2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Hayırdır canim neyi var çok geçmiş olsun. Bence bebiş depo hakkını kullanıyordur endiseni anlıyorum kuzum yoksa kim ister kendi kilo almayı.
Geniz akıntısı var öksürük yapıo sinuzit dedi antibiyotik aferin ve alerji ilacı verdi öksürük çok olmasa takmicam ama balgam i atamio maalesef. İnşallah bebis depodan kullaniodur bugün bi garip hareketleri canımı yakıo hep aşağıda hissediorum bi tuhaf bugun

Aynen canın katılıyorum, maalesef bazı aileler fazla hassasiyet gösterip ilk çocukların herşeyi gözlerine sokuyorlar mesela dediğin gibi sen artık abisin/Ablasın yastığını paylaşacaksın, artık bununla kardeşin oynayacak gibi... Bu sefer çocukta ters etki yapıyor... Geçen yeğenim 2 yaşında inan emzik bıraksın artık diye hadi sen büyüdün onu miraya ver dedik hemen saldırganlaştı, karnımı bile sevdirmiyordu hiç üzerinde durmadım öyle davranınca tamam senin deyip geçiştirdik sonra unuttu bir kaç gün sonra geldi kendi verdi emziğini :) . Tamamen doğal davranılmalı diye düşünüyorum, ben çok beklemeyi düşünmüyorum nasip olursa aralarında 1,5 2 yaş olsun isiyorum.

kizlar zorlamayun kendinizi agdada.ben o hatayi yaptim 31.haftada.lekelenmem oldu.ondan beri istemesem de jiletle temizliyorum artik.benim lazerli ama.cok yogun degil.

valla dogum olayi icin herseyin hakkimizda hayirlisi.benim de zamanim cok kalmadi diye hissediyorum.ama riskli haftalarda degiliz allaha sukur.rabbim neylerse guzel eyler

İnşallah canım inşallah ya... sen buyuksün yapma etme, o daha küçük ona ver gibi cümleler tetikliyor zaten kıskançlığı. Allah yüzümüzü kara çıkarmasin evlat yetistirirken...
Aynen öyle bende çok kızıyorum. Kızımın istediklerine saygı duyuyorum onceligim kızım sonuçta ve 4 yaşında sorumluluk alabilecek yaşta deil abla lik yapabilecek potansiyel yok henüz. Sifonyerine bebek esyalarini koymak istemedi ben gardroptan alamam dedi bende saygıyla bebis eşyalarını gardrop a koydum o istediği olsun diye kendini kötü hissetmesin diye. Ztn büyüdükçe abla lik abilik etmeyi öğrencekler bunları zorla dayatmk inat şiddet e dönüşebilir

Çok zor durumlar benim karnım son 2 haftada büyüdü görünmüyor , kuaföre gitmeye cesaret edemiyorum canım çok tatlı aman bakalım ya 2-3 haftam var çok takmıyorum şuan onu jiletle devam ediyorum
Zor durumlar valla idare etcez jilet le

Ben dede kahverengi lekelenme ve ağrı olmuştu çok kokrtum ama bişey olmadı çok şükür.hadi hayırlısı cnm ya beklyrz iyi haberlerini bebeğin kilosu da iyi bi avazda kurtulursun inş
Amin canim benim dualarinizi eksik etmeyin.Doktorumda uyardi zaten olabilir korkma diye.hala gecmedi yarina kadar gecer herahlde

Zor durumlar valla idare etcez jilet le
misam canim
Ben teyzem sagolsun oZel bolgemi eldivenle aldi iki oldu jiletle ben almistim ama cogaldi kalinlasti o yuzden utancimi attim bi kenara actim ona temizledi ve cok memnun oldum artik hep ona aldiririm. En son kuafore gittigimde yazmistim okuduysaniz kanattinkiz korkudan mahvoldum bida hamileyken asla
Kuafore gitmem

Kiz benimki utanmaktan degil o konuda rahatim galiba hic dogurmayacakmisim gibi hissediyodum.biranda gercekle yuzlesince soka girdim

Kiz benimki utanmaktan degil o konuda rahatim galiba hic dogurmayacakmisim gibi hissediyodum.biranda gercekle yuzlesince soka girdim
Tabi tabi anladım seninkini ya bi anda açıklık duymak çok heyecanlı gerçekten ama haftan falan da uygun sağlıklı sıhhatli hayırla gelir inş.

Canim aynen abla mi abi mi oldun sen dememek gerekiyomus.cocuk ustunde ters etki yapiyomus.ben sahsen bilmiyodum.bi yazi okumustum ve cok mantikli gelmisti.gerekirse uyarin cevrenizdekileri.cocugu kendi haline birakmak en guzeli eger o sahiplenmek istiyosa zaten sahiplenecektir.diger turlu kucucuk cocuklara sorumluluk yukleniyi

hakikaten ya, vedalaşma gibi olmuş :) yok bir yere gitmeyeceğim henüz :) en azından bir haftam daha var diye düşünüyorum :)) kısmet canım benim kısmet :))

Kizlar bizde kontrolden geldik 35+3 te 2850 gr olmusuz nst ye girdik sanci cikmadi artik her gafta kontrol olucak her an hersey olabilir

cimcimeler ya, suları içip içip çişlerini yapmıyor bu veletler :) inşallah herşey yolunda gidecek :) ben inanıyorum :)

valla ben hayatımda bu kadar renkli bir insan olduğumu bilmiyordum, vallahi bu ikizler pek hoş geldi bana :)) evde hareket hiç bitmiyor :)) evde 3 tane ikizler olacak :) kısmetimde ikizler var benim :) ben de teraziyim, sanırım tanrım bana onları dengeliyim diye hep ikizler burcu gönderiyor :))) çok inandığımı söyleyemem ama inan bana korkuyordum denizden önce ikizler burcundan :) ama güzel baktığın zaman harikalar tüm çocuklar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…