- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #57.521
ay çok hoşuma gitti ne güzel anlattın :) inş böle basitce olur .. eşinde iyi cesaret nasıl girebiliyor eşim mkansız benden çok korkuyor sen acı çekerken bende ağlarım diyo :) ben kanı göremem diyo o benden heycanlıııCanım ben anlaştım fotoğrafçı ile 350 TL fiyatı , Ankara'da isen önerebilirim çok tatlı bir hatun. İnan o kadar gerginim ki aslında ama alıştırmaya çalışıyorum kendini şuan Allah'tan çevremde herkes adapte olmuş durumda ve beni çok destekliyorlar. Hayırlısı ile erken gelmezse sabah erkenden hastahaneye yatışım yapılacak sevdiğim herkesi çağırdım gelecekler, o hengamede fotoğrafçıda gelecek zaten doğuma eşimde girecek 15-20 dakika sonra hoop odadayız, yine sevdiğim insanlar yanımda olacak. İnşallah herşey planladığımız gibi gider :) Doktorunla konuşabilirsin, eşin sevdiğin bir müziği açabilir telefonundan, inan çok kolay olacak ikimiz içinde :)
Allah yardimcin olsun demek zamani geldi ne guzel hem erken kurtulacaksin hemde bebegine kavusacaksin insallah sirayla herkesin dogum haberlerini alicaz az kaldiKizlar ben kontrolden geldim simdi eve.nst normal cikti.haftaya cati muayeneni yapalim dedi.sonra ultrasonda bebisi baya asagi inmis gorunce cati muayenesini yapiyim simdi en iyisi dedi.2-3 cm aciklik varmis.Artik acilmalar baslamis agrin sancin olursa cumartesine kadar o gun mutlaka gel dedi.Olmazsada pazartesi sabah 8 bucukta gel yine muayene edelim acilma artmissa yatis vericem.Artmamissada suyunu kontrol ederiz(sinirda cikti cunku) ona gore dpgumu baslatiriz ya da eve gonderirim dedi.Ama artik acilmalarin baslamis heran olabilir takip et dedi.Normal dogum icin de sikinti yokmus gayet uygunmusum.bebisinde minyon zaten cok rahat dogurursun korkma dedi.3 kilo olmus kizim bu arada.
Bizden haberler boyle heycan korku hepsi birbirine karisti.cati muayrnesinden dolayi simdi agrimda var.Kanamamda olmus az az devam ediyo.(Doktorum uyardi lekelenmen ya da hafif kanaman olabilir muayeneden dolayi diye)
sagol canim dogru soluyosunDr un dogru soylemis canim. Psikolojik hazır değilsen normal doğum olmamalı zaten. Zorlamanın bi anlamı yok bence. İçin rahat olsun önemli olan bebeğine sağlıkla kavuşman.
canım benimm maşallah diyelim inşallah bebişin sorunsuz sağlıklı bi şekilde dünyaya gelir... az kalmış doğuma da hayırlsıyla gelir inşallah minik kuzu :)Kafadaki sikintimiz devam ediyor tatlım kafa çapı 2 3 hafta önde gidiyor suan ama çok sorun etmiyorum sezeryan büyük ihtimal canım gelisimimiz maşallah çok güzel 33+3 te 2300 kg idi hamileligim şükür ki ağrısız sızisiz sorunsuz geçiyor 22 haziranda tekrar çağırdı NTS falan girmedim canım 22 haziranda tam olarak 37 hafta dolmuş oluyor büyük ihtimal ondan 1 hafta sonra da sezeryan a alır şimdiden öyle heyecanlıyım ki kuzum :) :) :)
Canim ben yeme icmemizle cok ilgisi oldugunu sanmiyorum benim yememe gore cok daha kilolu olmasi lazim surekli besleyici seyler yiyorum bence tamamen bebeklrrin yapisi ile alakaliCanım benim bebeğime tamamen aynısını dedi dr baş çevresi tam haftasında ama karın çevresi neredeyse 10 gün geride ama benim dr senin beslenmenle alakalı dedi bana bu ay dikkat ettim bakalım dediği gibimi yemeyle alakalı mı önümüzdeki hafta kontrolüm var belli olacak gerçi normal doğum yapacağım allahın izniyle çok kilolu olmasa benim için daha iyi bakalım kısmet artık
Canım ben anlaştım fotoğrafçı ile 350 TL fiyatı , Ankara'da isen önerebilirim çok tatlı bir hatun. İnan o kadar gerginim ki aslında ama alıştırmaya çalışıyorum kendini şuan Allah'tan çevremde herkes adapte olmuş durumda ve beni çok destekliyorlar. Hayırlısı ile erken gelmezse sabah erkenden hastahaneye yatışım yapılacak sevdiğim herkesi çağırdım gelecekler, o hengamede fotoğrafçıda gelecek zaten doğuma eşimde girecek 15-20 dakika sonra hoop odadayız, yine sevdiğim insanlar yanımda olacak. İnşallah herşey planladığımız gibi gider :) Doktorunla konuşabilirsin, eşin sevdiğin bir müziği açabilir telefonundan, inan çok kolay olacak ikimiz içinde :)
aynen yaa bide afedersiniz ama temizlenmede göbekten baya sorun oluyor insna oyüzden dahaad tedirgin oluyor aslında doktorum çok sert biri çok ciddi normalde yüzüme bile bakmıyor ama işte yine erkek olması insanı ürpertiyor. çok bayan doktor denedim ama bayanlardan elektirik alamıyorumBenim Dr umda erkek. Biraz da ayarsız muayene yapıyorlar. Ama elden ne gelir. Oglumda açıklık muayenesinde acıdan çok utancımdan ter dökuyordum. Kıpkırmızı oluyordum
amin canım inşaallah, Allah razı olsun. hepimiz için inşaallah sağlık, mutluluk, huzur...oyy anneciğine uğurlu gelir minik inş . sağlıklı olsunda kilo önemli değil anneside bebişte sağlıklıca olsunlarda inş.
dünyada sanki ilk kez sen mi sezeryan olcaksın da o tepkiyi veriyo tövbe tövbeee dediğim gibi sen hiç takma canım son günlerinin doya doya tadını çıkar bugünler geri gelmicek sonuç olarak :)
Amim canim insallah.artik zaman doluyo gunler yaklasiyo.yavas yavas baslariz dogurmalara teker teker :)Allah yardimcin olsun demek zamani geldi ne guzel hem erken kurtulacaksin hemde bebegine kavusacaksin insallah sirayla herkesin dogum haberlerini alicaz az kaldi
Sağol canım benim hamile olduğumu öğrendiğim ilk gün geldi aklıma hatırlıyor musun topikte tesadüfen göğüs ağrısı ile gitmiştim hamile olduğu ogrenmistim falan daha dun gibi ya nekadar çabuk geciyorcanım benimm maşallah diyelim inşallah bebişin sorunsuz sağlıklı bi şekilde dünyaya gelir... az kalmış doğuma da hayırlsıyla gelir inşallah minik kuzu :)
Artık kismetse buradan dogurdugumu yazarım canım teyzelerineAmin canım seninki de mübarek olsun :)
Biz de özlüyoruz arayi açma
Canim niye bukadar sıkınti yapiyosun saglikli sihhatli dogsunda hicbirsey bizim elimizde degil kine yaparsan yap dogum gunu nezaman olmasi gerekiyosa o zaman gelecek bazen cok zorlaniyorum erken olsa diye geciriyorum ama hayirlisini Rabbim bilir.vallahi yazdıklarım için hakkınızı helal edin tüm kızlar. niyetim asla kimseyi kırmak üzmek değildi. eğer sürç-i lisan ettiysem affola :) yaşadıklarımı ve tecrübelerimi paylaşmak istedim sizlerle ve sizden de çook şey öğrendim.
birşey kısmet olmadı mı olmuyor işte. ben ki normal doğum hayalleri kurarken @EmiraSalih in dediği gibi gerçekler başka oluyor. yeniden su azalması nedeniyle sezaryen olacağım ve yine erken doğum. inanın anlamıyorum ve anlasam ne olacak zaten :)) neden oluyor, bir hatam mı var ?? ama sorgulamıyorum da kendimi, hatam olmadığına inandığım için. bunun kadar rahat (az iş yaptığım) geçirdiğim hiç bir gebeliğim olmamıştı diye düşünüyorum ancak arkadaşlarım da delirdin mi sen? 2 çocuğun var ilgilenmen gereken ve gurbettesin daha ne olsun diyorlar.
sonuç olarak kısmetimde yine bir ikizler burcu bebeği var :)) ben anladım ki başka burçta bebek doğuramıyorum :)) bu bebeğim denizden de erken gelecek gibi görünüyor çünkü 5 günde 4cm azalma var suyumda. annemi aradım, fatura vs işlerini halledip gelecek en yakın zamanda inşallah. eşimde izin alıyor, inşallah sıkıntısız gelir o da yanıma. tam yatış pozisyonunda takılacağım bir süre :)) gerçi bu saatten sonra yatsam nolur kalksam nolur :)) siz sakın böyle düşünmeyin ama olurmu :) bu benlik birşey, artık dalgaya vurdum işi :))
bu gün steroid (ciger geliştirici) iğnemi de oldum, yarın da olacağım. bakalım yarın ne çıkacak kısmetime :) dr ne diyecek :) hissediyordum, 30. haftadan itibaren, hareketleri denizin hareketlerine çok benziyordu. tarif te edemiyorum ki farkı ne diye sorarsanız :) ihtimal vermek istemedim hiç ancak ölçümler ortada. 2 haftada 5 cm azalan su 5 günde 4 cm azaldı. yapacak birşey yok.
kafam biraz karışık, dağınık yazıyorum kusuruma bakmayın. hakkınızı helal edin, ben yana helal olsun hepsi. inşallah herşey iyi ve güzel olacak :))
iyiki girmişim bu foruma, iyiki tanışmışız. hepimiz için en güzelini nasip etsin allahım inşallah :))
sizi seviyorum kızlaaaaar :))
@HejaR12ALTINIM @gunesim @tulaykavas interiorarchitect 1cicek3bocek matsiyahoje @idilduam @isimbulamayananne defnekiz misam S sssn @meleq47 @_oceanshine_ @enbisevdigim
yazmadıklarım ne olur alınmayın, iananın aklım çalışmıyor :)
ay çok hoşuma gitti ne güzel anlattın :) inş böle basitce olur .. eşinde iyi cesaret nasıl girebiliyor eşim mkansız benden çok korkuyor sen acı çekerken bende ağlarım diyo :) ben kanı göremem diyo o benden heycanlııı
aynen canımmm zaman çok hızlı geçyor şükürler olsun rabbim aratmadan verdi bizlere sağlıkla da kucağımıza alırız inşallah rabbim olmayanlara tüm isteyenlerde nasip etsin inşallahSağol canım benim hamile olduğumu öğrendiğim ilk gün geldi aklıma hatırlıyor musun topikte tesadüfen göğüs ağrısı ile gitmiştim hamile olduğu ogrenmistim falan daha dun gibi ya nekadar çabuk geciyor
Ayy pozitif enerjimi yiyeri
Bende senin gibi olsam ya hep korkak hep negatifim yaa istanbuldayim canim biyrda biraz pahali sanirim netten baktigim kadariyla biraz daha arastrcam
vallahi yazdıklarım için hakkınızı helal edin tüm kızlar. niyetim asla kimseyi kırmak üzmek değildi. eğer sürç-i lisan ettiysem affola :) yaşadıklarımı ve tecrübelerimi paylaşmak istedim sizlerle ve sizden de çook şey öğrendim.
birşey kısmet olmadı mı olmuyor işte. ben ki normal doğum hayalleri kurarken @EmiraSalih in dediği gibi gerçekler başka oluyor. yeniden su azalması nedeniyle sezaryen olacağım ve yine erken doğum. inanın anlamıyorum ve anlasam ne olacak zaten :)) neden oluyor, bir hatam mı var ?? ama sorgulamıyorum da kendimi, hatam olmadığına inandığım için. bunun kadar rahat (az iş yaptığım) geçirdiğim hiç bir gebeliğim olmamıştı diye düşünüyorum ancak arkadaşlarım da delirdin mi sen? 2 çocuğun var ilgilenmen gereken ve gurbettesin daha ne olsun diyorlar.
sonuç olarak kısmetimde yine bir ikizler burcu bebeği var :)) ben anladım ki başka burçta bebek doğuramıyorum :)) bu bebeğim denizden de erken gelecek gibi görünüyor çünkü 5 günde 4cm azalma var suyumda. annemi aradım, fatura vs işlerini halledip gelecek en yakın zamanda inşallah. eşimde izin alıyor, inşallah sıkıntısız gelir o da yanıma. tam yatış pozisyonunda takılacağım bir süre :)) gerçi bu saatten sonra yatsam nolur kalksam nolur :)) siz sakın böyle düşünmeyin ama olurmu :) bu benlik birşey, artık dalgaya vurdum işi :))
bu gün steroid (ciger geliştirici) iğnemi de oldum, yarın da olacağım. bakalım yarın ne çıkacak kısmetime :) dr ne diyecek :) hissediyordum, 30. haftadan itibaren, hareketleri denizin hareketlerine çok benziyordu. tarif te edemiyorum ki farkı ne diye sorarsanız :) ihtimal vermek istemedim hiç ancak ölçümler ortada. 2 haftada 5 cm azalan su 5 günde 4 cm azaldı. yapacak birşey yok.
kafam biraz karışık, dağınık yazıyorum kusuruma bakmayın. hakkınızı helal edin, ben yana helal olsun hepsi. inşallah herşey iyi ve güzel olacak :))
iyiki girmişim bu foruma, iyiki tanışmışız. hepimiz için en güzelini nasip etsin allahım inşallah :))
@HejaR12ALTINIM @gunesim @tulaykavas interiorarchitect 1cicek3bocek matsiyahoje @idilduam @isimbulamayananne defnekiz misam S sssn @meleq47 @_oceanshine_ @enbisevdigim @
Kız güzellik veda eder gibi yazı yazmissin he:) biz aileyiz bizim bebeklerimiz kardeşler hepimiz bacınız bizler dinlemeyecekte kim dinleyecek seni. Benimde kizimda su bitmişti belki bir kizim olsa benimde kaderim aynı olur. Artık büyüdü gelirse de gelsin prenses rabbimden gelen herşeye şükür diyoruZ tabi. Benim bebegim 2 kasiksuyla 1 ay durdu karnimda yaşadı yani. Ama sen risk alma doktor alalım dediği an aldir kavusun. Sezaryen yada normal bunlar nasip kısmet ben 2 normal dogum ettim kendimi yirtiyorum normal olsun diye buda aksin3 hergün biryerinde karnimin. Mesela dün tersti bugün yan duruyor nasibimde varsa sezaryen olurum sağlık olsun sadece. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizinvallahi yazdıklarım için hakkınızı helal edin tüm kızlar. niyetim asla kimseyi kırmak üzmek değildi. eğer sürç-i lisan ettiysem affola :) yaşadıklarımı ve tecrübelerimi paylaşmak istedim sizlerle ve sizden de çook şey öğrendim.
@HejaR12ALTINIM @gunesim @tulaykavas interiorarchitect 1cicek3bocek matsiyahoje @idilduam @isimbulamayananne defnekiz misam S sssn @meleq47 @_oceanshine_ @enbisevdigim
yazmadıklarım ne olur alınmayın, iananın aklım çalışmıyor :)
Ay çok heycanlı çatı muayenesi zormubanada yapacak diye korkuyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?