- 29 Ekim 2015
- 2.021
- 1.427
- 133
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #57.621
Canim iyi misin ben de birkaç gündür girmuyordum bir sorun yoktur umarımGünaydın hayırlı ramazanlar. ramazanın bereketi bolluğu evimize yağsın inşallah.
dün annem yüzünden çok sıkıntılı birgün geçirdim.sizle paylaşayım dedim ama buraya da giremedim sonra. ağlamaktan başım ağrıdı karnım taş gibi oldu ağrıdı belimin ağrısı hala geçmedi kopuyor sanki.bide ne zaman üzülsem bebeğim iyice yukarı çıkıyo yine öyle yapmış öne eğilip masasa yemek bile yiyemiyorum. allah razı olsun ondan eşim beni sakinleştirmese kimbilir neler olurdu doğum bile yapabilirdim allah korusun. çok şükür bel ağrısı haricinde iyiyim şimdi. bugün kontrol var inşallah bir sorun yoktur
@Senam72015kalinkam Sahihuban @jindam @Konuk 02 @ferda88 @meleq47 @mmyy4 @gvn1907 kızlar allah razı olsun sizden. kusura bakmayın dün giremedim ama desteklerinizi hissettim sağolun iyiyim şimdi
Doktor demir ilacı verdi mi peki bana bir de düzenli Beslen az az ye dedi fazla yediğim de ve ağır yemek olduğunda çarpıntım atıyordu benimKizlar bu kalp carpintilari dogum sonuna kadar devam edecek mi arti tokluk sekerimide olctum 154 cikti bundanda kanaklaniyor olabilir mi bu sekeri nasil duserecegim hafif kansizlikta var
Ben azcık yurysem agrım oluyor direkt yatağa atıyorum kendimi ayaklar yukarı kaldırıyorum iyi geliyor bazen bel bosluguma yastık koyuyorum öyle uzatiyorum ayaklarıKizlar 35+4 haftalik olduk dunden bu yana dayanilmaz bel ve kasik agrim var benim gibi olan varmi yardim lutfen
Bu konuda aynen bende katiliyorum cokta zorlamaya gerek yok ozllikle uc bicakli jiletler var cok guzel aliyo ve normal jilet gibi sertlestirip kalinlastirmiyo ve jiletle degilde sanki agdayla almissin gibi oluyo benimde tenim cok hassas jiletle bile kokler kaniyo diger yontemler le olcak is degil boyle idare etcez napalim insallah sagligimiza kavusup normal hayata donunce guzelll temizlenrizÇok zor durumlar benim karnım son 2 haftada büyüdü görünmüyor , kuaföre gitmeye cesaret edemiyorum canım çok tatlı aman bakalım ya 2-3 haftam var çok takmıyorum şuan onu jiletle devam ediyorum
hayırlısı olsun tatlım...zaten tehlikeli zamanlar bitti artık.hayırlısıyşa sağlıkla kucağına alman dileğiyle....kaderde ne varsa o...vallahi yazdıklarım için hakkınızı helal edin tüm kızlar. niyetim asla kimseyi kırmak üzmek değildi. eğer sürç-i lisan ettiysem affola :) yaşadıklarımı ve tecrübelerimi paylaşmak istedim sizlerle ve sizden de çook şey öğrendim.
birşey kısmet olmadı mı olmuyor işte. ben ki normal doğum hayalleri kurarkenEmira SY in dediği gibi gerçekler başka oluyor. yeniden su azalması nedeniyle sezaryen olacağım ve yine erken doğum. inanın anlamıyorum ve anlasam ne olacak zaten :)) neden oluyor, bir hatam mı var ?? ama sorgulamıyorum da kendimi, hatam olmadığına inandığım için. bunun kadar rahat (az iş yaptığım) geçirdiğim hiç bir gebeliğim olmamıştı diye düşünüyorum ancak arkadaşlarım da delirdin mi sen? 2 çocuğun var ilgilenmen gereken ve gurbettesin daha ne olsun diyorlar.
sonuç olarak kısmetimde yine bir ikizler burcu bebeği var :)) ben anladım ki başka burçta bebek doğuramıyorum :)) bu bebeğim denizden de erken gelecek gibi görünüyor çünkü 5 günde 4cm azalma var suyumda. annemi aradım, fatura vs işlerini halledip gelecek en yakın zamanda inşallah. eşimde izin alıyor, inşallah sıkıntısız gelir o da yanıma. tam yatış pozisyonunda takılacağım bir süre :)) gerçi bu saatten sonra yatsam nolur kalksam nolur :)) siz sakın böyle düşünmeyin ama olurmu :) bu benlik birşey, artık dalgaya vurdum işi :))
bu gün steroid (ciger geliştirici) iğnemi de oldum, yarın da olacağım. bakalım yarın ne çıkacak kısmetime :) dr ne diyecek :) hissediyordum, 30. haftadan itibaren, hareketleri denizin hareketlerine çok benziyordu. tarif te edemiyorum ki farkı ne diye sorarsanız :) ihtimal vermek istemedim hiç ancak ölçümler ortada. 2 haftada 5 cm azalan su 5 günde 4 cm azaldı. yapacak birşey yok.
kafam biraz karışık, dağınık yazıyorum kusuruma bakmayın. hakkınızı helal edin, ben yana helal olsun hepsi. inşallah herşey iyi ve güzel olacak :))
iyiki girmişim bu foruma, iyiki tanışmışız. hepimiz için en güzelini nasip etsin allahım inşallah :))
sizi seviyorum kızlaaaaar :))
@HejaR12 @ALTINIM @gunesim @tulaykavas @jindam @gvn1907matsiyahoje @idilduam @isimbulamayananne @defnekiz @misam S sssn @meleq47 @_oceanshine_ @enbisevdigim
yazmadıklarım ne olur alınmayın, iananın aklım çalışmıyor :)
Yok kuzum sikinti etmiyorum bende.37+0 olduk bugun.bugunde dogmadigina gore 38.haftada sayiliriz :) kilosuda iyiymis cok sukur.istedigi zaman gelebilir minnos.dogum heycani sardi sadece beniS sssn canım 37. haftaya gelmişsin hiç canını sıkma bırak gelsin kuzucuk. tabi söylemek kolay seni de anlıyorum ama doktor da rahat gördüğüm kadarıyla. kilosu da iyi maşallah. en hayırlısı neyse o olsun inşallah ikiniz için de.
@batideniz canım üzüldüm senin duruma. bu kadar hızlı olmasını hiçbirimiz beklemiyorduk sen de beklemiyordun anlaşılan. allahın takdiri diyelim.en azından şunu biliyorsun ki daha önce yaşadın bunu ve bebeğin şuan sağlıklı ve kocaman güzel bir kız. ekin de öyle olacak annesi. moralini yüksek tut dinlenmeye bak canım.
@idilduam canım geçmiş olsun dikkat et kuzucuğa bu ara salgın gibi bu ihtihap. bende de vardı yeni iyileştim
Yok kuzum sikinti etmiyorum bende.37+0 olduk bugun.bugunde dogmadigina gore 38.haftada sayiliriz :) kilosuda iyiymis cok sukur.istedigi zaman gelebilir minnos.dogum heycani sardi sadece beniay bide dogum cantamiz pusetimiz hazir yanyana duruyo bi tuhaf oldum
hayırlısıyla gelsi minnoşun vakti geldi artık. allah kolay doğumlar nasip etsin hepimizeYok kuzum sikinti etmiyorum bende.37+0 olduk bugun.bugunde dogmadigina gore 38.haftada sayiliriz :) kilosuda iyiymis cok sukur.istedigi zaman gelebilir minnos.dogum heycani sardi sadece beniay bide dogum cantamiz pusetimiz hazir yanyana duruyo bi tuhaf oldum
iyiyim canım annemle tartışmıştık biraz. tabi bebekler hemen etkileniyo. ama geçti gitti canım teşekkür ederim.Canim iyi misin ben de birkaç gündür girmuyordum bir sorun yoktur umarım
Oğlum cok paylasimci,oyuncagini,yedigini ictigini en sevdiği şeyi bile başkasına verir. İşte kardeş etkenini ona öcü gibi asilamazsak kuzuma güveniyorum:)Eltimin kızına daha bizim bebek doğmadan kıskandı aşıladılar.çocuğu şu An tanıyamyrm.bebek arabasını saklamak için Eylül senaya vercz demişler beni her gördüğünde ben de binebilirmiyim diyo o kadar üzülyrm ki ama anlamıyolar. Tamamen aileye bağlı bu kıskançlık işleri.akıllarınca bana iyi gösteriyolar bak biz seviyoruz die ama o çocuğu hiç düşünmüyolar.ablam ikinci doğunca büyüğü de ayağında sallıyodu hatta biberonla süt vermişti sende daha küçüksün dedi.bi de büyüğün eşyaları nı çok belirgin olanları yani mesela battaniye gibi kullanma derim küçüğüne imkanın varsa.yeğenim 10 yaşında hala ağlayarak anlatıyo. Battaniyemi ona verdiniz die
Kesinlikle buna kanaat getirdim ben de. Bebekler bile ilk aylarında annenin yüzünden duygu okuyabilecek kuvvetli hislere sahipmiş. Bu tedirginliği atmam gerekNe güzel bir benzetme, bir de inan çocuklar anne babanın tedirginliğini hemen hissediyorlar, hiçbir şey için zorlama çok doğal davran ki o da rahat hissetsin kendini:) eminim ki senin pozitifliğin sayesinde rahat rahat büyüteceksin :) sen ne kadar dikkatli ve huzursuz olursan çocukta bir sıkıntı olduğunu düşünüyor....
Başka yolları olsa keşke zaten bu zamanlar çok hassas can da acıtıyor fazlasıylabenimde bu aralar üstünde durduğum konu ya aynen bende kuaföre hiç gidemem ki :'(
Tekrar geçmiş olsun kuzuya.balgam icin ılık elma çayı içerse süper olur.Geniz akıntısı var öksürük yapıo sinuzit dedi antibiyotik aferin ve alerji ilacı verdi öksürük çok olmasa takmicam ama balgam i atamio maalesef. İnşallah bebis depodan kullaniodur bugün bi garip hareketleri canımı yakıo hep aşağıda hissediorum bi tuhaf bugun
Son temizliğimi ben de jiletle yaptım ama pismanim.geri dönüşü fena olacakkizlar zorlamayun kendinizi agdada.ben o hatayi yaptim 31.haftada.lekelenmem oldu.ondan beri istemesem de jiletle temizliyorum artik.benim lazerli ama.cok yogun degil.
valla dogum olayi icin herseyin hakkimizda hayirlisi.benim de zamanim cok kalmadi diye hissediyorum.ama riskli haftalarda degiliz allaha sukur.rabbim neylerse guzel eyler
Benim ki beceremezki onun yüz bakımını da ben yapıyorumValla aynen öyle ben eşimden yardım istiorum napıyım
Supersin en güzelini yapıyorsun. Abla abi de neymiş onlarda daha bebek çocuk.... ağır bir sorumluluk yüklemek cocuga nasıl bir travma. İnşallah bu dönemi kolayca anlatiriz canim özellikle ilk günler ...Aynen öyle bende çok kızıyorum. Kızımın istediklerine saygı duyuyorum onceligim kızım sonuçta ve 4 yaşında sorumluluk alabilecek yaşta deil abla lik yapabilecek potansiyel yok henüz. Sifonyerine bebek esyalarini koymak istemedi ben gardroptan alamam dedi bende saygıyla bebis eşyalarını gardrop a koydum o istediği olsun diye kendini kötü hissetmesin diye. Ztn büyüdükçe abla lik abilik etmeyi öğrencekler bunları zorla dayatmk inat şiddet e dönüşebilir
Oh mis olmuş güzel günlere kullansın bebiş@jindam ayy cok guzel olmus guEl gunlerde kullansin hepsini melek. Bende ekleyyim dolabimin orta bolumunu bisalttim
Ona ayirdim
Bundan sonra asla taç almam hocam zaten. Arayışlar içindeyim şuan :) bi tane daha aliciimCanım taç ın nevresimleri evet çok sert. Bizde de gs li var. Hatta ütülerken kırmızı rengi bile ütünün altına çıkıyor. Ben hiç sevemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?