- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #57.601
Kuzum cok sagolcanııım sağlıkla gelsin minikk kuuuuş :) heycanla bekliyoruuz hayırlı haberlerini :)
Canim benim 33+5te 2150 gr di.bazi donem kilo alimi yavas olabiliyomus.sen dikkatli beslenmeye devam et.bebeginin kilosu gayet guzel.bak simdi 36+6dayim 3 kilo olmus bugun.Bende bu ay neredeyse hiç almadım. Doktorda yediklerine dikkat et. Hiç beslememissin kendini de bebeğide dedi.
Bugün doktora gittik. Mayısin 16 sında 1800 gr di. Ve ondan 5 gün oncede gitmiştim 5 günde 300 gr almisti miniğim . 16 sinden bugüne 23 günde 442 gr almış
33+4 üz bugün 2242 gr 46.13 cm olmuşuz
Canim benim 33+5te 2150 gr di.bazi donem kilo alimi yavas olabiliyomus.sen dikkatli beslenmeye devam et.bebeginin kilosu gayet guzel.bak simdi 36+6dayim 3 kilo olmus bugun.
Dmm yarın eşim alicak mutlaka yazıcam sana bekle beniOgutulmus olanindan iste onda daha ii oluyor ölçüsü. YAZ BANA mutlaka anlatırım sana basit zaten
çok teşekkür ederim arkadaşım umarım hepimiz iyi oluruz mutluluk haberleri paylaşırızHayırlı olsun iyi olmanıza sevindim cnm
canımm geçmiş olsun neyi var minik kuzunun
Çok saol canimcim ya balgam geniz akintisi öksürük sonuç sinuzit dedi ilaç verdi 3 tane kuzucuk uyurken çok oksuruo 1 haftadır nerdeyse bu 2. Doktor inşallah bu ilaç lar ii gelircanımm geçmiş olsun neyi var minik kuzunun
canım benim dualarımdasınız. demek ki karnında kalacağı süreyi küvezde tamamlıcak. demek ki çok az kaldı:) allah yardımcınız olsun. hem minik bebeklere hem o minik bebeklerin anne babalarına allah dayanma gücü versn
duamız seninle kızcenle..
Rabb im tez vakitte sağlık şifa versin inşaallah
Ekin hanım sağlıklı olsun da dogum sezeryan olsun canını sıkma.vallahi yazdıklarım için hakkınızı helal edin tüm kızlar. niyetim asla kimseyi kırmak üzmek değildi. eğer sürç-i lisan ettiysem affola :) yaşadıklarımı ve tecrübelerimi paylaşmak istedim sizlerle ve sizden de çook şey öğrendim.
birşey kısmet olmadı mı olmuyor işte. ben ki normal doğum hayalleri kurarken @EmiraSalih in dediği gibi gerçekler başka oluyor. yeniden su azalması nedeniyle sezaryen olacağım ve yine erken doğum. inanın anlamıyorum ve anlasam ne olacak zaten :)) neden oluyor, bir hatam mı var ?? ama sorgulamıyorum da kendimi, hatam olmadığına inandığım için. bunun kadar rahat (az iş yaptığım) geçirdiğim hiç bir gebeliğim olmamıştı diye düşünüyorum ancak arkadaşlarım da delirdin mi sen? 2 çocuğun var ilgilenmen gereken ve gurbettesin daha ne olsun diyorlar.
sonuç olarak kısmetimde yine bir ikizler burcu bebeği var :)) ben anladım ki başka burçta bebek doğuramıyorum :)) bu bebeğim denizden de erken gelecek gibi görünüyor çünkü 5 günde 4cm azalma var suyumda. annemi aradım, fatura vs işlerini halledip gelecek en yakın zamanda inşallah. eşimde izin alıyor, inşallah sıkıntısız gelir o da yanıma. tam yatış pozisyonunda takılacağım bir süre :)) gerçi bu saatten sonra yatsam nolur kalksam nolur :)) siz sakın böyle düşünmeyin ama olurmu :) bu benlik birşey, artık dalgaya vurdum işi :))
bu gün steroid (ciger geliştirici) iğnemi de oldum, yarın da olacağım. bakalım yarın ne çıkacak kısmetime :) dr ne diyecek :) hissediyordum, 30. haftadan itibaren, hareketleri denizin hareketlerine çok benziyordu. tarif te edemiyorum ki farkı ne diye sorarsanız :) ihtimal vermek istemedim hiç ancak ölçümler ortada. 2 haftada 5 cm azalan su 5 günde 4 cm azaldı. yapacak birşey yok.
kafam biraz karışık, dağınık yazıyorum kusuruma bakmayın. hakkınızı helal edin, ben yana helal olsun hepsi. inşallah herşey iyi ve güzel olacak :))
iyiki girmişim bu foruma, iyiki tanışmışız. hepimiz için en güzelini nasip etsin allahım inşallah :))
sizi seviyorum kızlaaaaar :))
@HejaR12 @ALTINIMgunesim @tulaykavas interiorarchitect @gvn1907 matsiyahoje idilduam Super_anne1411 @defnekiz @misam S sssn @meleq47 @_oceanshine_ @enbisevdigim @
Hayrlısı dr ztn buda en gazla 2500faln dogar senn bebekler ufak tefek genetık bşr durum dedı boy ıyıde cop gibi oglm mesela aman saglıklı olsnda ama enson1800du yaaa hanı 2yı gecmstr ınsSonlarda kilon değişmese de bebek alıyor rahat ol. Yani sen veriyorsun o alıyor dengede kalıyor. Olmadı minyon bir bebiş olur o da ilerisi için avantaj olur. Keşkem bende minyon olsaydım
Canm hayrlısı olsn bebegını saglıkla al kucagınada ben oglumu 35 btmnde dogurdum cok sukur saglıgı yerndeydıııı hıc dert etmee yanivallahi yazdıklarım için hakkınızı helal edin tüm kızlar. niyetim asla kimseyi kırmak üzmek değildi. eğer sürç-i lisan ettiysem affola :) yaşadıklarımı ve tecrübelerimi paylaşmak istedim sizlerle ve sizden de çook şey öğrendim.
birşey kısmet olmadı mı olmuyor işte. ben ki normal doğum hayalleri kurarken @EmiraSalih in dediği gibi gerçekler başka oluyor. yeniden su azalması nedeniyle sezaryen olacağım ve yine erken doğum. inanın anlamıyorum ve anlasam ne olacak zaten :)) neden oluyor, bir hatam mı var ?? ama sorgulamıyorum da kendimi, hatam olmadığına inandığım için. bunun kadar rahat (az iş yaptığım) geçirdiğim hiç bir gebeliğim olmamıştı diye düşünüyorum ancak arkadaşlarım da delirdin mi sen? 2 çocuğun var ilgilenmen gereken ve gurbettesin daha ne olsun diyorlar.
sonuç olarak kısmetimde yine bir ikizler burcu bebeği var :)) ben anladım ki başka burçta bebek doğuramıyorum :)) bu bebeğim denizden de erken gelecek gibi görünüyor çünkü 5 günde 4cm azalma var suyumda. annemi aradım, fatura vs işlerini halledip gelecek en yakın zamanda inşallah. eşimde izin alıyor, inşallah sıkıntısız gelir o da yanıma. tam yatış pozisyonunda takılacağım bir süre :)) gerçi bu saatten sonra yatsam nolur kalksam nolur :)) siz sakın böyle düşünmeyin ama olurmu :) bu benlik birşey, artık dalgaya vurdum işi :))
bu gün steroid (ciger geliştirici) iğnemi de oldum, yarın da olacağım. bakalım yarın ne çıkacak kısmetime :) dr ne diyecek :) hissediyordum, 30. haftadan itibaren, hareketleri denizin hareketlerine çok benziyordu. tarif te edemiyorum ki farkı ne diye sorarsanız :) ihtimal vermek istemedim hiç ancak ölçümler ortada. 2 haftada 5 cm azalan su 5 günde 4 cm azaldı. yapacak birşey yok.
kafam biraz karışık, dağınık yazıyorum kusuruma bakmayın. hakkınızı helal edin, ben yana helal olsun hepsi. inşallah herşey iyi ve güzel olacak :))
iyiki girmişim bu foruma, iyiki tanışmışız. hepimiz için en güzelini nasip etsin allahım inşallah :))
sizi seviyorum kızlaaaaar :))
@HejaR12 @ALTINIMgunesim @tulaykavas interiorarchitect @gvn1907 matsiyahoje idilduam Super_anne1411 @defnekiz @misam S sssn @meleq47 @_oceanshine_ @enbisevdigim
yazmadıklarım ne olur alınmayın, iananın aklım çalışmıyor :)
oy yavrum benimmm yaa çoook geçmiş olsunn öksürük çok fena çocuklarda inşallah hemen gecerÇok saol canimcim ya balgam geniz akintisi öksürük sonuç sinuzit dedi ilaç verdi 3 tane kuzucuk uyurken çok oksuruo 1 haftadır nerdeyse bu 2. Doktor inşallah bu ilaç lar ii gelir
Benim de ayni sey oldu. Cumartesi gunu ogluma dogum guni yaptim. Cok kalabalikti hafya ici hazirliklar felan cok yordum kendimi, cok ayakta kaldim ayaklarim 2 kati oldu resmen. Pesine de cumsrtrsi gunu kasilmalar basladi. Toplasiyo ortada tas gibi oluyo 2 dk sonra yumusuyodu karnim. Surekli oldu. Onceden gunde 3 kere felan olurdu. Pazar gecesi ve pazartesi gunu azalsa da devam etti. Pazartesi gunu doktorumu aradim hemen nts cekelim erken dogum da olabilir ihmal etme gel dedi. Gittim nts de sanci cikmadi. Sonuc braxton hicks yani yalanci dogum sancisiymis. Kendimi cok yordugum icin. Progestan, magnezyum basladi. Bir de idrar yolu enfeksiyonu varmis tek kullanimlik antibiyotik verdi. Of cok uzun yazdim kusura bakma. Kisacasi yine de bir gorun ihmal etme ama buyuk ihtimal yalanci sancidir.Kizlar 33 haftada sertlesiyo pozisyon degstryom duzeliyo hemen ...ama ardarda 6 kere falan oldu simdi...cok hafif bel agrisi da oluyo o sirada bu yalanci kasilmadir insallah demi?
Benim de ayni sey oldu. Cumartesi gunu ogluma dogum guni yaptim. Cok kalabalikti hafya ici hazirliklar felan cok yordum kendimi, cok ayakta kaldim ayaklarim 2 kati oldu resmen. Pesine de cumsrtrsi gunu kasilmalar basladi. Toplasiyo ortada tas gibi oluyo 2 dk sonra yumusuyodu karnim. Surekli oldu. Onceden gunde 3 kere felan olurdu. Pazar gecesi ve pazartesi gunu azalsa da devam etti. Pazartesi gunu doktorumu aradim hemen nts cekelim erken dogum da olabilir ihmal etme gel dedi. Gittim nts de sanci cikmadi. Sonuc braxton hicks yani yalanci dogum sancisiymis. Kendimi cok yordugum icin. Progestan, magnezyum basladi. Bir de idrar yolu enfeksiyonu varmis tek kullanimlik antibiyotik verdi. Of cok uzun yazdim kusura bakma. Kisacasi yine de bir gorun ihmal etme ama buyuk ihtimal yalanci sancidir.
normal mi sezeryan mı istiyorsun cnm ?1 temmuz olabilir koçişimin gerçekte olan doğum günü, 12 temmuzda kimlikte yazıyor :) ama içimden bi ses diyorki bayramda doğurcan diyo inşallah yanılıyordur bayram tatili bitimi doğurayım :) ayy temmuzda buralar bende doğurdumda geldim yazılarıyla kaynayacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?