- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #57.641
Ağlama bak bizi getirtme orayaağlattın beni, biraz doldum bugün ben galiba :)) eşim geldi, annemde gelecek inşallah. sağlıklı olalım da başka birşey istemiyorum. çook şükür halimize.
helal i hoş olsun tabiki, sağolasın :)
gurbetlik zormuş :)
Korkma canım geçiyorsa sıkıntı yok. Doğum sancısı kasilmadan ziyade agir bel ağrısı ve buyuk tuvaletin gelmiş gibi kuyruk sokumu dan giriyor.Kizlar 33 haftada sertlesiyo pozisyon degstryom duzeliyo hemen ...ama ardarda 6 kere falan oldu simdi...cok hafif bel agrisi da oluyo o sirada bu yalanci kasilmadir insallah demi?
Ayyy becercek artık doğuma napiacanBenim ki beceremezki onun yüz bakımını da ben yapıyorum
Önemli olan büyük çocuk onu ihmal etmeyelim insllah atlaticaz çok okuorum bakalım uygulama nasıl olcakSupersin en güzelini yapıyorsun. Abla abi de neymiş onlarda daha bebek çocuk.... ağır bir sorumluluk yüklemek cocuga nasıl bir travma. İnşallah bu dönemi kolayca anlatiriz canim özellikle ilk günler ...
Supersin en güzelini yapıyorsun. Abla abi de neymiş onlarda daha bebek çocuk.... ağır bir sorumluluk yüklemek cocuga nasıl bir travma. İnşallah bu dönemi kolayca anlatiriz canim özellikle ilk günler ...
gunaydinnn
kontrolum var.cok korkuyorum.ins su tansiyon basima bisi acmaz.riskli hanelere gecmedi ama yine de korkuyor insan.belki tansiyon hapi verir
Korkma canım geçiyorsa sıkıntı yok. Doğum sancısı kasilmadan ziyade agir bel ağrısı ve buyuk tuvaletin gelmiş gibi kuyruk sokumu dan giriyor.
Kontrolün cok iyi geçsin inşallahgunaydinnn
kontrolum var.cok korkuyorum.ins su tansiyon basima bisi acmaz.riskli hanelere gecmedi ama yine de korkuyor insan.belki tansiyon hapi verir
Ay maşallah size hep öyle kalın inşallah.Benim de kız kardeşimle aramda 2 buçuk yaş var, hep ikiz gibi büyüdük. En yakın dostum her zaman o oldu. Ben onu hiç bir zaman kendimden gayrı görmedim, ha benim elim kolum ha kardeşim o kadar yakındık, hala daha öyleyiz şükür :)
Ailem böyle olmamızı nasıl başardı onu düşünüyorum da sanırım bebek ilk gelirken bana bisiklet getirmişti ben ona o yüzden başta ön yargıyla yaklaşmadım(yani annem babam hastaneden bebekle gelirken bana bisiklet almıştı, kardeşin gelirken sana bunu getirdiler demişti.)
Sonrasında da biz büyüdükçe hep anne baba kuralları vardı biz onlara uyduk. Mesela şimdi yeğenlerime bakıyorum birisi bi çizgi film kanalını izleyeceğim diyo diğeri başkasını izleyeceğim diyo kavga ediyorlar. Bizde öyle birşey yoktu anne baba ne izleyeceksiniz derse onu izlerdikya da mesela kimse bize aman eşit davranalım adalet olsun diye iki tane aynı oyuncaktan almadı. Bir tane bebek alınırdı biz beraber oynardık, eğer tartışmaya düşersek paylaşamazsak o oyuncak ya çöpe giderdi ya da başka çocuklara hediye edilirdi. Aramızda kavga edipte anneme şikayete gelirsek annem baştan uyarırdı "tamam senin şikayetini dinlerim ama sonra ikinizi de döverim, ya da şikayet etmeyin ve kendi aranızda çözün" derdi annem bizi küçükken hiç dövmedi (yalandan popoya attığı şaplakları saymıyorum) ama yine de şikayete cesaret edemez kendi aramızda çözerdik sorunları.
İkimizi de çok severlerdi, hiç bir zaman küçük kardeşimi benden çok sevdiklerini kayırdıklarını düşünmedim. Hatta annen baban 4 kardeş içinde en çok hanginizi seviyor diye sorsalar heralde beni derdim (aynısını kız kardeşim de söylüyor, o da en çok kendisinin sevildiğini düşünürmüş)
Belki kızlar biraz daha farklı oluyor, erkek kardeşler nasıl olur bilmem ama birbirleriyle boğuşur enerji atarlar diye düşünüyorum :) dağılan ev ve kırılıp dökülen eşyaları dert etmezsen başka da sorunun olmayacak inşallah canım
Eşim ameliyat oldu canım raporu bir süre evde dinleniyor geçmiş olsuna misafir falan bakalım Duamızı da yetiştirmeye çalışıyorum aynı zamanda yoğunluk yani ne olursa olsun ağlama üzme bence kendini canım dikkat et kendine güçlü ol ben kendi kendime öyle yapıyorum terapi gibi anne olacam güçlü olmam lazım diyorum sen de öyle yap emin ol benden sulu göz degilsin diriyiyim canım annemle tartışmıştık biraz. tabi bebekler hemen etkileniyo. ama geçti gitti canım teşekkür ederim.
sen nasılsın? neden yoktun bir sorun yok dimi?
Bundan sonra asla taç almam hocam zaten. Arayışlar içindeyim şuan :) bi tane daha aliciim
Bende bunu sordum kızıma kardes sana ne getrsin dedim Gelirken oyun hamuru ama her renk ten hamur olsun dediAy maşallah size hep öyle kalın inşallah.
Ne güzel ifade eetmişsin her şeyi canim ellerine sağlık :)
Bak bunu yazdim kafama. Doğum dönusu oğluşa onu mutlu edecek bir hediyeyle eve gelelim biz. Bi adım atmış oluruz
günaydın kızlar dün doktora gittim bebeğim ii çok şükür ve 2230 gr olmuş tosbiğim 3 hafta sonra gel randevu verelim doğum için dedi . Ayy çok az kaldı
Gunaydin tatlim sagol. Aimdide cibinligin etrafina firfir dikiyorum bitain beaiginde aon halini aticamOh mis olmuş güzel günlere kullansın bebiş
Evet gercekten oyle.hayalini kurmak bile cok guzelCanım ya senin yazdıklarını okurken ben bile çok heyecanlandım :) benim de yarın kontrolüm var bakalım bizim doktor da çatı muayenesi yapacak mı merak ediyorum
Çok enteresan yaa... Düşünsene aylardır 2 kişi gittiğimiz hastaneden 3 kişi olarak çıkacağızhayırlısıyla sağ salim kavuşalım hepimiz bebişimize inşallah
Amin kuzum insallahhayırlısıyla gelsi minnoşun vakti geldi artık. allah kolay doğumlar nasip etsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?