- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #57.661
Ay maşallah size hep öyle kalın inşallah.
Ne güzel ifade eetmişsin her şeyi canim ellerine sağlık :)
Bak bunu yazdim kafama. Doğum dönusu oğluşa onu mutlu edecek bir hediyeyle eve gelelim biz. Bi adım atmış oluruz
Canim iki yaşındaki oğlum icin tek kişilik nevresim ariyorum :) madam cocoda yok sanırım ama sareve hiç bakmadım. Haklısın pamuk satenler harika oluyor. Çocuklar için pamuk saten hiç denk gelmedimCanım sarev i öneririm, özellikle pamuk saten olanlara bak hatta hangi marka alırsan al pamuk saten al mutlaka yumuşacık oluyor ve ne kadar yıkarsan yıka yıpranmıyor, madam cocodan aldığım pamuk satenlerden de çok memnunum
Onun artık böyle şeylere ihtiyacı kalmamış annesi maşallahbenim kızım 12,5 yaşında sizce buna inanırmı
Ne kanaatkar ya sadece oyun hamuru mu istiyor yani :) kardeşi kolayca taşır hem getirirken :)Bende bunu sordum kızıma kardes sana ne getrsin dedim Gelirken oyun hamuru ama her renk ten hamur olsun dedi
Hadi bakalım bekliyoruzGunaydin tatlim sagol. Aimdide cibinligin etrafina firfir dikiyorum bitain beaiginde aon halini aticam
Hahahaaabenim kızım 12,5 yaşında sizce buna inanırmı
Canım ya senin yazdıklarını okurken ben bile çok heyecanlandım :) benim de yarın kontrolüm var bakalım bizim doktor da çatı muayenesi yapacak mı merak ediyorum
Çok enteresan yaa... Düşünsene aylardır 2 kişi gittiğimiz hastaneden 3 kişi olarak çıkacağızhayırlısıyla sağ salim kavuşalım hepimiz bebişimize inşallah
Hahahaaabence kardeş fikrine alistirmistir kendini o :))
Geçen ne sordu anne karnında oyuncak mi var senin kardes oyun mu oynuo ordaNe kanaatkar ya sadece oyun hamuru mu istiyor yani :) kardeşi kolayca taşır hem getirirken :)
ay maşaallah
cidden tosbik :)
bu arada sezeryan mı olacaksın gün verelim dedi_?
ayrıca günlerimiz çok yakın :)
bakalım kısmetse biz de 33+4 de dr a gidecez
kuzum nasıl kaç kg kaç boy merak ediyorum
Evet inşallah sende uygulat etrafta dedeler neneler karistrma bu konuya kesinlikle an basit bim e gideriz abur cubur yada oyuncak seçme hakkı 1 tane başka yok karar vermek zorunda.bebekliginden beri aynı şeyi uyguladim çok şükür doyumsuz olmadı.baskalari aman hadi alsın desede Hayır demeyi bildiğin sürece kararlı olunca çocuk ısrar etmio.ama bir iki kere bunu sekteye ugratrsan kullanmaya basliolar . Benim eşimin ailesi çok takdir edio kızımı maşallah Hayır dediğin bisiyi tutturmuo diye Kuzenler arasında en akıllı si olarak goruluoaminarzucan06 ..
Rabb im güzellikler nasip etsin daima...
idilduam bunu sen oturtmuşsun kızının yaşamına maşaallah
bi arkadaşım da sen gibi ; 1 hakkın var der ikinciye ısrar etmez..
ama bi yakınımın çocuğu da iki üç dört doyumsuz; önce mutlu olur iki dakka sonra almasaydın der.
inşaallah ben de senin gibi oturtabilirim o zihniyet ve anlayışı :)
Evet netten aldım canim. Ama önce magazasindan baktım. Açtik baktık ellerindeki desenlerini begenmedik. Sonra netten aldık orjinaliydi kuzum. Lisanslı tek kişilik nevresimlerindendi.
vallahi yazdıklarım için hakkınızı helal edin tüm kızlar. niyetim asla kimseyi kırmak üzmek değildi. eğer sürç-i lisan ettiysem affola :) yaşadıklarımı ve tecrübelerimi paylaşmak istedim sizlerle ve sizden de çook şey öğrendim.
birşey kısmet olmadı mı olmuyor işte. ben ki normal doğum hayalleri kurarken @EmiraSalih in dediği gibi gerçekler başka oluyor. yeniden su azalması nedeniyle sezaryen olacağım ve yine erken doğum. inanın anlamıyorum ve anlasam ne olacak zaten :)) neden oluyor, bir hatam mı var ?? ama sorgulamıyorum da kendimi, hatam olmadığına inandığım için. bunun kadar rahat (az iş yaptığım) geçirdiğim hiç bir gebeliğim olmamıştı diye düşünüyorum ancak arkadaşlarım da delirdin mi sen? 2 çocuğun var ilgilenmen gereken ve gurbettesin daha ne olsun diyorlar.
sonuç olarak kısmetimde yine bir ikizler burcu bebeği var :)) ben anladım ki başka burçta bebek doğuramıyorum :)) bu bebeğim denizden de erken gelecek gibi görünüyor çünkü 5 günde 4cm azalma var suyumda. annemi aradım, fatura vs işlerini halledip gelecek en yakın zamanda inşallah. eşimde izin alıyor, inşallah sıkıntısız gelir o da yanıma. tam yatış pozisyonunda takılacağım bir süre :)) gerçi bu saatten sonra yatsam nolur kalksam nolur :)) siz sakın böyle düşünmeyin ama olurmu :) bu benlik birşey, artık dalgaya vurdum işi :))
bu gün steroid (ciger geliştirici) iğnemi de oldum, yarın da olacağım. bakalım yarın ne çıkacak kısmetime :) dr ne diyecek :) hissediyordum, 30. haftadan itibaren, hareketleri denizin hareketlerine çok benziyordu. tarif te edemiyorum ki farkı ne diye sorarsanız :) ihtimal vermek istemedim hiç ancak ölçümler ortada. 2 haftada 5 cm azalan su 5 günde 4 cm azaldı. yapacak birşey yok.
kafam biraz karışık, dağınık yazıyorum kusuruma bakmayın. hakkınızı helal edin, ben yana helal olsun hepsi. inşallah herşey iyi ve güzel olacak :))
iyiki girmişim bu foruma, iyiki tanışmışız. hepimiz için en güzelini nasip etsin allahım inşallah :))
sizi seviyorum kızlaaaaar :))
@HejaR12 @ALTINIM @gunesim @tulaykavas @jindam @gvn1907matsiyahoje idilduam @isimbulamayananne @defnekiz @misam @sssn @meleq47 @_oceanshine_ enbisevdigim @
Günaydın .. temmuz görünümlü haziran bebislerine 10 gun sonra bizde dahil oluyoruz teyzelerilk kizim sezaryen dogum olduğu için buda öyle olucak şimdiki doktoruma göre epidurel olmalıyım bana gore genel ama diğer taraftan düşünüyorum genelden ayilirken sayiklama acilma evresi derken kizim.korkar mi kısacası epidurel yapan varmi aramızda daha önce
Haklisin canim insan duaunuyor iste doktorda anneme sezeryan isteen bi hastayi normale alamayiz onlarin psikolojisi cok onemli dedi bakarsiniz aninsancisi olur acilmasi olur mecbur normale girer dedi ama sezeryan gunumuzu aldik bugun anestezi doktoruylada konustum belatinuyusturcaklar hayirlisi i
epidurel de belde katater birakiliyorlarmis agrin oldugunda butona basip kendine agri kesici yapabiliyormussun spinal sadece belden uyusturma dedi doktorumbende epidural hakkında bilgi istiyorum omurilik e sıvı verildiği için his kaybı olur mu öyle birşey var mı ne kadar sağlıklı konuyla ilgili bilgisi olan var mı bi de spinal var fark tam olarak nedir ?bilen duyan varsa yazsın :)
bende dün akşam iftarda dedim kızım ve eşime bu sene ilk kez 4 kişi iftar yapıyoruz ama biri içerde diye
birde dün usg de yüzünü gördük ya hepten varlığını hisettirdi yanaklı bir oğlan geliyor bize birde şimdiden çok saçlı doktor görür görmez oğğğğ ne kadar saçı çıkıp uzamış şimdiden maşallah doğana kadar ne uzar kimbilir dedibende dedimki tühhhh bi türlü kel bebek doğuramayacağım her halde.. çünkü kızımda saçlıydı ama ben hep kel istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?