- 12 Nisan 2016
- 1.088
- 795
- 53
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #57.461
ayy onuda gördüm nettede sonra dedim onu alırsam sürekli denerim diye ben zaten pimpirikli bi insanım en ufacık şeyde manyağa bağlıyorum :)
yom canim yeni ortaya cikti.su an takip ediliyot.ilaca baslanmaditansiyon ilaçı kullanıyormusun 15i geçiçe sıkıntı yinede dikkat et inşallah herşey yolundadadır
Kuzu ben 2 günde 2 kilo alınca tabiben sok ben kriz. Bu sorunun cevabı bende yok tatlim@HejaR12insanbuL 1cicek3bocek bana bişi söyleyin ben yine 500 gr almış gozukuo rum 2 haftada 800 du dusmusum kilo almam azaldı sizede boylemi oturup aglicam az aldım diye şimdi
Bebegim hayırlı zamanda gelsin açıklık fazla suan senin 1 hafta cekmezsin. Hazırlıklarını bitir eksiğin kalmasın tek dışarı çıkma tek kalmamaya çalış sancin hiçbir pozisyonda geçmez o tarz bir agri olursa bekleme doğru doğuma. 2 dk 1 belden de vurabilir kasiktan da hakkında hayirlisi güzelim sağlıkla gelsin yavru kus heyecanlandirdin bizi kiz :)Kizlar ben kontrolden geldim simdi eve.nst normal cikti.haftaya cati muayeneni yapalim dedi.sonra ultrasonda bebisi baya asagi inmis gorunce cati muayenesini yapiyim simdi en iyisi dedi.2-3 cm aciklik varmis.Artik acilmalar baslamis agrin sancin olursa cumartesine kadar o gun mutlaka gel dedi.Olmazsada pazartesi sabah 8 bucukta gel yine muayene edelim acilma artmissa yatis vericem.Artmamissada suyunu kontrol ederiz(sinirda cikti cunku) ona gore dpgumu baslatiriz ya da eve gonderirim dedi.Ama artik acilmalarin baslamis heran olabilir takip et dedi.Normal dogum icin de sikinti yokmus gayet uygunmusum.bebisinde minyon zaten cok rahat dogurursun korkma dedi.3 kilo olmus kizim bu arada.
Bizden haberler boyle heycan korku hepsi birbirine karisti.cati muayrnesinden dolayi simdi agrimda var.Kanamamda olmus az az devam ediyo.(Doktorum uyardi lekelenmen ya da hafif kanaman olabilir muayeneden dolayi diye)
Çok haklısın canimcanımmmm
kötü düşüncleri olumsuzlukları duymaaaaaaay dövecem o insanları cinsler mi neee
kıskançlık her yaşta olur
ama herkesin aileyapısı ilişkileri ayrı
sen bambaşka bi düzen kuracaksın ve kardeşlik bağları çok kuvvetli olacak
kötü düşünme kuuzuuu
Bir tosuncuk daha geliyor az kalmış canım hayırlıolsun bitanem sağlıkla gelsin insallahKizlar sezeryan tarihimi 22 sine aldik bugun cok heyecanli ve korkuyorum. Epidurel duaunuyorum ama korkuyorumda anestezi diktoru panik yaparsan zaten uyuturuz dedi. Iyi yaptim kotumu bilmiyorum ama normal dogumda bebegime bisey olsaydi korkakligim yuzunden kendimi affetmezdim
Dediklerini uygulucam canim. Daha oğluma şimdiden kvalidemler abi mi olacaksın sen diye duyuruyorlar. Onların kontrolü zor olacak benim için ama kendim elimden geleni yapicamCanım senin yaklaşımın da önemli, tabiki ister istemez kıskanacak sonuçta tüm ilgi bir anda bebekte olacak ama bebekle ilgilenirken oğlunu da katarsan eminim daha sakin olacaktır; ne bileyim bezini sen getir hadi şunu beraber yapalım gibi... Çevreni de uyar devamlı sen artık büyüdün abi oldun gibi davranmasınlar. Biz çok şükür hiç sıkıntı yaşamadık, umarım sen de böyle atlatırsın...
Mmm şeyyy bu kadar kabulkar olunca zevkli olmuyor amaHadi anlat bekliyorum
Yaşasın meme özgürlüğü@Eslemak canim ben de oglumda nbb ama hiç kullanamadim. Çok kalın geldi hem askiları hem açılan kısmı. Lohusayken sicak basıyor zaten çıkarıp attım inanki. Bunda da kullanamam gib i .
Yelkenler fora
kızlar bebek küvet filesini nasıl tercih etiniz bu köpüklü olanlardan mı düz filemi ?
ben de aynı şekildeyim
kaç kez korktum hatta
geçen ecaanelerden aminyonu belirleyen şeylerden alcaktım da Allah tan yokmuş :)
Hayırlı olsun iyi olmanıza sevindim cnmherkese günaydın...dünkü kontrol iyi geçti...suyuda düzelmiş kilosuda ...sadece bel fıtığından dolayı doğum şekline haftaya fizik tedavi uzmanı karar verecek ..umarım herkes iyidir
nereden nereye :)))
boş tarlalarda cirit atıyordum ben rahat rahat :))
Bu kadar endişe etmeyin, amniyon mayi gelmeye başlarsa zaten idrarınızı tutamıyor gibi akar, damla damla da gelebilir ama zaten o zaman korkulacak bir şey yok.
ay canım beniiimmmCanım benim normal doğum ve bayrama geliyor, bayramda herkes izinli olacak diye çok üzülüyorum
Bizim ki top top ufacık köpük olanlardan canım ama çabuk soğuyor ya ben mecbur kullanicam oglandan kalma diye. Lif koyarim üzerine zaten 40 i çıkınca koluma alıp yikayabiliyorum ben :)kızlar bebek küvet filesini nasıl tercih etiniz bu köpüklü olanlardan mı düz filemi ?
Bunları Dr dan ben duymuş gibi heyecanlandım şuan :) Dr un kolay doğum olur diyorsa ne güzel senin için canim artık dert etme gelebilir minik. Yat dinlen hayirlisiyla bekleyelim bakalım ayyy :)Kizlar ben kontrolden geldim simdi eve.nst normal cikti.haftaya cati muayeneni yapalim dedi.sonra ultrasonda bebisi baya asagi inmis gorunce cati muayenesini yapiyim simdi en iyisi dedi.2-3 cm aciklik varmis.Artik acilmalar baslamis agrin sancin olursa cumartesine kadar o gun mutlaka gel dedi.Olmazsada pazartesi sabah 8 bucukta gel yine muayene edelim acilma artmissa yatis vericem.Artmamissada suyunu kontrol ederiz(sinirda cikti cunku) ona gore dpgumu baslatiriz ya da eve gonderirim dedi.Ama artik acilmalarin baslamis heran olabilir takip et dedi.Normal dogum icin de sikinti yokmus gayet uygunmusum.bebisinde minyon zaten cok rahat dogurursun korkma dedi.3 kilo olmus kizim bu arada.
Bizden haberler boyle heycan korku hepsi birbirine karisti.cati muayrnesinden dolayi simdi agrimda var.Kanamamda olmus az az devam ediyo.(Doktorum uyardi lekelenmen ya da hafif kanaman olabilir muayeneden dolayi diye)
Kizlar ben kontrolden geldim simdi eve.nst normal cikti.haftaya cati muayeneni yapalim dedi.sonra ultrasonda bebisi baya asagi inmis gorunce cati muayenesini yapiyim simdi en iyisi dedi.2-3 cm aciklik varmis.Artik acilmalar baslamis agrin sancin olursa cumartesine kadar o gun mutlaka gel dedi.Olmazsada pazartesi sabah 8 bucukta gel yine muayene edelim acilma artmissa yatis vericem.Artmamissada suyunu kontrol ederiz(sinirda cikti cunku) ona gore dpgumu baslatiriz ya da eve gonderirim dedi.Ama artik acilmalarin baslamis heran olabilir takip et dedi.Normal dogum icin de sikinti yokmus gayet uygunmusum.bebisinde minyon zaten cok rahat dogurursun korkma dedi.3 kilo olmus kizim bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?