2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kizlar ben kontrolden geldim simdi eve.nst normal cikti.haftaya cati muayeneni yapalim dedi.sonra ultrasonda bebisi baya asagi inmis gorunce cati muayenesini yapiyim simdi en iyisi dedi.2-3 cm aciklik varmis.Artik acilmalar baslamis agrin sancin olursa cumartesine kadar o gun mutlaka gel dedi.Olmazsada pazartesi sabah 8 bucukta gel yine muayene edelim acilma artmissa yatis vericem.Artmamissada suyunu kontrol ederiz(sinirda cikti cunku) ona gore dpgumu baslatiriz ya da eve gonderirim dedi.Ama artik acilmalarin baslamis heran olabilir takip et dedi.Normal dogum icin de sikinti yokmus gayet uygunmusum.bebisinde minyon zaten cok rahat dogurursun korkma dedi.3 kilo olmus kizim bu arada.

Bizden haberler boyle heycan korku hepsi birbirine karisti.cati muayrnesinden dolayi simdi agrimda var.Kanamamda olmus az az devam ediyo.(Doktorum uyardi lekelenmen ya da hafif kanaman olabilir muayeneden dolayi diye)

Bebegim hayırlı zamanda gelsin açıklık fazla suan senin 1 hafta cekmezsin. Hazırlıklarını bitir eksiğin kalmasın tek dışarı çıkma tek kalmamaya çalış sancin hiçbir pozisyonda geçmez o tarz bir agri olursa bekleme doğru doğuma. 2 dk 1 belden de vurabilir kasiktan da hakkında hayirlisi güzelim sağlıkla gelsin yavru kus heyecanlandirdin bizi kiz :)

Çok haklısın canim
İnsanlar hep neden negatif olanı konuşuyor ki anlamıyorum... inşallah dediğin gibi olur su sıralar en büyük temennim bu sanirim

Bir tosuncuk daha geliyor az kalmış canım hayırlıolsun bitanem sağlıkla gelsin insallah

Dediklerini uygulucam canim. Daha oğluma şimdiden kvalidemler abi mi olacaksın sen diye duyuruyorlar. Onların kontrolü zor olacak benim için ama kendim elimden geleni yapicam

kızlar bebek küvet filesini nasıl tercih etiniz bu köpüklü olanlardan mı düz filemi ?
ben de aynı şekildeyim
kaç kez korktum hatta
geçen ecaanelerden aminyonu belirleyen şeylerden alcaktım da Allah tan yokmuş :)

Bu kadar endişe etmeyin, amniyon mayi gelmeye başlarsa zaten idrarınızı tutamıyor gibi akar, damla damla da gelebilir ama zaten o zaman korkulacak bir şey yok.

Bu kadar endişe etmeyin, amniyon mayi gelmeye başlarsa zaten idrarınızı tutamıyor gibi akar, damla damla da gelebilir ama zaten o zaman korkulacak bir şey yok.

o kadar terlemişim ki :) iççamaşırısırılsıklam
böyle düşünmek de normaldi
Allah korusun

Bunları Dr dan ben duymuş gibi heyecanlandım şuan :) Dr un kolay doğum olur diyorsa ne güzel senin için canim artık dert etme gelebilir minik. Yat dinlen hayirlisiyla bekleyelim bakalım ayyy :)

çok heyecanlı :)
hadi inşaallah sağlıkla gelsin kuzucuk :)
çok sevindim her şeyin normal olmasına..
güzelce karşıla sancı dalgalarını ve kolayca kavuş yavruna
açıklığında maşaallah çok iyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…