- 9 Eylül 2014
- 522
- 619
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #57.561
benimde bu aralar üstünde durduğum konu ya aynen bende kuaföre hiç gidemem ki :'(Hayır ayna koyuyorum ama el kol yetişmiyor bu seferdenapicaz bacım ya kuaföre gitmekte istemiyorum hiç.
Geniz akıntısı var öksürük yapıo sinuzit dedi antibiyotik aferin ve alerji ilacı verdi öksürük çok olmasa takmicam ama balgam i atamio maalesef. İnşallah bebis depodan kullaniodur bugün bi garip hareketleri canımı yakıo hep aşağıda hissediorum bi tuhaf bugunHayırdır canim neyi var çok geçmiş olsun. Bence bebiş depo hakkını kullanıyordur endiseni anlıyorum kuzum yoksa kim ister kendi kilo almayı.
Eltimin kızına daha bizim bebek doğmadan kıskandı aşıladılar.çocuğu şu An tanıyamyrm.bebek arabasını saklamak için Eylül senaya vercz demişler beni her gördüğünde ben de binebilirmiyim diyo o kadar üzülyrm ki ama anlamıyolar. Tamamen aileye bağlı bu kıskançlık işleri.akıllarınca bana iyi gösteriyolar bak biz seviyoruz die ama o çocuğu hiç düşünmüyolar.ablam ikinci doğunca büyüğü de ayağında sallıyodu hatta biberonla süt vermişti sende daha küçüksün dedi.bi de büyüğün eşyaları nı çok belirgin olanları yani mesela battaniye gibi kullanma derim küçüğüne imkanın varsa.yeğenim 10 yaşında hala ağlayarak anlatıyo. Battaniyemi ona verdiniz die
Valla aynen öyle ben eşimden yardım istiorum napıyımHayır ayna koyuyorum ama el kol yetişmiyor bu seferdenapicaz bacım ya kuaföre gitmekte istemiyorum hiç.
Valla aynen öyle ben eşimden yardım istiorum napıyım
Aynen öyle bende çok kızıyorum. Kızımın istediklerine saygı duyuyorum onceligim kızım sonuçta ve 4 yaşında sorumluluk alabilecek yaşta deil abla lik yapabilecek potansiyel yok henüz. Sifonyerine bebek esyalarini koymak istemedi ben gardroptan alamam dedi bende saygıyla bebis eşyalarını gardrop a koydum o istediği olsun diye kendini kötü hissetmesin diye. Ztn büyüdükçe abla lik abilik etmeyi öğrencekler bunları zorla dayatmk inat şiddet e dönüşebilirİnşallah canım inşallah ya... sen buyuksün yapma etme, o daha küçük ona ver gibi cümleler tetikliyor zaten kıskançlığı. Allah yüzümüzü kara çıkarmasin evlat yetistirirken...
Zor durumlar valla idare etcez jilet leÇok zor durumlar benim karnım son 2 haftada büyüdü görünmüyor , kuaföre gitmeye cesaret edemiyorum canım çok tatlı aman bakalım ya 2-3 haftam var çok takmıyorum şuan onu jiletle devam ediyorum
Amin canim benim dualarinizi eksik etmeyin.Doktorumda uyardi zaten olabilir korkma diye.hala gecmedi yarina kadar gecer herahldeBen dede kahverengi lekelenme ve ağrı olmuştu çok kokrtum ama bişey olmadı çok şükür.hadi hayırlısı cnm ya beklyrz iyi haberlerini bebeğin kilosu da iyi bi avazda kurtulursun inş
Benim o günün gecesine kadar sürdü ertesi gün geçti.Amin canim benim dualarinizi eksik etmeyin.Doktorumda uyardi zaten olabilir korkma diye.hala gecmedi yarina kadar gecer herahlde
Zor durumlar valla idare etcez jilet le
Kiz benimki utanmaktan degil o konuda rahatim galibaBen ilk kes alttan muayene oldum işte çatı muayenesinde.düşün nasıl utandım nasıl ya ne yapacağımı bilemedim allahtan dr lar rahatta.ben de çoğu şeyi sormamışım ama benim ki utançtan ve normal biraz riskli demesin den oldu.
Tabi tabi anladım seninkini ya bi anda açıklık duymak çok heyecanlı gerçekten ama haftan falan da uygun sağlıklı sıhhatli hayırla gelir inş.Kiz benimki utanmaktan degil o konuda rahatim galibahic dogurmayacakmisim gibi hissediyodum.biranda gercekle yuzlesince soka girdim
Canim aynen abla mi abi mi oldun sen dememek gerekiyomus.cocuk ustunde ters etki yapiyomus.ben sahsen bilmiyodum.bi yazi okumustum ve cok mantikli gelmisti.gerekirse uyarin cevrenizdekileri.cocugu kendi haline birakmak en guzeli eger o sahiplenmek istiyosa zaten sahiplenecektir.diger turlu kucucuk cocuklara sorumluluk yukleniyi@insanbuL canım inşallah kardes olunca çok kolay olucak 2. Olucak lar olarak aaa ne kolaymis deriz inşallah hepimiz. Sen abi abla olcan lafı beni sinir edio al kadar çocuğa sorumluluk yukletiolar sen abisin sen ablasın diye.onlar secmediki bunu bide daha ne anlayabilir bebek o daha
Ah canım benim ya... hiç üzülme lütfen bünye meselesi bu. Senin elinde olan bir şey değil. Ve Allah ne zaman ol derse o zaman oluyor. Yeter ki sağlıkla gelsin bebeğin.
Senin de tecrübelerin desteğin hep uzerimizdeydi. Ama bu vedalaşma gibi oldudoğumlardan sonra da bi arada olalım lütfen.
Dilerim her şey yolunda gider kolayliklar seni bulur... biz de seni çok seviyoruz biliyorsun değil mi
Amin canim.yarin 37+0 oluyoruz zaten.artik erken doguma bile girmiyoruz :)Tabi tabi anladım seninkini ya bi anda açıklık duymak çok heyecanlı gerçekten ama haftan falan da uygun sağlıklı sıhhatli hayırla gelir inş.
denizbatiekin ablacim gunun belli mi simdi tam olarak? Ya senin kizlarda az bidik degil he erkenden gelmek istiyolar :) insallah hicbir sorun ciayacak ve bebisini hayirlisiyla alacaksin kucagina.ikizler annesi olmak nasil birsey benim kizda yengec diyoduk ama ikizler olacak :)
ablacııım çoook teşekkür ederiiim :)Maşallah canım. Güzel günlerde kullansın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?