- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #57.481
Şimdi baktım netten de canim sadece bebek için sanırım nevresimler. Biz oğlana genç odası aldık tek kişilik nevresim arayisindayim :)insanbuL canım ben kidboo marka aldım ve çok hoşuma gitti yumuşacık
Evet netten aldım canim. Ama önce magazasindan baktım. Açtik baktık ellerindeki desenlerini begenmedik. Sonra netten aldık orjinaliydi kuzum. Lisanslı tek kişilik nevresimlerindendi.o dediğin taç ı internetten mi aldın yan ürünü olabilir taç ın kendi ürünü olmayabilir canım.
Estf. Canim. Hepimizin birbirimize ihtiyacı var. Doğumdan sonra zaten yazmaya kimsenin vakti kalmıyor tadını çıkaralım şimdi
Ay çok heycanlı çatı muayenesi zormuKizlar ben kontrolden geldim simdi eve.nst normal cikti.haftaya cati muayeneni yapalim dedi.sonra ultrasonda bebisi baya asagi inmis gorunce cati muayenesini yapiyim simdi en iyisi dedi.2-3 cm aciklik varmis.Artik acilmalar baslamis agrin sancin olursa cumartesine kadar o gun mutlaka gel dedi.Olmazsada pazartesi sabah 8 bucukta gel yine muayene edelim acilma artmissa yatis vericem.Artmamissada suyunu kontrol ederiz(sinirda cikti cunku) ona gore dpgumu baslatiriz ya da eve gonderirim dedi.Ama artik acilmalarin baslamis heran olabilir takip et dedi.Normal dogum icin de sikinti yokmus gayet uygunmusum.bebisinde minyon zaten cok rahat dogurursun korkma dedi.3 kilo olmus kizim bu arada.
Bizden haberler boyle heycan korku hepsi birbirine karisti.cati muayrnesinden dolayi simdi agrimda var.Kanamamda olmus az az devam ediyo.(Doktorum uyardi lekelenmen ya da hafif kanaman olabilir muayeneden dolayi diye)
o zamanlar kraliçeydim hey gidi günler heyyyy herkes etrafımda pervaneydi nub diye diye
ya şimdi... kapı önüne bırakılmış kimsesiz bir kedi gibi...kimse beni takmıyor zaten ağustos annesiyim temmuz değilim herkes gidecek ben kalcam dımdızlak
Ya herkes oyle oyle yorumlar yapiyorki normali beklemeden kendi istegimle sezeryan oluyorum diye sucluluk duygusu cok hissediyorum ama elimde degil normalin o sancilarini goze alamiyorum daha simdiden yfacik sancida korkup aglamaya basliyorum bilmiyorum ya kotu hissediyorum kendimi. Benim gibi kendi istegiyle sezeryan yaptiran varmi acaba
slm canımm biz iyiyiz sen ve bebeğin nasılsın?son durumunuz nedir tatlııım?Selam kızlar Nasılsıniz ramazan-i serifiniz mübarek olsun insallah gorusmeyeli umarım iyidir herkes ben hepinizi çok özledim
oo bayada varmış kontrole kilo alıyordur bence güçlendikçe sert darbeler alıyor yerinikontrolüm ay sonu daha canım.. aslında bi haftadır benikide baya hissettiriyor kendini
aynen Rabbim sağlıklıca kucaklarımıza almayı nasip eder inş bu günleri gülerek hatırlarızolabiliyor maalesef
annelik sanırım
Estf. Canim. Hepimizin birbirimize ihtiyacı var. Doğumdan sonra zaten yazmaya kimsenin vakti kalmıyor tadını çıkaralım şimdi
Yerim ben onu inşallah hep öyle devam eder :)insanbuL kiz benim oğlan 4 gözle bekliyor ama sonu nasıl olur bilmiyorum. Kurban olurum senin cicilerini diyor seviyor okşuyor ezip buzuyor kendini görsen senin pasan ufak ama inan daha rahat edeceksin bak gor seneye beraber oyun arkadaşı olacaklar senin tutumun çok önemli dogum sonrası hadi gidelim kardeşin altını değişelim hadi kardeşi yikayalim falan diye sevdireceksin zaten mecbur biryerden sonra sevmeye alisacak bir evin içine allah kolaylık versin hepimize bizde memeden yana sorun yasayabiliriz zaman gösterecek
Ay sen beni gorseydin cati muayenesinden sonra pantaloni ters giymisim bi yandan coraplarimi ariyorum falan doktora sacma sapan sorular sordum hep ustelik ayni seyleriBebegim hayırlı zamanda gelsin açıklık fazla suan senin 1 hafta cekmezsin. Hazırlıklarını bitir eksiğin kalmasın tek dışarı çıkma tek kalmamaya çalış sancin hiçbir pozisyonda geçmez o tarz bir agri olursa bekleme doğru doğuma. 2 dk 1 belden de vurabilir kasiktan da hakkında hayirlisi güzelim sağlıkla gelsin yavru kus heyecanlandirdin bizi kiz :)
sen kendini dinle iyice dikkat et kendineyom canim yeni ortaya cikti.su an takip ediliyot.ilaca baslanmadi
Ya bence en güzeli o zaten yumuş yumuş bebekle buluşması oluyorYaşasın meme özgürlüğü
canım hayırlı olsun inşaallah sağsalim kavuuşun yavrunla..
sağlıkla..
çok heyecanlı:)
ALTINIM canım neden kendini suçluyorsun. Doğum bir süreç ve en önemlisi de bu süreçte anne ve bebeğin yıpranmaması. Ben de kendi isteğimle sezaryen olacağım nedeni de senin gibi sancıdan travmatik derecede çok korkmam. Özele gidiyorum ama doktorum normal doğum yanlısı, ne zaman konusunu açsam hep kapattı kendini şartlama sakın yaklaştıkça konuşuruz dedi, uzun uzun 34.haftamda konuştuk bana süreci anlattı ama ikna olmadım düşüncelerimi hissettiklerimi söyledim bana direkt olarak kendini strese sokma sen nasıl istersen öyle yapalım normal doğumda herşey senin elinde olacak ve kendini buna şartlaman, motive etmen lazım belki çok kolay bir doğum olacak tabiki sancı vs çekeceksin ama belki de yaşayacağın travma nedeni ile de 2. bebek düşünmeyeceksin, belki de sancı çekip sonra mecburi sezaryene alacağız dedi. Sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap çünkü en önemlisi senin ve bebeğinin hem fiziki, hem ruh sağlığı...Kimseyi de dinleme yani normal doğum şöyle iyi böyle iyi doktorunla konuş sadece... Her doğum kendine özel, yaşananlarda...
Canim 38.haftada yapiyo normalde doktorum.sizinkilerde muhtemelen 37 38 arasi yapar ona gore hazirlikli ol.yani aci demeyeyimde rahatsizlik hissi oluyo ister istemez kasiyosun cunku.dayanilmicak birseymi kesinlikle degil.Hafif agrisida illaki olacak.heleki kendini kasmazsan hic olmaz.ben kasmama ragmen asiri agrim olmadi :)Ay çok heycanlı çatı muayenesi zormubanada yapacak diye korkuyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?