2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
canım hangi mağaza orası bende Ankaradayım da

Canııım hayırlı olsun, inşallah biran önce kuvezden de çıkarda bebeğine kavuşursun Allah analı babalı büyütmek nasip etsin

İnşallah tez zamanda kucaklarsın yavrunu. Dualarımız seninle

Demir ilaci kullaniyorum evet cok agir yedigimde oluyor birde ayaklarim sisiyor ayaklarim yuksekte tutunca geciyor ama yinede carpinti olunca kotu oluyorum ya
Ben de demir ilacı kullanıyordum sağlık ocağında ki doktor ben oroferon demir ilacı kullandım daha etkili dedi onu içiyorum bir de bana süt bazen yapıyor çarpıntı 1 bardağı geçmiyor um çok kötü olunca içmiyorum

Hayırlı haberlerle gel inşallah, korkutma kendini bazen daha az hareketli olabiliyorlar

Oncelikle gözunaydin Allah analı babalı büyutmeyi nasip etsin tez zamnda kuvezden çıksın bebeğin inşallah hemen toparlicak

canım benimm şuan haberim oldu. Allah yardımcın olsun üzme kendini bebişinle kavuşmanız daha erken bir tarihmiş ne yapalım. gurbetlik duygusunu bende çok iyi bilirim. bişey olacak da annem doğuma yetişemeyecek diye korkuyorum bende hep. her şeyin hayırlısı, sağlıklı olsun da erken geç ne fark eder.. çok duygulandırdın beni, tüm dualarım sizinle. doğumun tarihi tam olarak belli mi?

canımm öncelikle gözünaydınn bebişin doğmuşş inşallah en kısa zamanda kucağına da alıp evinize gidersiniz en kısa zamanda bebeğin toparlayacaktır Allahın izniyle

Canım hayırlı olsun, sağlıkla biranönce büyüsün de küvezden kurtulsun inşallah

Duamnur Allah analı babalı büyütsün bebeğini, inşallah herşey yolunda gider, bebeğin de sağlıkla küvez den çıkar canım☺

hayirli olsun.rabbim sifa versin bir an once kucagina al.bir sorununuz mu vardi erken geldi?

ben premium care 1 numaradan 88 aldim yeterli dedi yeni dogum yapan arkadaslar.2 numaradan da 1 paket aldim

Canım Hayırlı olsun şimdiden, inşallah her şey dilediğince gönlünce olur, bebeişine sağlıkla kavuşursun

1cicek3bocek canimcim tarif istiorum senden bekliorum
Geldim kusura bakma canım çok beklemedin inşallah. Bir tatlı kasiginin yarısından az fazla deniz kadayifini cezveye üzerine 1 caybardağı süt koyup kısık ateşte sürekli karistir kaynayinca kenara al dinlensin iliyinca onu iyice suzbardağa 1 şeker at mutlaka icir bunu günde 2 kere ver sadece birini şimdi birini gece yatmadan 15 dk önce ver. Ilacla beraber kullanma onerilmiyor. Sadece buhar verebilirsin. Ilaç kullanıyorsanız da 5 saat arası olsun bu kadar bozadan az sulu kıvamı oluyor

Kuzum allah anali babali büyütsün büyük ihtimalle haftasini kuvezde geçirir sağlıkla evinize dönersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…