2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ben dede kahverengi lekelenme ve ağrı olmuştu çok kokrtum ama bişey olmadı çok şükür.hadi hayırlısı cnm ya beklyrz iyi haberlerini bebeğin kilosu da iyi bi avazda kurtulursun inş

Ben şuan hiç ağda yapamaz oldum. Oglumda son ana kadar kendim yapmıştım ama neden anlamadım şuan hiç yapamıyorum.

Dediklerini uygulucam canim. Daha oğluma şimdiden kvalidemler abi mi olacaksın sen diye duyuruyorlar. Onların kontrolü zor olacak benim için ama kendim elimden geleni yapicam
Ilk zamanlar biraz kıskanabilir zaten sen de buna hazırsındır.kuzenimin ki çocuğu arasında 2 yaş var ilk biraz kıskandı şimdi büyük olan bebeğim die seviyo küçüğü.büyüyünce o kadar güzel oluyo ki çok yakınlar.zaten küçük olan büyük ne yaparsa onu yapıyo aşırı bi özenme var.bence hiç sorun olmaz sen sadece ilk zamanlar çok yalnız bırakma onları ne olur ne olmaz yani çocuk sonuçta.

Kendini suçlama nasıl ki bebeğini rahmine sen yerleştirmedin bu gelişmeleri de kontrol etmek senin elinde değildi. Üstelik 34. Haftanın içindesin, kritik haftaları çoooooktan atlatmışsın. Anne olarak bebeğimiz için en iyisini en sağlıklısını istiyoruz ama elimizde olmayan şeyler var. Bak yine sezaryan olabilme şansımız var, eskiden olsa bebeğimizi kaybetme riskimiz vardı. Ya da daha erken yaşayabilirdin, hastanede 24. haftada suyu gelen bir anne adayı gördüm. Daha zor durumda olanlar var lütfen canını sıkma

S sssn misam insanbuL @gvn1907 yazamadim kızım hasta doktora gttik geldik maalesef. Yani bünyeye göre deisio demekki bebis kilo aliosa takmicam manyak deilim kilo almayı istemiorum ama bebis almiosa diye tereddüt ediorum kontrol haftaya bekle ki gecsin

Ay sen beni gorseydin cati muayenesinden sonra pantaloni ters giymisim bi yandan coraplarimi ariyorum falan doktora sacma sapan sorular sordum hep ustelik ayni seyleri elim ayagima dolandi 2 3 cm duyunca
Ben ilk kes alttan muayene oldum işte çatı muayenesinde.düşün nasıl utandım nasıl ya ne yapacağımı bilemedim allahtan dr lar rahatta.ben de çoğu şeyi sormamışım ama benim ki utançtan ve normal biraz riskli demesin den oldu.

insanbuL canım inşallah kardes olunca çok kolay olucak 2. Olucak lar olarak aaa ne kolaymis deriz inşallah hepimiz. Sen abi abla olcan lafı beni sinir edio al kadar çocuğa sorumluluk yukletiolar sen abisin sen ablasın diye.onlar secmediki bunu bide daha ne anlayabilir bebek o daha

Kıskançlık aslında çok doğal bi duygu canim. Büyük insanlar bile kiskaniyorken bi çocuktan kiskanmamasini beklemek garip geliyor bana. Yeter ki içine kapanmasin oğlum ya da hircinlasmasin. İnsanların içinde bütün duygular tohum halindeymis.hepsi ozumuzde var aslında. Ama biz ya da cevremizdekiler hangisini sularsa onu buyutüyoruz.

Hayırdır canim neyi var çok geçmiş olsun. Bence bebiş depo hakkını kullanıyordur endiseni anlıyorum kuzum yoksa kim ister kendi kilo almayı.

İnşallah canım inşallah ya... sen buyuksün yapma etme, o daha küçük ona ver gibi cümleler tetikliyor zaten kıskançlığı. Allah yüzümüzü kara çıkarmasin evlat yetistirirken...

Eslemak canim ben de oglumda nbb ama hiç kullanamadim. Çok kalın geldi hem askiları hem açılan kısmı. Lohusayken sicak basıyor zaten çıkarıp attım inanki. Bunda da kullanamam gib i .
Yelkenler fora
Ben de çok karasız kaldım biri daha kalındı yazmış en iyisi gidip yerinde gormek dokunarak alayim ben de sağol canim

Benim utanma vs yok da ben olayın kendisinden çok korkuyorum cumartesi herşey yolunda ise zaten gün alacağım, yaptırmayacağım çatı muayenesi sezaryen olacağı için. Ama içimde hep acaba sıkıntı varsa ve yapmak isterse diye geçiyor? canım rica etsem özelden bana yazabilir misin nasıl oluyor?

Eltimin kızına daha bizim bebek doğmadan kıskandı aşıladılar.çocuğu şu An tanıyamyrm.bebek arabasını saklamak için Eylül senaya vercz demişler beni her gördüğünde ben de binebilirmiyim diyo o kadar üzülyrm ki ama anlamıyolar. Tamamen aileye bağlı bu kıskançlık işleri.akıllarınca bana iyi gösteriyolar bak biz seviyoruz die ama o çocuğu hiç düşünmüyolar.ablam ikinci doğunca büyüğü de ayağında sallıyodu hatta biberonla süt vermişti sende daha küçüksün dedi.bi de büyüğün eşyaları nı çok belirgin olanları yani mesela battaniye gibi kullanma derim küçüğüne imkanın varsa.yeğenim 10 yaşında hala ağlayarak anlatıyo. Battaniyemi ona verdiniz die

Ne güzel bir benzetme, bir de inan çocuklar anne babanın tedirginliğini hemen hissediyorlar, hiçbir şey için zorlama çok doğal davran ki o da rahat hissetsin kendini:) eminim ki senin pozitifliğin sayesinde rahat rahat büyüteceksin :) sen ne kadar dikkatli ve huzursuz olursan çocukta bir sıkıntı olduğunu düşünüyor....

Canım benim hakkında hayırlısı buymuş, inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın. Senin gibi bilinçli bir hamişle aynı dönemde olduğum için çok şanşlıyım, iyiki tanıdım. İnşallah bundan sonrada görüşebiliriz, güzel haberle bekliyoruz seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…