görülüyor 16 günlük ücret ödemek azcık zor olur gibi :)
Beni senin doğuma kadar var yaz bacım ben burdayımheeeyyt beee :) yavrum beniim :) dağ gibi arkamdasın :) ölmekte dönmekte yooookkk :) ben doğurmadan kimse kaçamaz her gün yoklama alcam doğuma kadar
anlaştıkkkk insanbul (+) jindam doğurana kadarBeni senin doğuma kadar var yaz bacım ben burdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?