2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
oyy kııızlarrrr
kocam bana hain pusu kurmuşşşşş
bu hafta pazara o gitti biz eve acı biber almayız sevmeyiz yemeklerde yanlışlıkla acı biber almışş bende az önce doğradım elim cayır cayır yanıyorr ne yapayım da geçsin???

canııım sağlıkla gelsin minikk kuuuuş :) heycanla bekliyoruuz hayırlı haberlerini :)

@HejaR12 @insanbuL 1cicek3bocek bana bişi söyleyin ben yine 500 gr almış gozukuo rum 2 haftada 800 du dusmusum kilo almam azaldı sizede boylemi oturup aglicam az aldım diye şimdi

Bende bu ay neredeyse hiç almadım. Doktorda yediklerine dikkat et. Hiç beslememissin kendini de bebeğide dedi.

Bugün doktora gittik. Mayısin 16 sında 1800 gr di. Ve ondan 5 gün oncede gitmiştim 5 günde 300 gr almisti miniğim . 16 sinden bugüne 23 günde 442 gr almış
33+4 üz bugün 2242 gr 46.13 cm olmuşuz

Ya ben yiorum hattaqbaya yiorum ama anlamadım alamıyorum maalesef acaba benim bebis te az mı aldı geçen ay 2 kg almıştım 1 kg bebis almıştı nerdeyse şimdi çok endiseliyim

Bizim ki top top ufacık köpük olanlardan canım ama çabuk soğuyor ya ben mecbur kullanicam oglandan kalma diye. Lif koyarim üzerine zaten 40 i çıkınca koluma alıp yikayabiliyorum ben :)
Ben de kucağımda yıkıyorum. Oğlumu da öyle yıkamıştım. Hiç küvet file birşey kullanmadım. Çok rahat oluyo. Kucağıma havlu seriyorum hoppp bitti....

farketim bende, veda gibi olmuş :)) hem daha birazcık var vakit, ben tam yatış pozisyonunda dinlenmece yapıyorum. şükür ki 33-34 haftaları gördüm, inşallah herşey yolunda gidecek, hayırlısı olsun :)

Evet netten aldım canim. Ama önce magazasindan baktım. Açtik baktık ellerindeki desenlerini begenmedik. Sonra netten aldık orjinaliydi kuzum. Lisanslı tek kişilik nevresimlerindendi.
Canım taç ın nevresimleri evet çok sert. Bizde de gs li var. Hatta ütülerken kırmızı rengi bile ütünün altına çıkıyor. Ben hiç sevemedim.

endişelerim var tabii ancak kendimi yanlış ifade etmiş olabilirim. üzüntülü değilim, şükürler olsun herşey için. çok doğru söylüyorsun, kontrol bende değil maalesef. elimden geldiği kadar dinlenmece yapacağım, gerisi şans :)

allah tüm prematüre bebek annelerine sabırlar, bebeklere de sağlıklar versin. kolay değil bebeğin yoğun bakımdayken senin hissettiklerini hissetmek, anlamak ya da anlamlandırmaya çalışmak. yaşadım ve şimdi daha bilinçli olduğum için korkularım daha farklı. inşallah herşey yolunda gidecek, inanıyorum.

sağlıklı olalım da gerisi hallolacak bir şekilde :)

Canım benim allah yardımcın olsun. Eşin ve annene de hemen kavuştursun. Tek başına olmak çok zor. Allahım sana güç kuvvet versin. Benden yana hakkım helal olsun, sende helal et. Sağ salim Ekin i kucağına al. Bizi de habersiz bırakma.

ağlattın beni, biraz doldum bugün ben galiba :)) eşim geldi, annemde gelecek inşallah. sağlıklı olalım da başka birşey istemiyorum. çook şükür halimize.

helal i hoş olsun tabiki, sağolasın :)
gurbetlik zormuş :)

Ben de kucağımda yıkıyorum. Oğlumu da öyle yıkamıştım. Hiç küvet file birşey kullanmadım. Çok rahat oluyo. Kucağıma havlu seriyorum hoppp bitti....
Tecrübesizlik coktu ilk bebekte ama yinede becermisiz valla çoğu kişi file ile epeyce olanakadar bile yikayamiyor korkudan. File daha zor gerçekten zaten ufacık birşeyler kolun yarısı kadar üzerine uzatıp yikiyordum ben başkaları yikarken dusururler korkusuyla sakladım başkasına guvenemem çünkü kaynanam olur annem olur ne bilim

Geniz akıntısı suniziit canım ilaç verdi öksürük çok var balgam çıkaramio gece zor gecio
Oy yaz ayında birde bak sana birşey onerecegim doğu o kadar bagisikligi zayıf idi ki yazları bile hasta olurdu. Balgam otururdu göğsüne. Hava makinesi ilaçlar tonla kullandık. Annem ender saraci dinlemiş deniz kadayıfı verin çocuklara demiş aldık aktardan 1 senedir ufacık oksurse veriyorum o balgami yok etti resmen çocuk 1 senedir hasta olsa bile hemen iyi oluyor.aktardan alabilirsen al canım 1 tatlı kaşığı koyucan sütle pisiricen hafif kıvamlı oluyor ver onu zorlada olsa 3 kasik bile olsa öksürük sesi duymazsin gece allahın izni ile denemek ıstersen diye yazdım

Ayyy saol mutlaka denicem yarın alırım ben bitki leri uyu gelicegi ne inaniorum herseyi deniyorum ztn saolasin tam tarif alırım asenden deniz kâdayifi edinince

Yaa bende teraziyim insallah bende senin gibi guzel bi anne olurum kizima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…