2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Gunaydinnnn heyecan dirukta bekliyoruz artik kizlar ayy anne oluyoruz kimimiz tekra kimimiz ilk allah isteyem herkese nasip etain herkese saglicakla kucagima almayi nasip etsin. Iyimhaber bekleyenlerde insallah bugun alirlar

canı gönülden amiiiiiinnnnnnnnnnn günün belli mi ?

Arkadaşlar birazcık sıkıntıdayım..eşim şehir dışına gitti yalnız kalmayayim diye annem geldi sağolsun yemeğimi yapıyor ama kapris yapıyor bana yaa.. Mesela cani sikiliyor evde ben ise gidince anlıyorum Aksam yürüyüşe gidelim diyor halım yok deyince iyi tamam diyor..bi seye hayır fln deyince suratını asıp sen bilirsin diyor..buraya geldiği icin minnet duygum var bi yandan sinir oluyorum Arada kadim resmen yaa.. Bi de anne olucaz anneme aksi davranmak istemiyorum pufff .. Haftasonu götürüyorum bi yerlere..valla stres oldum ya

kıııııızzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar kafayı yemek üzereyim sabah sabah bitle böcekle uğraşıyorummm
yatak odamın balkonunda klimamın üstüne kumru yuva yapmış o da bitlenmiş pislik
bu bitlerde klimanın iç ünitesinden içeri girmiş sabah sabah bi baktım klimanın takılı oldugu duvara ben şoooook minik minik böceeeeeeeeeek zaten fobim var zaten tikliyiiim bi de yılışıklar üstüme geliyorlar süpürge makinesiyle çektim ama bitmiyor ki dışardaki motordan içeriye giriyorlar salaklar
duş aldım odaya girmiyorum akşam eşim gelince artık ne yapacaksa yapsın ne yapmalıyım bilginiz var mı bunlar nazsıl gidecek

Okurken bile icim bi tuhaf oldu

Bi benzeri durumda ben de var bir yandan minnet duygusu bir yandan anlasamama... yani annem is yaparken falan soylenerek yapiyor ve daha cok dagitiyor ortaligi ...ama meal okudukca anne baba hakkini okudukca korkuyorum dedigin gibi hele de anne olcaz nasip olursa insan korkuyor iyice Allah basimizdan eksik etmesin .

&hnnbj

Amin inşallah :) yarin aksam 6buçukta randevumuz, inşallah güzel haberler alırız. Ben kendim yürürken bacak aramda birsey hissediyorum resmen. Bence benim bebiş de epey aşağı indi bakalım genelde hislerim doğru cikiyor, bu sefer ne çıkacak merak ediyorum

Maşallah yerim onun saçlarını, yanaklarını :) inşallah seneye ramazanda sofraya bile oturacak minnoslar, nerdeyse yaşlarını doldurmuş olacaklar :)

Canım ben ayakta çok kalınca yada çok yorulunca taş kesiliyor hiç hareket etmiyor. Uzan dinlen bekle bakalım yorulmuş olabilirsin?

Canım benim tüm arkadaşlarım ve bir ay öncede kuzeni epidural oldu, zaten artık doktorlar eğer anne çok heyecanlanmazsa yanaşmıyorlar çünkü genel anestezide hem bebekte daha çok etkileniyormuş hem de anne bebekle yeterince ilgilenemiyor diyorlar; ilk temas, ilk emzirme vs gibi... Ben de epidural sezaryen olacağım; herkes çok memnun çevremde...Çok araştırdım sormak istediğin varsa yanıtlayabilirim

Canım ben ayakta çok kalınca yada çok yorulunca taş kesiliyor hiç hareket etmiyor. Uzan dinlen bekle bakalım yorulmuş olabilirsin?
Dün işten döndükten sonra uzandım ama hareketleri eskisi gibi değil.Taş gibi bile değil normalde taş gibi olan göbeğim.Ama bir gün öncesinde yorulmuştum olabilir belki.Evham yapmıyorum ama insan yolunda gitmeyen bir şeylerin olduğunu düşünüyor biraz.En azından o düşüncem ortadan kalkar diye bugün gideceğim doktora inşallah.

Ay kızlar oğlumun odasını kurmaya geldiler. Tertemiz evimi bir koku aldı ki sormayın. Eşime ısrarla söyle galoş getirsinler dedim söylememiş. Allah im halıları yikaticam galiba felaket bi koku yemek yemeyi midem kaldırmadı. Halen kuruyorlar bitmedi

Ay süper ya en büyük yardımcın olacak aynı zamanda:) ilk çocuğu kız olmalı insanın ahh ah

Doktor demir ilacı verdi mi peki bana bir de düzenli Beslen az az ye dedi fazla yediğim de ve ağır yemek olduğunda çarpıntım atıyordu benim
Demir ilaci kullaniyorum evet cok agir yedigimde oluyor birde ayaklarim sisiyor ayaklarim yuksekte tutunca geciyor ama yinede carpinti olunca kotu oluyorum ya

Maşallah barekallah idile ya..
eşek kadar çocuklar bile laftan anlamazken... ben de marketten tek yiyecekle çıkmasını sagliyorum son zamanlar cok şükür. Onu daha sonra alicaz tamam mı annecim deyince tapp diyo :)) İnşallah idil gibi olur benim oglumda

Yikayınca yumuşar dedim ama olmadı. O yüzden iade de edemedim. Kullancaz artık napalim :)

cok sukur idrardaki protein gecen tahlile gore yuzde 50 dusmus.ama tansiyonum sinirda.takibe devam edicez.bebekte plesentada ve kan akislarinda herhangi bir problem yokmus.2730gr 50 cm olmus.1 hafta ilerden gidiyor.bugun normalde 34+1iz.nst de sorun yok.pazar yone nst ve sali yeniden kontrol.doktorum 1 temmz hedefimiz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…