2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
ay çok hoşuma gitti ne güzel anlattın :) inş böle basitce olur .. eşinde iyi cesaret nasıl girebiliyor eşim mkansız benden çok korkuyor sen acı çekerken bende ağlarım diyo :) ben kanı göremem diyo o benden heycanlııı

Allah yardimcin olsun demek zamani geldi ne guzel hem erken kurtulacaksin hemde bebegine kavusacaksin insallah sirayla herkesin dogum haberlerini alicaz az kaldi

canım benimm maşallah diyelim inşallah bebişin sorunsuz sağlıklı bi şekilde dünyaya gelir... az kalmış doğuma da hayırlsıyla gelir inşallah minik kuzu :)

Canim ben yeme icmemizle cok ilgisi oldugunu sanmiyorum benim yememe gore cok daha kilolu olmasi lazim surekli besleyici seyler yiyorum bence tamamen bebeklrrin yapisi ile alakali

Ayy pozitif enerjimi yiyeri
Bende senin gibi olsam ya hep korkak hep negatifim yaa istanbuldayim canim biyrda biraz pahali sanirim netten baktigim kadariyla biraz daha arastrcam

Benim Dr umda erkek. Biraz da ayarsız muayene yapıyorlar. Ama elden ne gelir. Oglumda açıklık muayenesinde acıdan çok utancımdan ter dökuyordum. Kıpkırmızı oluyordum
aynen yaa bide afedersiniz ama temizlenmede göbekten baya sorun oluyor insna oyüzden dahaad tedirgin oluyor aslında doktorum çok sert biri çok ciddi normalde yüzüme bile bakmıyor ama işte yine erkek olması insanı ürpertiyor. çok bayan doktor denedim ama bayanlardan elektirik alamıyorum

dünyada sanki ilk kez sen mi sezeryan olcaksın da o tepkiyi veriyo tövbe tövbeee dediğim gibi sen hiç takma canım son günlerinin doya doya tadını çıkar bugünler geri gelmicek sonuç olarak :)

Allah yardimcin olsun demek zamani geldi ne guzel hem erken kurtulacaksin hemde bebegine kavusacaksin insallah sirayla herkesin dogum haberlerini alicaz az kaldi
Amim canim insallah.artik zaman doluyo gunler yaklasiyo.yavas yavas baslariz dogurmalara teker teker :)

canım benimm maşallah diyelim inşallah bebişin sorunsuz sağlıklı bi şekilde dünyaya gelir... az kalmış doğuma da hayırlsıyla gelir inşallah minik kuzu :)
Sağol canım benim hamile olduğumu öğrendiğim ilk gün geldi aklıma hatırlıyor musun topikte tesadüfen göğüs ağrısı ile gitmiştim hamile olduğu ogrenmistim falan daha dun gibi ya nekadar çabuk geciyor

Canim niye bukadar sıkınti yapiyosun saglikli sihhatli dogsunda hicbirsey bizim elimizde degil kine yaparsan yap dogum gunu nezaman olmasi gerekiyosa o zaman gelecek bazen cok zorlaniyorum erken olsa diye geciriyorum ama hayirlisini Rabbim bilir.

Canım çevremde çok var iyi örnekler o yüzden rahatım. Eşime hiç sormadım zaten o kadar fazla doğum videosunu izledik eşimle o yüzden sanırım yapması gereken bir şey olarak görüyor. E tabi bir de girmezse çenemden çekeceği var biliyor :) Bir de o an eminim ikimizde zırıl zırıl ağlayacağız ama o anı paylaşmak çok önemli benim için Aynen çok heyecanlı durmadan soruyor zaten hemen kucağıma verirler mi nasıl olacak nasıl tutacağım vs :)

aynen canımmm zaman çok hızlı geçyor şükürler olsun rabbim aratmadan verdi bizlere sağlıkla da kucağımıza alırız inşallah rabbim olmayanlara tüm isteyenlerde nasip etsin inşallah

Ayy pozitif enerjimi yiyeri
Bende senin gibi olsam ya hep korkak hep negatifim yaa istanbuldayim canim biyrda biraz pahali sanirim netten baktigim kadariyla biraz daha arastrcam

Cannım armut.com dan fiyat teklifi iste bence. Bakma burda da 1500-2000 TL'ye kadar çıkıyor fiyatlar ben de armut.com dan buldum. Sonra ig da sayfasını söyledi öyle gördüm tanıştık vs fiyatları da uygun. Zaten pozlar hepsinde aynı , yaptığı işleri görür karar verirsin, bir nevi de doğum koçun oluyor o an şimdiden beni nasıl motive etti anlatamam

canım benim demek ki azıcık aceleci bebişler.. sağlıklı olsun yavrun sende sağlıkla kucakla.. bilemiyoruz ki hangimizin ne zaman gelecek benim ilk bebek ve ağrılarım var dünden beri dr a bile gitmeli mi gitmemeli mi bu ağrı olunca bilmiyorum.. dualarım sen ve bebişinle o mis kokuyu sağlıkla çek inşallah

Kız güzellik veda eder gibi yazı yazmissin he:) biz aileyiz bizim bebeklerimiz kardeşler hepimiz bacınız bizler dinlemeyecekte kim dinleyecek seni. Benimde kizimda su bitmişti belki bir kizim olsa benimde kaderim aynı olur. Artık büyüdü gelirse de gelsin prenses rabbimden gelen herşeye şükür diyoruZ tabi. Benim bebegim 2 kasiksuyla 1 ay durdu karnimda yaşadı yani. Ama sen risk alma doktor alalım dediği an aldir kavusun. Sezaryen yada normal bunlar nasip kısmet ben 2 normal dogum ettim kendimi yirtiyorum normal olsun diye buda aksin3 hergün biryerinde karnimin. Mesela dün tersti bugün yan duruyor nasibimde varsa sezaryen olurum sağlık olsun sadece. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…