2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
1 temmuz kadir gecesine denk geliyo arkadaslar :)
Onceleri 1 temmuzda dogum yapmayi istiyodum simdi o kadar bile beklemeye sabrim kalmadi. 37 hafta bitince dogsun istiyorum hayirlisiyla :)
işte bunu sevdim oğlum hep der beni anam kadir gecesi doğurdu diye :):) adınıda kadir yaparmışız:)

asprini kesecek bu hafta doktorun büyük ihtimalle canım bana öyle söyledi çünkü hayırlısı olsun.

o dediğin taç ı internetten mi aldın yan ürünü olabilir taç ın kendi ürünü olmayabilir canım.

kontrolün ne zaman ancak ozaman anlarsın ,ben aslında bebişin büyüdüğünü hareketlerinin sertliğinden anlıyorumda
aynen ben de hareketlerinin sertliğinden büyüdüğünü düşünüyorum, bana bakarsan azcık kilo vermişim gibi görünüyor da. eşim soruyor bugün neler yaptın diye (üç dört saatinde) bir deneme çözdüm diyorum sadece bir tane mi diyor, ben o bir hafta önceki ben değilim diyorum, ramazanın ilk günü denemelere kalkıp gezinme yanında yemek, su, uyku molası bile verdim gece uyutmazsa küçük hanım durumlar böyle. yeni halime uyum sağlamaya başlıyorum gibi, kilom bazen aynı bazen düşük ama bebeğimin hareketleri her zamankinden daha belirgin. büyüyordur diye düşünüyorum, Rabbim hepiciğine sağlıklı sıhhatli doğmayı nasip etsin, doğan bebeklerimize de bir an evvel toparlanmayı... Amiiin

ne denemesi sınavamı hazırlanıyorsun ? kesinlikle hareketlerinden çok farkediyo 30 haftalıkken gittik hep dedim eşime çok şişko oğlun diye inanmadı doktor 1720 kilo önden gidiyo diyince şaşırdı :) 700 gram almıştı çünnkü :)

canımmmm

kötü düşüncleri olumsuzlukları duymaaaaaa ay dövecem o insanları cinsler mi neee
kıskançlık her yaşta olur
ama herkesin aileyapısı ilişkileri ayrı
sen bambaşka bi düzen kuracaksın ve kardeşlik bağları çok kuvvetli olacak

kötü düşünme kuuzuuu

uyku değilde terleme var
özellikle bacak aram..
bazen iççamaşırım ve pantolonum nemleniyor gibi oluyor

ama yaylaya çıkınca oh birahatlıyorum kisorma
ayy benimde popom özellikle oturarak çalışıyorum kalkınca çiş yapmış gibi oluyorum acaba suyummu geldi diyorum :)

Canım senin yaklaşımın da önemli, tabiki ister istemez kıskanacak sonuçta tüm ilgi bir anda bebekte olacak ama bebekle ilgilenirken oğlunu da katarsan eminim daha sakin olacaktır; ne bileyim bezini sen getir hadi şunu beraber yapalım gibi... Çevreni de uyar devamlı sen artık büyüdün abi oldun gibi davranmasınlar. Biz çok şükür hiç sıkıntı yaşamadık, umarım sen de böyle atlatırsın...

O biraz çocuktan biraz anne babadan biraz nasip şans hepsi birarada. İstemeyen çocuk bir yaşında da istemez. Ama biraz büyük olması anne açısından rahat. En azindan karşılıklı anlaşılıyor. İlk çocuk texrubesizlik dönemi biraz daha anne dé işleri daha yoluna koyuyor.tabı hersey nasip kısmet düşüncenin de önemi varda olacak olunca oluyor. Ama çocuğumun gelişimini eğitimini ilgileneyim diyen anneler biraz ara vermeyi tercih ediyor

alan denemesi canım, 24 temmuzda alan sınavı var. bu sene çok çalışamadım ama üzerime düşeni yapmaya çalıştım diyebilmek istiyorum. doktorumun dediği gibi 12 temmuzda doğarsa bebişim beni sınava götürecek Allah kısmet ederse. haziran 16'da da bizim kontrol var merak içindeyim ne kadar büyüdü acaba diye :) maaşallah, Rabbim sağlık versin hepsine.

Hoşgeldin kaçak isim buldunmu canım naptin
Hosbulduumm
Isim cok net olmasa da en azindan elimizde biseyler var artik :)
Hic yardimci olmuyo dedigim kocam nerden aklina geldiyse fikret diye tutturdu akraba tanidik vs kimse yok fikret diye cocuga agir olcak dedim ama kiramamda zaten 2isim istiyoduk 2.yle yumusatalim dedim edizin anlamini falan cok begendim ama bilmiyorum. Nufus kagidi cikana kadar net bisey yok bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…