2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
insanbuL kiz benim oğlan 4 gözle bekliyor ama sonu nasıl olur bilmiyorum. Kurban olurum senin cicilerini diyor seviyor okşuyor ezip buzuyor kendini görsen senin pasan ufak ama inan daha rahat edeceksin bak gor seneye beraber oyun arkadaşı olacaklar senin tutumun çok önemli dogum sonrası hadi gidelim kardeşin altını değişelim hadi kardeşi yikayalim falan diye sevdireceksin zaten mecbur biryerden sonra sevmeye alisacak bir evin içine allah kolaylık versin hepimize bizde memeden yana sorun yasayabiliriz zaman gösterecek

o dediğin taç ı internetten mi aldın yan ürünü olabilir taç ın kendi ürünü olmayabilir canım.
Evet netten aldım canim. Ama önce magazasindan baktım. Açtik baktık ellerindeki desenlerini begenmedik. Sonra netten aldık orjinaliydi kuzum. Lisanslı tek kişilik nevresimlerindendi.

Estf. Canim. Hepimizin birbirimize ihtiyacı var. Doğumdan sonra zaten yazmaya kimsenin vakti kalmıyor tadını çıkaralım şimdi

vallahi yazdıklarım için hakkınızı helal edin tüm kızlar. niyetim asla kimseyi kırmak üzmek değildi. eğer sürç-i lisan ettiysem affola :) yaşadıklarımı ve tecrübelerimi paylaşmak istedim sizlerle ve sizden de çook şey öğrendim.

birşey kısmet olmadı mı olmuyor işte. ben ki normal doğum hayalleri kurarken @EmiraSalih in dediği gibi gerçekler başka oluyor. yeniden su azalması nedeniyle sezaryen olacağım ve yine erken doğum. inanın anlamıyorum ve anlasam ne olacak zaten :)) neden oluyor, bir hatam mı var ?? ama sorgulamıyorum da kendimi, hatam olmadığına inandığım için. bunun kadar rahat (az iş yaptığım) geçirdiğim hiç bir gebeliğim olmamıştı diye düşünüyorum ancak arkadaşlarım da delirdin mi sen? 2 çocuğun var ilgilenmen gereken ve gurbettesin daha ne olsun diyorlar.

sonuç olarak kısmetimde yine bir ikizler burcu bebeği var :)) ben anladım ki başka burçta bebek doğuramıyorum :)) bu bebeğim denizden de erken gelecek gibi görünüyor çünkü 5 günde 4cm azalma var suyumda. annemi aradım, fatura vs işlerini halledip gelecek en yakın zamanda inşallah. eşimde izin alıyor, inşallah sıkıntısız gelir o da yanıma. tam yatış pozisyonunda takılacağım bir süre :)) gerçi bu saatten sonra yatsam nolur kalksam nolur :)) siz sakın böyle düşünmeyin ama olurmu :) bu benlik birşey, artık dalgaya vurdum işi :))

bu gün steroid (ciger geliştirici) iğnemi de oldum, yarın da olacağım. bakalım yarın ne çıkacak kısmetime :) dr ne diyecek :) hissediyordum, 30. haftadan itibaren, hareketleri denizin hareketlerine çok benziyordu. tarif te edemiyorum ki farkı ne diye sorarsanız :) ihtimal vermek istemedim hiç ancak ölçümler ortada. 2 haftada 5 cm azalan su 5 günde 4 cm azaldı. yapacak birşey yok.

kafam biraz karışık, dağınık yazıyorum kusuruma bakmayın. hakkınızı helal edin, ben yana helal olsun hepsi. inşallah herşey iyi ve güzel olacak :))

iyiki girmişim bu foruma, iyiki tanışmışız. hepimiz için en güzelini nasip etsin allahım inşallah :))
sizi seviyorum kızlaaaaar :))

HejaR12 ALTINIM gunesim tulaykavas interiorarchitect 1cicek3bocek matsiyahoje idilduam @isimbulamayananne defnekiz misam S sssn meleq47 _oceanshine_ enbisevdigim

yazmadıklarım ne olur alınmayın, iananın aklım çalışmıyor :)

Ay çok heycanlı çatı muayenesi zormu banada yapacak diye korkuyorum yaa

lütfen, çok rica ediyorum asla böyle bir hisse kapılma. eğer düşüncesi bile seni bu kadar rahatsız eden birşey için zorlansan neler olacak kim bilir. bu herşey için olabilir. eğer imkanın varsa tabiki işine geleni, rahat edebileceğini düşündüğünü tercih edeceksin.

bu kadar korktuğun birşey için kimse sana baskı yapmamalı, en iyisini sen hissedersin.

sezaryen de bir doğum şeklidir ve VAR dır, doğuma uygun olmayıp sonradan uydurulmuş birşey değildir. 100 yılı aşkın süredir yapılabilen birşey için bu kadar sorgulama gerçekten de çok lüzumsuz. sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle olsun :))

Estf. Canim. Hepimizin birbirimize ihtiyacı var. Doğumdan sonra zaten yazmaya kimsenin vakti kalmıyor tadını çıkaralım şimdi

vallahi yazdıklarım için hakkınızı helal edin tüm kızlar. niyetim asla kimseyi kırmak üzmek değildi. eğer sürç-i lisan ettiysem affola :) yaşadıklarımı ve tecrübelerimi paylaşmak istedim sizlerle ve sizden de çook şey öğrendim.

birşey kısmet olmadı mı olmuyor işte. ben ki normal doğum hayalleri kurarken @EmiraSalih in dediği gibi gerçekler başka oluyor. yeniden su azalması nedeniyle sezaryen olacağım ve yine erken doğum. inanın anlamıyorum ve anlasam ne olacak zaten :)) neden oluyor, bir hatam mı var ?? ama sorgulamıyorum da kendimi, hatam olmadığına inandığım için. bunun kadar rahat (az iş yaptığım) geçirdiğim hiç bir gebeliğim olmamıştı diye düşünüyorum ancak arkadaşlarım da delirdin mi sen? 2 çocuğun var ilgilenmen gereken ve gurbettesin daha ne olsun diyorlar.

sonuç olarak kısmetimde yine bir ikizler burcu bebeği var :)) ben anladım ki başka burçta bebek doğuramıyorum :)) bu bebeğim denizden de erken gelecek gibi görünüyor çünkü 5 günde 4cm azalma var suyumda. annemi aradım, fatura vs işlerini halledip gelecek en yakın zamanda inşallah. eşimde izin alıyor, inşallah sıkıntısız gelir o da yanıma. tam yatış pozisyonunda takılacağım bir süre :)) gerçi bu saatten sonra yatsam nolur kalksam nolur :)) siz sakın böyle düşünmeyin ama olurmu :) bu benlik birşey, artık dalgaya vurdum işi :))

bu gün steroid (ciger geliştirici) iğnemi de oldum, yarın da olacağım. bakalım yarın ne çıkacak kısmetime :) dr ne diyecek :) hissediyordum, 30. haftadan itibaren, hareketleri denizin hareketlerine çok benziyordu. tarif te edemiyorum ki farkı ne diye sorarsanız :) ihtimal vermek istemedim hiç ancak ölçümler ortada. 2 haftada 5 cm azalan su 5 günde 4 cm azaldı. yapacak birşey yok.

kafam biraz karışık, dağınık yazıyorum kusuruma bakmayın. hakkınızı helal edin, ben yana helal olsun hepsi. inşallah herşey iyi ve güzel olacak :))

iyiki girmişim bu foruma, iyiki tanışmışız. hepimiz için en güzelini nasip etsin allahım inşallah :))
sizi seviyorum kızlaaaaar :))

HejaR12 ALTINIM gunesim tulaykavas interiorarchitect 1cicek3bocek matsiyahoje idilduam @isimbulamayananne defnekiz misam S sssn meleq47 _oceanshine_ enbisevdigim @

Yerim ben onu inşallah hep öyle devam eder :)
Benim oğlum başkalarının bebeklerini çocuklarını hiç kıskanmaz ama eve gelen birey farklı tabi ne yapar bilemiyorum.
Bebekle ilgilenmesini zevkli hale getireyim aksi halde ters etki yapabilir fazla koruyucu olmak. İnşallah bunu basarirsam kendimi büyük bir sınavdan geçmiş ve başarılı olmuş hissedicem canim inan bana.
O kadar çocuk gelişim kitabı okudum hamileliğimde hiç birini uygulayamiyorsun Bu cocukalr üzerinde :)

Ay sen beni gorseydin cati muayenesinden sonra pantaloni ters giymisim bi yandan coraplarimi ariyorum falan doktora sacma sapan sorular sordum hep ustelik ayni seyleri elim ayagima dolandi 2 3 cm duyunca

Haklisin canim insan duaunuyor iste doktorda anneme sezeryan isteen bi hastayi normale alamayiz onlarin psikolojisi cok onemli dedi bakarsiniz aninsancisi olur acilmasi olur mecbur normale girer dedi ama sezeryan gunumuzu aldik bugun anestezi doktoruylada konustum belatinuyusturcaklar hayirlisi i

Ay çok heycanlı çatı muayenesi zormu banada yapacak diye korkuyorum yaa
Canim 38.haftada yapiyo normalde doktorum.sizinkilerde muhtemelen 37 38 arasi yapar ona gore hazirlikli ol.yani aci demeyeyimde rahatsizlik hissi oluyo ister istemez kasiyosun cunku.dayanilmicak birseymi kesinlikle degil.Hafif agrisida illaki olacak.heleki kendini kasmazsan hic olmaz.ben kasmama ragmen asiri agrim olmadi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…