2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

benim kızım 12,5 yaşında sizce buna inanırmı

Canim iki yaşındaki oğlum icin tek kişilik nevresim ariyorum :) madam cocoda yok sanırım ama sareve hiç bakmadım. Haklısın pamuk satenler harika oluyor. Çocuklar için pamuk saten hiç denk gelmedim

bende dün akşam iftarda dedim kızım ve eşime bu sene ilk kez 4 kişi iftar yapıyoruz ama biri içerde diye

birde dün usg de yüzünü gördük ya hepten varlığını hisettirdi yanaklı bir oğlan geliyor bize birde şimdiden çok saçlı doktor görür görmez oğğğğ ne kadar saçı çıkıp uzamış şimdiden maşallah doğana kadar ne uzar kimbilir dedi bende dedimki tühhhh bi türlü kel bebek doğuramayacağım her halde.. çünkü kızımda saçlıydı ama ben hep kel istedim

Hahahaaa bence kardeş fikrine alistirmistir kendini o :))

evet zaten o yalvar yakar istediği için yaptık şimdi tulumların ayaklarını eldivemleri öpüp kokluyor sonra deli gibi çığlık atıyor :))))))) ayyyyy dayanamıyorum hadi gel kırmızı kafalım diyoo

zaten bu bebek bizde sadece anne babaya değil üçümüze oyuncak geliyo kzım diyo gaz olayı bende kimseye bırakmam yani anlıycanız biz oyuncağımızı bekliyoruz

Ne kanaatkar ya sadece oyun hamuru mu istiyor yani :) kardeşi kolayca taşır hem getirirken :)
Geçen ne sordu anne karnında oyuncak mi var senin kardes oyun mu oynuo orda kızım gerçekten saolsun çok kanaatkar dışarda bişi almak isterse 1 tane alma hakkı var bunu bilio paramiz yok sonra dersem tamam der yerlere yatıp ağlayan çocuklardan deil anlayışlı bi kızım var Allahım a binn şükür oglusta böyle olur insallah

ay maşaallah
cidden tosbik :)
bu arada sezeryan mı olacaksın gün verelim dedi_?
ayrıca günlerimiz çok yakın :)
bakalım kısmetse biz de 33+4 de dr a gidecez
kuzum nasıl kaç kg kaç boy merak ediyorum

teşekkür ederiz canım
evet sezeryan olcam ilk çocuğumda sezeryan
inşallah sende benim gibi güzel haberlerle gelirsin cnm ya

amin arzucan06 ..
Rabb im güzellikler nasip etsin daima...

idilduam bunu sen oturtmuşsun kızının yaşamına maşaallah
bi arkadaşım da sen gibi ; 1 hakkın var der ikinciye ısrar etmez..
ama bi yakınımın çocuğu da iki üç dört doyumsuz; önce mutlu olur iki dakka sonra almasaydın der.
inşaallah ben de senin gibi oturtabilirim o zihniyet ve anlayışı :)

Arkadaşlar merhaba. 2 gündür bebişin hareketlerini çok hissedemiyorum.Halbuki ondan önceki günler çok fazla hissediyordum.Açıkçası biraz tedirgin olmaya başladım.Acaba suyumda bir azalma mı var ya da başka bir durum mu söz konusu bilemedim.Yakın tarihli arkadaşlardan sularının azaldığını da görünce doktorumu aradım saat 4 e randevu aldım.En azından bir şey yoksa da içim rahat edecek.Bir kaç kişi bebişlerin yeri daraldığı için hareket kısıtlaması olduğunu belirtmiş ama bir kaç gün öncesine kadar maşalalhı vardı bayağı hareketliydi şimdi ise çok nadir hareket ediyor ve çok hissetmiyorum bu hareketleri.İhmalkarlık etmek istemedim bir kontrol etsin bakalım doktor.Umarım her şey yolundadır.

Evet inşallah sende uygulat etrafta dedeler neneler karistrma bu konuya kesinlikle an basit bim e gideriz abur cubur yada oyuncak seçme hakkı 1 tane başka yok karar vermek zorunda.bebekliginden beri aynı şeyi uyguladim çok şükür doyumsuz olmadı.baskalari aman hadi alsın desede Hayır demeyi bildiğin sürece kararlı olunca çocuk ısrar etmio.ama bir iki kere bunu sekteye ugratrsan kullanmaya basliolar . Benim eşimin ailesi çok takdir edio kızımı maşallah Hayır dediğin bisiyi tutturmuo diye Kuzenler arasında en akıllı si olarak goruluo

Evet netten aldım canim. Ama önce magazasindan baktım. Açtik baktık ellerindeki desenlerini begenmedik. Sonra netten aldık orjinaliydi kuzum. Lisanslı tek kişilik nevresimlerindendi.

zaten etikette taç yazıyorsa sıkıntı yok yan uründe neyse marka onu yazıyorlar zaten sitesinde de yazıyor farklı bir isim güle güle kullan canım.iade etseydin keşke beğenmemişsin ya neyse sağlık olsun.

Günaydın .. temmuz görünümlü haziran bebislerine 10 gun sonra bizde dahil oluyoruz teyzeler ilk kizim sezaryen dogum olduğu için buda öyle olucak şimdiki doktoruma göre epidurel olmalıyım bana gore genel ama diğer taraftan düşünüyorum genelden ayilirken sayiklama acilma evresi derken kizim.korkar mi kısacası epidurel yapan varmi aramızda daha önce

ay hareketleri tarif edebilsen keşke benimde suyum orta seviyedeymiş sürekli bir yerlerini dışarı cıkartıyo dayıyo yani ve hıçkırıkta çok benim bebekte hemen hemen her gün hıçkırıyo diyebilirim otururken midemi sıkıştırıyo çoğunlukla yatarkende tekme atıyo genelde bende suyumu düşünüyorum haftaya randevum var dr bana dinlen dedi ama benim kendi işim ve yanımdaki eleman ayrılmak zorunda kaldı işe geç gidip erken gelmeye çalışıyorum ve annemde kalmaya başladım en azından evde birşey yapmayayım diye ki zaten dr da öyle dedi iş dışında hiçbirşey yapma ve dışarı çıkma dedi allah hepimize yardım etsin

bende epidural hakkında bilgi istiyorum omurilik e sıvı verildiği için his kaybı olur mu öyle birşey var mı ne kadar sağlıklı konuyla ilgili bilgisi olan var mı bi de spinal var fark tam olarak nedir ?bilen duyan varsa yazsın :)

canım ya kasmasana sen kendini sen böyle düşünürken zaten normal doğum yapamazsın dr sezeryana çevirir onu çünkü sen çok korkuyorsun bebeğime şunu yapıcam bunu yapıcam diye düşünme asla sağlıksız bir durum olsa zaten hiçkimseye yapmaz drlar bebeği dr kafasına göre almayacak zaten bebek için en uygun zamanda alacak altınım ya sıkma canım benim kendini

epidurel de belde katater birakiliyorlarmis agrin oldugunda butona basip kendine agri kesici yapabiliyormussun spinal sadece belden uyusturma dedi doktorum

kel bebeği napıcan yawww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…