2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canim benim 33+5te 2150 gr di.bazi donem kilo alimi yavas olabiliyomus.sen dikkatli beslenmeye devam et.bebeginin kilosu gayet guzel.bak simdi 36+6dayim 3 kilo olmus bugun.

Canim benim 33+5te 2150 gr di.bazi donem kilo alimi yavas olabiliyomus.sen dikkatli beslenmeye devam et.bebeginin kilosu gayet guzel.bak simdi 36+6dayim 3 kilo olmus bugun.

Maşallah size. Bende ne bileyim duyunca çok üzüldüm. Daha önce 5 günde 300 gr alan bebek sonra 23 günde 442 gr almış. Hemde daha hızlı kilo alma döneminde

Kizlar 33 haftada sertlesiyo pozisyon degstryom duzeliyo hemen ...ama ardarda 6 kere falan oldu simdi...cok hafif bel agrisi da oluyo o sirada bu yalanci kasilmadir insallah demi?

canımm geçmiş olsun neyi var minik kuzunun
Çok saol canimcim ya balgam geniz akintisi öksürük sonuç sinuzit dedi ilaç verdi 3 tane kuzucuk uyurken çok oksuruo 1 haftadır nerdeyse bu 2. Doktor inşallah bu ilaç lar ii gelir

duamız seninle kızcenle..
Rabb im tez vakitte sağlık şifa versin inşaallah

Amiiin arkadaşlar...
Sanırım öyle olacak matsiyahoje . Geç olsun da güç olmasın. Yavrum sağlığına kavuşsun da ben beklerim. Hamdolsun halimize. Hastanede beterin beterini görüyor insan. Rabbim yardımcıları olsun. Kimseyi evlat acısı ile sınamasın inş.

Ekin hanım sağlıklı olsun da dogum sezeryan olsun canını sıkma.
Niye böyle vedalaşır gibi yazdınki
Sensiz olmaz sana sohbetine tecrübelerine fikirlerine ihtiyacımız var♥
Hakkım varsa helal olsun tabikide ♥
Kaybolma bi yere sakın cok seviliyosun unutma

Sonlarda kilon değişmese de bebek alıyor rahat ol. Yani sen veriyorsun o alıyor dengede kalıyor. Olmadı minyon bir bebiş olur o da ilerisi için avantaj olur. Keşkem bende minyon olsaydım
Hayrlısı dr ztn buda en gazla 2500faln dogar senn bebekler ufak tefek genetık bşr durum dedı boy ıyıde cop gibi oglm mesela aman saglıklı olsnda ama enson1800du yaaa hanı 2yı gecmstr ıns

Canm hayrlısı olsn bebegını saglıkla al kucagınada ben oglumu 35 btmnde dogurdum cok sukur saglıgı yerndeydıııı hıc dert etmee yani

Kizlar 33 haftada sertlesiyo pozisyon degstryom duzeliyo hemen ...ama ardarda 6 kere falan oldu simdi...cok hafif bel agrisi da oluyo o sirada bu yalanci kasilmadir insallah demi?
Benim de ayni sey oldu. Cumartesi gunu ogluma dogum guni yaptim. Cok kalabalikti hafya ici hazirliklar felan cok yordum kendimi, cok ayakta kaldim ayaklarim 2 kati oldu resmen. Pesine de cumsrtrsi gunu kasilmalar basladi. Toplasiyo ortada tas gibi oluyo 2 dk sonra yumusuyodu karnim. Surekli oldu. Onceden gunde 3 kere felan olurdu. Pazar gecesi ve pazartesi gunu azalsa da devam etti. Pazartesi gunu doktorumu aradim hemen nts cekelim erken dogum da olabilir ihmal etme gel dedi. Gittim nts de sanci cikmadi. Sonuc braxton hicks yani yalanci dogum sancisiymis. Kendimi cok yordugum icin. Progestan, magnezyum basladi. Bir de idrar yolu enfeksiyonu varmis tek kullanimlik antibiyotik verdi. Of cok uzun yazdim kusura bakma. Kisacasi yine de bir gorun ihmal etme ama buyuk ihtimal yalanci sancidir.

Ayy kizlar aksamdan aksama girebiliyorum foruma simdi biraz okudum yine biraz icim burkuldu erken dogumlar baslamis bende kizimda erken dogum yaptigim icin bunda zamani gelince olsun cok istiyorum 35 haftalikti kizimi kucagima aldigimda gerci sezaryen olacagi icin illaki erken olacak ama bem 38 i gormek istiyorumm yaa icim bi tuhaf oldu korktum galiba

Cok guzel anlatmissin canim tesekkur ederim. Ben de progestan tb kullaniyom bir suredir . Simdi gecti cok sukur. Insallah Rabbim vaktiyle sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin hepimize

S sssn canım 37. haftaya gelmişsin hiç canını sıkma bırak gelsin kuzucuk. tabi söylemek kolay seni de anlıyorum ama doktor da rahat gördüğüm kadarıyla. kilosu da iyi maşallah. en hayırlısı neyse o olsun inşallah ikiniz için de.
@batideniz canım üzüldüm senin duruma. bu kadar hızlı olmasını hiçbirimiz beklemiyorduk sen de beklemiyordun anlaşılan. allahın takdiri diyelim.en azından şunu biliyorsun ki daha önce yaşadın bunu ve bebeğin şuan sağlıklı ve kocaman güzel bir kız. ekin de öyle olacak annesi. moralini yüksek tut dinlenmeye bak canım.
idilduam canım geçmiş olsun dikkat et kuzucuğa bu ara salgın gibi bu ihtihap. bende de vardı yeni iyileştim

normal mi sezeryan mı istiyorsun cnm ?

Kizlar bu kalp carpintilari dogum sonuna kadar devam edecek mi arti tokluk sekerimide olctum 154 cikti bundanda kanaklaniyor olabilir mi bu sekeri nasil duserecegim hafif kansizlikta var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…