- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #57.581
teşekkür ederiz teyzoşuuu :)interiorarchitect ayy cok guzel olmus guEl gunlerde kullansin hepsini melek. Bende ekleyyim dolabimin orta bolumunu bisalttim
Ona ayirdim
canııım sağlıkla gelsin minikk kuuuuş :) heycanla bekliyoruuz hayırlı haberlerini :)Kizlar ben kontrolden geldim simdi eve.nst normal cikti.haftaya cati muayeneni yapalim dedi.sonra ultrasonda bebisi baya asagi inmis gorunce cati muayenesini yapiyim simdi en iyisi dedi.2-3 cm aciklik varmis.Artik acilmalar baslamis agrin sancin olursa cumartesine kadar o gun mutlaka gel dedi.Olmazsada pazartesi sabah 8 bucukta gel yine muayene edelim acilma artmissa yatis vericem.Artmamissada suyunu kontrol ederiz(sinirda cikti cunku) ona gore dpgumu baslatiriz ya da eve gonderirim dedi.Ama artik acilmalarin baslamis heran olabilir takip et dedi.Normal dogum icin de sikinti yokmus gayet uygunmusum.bebisinde minyon zaten cok rahat dogurursun korkma dedi.3 kilo olmus kizim bu arada.
Bizden haberler boyle heycan korku hepsi birbirine karisti.cati muayrnesinden dolayi simdi agrimda var.Kanamamda olmus az az devam ediyo.(Doktorum uyardi lekelenmen ya da hafif kanaman olabilir muayeneden dolayi diye)
@HejaR12 @insanbuL1cicek3bocek bana bişi söyleyin ben yine 500 gr almış gozukuo rum 2 haftada 800 du dusmusum kilo almam azaldı sizede boylemi oturup aglicam az aldım diye şimdi
Geçmiş olsun neyi var yavru kuşunS sssn @misam @insanbuL1cicek3bocek yazamadim kızım hasta doktora gttik geldik maalesef. Yani bünyeye göre deisio demekki bebis kilo aliosa takmicam manyak deilim kilo almayı istemiorum ama bebis almiosa diye tereddüt ediorum kontrol haftaya bekle ki gecsin
Ya ben yiorum hattaqbaya yiorum ama anlamadım alamıyorum maalesef acaba benim bebis te az mı aldı geçen ay 2 kg almıştım 1 kg bebis almıştı nerdeyse şimdi çok endiseliyimBende bu ay neredeyse hiç almadım. Doktorda yediklerine dikkat et. Hiç beslememissin kendini de bebeğide dedi.
Bugün doktora gittik. Mayısin 16 sında 1800 gr di. Ve ondan 5 gün oncede gitmiştim 5 günde 300 gr almisti miniğim . 16 sinden bugüne 23 günde 442 gr almış
33+4 üz bugün 2242 gr 46.13 cm olmuşuz
Ben de kucağımda yıkıyorum. Oğlumu da öyle yıkamıştım. Hiç küvet file birşey kullanmadım. Çok rahat oluyo. Kucağıma havlu seriyorum hoppp bitti....Bizim ki top top ufacık köpük olanlardan canım ama çabuk soğuyor ya ben mecbur kullanicam oglandan kalma diye. Lif koyarim üzerine zaten 40 i çıkınca koluma alıp yikayabiliyorum ben :)
Geniz akıntısı suniziit canım ilaç verdi öksürük çok var balgam çıkaramio gece zor gecioGeçmiş olsun neyi var yavru kuşun
Kız güzellik veda eder gibi yazı yazmissin he:) biz aileyiz bizim bebeklerimiz kardeşler hepimiz bacınız bizler dinlemeyecekte kim dinleyecek seni. Benimde kizimda su bitmişti belki bir kizim olsa benimde kaderim aynı olur. Artık büyüdü gelirse de gelsin prenses rabbimden gelen herşeye şükür diyoruZ tabi. Benim bebegim 2 kasiksuyla 1 ay durdu karnimda yaşadı yani. Ama sen risk alma doktor alalım dediği an aldir kavusun. Sezaryen yada normal bunlar nasip kısmet ben 2 normal dogum ettim kendimi yirtiyorum normal olsun diye buda aksin3 hergün biryerinde karnimin. Mesela dün tersti bugün yan duruyor nasibimde varsa sezaryen olurum sağlık olsun sadece. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin
Canım taç ın nevresimleri evet çok sert. Bizde de gs li var. Hatta ütülerken kırmızı rengi bile ütünün altına çıkıyor. Ben hiç sevemedim.Evet netten aldım canim. Ama önce magazasindan baktım. Açtik baktık ellerindeki desenlerini begenmedik. Sonra netten aldık orjinaliydi kuzum. Lisanslı tek kişilik nevresimlerindendi.
Kendini suçlama nasıl ki bebeğini rahmine sen yerleştirmedin bu gelişmeleri de kontrol etmek senin elinde değildi. Üstelik 34. Haftanın içindesin, kritik haftaları çoooooktan atlatmışsın. Anne olarak bebeğimiz için en iyisini en sağlıklısını istiyoruz ama elimizde olmayan şeyler var. Bak yine sezaryan olabilme şansımız var, eskiden olsa bebeğimizi kaybetme riskimiz vardı. Ya da daha erken yaşayabilirdin, hastanede 24. haftada suyu gelen bir anne adayı gördüm. Daha zor durumda olanlar var lütfen canını sıkma
Canım benim allah yardımcın olsun. Eşin ve annene de hemen kavuştursun. Tek başına olmak çok zor. Allahım sana güç kuvvet versin. Benden yana hakkım helal olsun, sende helal et. Sağ salim Ekin i kucağına al. Bizi de habersiz bırakma.vallahi yazdıklarım için hakkınızı helal edin tüm kızlar. niyetim asla kimseyi kırmak üzmek değildi. eğer sürç-i lisan ettiysem affola :) yaşadıklarımı ve tecrübelerimi paylaşmak istedim sizlerle ve sizden de çook şey öğrendim.
birşey kısmet olmadı mı olmuyor işte. ben ki normal doğum hayalleri kurarken @EmiraSalih in dediği gibi gerçekler başka oluyor. yeniden su azalması nedeniyle sezaryen olacağım ve yine erken doğum. inanın anlamıyorum ve anlasam ne olacak zaten :)) neden oluyor, bir hatam mı var ?? ama sorgulamıyorum da kendimi, hatam olmadığına inandığım için. bunun kadar rahat (az iş yaptığım) geçirdiğim hiç bir gebeliğim olmamıştı diye düşünüyorum ancak arkadaşlarım da delirdin mi sen? 2 çocuğun var ilgilenmen gereken ve gurbettesin daha ne olsun diyorlar.
sonuç olarak kısmetimde yine bir ikizler burcu bebeği var :)) ben anladım ki başka burçta bebek doğuramıyorum :)) bu bebeğim denizden de erken gelecek gibi görünüyor çünkü 5 günde 4cm azalma var suyumda. annemi aradım, fatura vs işlerini halledip gelecek en yakın zamanda inşallah. eşimde izin alıyor, inşallah sıkıntısız gelir o da yanıma. tam yatış pozisyonunda takılacağım bir süre :)) gerçi bu saatten sonra yatsam nolur kalksam nolur :)) siz sakın böyle düşünmeyin ama olurmu :) bu benlik birşey, artık dalgaya vurdum işi :))
bu gün steroid (ciger geliştirici) iğnemi de oldum, yarın da olacağım. bakalım yarın ne çıkacak kısmetime :) dr ne diyecek :) hissediyordum, 30. haftadan itibaren, hareketleri denizin hareketlerine çok benziyordu. tarif te edemiyorum ki farkı ne diye sorarsanız :) ihtimal vermek istemedim hiç ancak ölçümler ortada. 2 haftada 5 cm azalan su 5 günde 4 cm azaldı. yapacak birşey yok.
kafam biraz karışık, dağınık yazıyorum kusuruma bakmayın. hakkınızı helal edin, ben yana helal olsun hepsi. inşallah herşey iyi ve güzel olacak :))
iyiki girmişim bu foruma, iyiki tanışmışız. hepimiz için en güzelini nasip etsin allahım inşallah :))
sizi seviyorum kızlaaaaar :))
@HejaR12 @ALTINIM @gunesimtulaykavas interiorarchitect 1cicek3bocek matsiyahoje idilduam @isimbulamayananne @defnekiz @misam S sssn @meleq47 @_oceanshine_ @enbisevdigim
yazmadıklarım ne olur alınmayın, iananın aklım çalışmıyor :)
Geniz akıntısı suniziit canım ilaç verdi öksürük çok var balgam çıkaramio gece zor gecio
Canım benim allah yardımcın olsun. Eşin ve annene de hemen kavuştursun. Tek başına olmak çok zor. Allahım sana güç kuvvet versin. Benden yana hakkım helal olsun, sende helal et. Sağ salim Ekin i kucağına al. Bizi de habersiz bırakma.
Tecrübesizlik coktu ilk bebekte ama yinede becermisiz valla çoğu kişi file ile epeyce olanakadar bile yikayamiyor korkudan. File daha zor gerçekten zaten ufacık birşeyler kolun yarısı kadar üzerine uzatıp yikiyordum ben başkaları yikarken dusururler korkusuyla sakladım başkasına guvenemem çünkü kaynanam olur annem olur ne bilimBen de kucağımda yıkıyorum. Oğlumu da öyle yıkamıştım. Hiç küvet file birşey kullanmadım. Çok rahat oluyo. Kucağıma havlu seriyorum hoppp bitti....
Oy yaz ayında birde bak sana birşey onerecegim doğu o kadar bagisikligi zayıf idi ki yazları bile hasta olurdu. Balgam otururdu göğsüne. Hava makinesi ilaçlar tonla kullandık. Annem ender saraci dinlemiş deniz kadayıfı verin çocuklara demiş aldık aktardan 1 senedir ufacık oksurse veriyorum o balgami yok etti resmen çocuk 1 senedir hasta olsa bile hemen iyi oluyor.aktardan alabilirsen al canım 1 tatlı kaşığı koyucan sütle pisiricen hafif kıvamlı oluyor ver onu zorlada olsa 3 kasik bile olsa öksürük sesi duymazsin gece allahın izni ile denemek ıstersen diye yazdımGeniz akıntısı suniziit canım ilaç verdi öksürük çok var balgam çıkaramio gece zor gecio
Amin canimcim insallahgeçmişler olsun, hemen iyileşsin inşallah :)
Ayyy saol mutlaka denicem yarın alırım ben bitki leri uyu gelicegi ne inaniorum herseyi deniyorum ztn saolasin tam tarif alırım asenden deniz kâdayifi edininceOy yaz ayında birde bak sana birşey onerecegim doğu o kadar bagisikligi zayıf idi ki yazları bile hasta olurdu. Balgam otururdu göğsüne. Hava makinesi ilaçlar tonla kullandık. Annem ender saraci dinlemiş deniz kadayıfı verin çocuklara demiş aldık aktardan 1 senedir ufacık oksurse veriyorum o balgami yok etti resmen çocuk 1 senedir hasta olsa bile hemen iyi oluyor.aktardan alabilirsen al canım 1 tatlı kaşığı koyucan sütle pisiricen hafif kıvamlı oluyor ver onu zorlada olsa 3 kasik bile olsa öksürük sesi duymazsin gece allahın izni ile denemek ıstersen diye yazdım
Ogutulmus olanindan iste onda daha ii oluyor ölçüsü. YAZ BANA mutlaka anlatırım sana basit zatenAyyy saol mutlaka denicem yarın alırım ben bitki leri uyu gelicegi ne inaniorum herseyi deniyorum ztn saolasin tam tarif alırım asenden deniz kâdayifi edinince
Yaa bende teraziyimcimcimeler ya, suları içip içip çişlerini yapmıyor bu veletler :) inşallah herşey yolunda gidecek :) ben inanıyorum :)
valla ben hayatımda bu kadar renkli bir insan olduğumu bilmiyordum, vallahi bu ikizler pek hoş geldi bana :)) evde hareket hiç bitmiyor :)) evde 3 tane ikizler olacak :) kısmetimde ikizler var benim :) ben de teraziyim, sanırım tanrım bana onları dengeliyim diye hep ikizler burcu gönderiyor :))) çok inandığımı söyleyemem ama inan bana korkuyordum denizden önce ikizler burcundan :) ama güzel baktığın zaman harikalar tüm çocuklar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?