2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canim iyi misin ben de birkaç gündür girmuyordum bir sorun yoktur umarım

Kizlar bu kalp carpintilari dogum sonuna kadar devam edecek mi arti tokluk sekerimide olctum 154 cikti bundanda kanaklaniyor olabilir mi bu sekeri nasil duserecegim hafif kansizlikta var
Doktor demir ilacı verdi mi peki bana bir de düzenli Beslen az az ye dedi fazla yediğim de ve ağır yemek olduğunda çarpıntım atıyordu benim

Kizlar 35+4 haftalik olduk dunden bu yana dayanilmaz bel ve kasik agrim var benim gibi olan varmi yardim lutfen
Ben azcık yurysem agrım oluyor direkt yatağa atıyorum kendimi ayaklar yukarı kaldırıyorum iyi geliyor bazen bel bosluguma yastık koyuyorum öyle uzatiyorum ayakları

Çok zor durumlar benim karnım son 2 haftada büyüdü görünmüyor , kuaföre gitmeye cesaret edemiyorum canım çok tatlı aman bakalım ya 2-3 haftam var çok takmıyorum şuan onu jiletle devam ediyorum
Bu konuda aynen bende katiliyorum cokta zorlamaya gerek yok ozllikle uc bicakli jiletler var cok guzel aliyo ve normal jilet gibi sertlestirip kalinlastirmiyo ve jiletle degilde sanki agdayla almissin gibi oluyo benimde tenim cok hassas jiletle bile kokler kaniyo diger yontemler le olcak is degil boyle idare etcez napalim insallah sagligimiza kavusup normal hayata donunce guzelll temizlenriz

hayırlısı olsun tatlım...zaten tehlikeli zamanlar bitti artık.hayırlısıyşa sağlıkla kucağına alman dileğiyle....kaderde ne varsa o...

Yok kuzum sikinti etmiyorum bende.37+0 olduk bugun.bugunde dogmadigina gore 38.haftada sayiliriz :) kilosuda iyiymis cok sukur.istedigi zaman gelebilir minnos.dogum heycani sardi sadece beni ay bide dogum cantamiz pusetimiz hazir yanyana duruyo bi tuhaf oldum

Canım ya senin yazdıklarını okurken ben bile çok heyecanlandım :) benim de yarın kontrolüm var bakalım bizim doktor da çatı muayenesi yapacak mı merak ediyorum

Çok enteresan yaa... Düşünsene aylardır 2 kişi gittiğimiz hastaneden 3 kişi olarak çıkacağız hayırlısıyla sağ salim kavuşalım hepimiz bebişimize inşallah

hayırlısıyla gelsi minnoşun vakti geldi artık. allah kolay doğumlar nasip etsin hepimize

Oğlum cok paylasimci,oyuncagini,yedigini ictigini en sevdiği şeyi bile başkasına verir. İşte kardeş etkenini ona öcü gibi asilamazsak kuzuma güveniyorum:)
Sen de dikkat et canım. benim bi yakınım da çocuğu bana duskun. Bak yavaş ol,ablamin karnında bebek var diye uyaranlar oldu şimdi karnıma yumruk atmaya çalışıyor çocuk.

Kesinlikle buna kanaat getirdim ben de. Bebekler bile ilk aylarında annenin yüzünden duygu okuyabilecek kuvvetli hislere sahipmiş. Bu tedirginliği atmam gerek

Tekrar geçmiş olsun kuzuya.balgam icin ılık elma çayı içerse süper olur.
Ogluslar çok acımasız vuruyor. Benimde arada bagirdigim oluyor vurduğunda :)

Son temizliğimi ben de jiletle yaptım ama pismanim.geri dönüşü fena olacak

Supersin en güzelini yapıyorsun. Abla abi de neymiş onlarda daha bebek çocuk.... ağır bir sorumluluk yüklemek cocuga nasıl bir travma. İnşallah bu dönemi kolayca anlatiriz canim özellikle ilk günler ...

günaydınlaaaaar hamişleeer

bugün biz sat'a göre 32+6 ulturasona göre ise 33+0 olduk

heyecanla bazen telaşla ve çoğu zaman hızlıca geçiyor günler..

günlerdir doğum yaptığımı görüyorum ve ne ikizlerim oluyor
hele dün akşam ki rüyamda evde unutuyorum bebeklei eşimle geziyoruz tozuyoruz sonra aklıma geliyor koştur koştur ağlayarak eve gidiyorum uyuyor oluyor bebişler..Allah ım hayra çıkarsın inşaallah

ay kızlaaar ben hamiş elbisesi diktirdim çok güzellllllll
kaç zamandır istiyordum kısmet oldu :)
bi de hamile çekimi için bebe mavisi bi elbise diktirmek isterimmmm

herkese yeniden hayırlı sabahlar..
kontrolü olanalra güzel haberler olsun inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…