- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #57.701
İnşallah canim benim.ben benim kocaya ne diyim ya şok tayim çarşıya gidicektim deniz kadayıfı almaya @gvn1907 tavsiyesiyle ben tek gidersem ya yolda bana bişi olursa diye oruç haliyle kendi gittiMaşallah barekallah idile ya..
eşek kadar çocuklar bile laftan anlamazken... ben de marketten tek yiyecekle çıkmasını sagliyorum son zamanlar cok şükür. Onu daha sonra alicaz tamam mı annecim deyince tapp diyo :)) İnşallah idil gibi olur benim oglumda
Evet canim 22 sinde belalti sezeryan olacak.canı gönülden amiiiiiinnnnnnnnnnn günün belli mi ?
Canim.cok şaşırdım. En kısa zamanda her şey yoluna girer ve bebeğini kucaklarsin inşallah. Sağlıkla sihhatle buyüt. Yavrun çabucak toparlasin dualarımla...Kızlar ben doğum yaptım dün saat 1 de doğuma aldılar salı günü kontrol için gittim bebekte sıkıntı çıktı doguma aldılar 35+3 de doğum bebek ultrasyonda 2160 gr di doğumda 1800 Gr dustu şuan kuvezde emme reflexsi zayıf ve ciğer gelişimi oluşmamış onun için kuvezde kalacak bende durumlar böyle
Hem oruç hem hamileye yardimdan bayağı sevap kazanacak :)İnşallah canim benim.ben benim kocaya ne diyim ya şok tayim çarşıya gidicektim deniz kadayıfı almaya @gvn1907 tavsiyesiyle ben tek gidersem ya yolda bana bişi olursa diye oruç haliyle kendi gitti
Kızlar ben doğum yaptım dün saat 1 de doğuma aldılar salı günü kontrol için gittim bebekte sıkıntı çıktı doguma aldılar 35+3 de doğum bebek ultrasyonda 2160 gr di doğumda 1800 Gr dustu şuan kuvezde emme reflexsi zayıf ve ciğer gelişimi oluşmamış onun için kuvezde kalacak bende durumlar böyle
bende akşam yuvayı bozdurup klima motorunu yıkatcam eşime daha eve tam olarak girmedi sadece bi duvarda var ve klimada var onu iyice açıp asprinli suyla geçer diye düşünüyorum geçmezse de klimacıyı çağırıp klimanın iç ünitesini de yıkatcamYa çok fena bisey o biliyorum annemlere de oldu aynısı. Onlar bol deterjanli suyla yikadilar balkonu. Ama sizin eve de girdiyse ilaçlamak lazım heralde. Çok fena
Kızlar ben doğum yaptım dün saat 1 de doğuma aldılar salı günü kontrol için gittim bebekte sıkıntı çıktı doguma aldılar 35+3 de doğum bebek ultrasyonda 2160 gr di doğumda 1800 Gr dustu şuan kuvezde emme reflexsi zayıf ve ciğer gelişimi oluşmamış onun için kuvezde kalacak bende durumlar böyle
Arkadaşlar merhaba. 2 gündür bebişin hareketlerini çok hissedemiyorum.Halbuki ondan önceki günler çok fazla hissediyordum.Açıkçası biraz tedirgin olmaya başladım.Acaba suyumda bir azalma mı var ya da başka bir durum mu söz konusu bilemedim.Yakın tarihli arkadaşlardan sularının azaldığını da görünce doktorumu aradım saat 4 e randevu aldım.En azından bir şey yoksa da içim rahat edecek.Bir kaç kişi bebişlerin yeri daraldığı için hareket kısıtlaması olduğunu belirtmiş ama bir kaç gün öncesine kadar maşalalhı vardı bayağı hareketliydi şimdi ise çok nadir hareket ediyor ve çok hissetmiyorum bu hareketleri.İhmalkarlık etmek istemedim bir kontrol etsin bakalım doktor.Umarım her şey yolundadır.
Hayırlı olsun,gözünüz aydın.Rabbim kolaylık versin.İnşallah en kısa zamanda hem bebiş hem siz toparlanırsınız.Küvez anneler için zor oluyor ama o olmadan da olmuyor.Onların sağlıkları için katlanmamız lazım.Benim yiğenim de sanırım sizin kadar doğum yapmıştı şuan 15 yaşında :) Allah o günleri size de göstersinKızlar ben doğum yaptım dün saat 1 de doğuma aldılar salı günü kontrol için gittim bebekte sıkıntı çıktı doguma aldılar 35+3 de doğum bebek ultrasyonda 2160 gr di doğumda 1800 Gr dustu şuan kuvezde emme reflexsi zayıf ve ciğer gelişimi oluşmamış onun için kuvezde kalacak bende durumlar böyle
Ay kızlar oğlumun odasını kurmaya geldiler. Tertemiz evimi bir koku aldı ki sormayın. Eşime ısrarla söyle galoş getirsinler dedim söylememiş. Allah im halıları yikaticam galiba felaket bi koku yemek yemeyi midem kaldırmadı. Halen kuruyorlar bitmedi
Canim hayirli olsun.bebisin insallah cabucak toparlar.ne gibi sorun olduda doguma aldilar hemen?Kızlar ben doğum yaptım dün saat 1 de doğuma aldılar salı günü kontrol için gittim bebekte sıkıntı çıktı doguma aldılar 35+3 de doğum bebek ultrasyonda 2160 gr di doğumda 1800 Gr dustu şuan kuvezde emme reflexsi zayıf ve ciğer gelişimi oluşmamış onun için kuvezde kalacak bende durumlar böyle
İnşallah benim de öyledir.Çok teşekkür ederim aynı şeyleri yaşamış anne adaylarını görünce insan gerçekten kendini daha iyi hissediyor.Ben burayı o yüzen çok seviyorum.Her şeyden haberimiz oluyor her sıkıntıdan her dertten.Ve bilen duyanlar sağolsunlar varolsunlar açıklama yapıyor anlatıyor bizleri aydınlatıyorlar.cnm bende aynı senin gibiydim. sürekli uyanık olduğu için söylenirdim uyu çabuk gibi ::) bi anda hareketleri çok çok azaldı bende korktum. öne falan eğildim onu sıkıştırınc hemen tekmelerdi çünk. ona bile tepki vrmedi. dün doktordaydım sordum iki gündür bi anda hareketleri çok azaldı dedim. baktı hiç bi sorun yok suyunda iyi onun yeri daraldığı için öyle günde 15 kere hareket ediyosa bi kere pıt etmesi bile yeterli sorun olmaz dedi..
İnşallah benim de öyledir.Çok teşekkür ederim aynı şeyleri yaşamış anne adaylarını görünce insan gerçekten kendini daha iyi hissediyor.Ben burayı o yüzen çok seviyorum.Her şeyden haberimiz oluyor her sıkıntıdan her dertten.Ve bilen duyanlar sağolsunlar varolsunlar açıklama yapıyor anlatıyor bizleri aydınlatıyorlar.
B bebegim seni bekliyorumRtsy_ canlarım benim bu sabah 2 saat falan hiç hareket etmedi nasıl korktum normalde çok hareketli hatta hep dur bir kızım diye sitem ediyordum. Eşim de evde biraz oynadı salladı karnımı yok hiç hareket yok,sertleşmede yok karnım yumuşacık. Hemen doktoru aradım panikleme uyuyordur ne güzel dedi :) Kendini yorma uzan biraz ellerini çırp yani birbirine vur karnına yakın bir sveiyede uyanır dedi :) Gerçekten işe yaradı içim rahatladı Sonrada kıyamadım acaba korktu mu diye :)
inidirmli mağaza hangisi ? bende ankaradayımdaKızlar tecrübeli annelere sorum olacak 1 numara bezlere ortalama ne zaman başlanıyor? elimde 108'li yenidoğan var; bu akşam Ankara'da indirimli bir mağaza var oraya gideceğiz bakınmaya acaba 1 numara alsam mı diye düşündüm hazır dursun?
Sayemde cennetlik oldu sabah namazına beni uyandır diorum uykum ağır benim adam beni sürükleyerek uyandırıo Sayemde cennetlik oldu bu kocişHem oruç hem hamileye yardimdan bayağı sevap kazanacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?