- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #57.441
işte bunu sevdim oğlum hep der beni anam kadir gecesi doğurdu diye :):) adınıda kadir yaparmışız:)1 temmuz kadir gecesine denk geliyo arkadaslar :)
Onceleri 1 temmuzda dogum yapmayi istiyodum simdi o kadar bile beklemeye sabrim kalmadi. 37 hafta bitince dogsun istiyorum hayirlisiyla :)
kızlar merhaba herkese :)
bende haziran annesi adayıyım bugünden itibaren :) inanın hissediyordum ama emin olmak başka birşeymiş. sıkı takipte sayılırım. 5 gün sonra tekrar kontrolüm var. suyum hızlıca azalıyor, kilo alamıyorum ama iyiyiz çok şükür. annemi aradım hazır ol anne diye :) oda daha erken be kızım, ay sonunu beklese yeter dedi :))) şimdi gülebiliyorum tabii bunları yaşarken ama ilk gebeliğimde helak olmuştum ağlamaktan. allah hayırlısı ne zamansa o zamanı nasip etsin inşallah.
ama normal doğum hayallerim sularda yüzüyor maalesef, olsun kısmet değilmiş. inşallah hep sağlıklı olalım da normal olmasın ne yapalım. bu sefer kordonda, kan akışında problem yok çok şükür, aspirin sağolsun :) çarşamba günü belli olacak gidişat, bakalım bizim kız ne kadar daha kalabilecek içeride.
sanırım benim kısmetimde ikizler burcu var :) habire ikizler doğuruyorum ben :)))
hepimiz için hayırlısı olsun, inşallah herşey yolunda gidecek
Kızlar taç bebek ya da çocuk nevresim alıp benim gibi memnun kalmayan var mı merak ettim. Alırken hadi neyse bi yikayayalim belki yumuşar dedim ama yok dokusu çok sert geldi bana. Daha önce Özdilek aldım ondan da memnun kalmadım. Soyle yumuşacık çocuk nevresimi bulamadım
aynen ben de hareketlerinin sertliğinden büyüdüğünü düşünüyorum, bana bakarsan azcık kilo vermişim gibi görünüyor da. eşim soruyor bugün neler yaptın diye (üç dört saatinde) bir deneme çözdüm diyorum sadece bir tane mi diyor, ben o bir hafta önceki ben değilim diyorum, ramazanın ilk günü denemelere kalkıp gezinme yanında yemek, su, uyku molası bile verdimkontrolün ne zaman ancak ozaman anlarsın ,ben aslında bebişin büyüdüğünü hareketlerinin sertliğinden anlıyorumda
bu uyku beni öldürcek bıraksan 24 saat uyurum sizdede varmı bu halsizlik ve aşırı terleme
ne denemesi sınavamı hazırlanıyorsun ? kesinlikle hareketlerinden çok farkediyo 30 haftalıkken gittik hep dedim eşime çok şişko oğlun diye inanmadı doktor 1720 kilo önden gidiyo diyince şaşırdı :) 700 gram almıştı çünnkü :)aynen ben de hareketlerinin sertliğinden büyüdüğünü düşünüyorum, bana bakarsan azcık kilo vermişim gibi görünüyor da. eşim soruyor bugün neler yaptın diye (üç dört saatinde) bir deneme çözdüm diyorum sadece bir tane mi diyor, ben o bir hafta önceki ben değilim diyorum, ramazanın ilk günü denemelere kalkıp gezinme yanında yemek, su, uyku molası bile verdimgece uyutmazsa küçük hanım durumlar böyle. yeni halime uyum sağlamaya başlıyorum gibi, kilom bazen aynı bazen düşük ama bebeğimin hareketleri her zamankinden daha belirgin. büyüyordur diye düşünüyorum, Rabbim hepiciğine sağlıklı sıhhatli doğmayı nasip etsin, doğan bebeklerimize de bir an evvel toparlanmayı... Amiiin
Ya bunu öğrendiğime nasıl sevindim anlatamam canim. Bu bebiş doğduğunda oğlum 23aylik olacak. Ve herkes baskı altinda bırakıyor beni. Yazık oğluna,cok kıskanacak kardeşini,nasil idare edeceksin,vs diye... benim ailemde de kardeşler arasında en az beş yaş var, koca koca çocuklar kardeşlerini kıskandı hep. Ne doğum heyecanı ne de baska bir şey...bebek doğduğunda oğlum ne yapacak korkusunu aşıladılar banakaldı ki eşimin kardeşi üniversiteye gidecek,o bile babasigilden oğlumu kıskanıyor.
ayy benimde popom özellikle oturarak çalışıyorum kalkınca çiş yapmış gibi oluyorum acaba suyummu geldi diyorum :)uyku değilde terleme var
özellikle bacak aram..
bazen iççamaşırım ve pantolonum nemleniyor gibi oluyor
ama yaylaya çıkınca oh birahatlıyorum kisorma
ayy benimde popom özellikle oturarak çalışıyorum kalkınca çiş yapmış gibi oluyorum acaba suyummu geldi diyorum :)
ayy onuda gördüm nettede sonra dedim onu alırsam sürekli denerim diye ben zaten pimpirikli bi insanım en ufacık şeyde manyağa bağlıyorum :)ben de aynı şekildeyim
kaç kez korktum hatta
geçen ecaanelerden aminyonu belirleyen şeylerden alcaktım da Allah tan yokmuş :)
Ya bunu öğrendiğime nasıl sevindim anlatamam canim. Bu bebiş doğduğunda oğlum 23aylik olacak. Ve herkes baskı altinda bırakıyor beni. Yazık oğluna,cok kıskanacak kardeşini,nasil idare edeceksin,vs diye... benim ailemde de kardeşler arasında en az beş yaş var, koca koca çocuklar kardeşlerini kıskandı hep. Ne doğum heyecanı ne de baska bir şey...bebek doğduğunda oğlum ne yapacak korkusunu aşıladılar banakaldı ki eşimin kardeşi üniversiteye gidecek,o bile babasigilden oğlumu kıskanıyor.
Canım çocuktan çocuğa değişiyor, yeğenlerimin arasında şuan 1,5 yaş var biri 2,5 ablası 4 yaşında... Ve nasıl büyüdüler anlamadık ikinci doğduğunda ilki 1,5 yaşında idi...Şuan hep birlikte oynuyorlar aralarında kıskançlık yok ve birbirlerine çok düşkünler. Birlikte büyüyorlar ve çok uyumlular.Anne zaten ilki ile ilgilenirken diğeri ile de ilgileniyor ve herşeye ilk çocuğu da katıyor hadi gel kardeşini yıkayalım, hadi gel mama verelim vs diye..Tam tersi çok yakın arkadaşım şuan 2. çocuk için kızının büyümesini bekledi kızı şuan 5 yaşında ve resmen kardeşi olma ihtimali yüzünden depresyona girdi, ne zaman konusu açılsa çocuk zır zır ağlıyor ve kesinlikle istemiyor ve açık açık söylüyor beni artık sevmeyeceksiniz diye çok etkilendi fikrinden bile. Anne baba da istiyor ama açıkçası kara kara da düşünüyorlar. Bana da aynı kişinin tavsiyesi çok ara vermeden yap; sonradan hem çok zor gelecek hem de ilki biraz daha bilinçlendiği için istemeyebilir oldu...
alan denemesi canım, 24 temmuzda alan sınavı var. bu sene çok çalışamadım ama üzerime düşeni yapmaya çalıştım diyebilmek istiyorum. doktorumun dediği gibi 12 temmuzda doğarsa bebişim beni sınava götürecek Allah kısmet ederse. haziran 16'da da bizim kontrol var merak içindeyim ne kadar büyüdü acaba diye :) maaşallah, Rabbim sağlık versin hepsine.ne denemesi sınavamı hazırlanıyorsun ? kesinlikle hareketlerinden çok farkediyo 30 haftalıkken gittik hep dedim eşime çok şişko oğlun diye inanmadı doktor 1720 kilo önden gidiyo diyince şaşırdı :) 700 gram almıştı çünnkü :)
HosbulduummHoşgeldin kaçakisim buldunmu canım naptin
Hadi anlat bekliyorumKabuğunu kır ozledik.
Daha doğum korkusunu yaşatacağım sana nihaha
Canım benim normal doğum ve bayrama geliyor, bayramda herkes izinli olacak diye çok üzülüyorumhaziran kaçı gibi istersiniz efenimm rezervasyonunuzu yapalım malum günler hızla doluyor
Canım benim normal doğum ve bayrama geliyor, bayramda herkes izinli olacak diye çok üzülüyorumhaziran kaçı gibi istersiniz efenimm rezervasyonunuzu yapalım malum günler hızla doluyor
kontrolüm ay sonu daha canım.. aslında bi haftadır benikide baya hissettiriyor kendinikontrolün ne zaman ancak ozaman anlarsın ,ben aslında bebişin büyüdüğünü hareketlerinin sertliğinden anlıyorumda
Senin nub tahmini yaptığın günler çok zevkliydi
eskiden buralar hep dutluktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?