2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
slm canımm biz iyiyiz sen ve bebeğin nasılsın?son durumunuz nedir tatlııım?
Kafadaki sikintimiz devam ediyor tatlım kafa çapı 2 3 hafta önde gidiyor suan ama çok sorun etmiyorum sezeryan büyük ihtimal canım gelisimimiz maşallah çok güzel 33+3 te 2300 kg idi hamileligim şükür ki ağrısız sızisiz sorunsuz geçiyor 22 haziranda tekrar çağırdı NTS falan girmedim canım 22 haziranda tam olarak 37 hafta dolmuş oluyor büyük ihtimal ondan 1 hafta sonra da sezeryan a alır şimdiden öyle heyecanlıyım ki kuzum :) :) :)

Ah canım benim ya... hiç üzülme lütfen bünye meselesi bu. Senin elinde olan bir şey değil. Ve Allah ne zaman ol derse o zaman oluyor. Yeter ki sağlıkla gelsin bebeğin.
Senin de tecrübelerin desteğin hep uzerimizdeydi. Ama bu vedalaşma gibi oldu doğumlardan sonra da bi arada olalım lütfen.
Dilerim her şey yolunda gider kolayliklar seni bulur... biz de seni çok seviyoruz biliyorsun değil mi

Son düzenleme:

Ay bu kadar ayni olur durumumuz. Ama benim ki 20 dk dinlenmeyle filan gecmiyo vallahi tum gece ayaklarimi yuksekte tutuyorum yine de tam gecmiyo. Sabredicez dedigin gibi :)

Geçmiş olsun canım acaba ayağını falanmı dayamıştıda o ağrı yapıyordu benimde kasığıma olur ama dayanamayacak gibi değil
sagol canim Acil doktoru ultrasonla bakmadi direk kas agrisi sogukta mi kaldin dedi. Yoksa bende sizin gibi dusunuyordum ama agri oyle boyle degildi agladim agridan hareketle artiyodu

Benimde esim girecek muzik falan kimse bisey demedi bana dogum fotigrafcisi onerdi doktorum arastirdigim
Kadariyla biraz masrafli sanitim sen ne dusunuyorsun canim

@batideniz ablacim gunun belli mi simdi tam olarak? Ya senin kizlarda az bidik degil he erkenden gelmek istiyolar :) insallah hicbir sorun ciayacak ve bebisini hayirlisiyla alacaksin kucagina.ikizler annesi olmak nasil birsey benim kizda yengec diyoduk ama ikizler olacak :)

gece çok wc ye kalkıyorum ayrıca sahurada kalkıyorum acaba o yüzdenmi tam uykumu alamıyorumki , ter konusu aynı ölüyorum normalde hiç terlemezdim ama şimdi sıcaktan yapış yapışım
Artik uykusuz gunler basladi terlemede oluuyor.hormonlar tavan yapti galiba

Dr un dogru soylemis canim. Psikolojik hazır değilsen normal doğum olmamalı zaten. Zorlamanın bi anlamı yok bence. İçin rahat olsun önemli olan bebeğine sağlıkla kavuşman.

gunaydinnnn

bugun 34.haftamiz bitiyor.ben tansiyon takibine devam ediyorum.yediklerime cok dikkat ediyorum.yalniz 2 gundur tansiyonum yuksek 14u gecmedi ama yine de cok korkuyorum.yarin tahliller yenilecek ve usg miz var bakalim ne diyecek doktorum.
14 u gecmiyosa korkma yine tuzsuz az yagli hamur isinden uzak dikkat et insallah bide yukseliyo diye stres yapma canim sonucunda iyi gelir insallah.

ağrı değilde doktorum erkek o yüzden o konu beni çok tedirgin ediyor

Canım benim içini ferah tut, sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini Nasip bu işler, sen ne akdar dikkat edersen et, tabiki de senin bir suçun yok bebiş erken gelmek istiyorsa sen engelleyemezsin ki Dualarım seninle canım iyi haberlerini bekliyorz

oyy anneciğine uğurlu gelir minik inş . sağlıklı olsunda kilo önemli değil anneside bebişte sağlıklıca olsunlarda inş.

Canim hepimizin hakkinda hayirlisi dedigin gibi ne olacak kikse kestiriyor cok dikkat et kendine kuzumuza.

Benimde esim girecek muzik falan kimse bisey demedi bana dogum fotigrafcisi onerdi doktorum arastirdigim
Kadariyla biraz masrafli sanitim sen ne dusunuyorsun canim

Canım ben anlaştım fotoğrafçı ile 350 TL fiyatı , Ankara'da isen önerebilirim çok tatlı bir hatun. İnan o kadar gerginim ki aslında ama alıştırmaya çalışıyorum kendini şuan Allah'tan çevremde herkes adapte olmuş durumda ve beni çok destekliyorlar. Hayırlısı ile erken gelmezse sabah erkenden hastahaneye yatışım yapılacak sevdiğim herkesi çağırdım gelecekler, o hengamede fotoğrafçıda gelecek zaten doğuma eşimde girecek 15-20 dakika sonra hoop odadayız, yine sevdiğim insanlar yanımda olacak. İnşallah herşey planladığımız gibi gider :) Doktorunla konuşabilirsin, eşin sevdiğin bir müziği açabilir telefonundan, inan çok kolay olacak ikimiz içinde :)

Canim cok tesekkur ederum keske herkes bizim gibi dusunup cenelerini kapatsalar biraz destegin icin sagol iyi varsiniz cansiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…