- 13 Haziran 2015
- 1.731
- 1.729
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #57.721
Bende taç ürünlerini hiç beğenmiyorum ya çeyizimde de aldım baya pişman oldum sonra 1-2 üründen memnun kaldım sadeceYikayınca yumuşar dedim ama olmadı. O yüzden iade de edemedim. Kullancaz artık napalim :)
canım hangi mağaza orası bende Ankaradayım daKızlar tecrübeli annelere sorum olacak 1 numara bezlere ortalama ne zaman başlanıyor? elimde 108'li yenidoğan var; bu akşam Ankara'da indirimli bir mağaza var oraya gideceğiz bakınmaya acaba 1 numara alsam mı diye düşündüm hazır dursun?
Canııım hayırlı olsun, inşallah biran önce kuvezden de çıkarda bebeğine kavuşursun Allah analı babalı büyütmek nasip etsinKızlar ben doğum yaptım dün saat 1 de doğuma aldılar salı günü kontrol için gittim bebekte sıkıntı çıktı doguma aldılar 35+3 de doğum bebek ultrasyonda 2160 gr di doğumda 1800 Gr dustu şuan kuvezde emme reflexsi zayıf ve ciğer gelişimi oluşmamış onun için kuvezde kalacak bende durumlar böyle
İnşallah tez zamanda kucaklarsın yavrunu. Dualarımız seninleKızlar ben doğum yaptım dün saat 1 de doğuma aldılar salı günü kontrol için gittim bebekte sıkıntı çıktı doguma aldılar 35+3 de doğum bebek ultrasyonda 2160 gr di doğumda 1800 Gr dustu şuan kuvezde emme reflexsi zayıf ve ciğer gelişimi oluşmamış onun için kuvezde kalacak bende durumlar böyle
Ben de demir ilacı kullanıyordum sağlık ocağında ki doktor ben oroferon demir ilacı kullandım daha etkili dedi onu içiyorum bir de bana süt bazen yapıyor çarpıntı 1 bardağı geçmiyor um çok kötü olunca içmiyorumDemir ilaci kullaniyorum evet cok agir yedigimde oluyor birde ayaklarim sisiyor ayaklarim yuksekte tutunca geciyor ama yinede carpinti olunca kotu oluyorum ya
Hayırlı haberlerle gel inşallah, korkutma kendini bazen daha az hareketli olabiliyorlarDün işten döndükten sonra uzandım ama hareketleri eskisi gibi değil.Taş gibi bile değil normalde taş gibi olan göbeğim.Ama bir gün öncesinde yorulmuştum olabilir belki.Evham yapmıyorum ama insan yolunda gitmeyen bir şeylerin olduğunu düşünüyor biraz.En azından o düşüncem ortadan kalkar diye bugün gideceğim doktora inşallah.
Oncelikle gözunaydin Allah analı babalı büyutmeyi nasip etsin tez zamnda kuvezden çıksın bebeğin inşallah hemen toparlicakKızlar ben doğum yaptım dün saat 1 de doğuma aldılar salı günü kontrol için gittim bebekte sıkıntı çıktı doguma aldılar 35+3 de doğum bebek ultrasyonda 2160 gr di doğumda 1800 Gr dustu şuan kuvezde emme reflexsi zayıf ve ciğer gelişimi oluşmamış onun için kuvezde kalacak bende durumlar böyle
canım benimm şuan haberim oldu. Allah yardımcın olsun üzme kendini bebişinle kavuşmanız daha erken bir tarihmiş ne yapalım. gurbetlik duygusunu bende çok iyi bilirim. bişey olacak da annem doğuma yetişemeyecek diye korkuyorum bende hep. her şeyin hayırlısı, sağlıklı olsun da erken geç ne fark eder.. çok duygulandırdın beni, tüm dualarım sizinle. doğumun tarihi tam olarak belli mi?vallahi yazdıklarım için hakkınızı helal edin tüm kızlar. niyetim asla kimseyi kırmak üzmek değildi. eğer sürç-i lisan ettiysem affola :) yaşadıklarımı ve tecrübelerimi paylaşmak istedim sizlerle ve sizden de çook şey öğrendim.
birşey kısmet olmadı mı olmuyor işte. ben ki normal doğum hayalleri kurarken @EmiraSalih in dediği gibi gerçekler başka oluyor. yeniden su azalması nedeniyle sezaryen olacağım ve yine erken doğum. inanın anlamıyorum ve anlasam ne olacak zaten :)) neden oluyor, bir hatam mı var ?? ama sorgulamıyorum da kendimi, hatam olmadığına inandığım için. bunun kadar rahat (az iş yaptığım) geçirdiğim hiç bir gebeliğim olmamıştı diye düşünüyorum ancak arkadaşlarım da delirdin mi sen? 2 çocuğun var ilgilenmen gereken ve gurbettesin daha ne olsun diyorlar.
sonuç olarak kısmetimde yine bir ikizler burcu bebeği var :)) ben anladım ki başka burçta bebek doğuramıyorum :)) bu bebeğim denizden de erken gelecek gibi görünüyor çünkü 5 günde 4cm azalma var suyumda. annemi aradım, fatura vs işlerini halledip gelecek en yakın zamanda inşallah. eşimde izin alıyor, inşallah sıkıntısız gelir o da yanıma. tam yatış pozisyonunda takılacağım bir süre :)) gerçi bu saatten sonra yatsam nolur kalksam nolur :)) siz sakın böyle düşünmeyin ama olurmu :) bu benlik birşey, artık dalgaya vurdum işi :))
bu gün steroid (ciger geliştirici) iğnemi de oldum, yarın da olacağım. bakalım yarın ne çıkacak kısmetime :) dr ne diyecek :) hissediyordum, 30. haftadan itibaren, hareketleri denizin hareketlerine çok benziyordu. tarif te edemiyorum ki farkı ne diye sorarsanız :) ihtimal vermek istemedim hiç ancak ölçümler ortada. 2 haftada 5 cm azalan su 5 günde 4 cm azaldı. yapacak birşey yok.
kafam biraz karışık, dağınık yazıyorum kusuruma bakmayın. hakkınızı helal edin, ben yana helal olsun hepsi. inşallah herşey iyi ve güzel olacak :))
iyiki girmişim bu foruma, iyiki tanışmışız. hepimiz için en güzelini nasip etsin allahım inşallah :))
sizi seviyorum kızlaaaaar :))
@HejaR12 @ALTINIM @gunesim @tulaykavasinteriorarchitect 1cicek3bocek matsiyahoje idilduam @isimbulamayananne @defnekiz misam @sssn meleq47 _oceanshine_ @enbisevdigim
yazmadıklarım ne olur alınmayın, iananın aklım çalışmıyor :)
canımm öncelikle gözünaydınn bebişin doğmuşş inşallah en kısa zamanda kucağına da alıp evinize gidersiniz en kısa zamanda bebeğin toparlayacaktır Allahın izniyleKızlar ben doğum yaptım dün saat 1 de doğuma aldılar salı günü kontrol için gittim bebekte sıkıntı çıktı doguma aldılar 35+3 de doğum bebek ultrasyonda 2160 gr di doğumda 1800 Gr dustu şuan kuvezde emme reflexsi zayıf ve ciğer gelişimi oluşmamış onun için kuvezde kalacak bende durumlar böyle
Canım hayırlı olsun, sağlıkla biranönce büyüsün de küvezden kurtulsun inşallahKızlar ben doğum yaptım dün saat 1 de doğuma aldılar salı günü kontrol için gittim bebekte sıkıntı çıktı doguma aldılar 35+3 de doğum bebek ultrasyonda 2160 gr di doğumda 1800 Gr dustu şuan kuvezde emme reflexsi zayıf ve ciğer gelişimi oluşmamış onun için kuvezde kalacak bende durumlar böyle
hayirli olsun.rabbim sifa versin bir an once kucagina al.bir sorununuz mu vardi erken geldi?Kızlar ben doğum yaptım dün saat 1 de doğuma aldılar salı günü kontrol için gittim bebekte sıkıntı çıktı doguma aldılar 35+3 de doğum bebek ultrasyonda 2160 gr di doğumda 1800 Gr dustu şuan kuvezde emme reflexsi zayıf ve ciğer gelişimi oluşmamış onun için kuvezde kalacak bende durumlar böyle
ben premium care 1 numaradan 88 aldim yeterli dedi yeni dogum yapan arkadaslar.2 numaradan da 1 paket aldimKızlar tecrübeli annelere sorum olacak 1 numara bezlere ortalama ne zaman başlanıyor? elimde 108'li yenidoğan var; bu akşam Ankara'da indirimli bir mağaza var oraya gideceğiz bakınmaya acaba 1 numara alsam mı diye düşündüm hazır dursun?
Canım Hayırlı olsun şimdiden, inşallah her şey dilediğince gönlünce olur, bebeişine sağlıkla kavuşursunKizlar ben kontrolden geldim simdi eve.nst normal cikti.haftaya cati muayeneni yapalim dedi.sonra ultrasonda bebisi baya asagi inmis gorunce cati muayenesini yapiyim simdi en iyisi dedi.2-3 cm aciklik varmis.Artik acilmalar baslamis agrin sancin olursa cumartesine kadar o gun mutlaka gel dedi.Olmazsada pazartesi sabah 8 bucukta gel yine muayene edelim acilma artmissa yatis vericem.Artmamissada suyunu kontrol ederiz(sinirda cikti cunku) ona gore dpgumu baslatiriz ya da eve gonderirim dedi.Ama artik acilmalarin baslamis heran olabilir takip et dedi.Normal dogum icin de sikinti yokmus gayet uygunmusum.bebisinde minyon zaten cok rahat dogurursun korkma dedi.3 kilo olmus kizim bu arada.
Bizden haberler boyle heycan korku hepsi birbirine karisti.cati muayrnesinden dolayi simdi agrimda var.Kanamamda olmus az az devam ediyo.(Doktorum uyardi lekelenmen ya da hafif kanaman olabilir muayeneden dolayi diye)
Geldim kusura bakma canım çok beklemedin inşallah. Bir tatlı kasiginin yarısından az fazla deniz kadayifini cezveye üzerine 1 caybardağı süt koyup kısık ateşte sürekli karistir kaynayinca kenara al dinlensin iliyinca onu iyice suzbardağa 1 şeker at mutlaka icir bunu günde 2 kere ver sadece birini şimdi birini gece yatmadan 15 dk önce ver. Ilacla beraber kullanma onerilmiyor. Sadece buhar verebilirsin. Ilaç kullanıyorsanız da 5 saat arası olsun bu kadar bozadan az sulu kıvamı oluyor1cicek3bocek canimcim tarif istiorum senden bekliorum
Kuzum allah anali babali büyütsün büyük ihtimalle haftasini kuvezde geçirir sağlıkla evinize dönersinizKızlar ben doğum yaptım dün saat 1 de doğuma aldılar salı günü kontrol için gittim bebekte sıkıntı çıktı doguma aldılar 35+3 de doğum bebek ultrasyonda 2160 gr di doğumda 1800 Gr dustu şuan kuvezde emme reflexsi zayıf ve ciğer gelişimi oluşmamış onun için kuvezde kalacak bende durumlar böyle
Topuklari hep belimde sevip oksuyorum hemen çekiyor sipa :) elleride gidikliyor beni bazen :)Kızlar artık bebişimin elini ayağını faln çok rahat hissediyorumsizde oyle misinz.
inidirmli mağaza hangisi ? bende ankaradayımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?