- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #57.681
Gunaydinnnn heyecan dirukta bekliyoruz artik kizlar ayy anne oluyoruz kimimiz tekra kimimiz ilk allah isteyem herkese nasip etain herkese saglicakla kucagima almayi nasip etsin. Iyimhaber bekleyenlerde insallah bugun alirlar
kıııııızzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarkafayı yemek üzereyim sabah sabah bitle böcekle uğraşıyorummm
yatak odamın balkonunda klimamın üstüne kumru yuva yapmış o da bitlenmiş pislik
bu bitlerde klimanın iç ünitesinden içeri girmiş sabah sabah bi baktım klimanın takılı oldugu duvara ben şoooook minik minik böceeeeeeeeeek zaten fobim var zaten tikliyiiim bi de yılışıklar üstüme geliyorlarsüpürge makinesiyle çektim ama bitmiyor ki dışardaki motordan içeriye giriyorlar salaklar
duş aldım odaya girmiyorum akşam eşim gelince artık ne yapacaksa yapsınne yapmalıyım bilginiz var mı bunlar nazsıl gidecek
Arkadaşlar birazcık sıkıntıdayım..eşim şehir dışına gitti yalnız kalmayayim diye annem geldi sağolsun yemeğimi yapıyor ama kapris yapıyor bana yaa.. Mesela cani sikiliyor evde ben ise gidince anlıyorum Aksam yürüyüşe gidelim diyor halım yok deyince iyi tamam diyor..bi seye hayır fln deyince suratını asıp sen bilirsin diyor..buraya geldiği icin minnet duygum var bi yandan sinir oluyorum Arada kadim resmen yaa.. Bi de anne olucaz anneme aksi davranmak istemiyorum pufff .. Haftasonu götürüyorum bi yerlere..valla stres oldum ya
&hnnbjEvet gercekten oyle.hayalini kurmak bile cok guzelRabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize.kacta kontrolun? Cikar cikmaz haber edersin.sana suanda yapmayabilir.cunku ultrasona girmeden once bana 38.haftanda yani haftaya yapicam dedi.ultrasonda bebegi baya asagi inmis gorunce sanirim tahmin etti acilmanin basladigini o yuzden yapti.
Evet gercekten oyle.hayalini kurmak bile cok guzelRabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize.kacta kontrolun? Cikar cikmaz haber edersin.sana suanda yapmayabilir.cunku ultrasona girmeden once bana 38.haftanda yani haftaya yapicam dedi.ultrasonda bebegi baya asagi inmis gorunce sanirim tahmin etti acilmanin basladigini o yuzden yapti.
bende dün akşam iftarda dedim kızım ve eşime bu sene ilk kez 4 kişi iftar yapıyoruz ama biri içerde diye
birde dün usg de yüzünü gördük ya hepten varlığını hisettirdi yanaklı bir oğlan geliyor bize birde şimdiden çok saçlı doktor görür görmez oğğğğ ne kadar saçı çıkıp uzamış şimdiden maşallah doğana kadar ne uzar kimbilir dedibende dedimki tühhhh bi türlü kel bebek doğuramayacağım her halde.. çünkü kızımda saçlıydı ama ben hep kel istedim
onu bi de bana sorOkurken bile icim bi tuhaf oldu
Canım ben ayakta çok kalınca yada çok yorulunca taş kesiliyor hiç hareket etmiyor. Uzan dinlen bekle bakalım yorulmuş olabilirsin?Arkadaşlar merhaba. 2 gündür bebişin hareketlerini çok hissedemiyorum.Halbuki ondan önceki günler çok fazla hissediyordum.Açıkçası biraz tedirgin olmaya başladım.Acaba suyumda bir azalma mı var ya da başka bir durum mu söz konusu bilemedim.Yakın tarihli arkadaşlardan sularının azaldığını da görünce doktorumu aradım saat 4 e randevu aldım.En azından bir şey yoksa da içim rahat edecek.Bir kaç kişi bebişlerin yeri daraldığı için hareket kısıtlaması olduğunu belirtmiş ama bir kaç gün öncesine kadar maşalalhı vardı bayağı hareketliydi şimdi ise çok nadir hareket ediyor ve çok hissetmiyorum bu hareketleri.İhmalkarlık etmek istemedim bir kontrol etsin bakalım doktor.Umarım her şey yolundadır.
Canım benim tüm arkadaşlarım ve bir ay öncede kuzeni epidural oldu, zaten artık doktorlar eğer anne çok heyecanlanmazsa yanaşmıyorlar çünkü genel anestezide hem bebekte daha çok etkileniyormuş hem de anne bebekle yeterince ilgilenemiyor diyorlar; ilk temas, ilk emzirme vs gibi... Ben de epidural sezaryen olacağım; herkes çok memnun çevremde...Çok araştırdım sormak istediğin varsa yanıtlayabilirimGünaydın .. temmuz görünümlü haziran bebislerine 10 gun sonra bizde dahil oluyoruz teyzelerilk kizim sezaryen dogum olduğu için buda öyle olucak şimdiki doktoruma göre epidurel olmalıyım bana gore genel ama diğer taraftan düşünüyorum genelden ayilirken sayiklama acilma evresi derken kizim.korkar mi kısacası epidurel yapan varmi aramızda daha önce
Dün işten döndükten sonra uzandım ama hareketleri eskisi gibi değil.Taş gibi bile değil normalde taş gibi olan göbeğim.Ama bir gün öncesinde yorulmuştum olabilir belki.Evham yapmıyorum ama insan yolunda gitmeyen bir şeylerin olduğunu düşünüyor biraz.En azından o düşüncem ortadan kalkar diye bugün gideceğim doktora inşallah.Canım ben ayakta çok kalınca yada çok yorulunca taş kesiliyor hiç hareket etmiyor. Uzan dinlen bekle bakalım yorulmuş olabilirsin?
Ay süper ya en büyük yardımcın olacak aynı zamanda:) ilk çocuğu kız olmalı insanın ahh ahevet zaten o yalvar yakar istediği için yaptıkşimdi tulumların ayaklarını eldivemleri öpüp kokluyor sonra deli gibi çığlık atıyor :))))))) ayyyyy dayanamıyorum hadi gel kırmızı kafalım diyoo
zaten bu bebek bizde sadece anne babaya değil üçümüze oyuncak geliyo kzım diyo gaz olayı bende kimseye bırakmam yani anlıycanız biz oyuncağımızı bekliyoruz
Demir ilaci kullaniyorum evet cok agir yedigimde oluyor birde ayaklarim sisiyor ayaklarim yuksekte tutunca geciyor ama yinede carpinti olunca kotu oluyorum yaDoktor demir ilacı verdi mi peki bana bir de düzenli Beslen az az ye dedi fazla yediğim de ve ağır yemek olduğunda çarpıntım atıyordu benim
Maşallah barekallah idile ya..Geçen ne sordu anne karnında oyuncak mi var senin kardes oyun mu oynuo ordakızım gerçekten saolsun çok kanaatkar dışarda bişi almak isterse 1 tane alma hakkı var bunu bilio paramiz yok sonra dersem tamam der yerlere yatıp ağlayan çocuklardan deil anlayışlı bi kızım var Allahım a binn şükür oglusta böyle olur insallah
Yikayınca yumuşar dedim ama olmadı. O yüzden iade de edemedim. Kullancaz artık napalim :)zaten etikette taç yazıyorsa sıkıntı yok yan uründe neyse marka onu yazıyorlar zaten sitesinde de yazıyor farklı bir isim güle güle kullan canım.iade etseydin keşke beğenmemişsin ya neyse sağlık olsun.
Ya çok fena bisey o biliyorum annemlere de oldu aynısı. Onlar bol deterjanli suyla yikadilar balkonu. Ama sizin eve de girdiyse ilaçlamak lazım heralde. Çok fenatiklendiiiimmm bendeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?