2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
hayırlısı canım, benim sezaryen olacağı için sezaryen için son tarihim 1 temmuz, bebek 2 hafta önden gidiyor o yüzden muhtemelen 24-25 gibi gün verecek doktorum
Evet sezeryan olunca zamanlamayı ayarlayabiliyorsun, benim kısmetse normal doğum olacak ama bende haziran son haftası doğum yapmak isterdim. Son günüm bayrama geliyor, herkes izinli olacak diye üzülüyorum
Hakkımızda hayırlısını diliyorum tabi

Puhahah yavrum benim ya sen halen topigimizin ozelisin. En minigimizi taşıyorsun
Seni doğuma gonderene kadar ölmek var dönmek yok

Geçmiş olsun tekrari olmaz inşallah. Malesef artık şikayetler ust safhaya ulaştı hepimizde bebegimizi kucağımıza aldığımızda hepsi hayal gibi gelecek inşallah

Puhahah yavrum benim ya sen halen topigimizin ozelisin. En minigimizi taşıyorsun
Seni doğuma gonderene kadar ölmek var dönmek yok
heeeyyt beee :) yavrum beniim :) dağ gibi arkamdasın :) ölmekte dönmekte yooookkk :) ben doğurmadan kimse kaçamaz her gün yoklama alcam doğuma kadar

çook geçmiş olsun canım beniiim bebişin belki bi taraflarını dayadıysa kaburgalarına doğru ondan olabilir mi ağrı acaba
umarım en kısa zamanda geçer ağrı sızı bi şicik kalmaz

tabi efeniiiimmm :) kaçı gibi istersiniz yalnız dikkat edelim bayram tatiline denk gelmesin :)
1 temmuz olabilir koçişimin gerçekte olan doğum günü, 12 temmuzda kimlikte yazıyor :) ama içimden bi ses diyorki bayramda doğurcan diyo inşallah yanılıyordur bayram tatili bitimi doğurayım :) ayy temmuzda buralar bende doğurdumda geldim yazılarıyla kaynayacak:)

gunaydinnnn

bugun 34.haftamiz bitiyor.ben tansiyon takibine devam ediyorum.yediklerime cok dikkat ediyorum.yalniz 2 gundur tansiyonum yuksek 14u gecmedi ama yine de cok korkuyorum.yarin tahliller yenilecek ve usg miz var bakalim ne diyecek doktorum.

ALTINIM tatlııımmm sen niye kendini bu kadr strese sokuyorsun bakiiiim canım az rahatla gevşe bakiiim herkes normal doğum yapacak diye bi kanun var mı bakıyorum heeemenn baktım yoook senin pskolojik durumun neye izin veriyorsa öyle yapma hakkın var mı? ona da bakiiimmm baktım evet var eee o zaman daha ne önemli olan bebeğin öyle ya da bölye ordan sağlıklı bi şekilde çıkması ve hooop kucağına gelmesi sen böyle stresli geçirme son günleri baaak 14 gün kaldı ohh missss :) sabırsızlıkla bekliyoruz mini mini minnoş kızını :)​

1 temmuz 2016 nın mübarek cuma gününe rezervasyonunuz yapıldı efenim :) doğurmadıgınız her gün ekstra ücrete tabiidir haberiniz ola

gunaydinnnn

bugun 34.haftamiz bitiyor.ben tansiyon takibine devam ediyorum.yediklerime cok dikkat ediyorum.yalniz 2 gundur tansiyonum yuksek 14u gecmedi ama yine de cok korkuyorum.yarin tahliller yenilecek ve usg miz var bakalim ne diyecek doktorum.
tansiyon ilaçı kullanıyormusun 15i geçiçe sıkıntı yinede dikkat et inşallah herşey yolundadadır

bilemedim ya evet ödemin hattı hesabı yok şiştim aşırı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…