- 2 Aralık 2015
- 2.490
- 2.215
- 83
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #57.541
Ben dede kahverengi lekelenme ve ağrı olmuştu çok kokrtum ama bişey olmadı çok şükür.hadi hayırlısı cnm ya beklyrz iyi haberlerini bebeğin kilosu da iyi bi avazda kurtulursun inşKizlar ben kontrolden geldim simdi eve.nst normal cikti.haftaya cati muayeneni yapalim dedi.sonra ultrasonda bebisi baya asagi inmis gorunce cati muayenesini yapiyim simdi en iyisi dedi.2-3 cm aciklik varmis.Artik acilmalar baslamis agrin sancin olursa cumartesine kadar o gun mutlaka gel dedi.Olmazsada pazartesi sabah 8 bucukta gel yine muayene edelim acilma artmissa yatis vericem.Artmamissada suyunu kontrol ederiz(sinirda cikti cunku) ona gore dpgumu baslatiriz ya da eve gonderirim dedi.Ama artik acilmalarin baslamis heran olabilir takip et dedi.Normal dogum icin de sikinti yokmus gayet uygunmusum.bebisinde minyon zaten cok rahat dogurursun korkma dedi.3 kilo olmus kizim bu arada.
Bizden haberler boyle heycan korku hepsi birbirine karisti.cati muayrnesinden dolayi simdi agrimda var.Kanamamda olmus az az devam ediyo.(Doktorum uyardi lekelenmen ya da hafif kanaman olabilir muayeneden dolayi diye)
Ben şuan hiç ağda yapamaz oldum. Oglumda son ana kadar kendim yapmıştım ama neden anlamadım şuan hiç yapamıyorum.aynen yaa bide afedersiniz ama temizlenmede göbekten baya sorun oluyor insna oyüzden dahaad tedirgin oluyor aslında doktorum çok sert biri çok ciddi normalde yüzüme bile bakmıyor ama işte yine erkek olması insanı ürpertiyor. çok bayan doktor denedim ama bayanlardan elektirik alamıyorum
Ilk zamanlar biraz kıskanabilir zaten sen de buna hazırsındır.kuzenimin ki çocuğu arasında 2 yaş var ilk biraz kıskandı şimdi büyük olan bebeğim die seviyo küçüğü.büyüyünce o kadar güzel oluyo ki çok yakınlar.zaten küçük olan büyük ne yaparsa onu yapıyo aşırı bi özenme var.bence hiç sorun olmaz sen sadece ilk zamanlar çok yalnız bırakma onları ne olur ne olmaz yani çocuk sonuçta.Dediklerini uygulucam canim. Daha oğluma şimdiden kvalidemler abi mi olacaksın sen diye duyuruyorlar. Onların kontrolü zor olacak benim için ama kendim elimden geleni yapicam
vallahi yazdıklarım için hakkınızı helal edin tüm kızlar. niyetim asla kimseyi kırmak üzmek değildi. eğer sürç-i lisan ettiysem affola :) yaşadıklarımı ve tecrübelerimi paylaşmak istedim sizlerle ve sizden de çook şey öğrendim.
birşey kısmet olmadı mı olmuyor işte. ben ki normal doğum hayalleri kurarken @EmiraSalih in dediği gibi gerçekler başka oluyor. yeniden su azalması nedeniyle sezaryen olacağım ve yine erken doğum. inanın anlamıyorum ve anlasam ne olacak zaten :)) neden oluyor, bir hatam mı var ?? ama sorgulamıyorum da kendimi, hatam olmadığına inandığım için. bunun kadar rahat (az iş yaptığım) geçirdiğim hiç bir gebeliğim olmamıştı diye düşünüyorum ancak arkadaşlarım da delirdin mi sen? 2 çocuğun var ilgilenmen gereken ve gurbettesin daha ne olsun diyorlar.
sonuç olarak kısmetimde yine bir ikizler burcu bebeği var :)) ben anladım ki başka burçta bebek doğuramıyorum :)) bu bebeğim denizden de erken gelecek gibi görünüyor çünkü 5 günde 4cm azalma var suyumda. annemi aradım, fatura vs işlerini halledip gelecek en yakın zamanda inşallah. eşimde izin alıyor, inşallah sıkıntısız gelir o da yanıma. tam yatış pozisyonunda takılacağım bir süre :)) gerçi bu saatten sonra yatsam nolur kalksam nolur :)) siz sakın böyle düşünmeyin ama olurmu :) bu benlik birşey, artık dalgaya vurdum işi :))
bu gün steroid (ciger geliştirici) iğnemi de oldum, yarın da olacağım. bakalım yarın ne çıkacak kısmetime :) dr ne diyecek :) hissediyordum, 30. haftadan itibaren, hareketleri denizin hareketlerine çok benziyordu. tarif te edemiyorum ki farkı ne diye sorarsanız :) ihtimal vermek istemedim hiç ancak ölçümler ortada. 2 haftada 5 cm azalan su 5 günde 4 cm azaldı. yapacak birşey yok.
kafam biraz karışık, dağınık yazıyorum kusuruma bakmayın. hakkınızı helal edin, ben yana helal olsun hepsi. inşallah herşey iyi ve güzel olacak :))
iyiki girmişim bu foruma, iyiki tanışmışız. hepimiz için en güzelini nasip etsin allahım inşallah :))
sizi seviyorum kızlaaaaar :))@
Ben ilk kes alttan muayene oldum işte çatı muayenesinde.düşün nasıl utandım nasıl ya ne yapacağımı bilemedim allahtan dr lar rahatta.ben de çoğu şeyi sormamışım ama benim ki utançtan ve normal biraz riskli demesin den oldu.Ay sen beni gorseydin cati muayenesinden sonra pantaloni ters giymisim bi yandan coraplarimi ariyorum falan doktora sacma sapan sorular sordum hep ustelik ayni seylerielim ayagima dolandi 2 3 cm duyunca
Aynen hiç görmuorum ztn napiorum bilmemBen şuan hiç ağda yapamaz oldum. Oglumda son ana kadar kendim yapmıştım ama neden anlamadım şuan hiç yapamıyorum.
Maşallah canım. Güzel günlerde kullansın...Eki Görüntüle 1843408 Eki Görüntüle 1843409 Eki Görüntüle 1843410 dolabımızı dizdikkk :) battaniye ve tulum takımımız da hazır :)
Kıskançlık aslında çok doğal bi duygu canim. Büyük insanlar bile kiskaniyorken bi çocuktan kiskanmamasini beklemek garip geliyor bana. Yeter ki içine kapanmasin oğlum ya da hircinlasmasin. İnsanların içinde bütün duygular tohum halindeymis.hepsi ozumuzde var aslında. Ama biz ya da cevremizdekiler hangisini sularsa onu buyutüyoruz.Ilk zamanlar biraz kıskanabilir zaten sen de buna hazırsındır.kuzenimin ki çocuğu arasında 2 yaş var ilk biraz kıskandı şimdi büyük olan bebeğim die seviyo küçüğü.büyüyünce o kadar güzel oluyo ki çok yakınlar.zaten küçük olan büyük ne yaparsa onu yapıyo aşırı bi özenme var.bence hiç sorun olmaz sen sadece ilk zamanlar çok yalnız bırakma onları ne olur ne olmaz yani çocuk sonuçta.
Hayırdır canim neyi var çok geçmiş olsun. Bence bebiş depo hakkını kullanıyordur endiseni anlıyorum kuzum yoksa kim ister kendi kilo almayı.
İnşallah canım inşallah ya... sen buyuksün yapma etme, o daha küçük ona ver gibi cümleler tetikliyor zaten kıskançlığı. Allah yüzümüzü kara çıkarmasin evlat yetistirirken...insanbuL canım inşallah kardes olunca çok kolay olucak 2. Olucak lar olarak aaa ne kolaymis deriz inşallah hepimiz. Sen abi abla olcan lafı beni sinir edio al kadar çocuğa sorumluluk yukletiolar sen abisin sen ablasın diye.onlar secmediki bunu bide daha ne anlayabilir bebek o daha
Ben de çok karasız kaldım biri daha kalındı yazmış en iyisi gidip yerinde gormek dokunarak alayim ben de sağol canimEslemak canim ben de oglumda nbb ama hiç kullanamadim. Çok kalın geldi hem askiları hem açılan kısmı. Lohusayken sicak basıyor zaten çıkarıp attım inanki. Bunda da kullanamam gib i .
Yelkenler fora
Yaz canım hiç önemli değil... Helali hoş olsun...Kızlar çok yazıyorum topiği boğuyor muyum hakkınızı helal edin. Sıkılıyorum boşa düştüm sinavlar bitti arkideşimde yok burda
Ben ilk kes alttan muayene oldum işte çatı muayenesinde.düşün nasıl utandım nasıl ya ne yapacağımı bilemedim allahtan dr lar rahatta.ben de çoğu şeyi sormamışım ama benim ki utançtan ve normal biraz riskli demesin den oldu.
Eltimin kızına daha bizim bebek doğmadan kıskandı aşıladılar.çocuğu şu An tanıyamyrm.bebek arabasını saklamak için Eylül senaya vercz demişler beni her gördüğünde ben de binebilirmiyim diyo o kadar üzülyrm ki ama anlamıyolar. Tamamen aileye bağlı bu kıskançlık işleri.akıllarınca bana iyi gösteriyolar bak biz seviyoruz die ama o çocuğu hiç düşünmüyolar.ablam ikinci doğunca büyüğü de ayağında sallıyodu hatta biberonla süt vermişti sende daha küçüksün dedi.bi de büyüğün eşyaları nı çok belirgin olanları yani mesela battaniye gibi kullanma derim küçüğüne imkanın varsa.yeğenim 10 yaşında hala ağlayarak anlatıyo. Battaniyemi ona verdiniz dieKıskançlık aslında çok doğal bi duygu canim. Büyük insanlar bile kiskaniyorken bi çocuktan kiskanmamasini beklemek garip geliyor bana. Yeter ki içine kapanmasin oğlum ya da hircinlasmasin. İnsanların içinde bütün duygular tohum halindeymis.hepsi ozumuzde var aslında. Ama biz ya da cevremizdekiler hangisini sularsa onu buyutüyoruz.
Hayır ayna koyuyorum ama el kol yetişmiyor bu seferdeAynen hiç görmuorum ztn napiorum bilmem
Kıskançlık aslında çok doğal bi duygu canim. Büyük insanlar bile kiskaniyorken bi çocuktan kiskanmamasini beklemek garip geliyor bana. Yeter ki içine kapanmasin oğlum ya da hircinlasmasin. İnsanların içinde bütün duygular tohum halindeymis.hepsi ozumuzde var aslında. Ama biz ya da cevremizdekiler hangisini sularsa onu buyutüyoruz.
Var'ol hocamYaz canım hiç önemli değil... Helali hoş olsun...
Canım benim hakkında hayırlısı buymuş, inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın. Senin gibi bilinçli bir hamişle aynı dönemde olduğum için çok şanşlıyım, iyiki tanıdım. İnşallah bundan sonrada görüşebiliriz, güzel haberle bekliyoruz senivallahi yazdıklarım için hakkınızı helal edin tüm kızlar. niyetim asla kimseyi kırmak üzmek değildi. eğer sürç-i lisan ettiysem affola :) yaşadıklarımı ve tecrübelerimi paylaşmak istedim sizlerle ve sizden de çook şey öğrendim.
birşey kısmet olmadı mı olmuyor işte. ben ki normal doğum hayalleri kurarken @EmiraSalih in dediği gibi gerçekler başka oluyor. yeniden su azalması nedeniyle sezaryen olacağım ve yine erken doğum. inanın anlamıyorum ve anlasam ne olacak zaten :)) neden oluyor, bir hatam mı var ?? ama sorgulamıyorum da kendimi, hatam olmadığına inandığım için. bunun kadar rahat (az iş yaptığım) geçirdiğim hiç bir gebeliğim olmamıştı diye düşünüyorum ancak arkadaşlarım da delirdin mi sen? 2 çocuğun var ilgilenmen gereken ve gurbettesin daha ne olsun diyorlar.
sonuç olarak kısmetimde yine bir ikizler burcu bebeği var :)) ben anladım ki başka burçta bebek doğuramıyorum :)) bu bebeğim denizden de erken gelecek gibi görünüyor çünkü 5 günde 4cm azalma var suyumda. annemi aradım, fatura vs işlerini halledip gelecek en yakın zamanda inşallah. eşimde izin alıyor, inşallah sıkıntısız gelir o da yanıma. tam yatış pozisyonunda takılacağım bir süre :)) gerçi bu saatten sonra yatsam nolur kalksam nolur :)) siz sakın böyle düşünmeyin ama olurmu :) bu benlik birşey, artık dalgaya vurdum işi :))
bu gün steroid (ciger geliştirici) iğnemi de oldum, yarın da olacağım. bakalım yarın ne çıkacak kısmetime :) dr ne diyecek :) hissediyordum, 30. haftadan itibaren, hareketleri denizin hareketlerine çok benziyordu. tarif te edemiyorum ki farkı ne diye sorarsanız :) ihtimal vermek istemedim hiç ancak ölçümler ortada. 2 haftada 5 cm azalan su 5 günde 4 cm azaldı. yapacak birşey yok.
kafam biraz karışık, dağınık yazıyorum kusuruma bakmayın. hakkınızı helal edin, ben yana helal olsun hepsi. inşallah herşey iyi ve güzel olacak :))
iyiki girmişim bu foruma, iyiki tanışmışız. hepimiz için en güzelini nasip etsin allahım inşallah :))
sizi seviyorum kızlaaaaar :))
@HejaR12 @ALTINIM @gunesimtulaykavas @jindam @gvn1907 matsiyahoje idilduam @isimbulamayananne @defnekiz misam S sssn meleq47 @_oceanshine_ @enbisevdigim @
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?