- 5 Kasım 2015
- 2.178
- 2.610
- 53
- 39
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #57.741
canım hangi mağaza orası bende Ankaradayım da
dKızlar ben doğum yaptım dün saat 1 de doğuma aldılar salı günü kontrol için gittim bebekte sıkıntı çıktı doguma aldılar 35+3 de doğum bebek ultrasyonda 2160 gr di doğumda 1800 Gr dustu şuan kuvezde emme reflexsi zayıf ve ciğer gelişimi oluşmamış onun için kuvezde kalacak bende durumlar böyle
benmkide hep belimden tekme atıyor, dun resmn çığlık attımTopuklari hep belimde sevip oksuyorum hemen çekiyor sipa :) elleride gidikliyor beni bazen :)
Kızlar ben doğum yaptım dün saat 1 de doğuma aldılar salı günü kontrol için gittim bebekte sıkıntı çıktı doguma aldılar 35+3 de doğum bebek ultrasyonda 2160 gr di doğumda 1800 Gr dustu şuan kuvezde emme reflexsi zayıf ve ciğer gelişimi oluşmamış onun için kuvezde kalacak bende durumlar böyle
Kaç gün kullanalim canjm geçene kadaramiGeldim kusura bakma canım çok beklemedin inşallah. Bir tatlı kasiginin yarısından az fazla deniz kadayifini cezveye üzerine 1 caybardağı süt koyup kısık ateşte sürekli karistir kaynayinca kenara al dinlensin iliyinca onu iyice suzbardağa 1 şeker at mutlaka icir bunu günde 2 kere ver sadece birini şimdi birini gece yatmadan 15 dk önce ver. Ilacla beraber kullanma onerilmiyor. Sadece buhar verebilirsin. Ilaç kullanıyorsanız da 5 saat arası olsun bu kadar bozadan az sulu kıvamı oluyor
Çabuk geçecek zaten 4 gün deneyin canım gece rahat uyuduğunu farkedeceksinKaç gün kullanalim canjm geçene kadarami
Cok gecmis olsun Rabbim sifa versin.. tiroid kanseri yasam suresi iyi diye biliyorum etrafimda yakin biri de var genc ondan dolayi... insirah suresi oki icin ferahlansin islerin kolaylasin insselam kızlar ya canım sıkkınBen çalışıyorum hala.. hep annemle son ay bitiririz diye planlamıştım hazırlıklarımı.. Ama annemin ani bir rahatsızlığı çıktı son 10 günde peş peşe 2 ameliyat oldu.. maalesef ki tiroid kanseri olduğu ortaya çıktı.. doğumumda bile yanımda olmayacak kız kardeşim ablam yada kuzenim yok...zaten bol şişme ve bel ağrılı bir hamilelik geçiriyorum.. ancak yıkama işlerimi yapabildim.. ne ütü ne dizme yapacak takatim olmuyor.. saat 7 de evdeyim ve sadece pazar tatilim var.. doktorda 37 de gelebilir bebk dedi .. Kayınvalidem de de eşimin nene ve dedesi kalıyor ve dedesi hasta ameliyat olacakmış o ona bakmak zorunda olacak önümüzdeki haftalar.. Ne yapacağımı bilmiyorum eşim ayrıntı iş beceremez dizme ütü vs hiç yapamıyor..
napsam nasıl bir plan çizsem kendime.. tek başıma hevesim de kaçtı annecim öyle yatıyor. hevesliydi kaldı öyle.. ben rahatsız çok üzülüyorum ağlamaktan çok yıprattım kendimi..
evet çok şükür erken teşhis ama annemle ben arkadaş dost gibiyiz.. sürekli dip dibeydik.. herşeyimi o yapardı.. doktor tedavi hamileler için riskli başladığımızda yanında olma kızının dedi.. bebeğe zararmış.. doğumumdan 1 ay sonra görebilecek.. ve başka kimsem yokCok gecmis olsun Rabbim sifa versin.. tiroid kanseri yasam suresi iyi diye biliyorum etrafimda yakin biri de var genc ondan dolayi... insirah suresi oki icin ferahlansin islerin kolaylasin ins
Aktardaki adam tek paket bile yeter demiş aslında eşim 2 paket almış kendide icicek diye. Sütle kaynatıim bal koydum içine azcık tarçınla çok şükür içti gusel diye inşallah iyi gelsin.valla çok saol Allah razı olsun sen demesen hiç bilmicektim böyle bi bitkiyi. Bide sana burnu açmak için bişi soriyim deniz suyu damlattirmio vicks kaynar su buhar yaptım başka ne yapsam Aksa o sumujlerÇabuk geçecek zaten 4 gün deneyin canım gece rahat uyuduğunu farkedeceksin
Canım temizleme şirketlerinden birini ara pazara birini yollasınlar kız önce hazırlığını tamamlasın gitsin, doğumda da yanına ziyarete gelenler mutlaka yakın kişiler olacak her gelen yapar bişeyler gider bence. Kendini üzme yıpratma bunun için Allah sağlık sıhhat versin gerisi halolur merak etmeselam kızlar ya canım sıkkınBen çalışıyorum hala.. hep annemle son ay bitiririz diye planlamıştım hazırlıklarımı.. Ama annemin ani bir rahatsızlığı çıktı son 10 günde peş peşe 2 ameliyat oldu.. maalesef ki tiroid kanseri olduğu ortaya çıktı.. doğumumda bile yanımda olmayacak kız kardeşim ablam yada kuzenim yok...zaten bol şişme ve bel ağrılı bir hamilelik geçiriyorum.. ancak yıkama işlerimi yapabildim.. ne ütü ne dizme yapacak takatim olmuyor.. saat 7 de evdeyim ve sadece pazar tatilim var.. doktorda 37 de gelebilir bebk dedi .. Kayınvalidem de de eşimin nene ve dedesi kalıyor ve dedesi hasta ameliyat olacakmış o ona bakmak zorunda olacak önümüzdeki haftalar.. Ne yapacağımı bilmiyorum eşim ayrıntı iş beceremez dizme ütü vs hiç yapamıyor..
napsam nasıl bir plan çizsem kendime.. tek başıma hevesim de kaçtı annecim öyle yatıyor. hevesliydi kaldı öyle.. ben rahatsız çok üzülüyorum ağlamaktan çok yıprattım kendimi..
Maaşallah Can'ımEki Görüntüle 1844439
33 haftanın içindeyiz teyzeler❤
bir kızım var 3,5 yaşında ailem 10 dakika ötemde oturmasına rağmen geçen hafta kızımla birlikte sildim her köşeyi bavuluda kendim yaptım ..yemeğimi de kendim yapıyorum hala yapamazsam eşim yapıyor...büyük ablamın beli ağrıyormuş!!!küçük ablam geçen hafta hastane ortasında bir kavga koparttı bırakıp gitti!!!!annem sürekli doğum dan sonra telefonu anahtarı bırakıp gideceğini herşeyden herkesten bıktığını söylüyor...ne faydası varsa ....velhasılı kelam diyeceğim o ki defnem tırnağın varsa başını kaşı benim halimi görde ağlamaktan vazgeç karnındaki sabi yi üzme artık ...ha bu arada bu anlattıklarım yetmediyse şekerim var günde 3 kere insülin vuruyorum kendime düzenli beslenmem gerekirken sebze yemeği bol yemem gerekirken eşim çalışıyorsa ve pazarada gidecek gücüm yoksa yada sadece belli miktarını 4 kat çıkarabileceksem bir hafta boyunca bulgur pilavı ve yoğurt yemek zorunda olduğumu hatırlatayım..lütfen diyorum canına yazıkselam kızlar ya canım sıkkınBen çalışıyorum hala.. hep annemle son ay bitiririz diye planlamıştım hazırlıklarımı.. Ama annemin ani bir rahatsızlığı çıktı son 10 günde peş peşe 2 ameliyat oldu.. maalesef ki tiroid kanseri olduğu ortaya çıktı.. doğumumda bile yanımda olmayacak kız kardeşim ablam yada kuzenim yok...zaten bol şişme ve bel ağrılı bir hamilelik geçiriyorum.. ancak yıkama işlerimi yapabildim.. ne ütü ne dizme yapacak takatim olmuyor.. saat 7 de evdeyim ve sadece pazar tatilim var.. doktorda 37 de gelebilir bebk dedi .. Kayınvalidem de de eşimin nene ve dedesi kalıyor ve dedesi hasta ameliyat olacakmış o ona bakmak zorunda olacak önümüzdeki haftalar.. Ne yapacağımı bilmiyorum eşim ayrıntı iş beceremez dizme ütü vs hiç yapamıyor..
Geçmiş olsun Can'ım Allah şifasını versin anneciğinin. Çalışabilir raporunu neden kapattırıp artık hazırlıklarına odaklanmıyorsun, kendini yıpratacağına raporunu al doğumu bekle benceselam kızlar ya canım sıkkınBen çalışıyorum hala.. hep annemle son ay bitiririz diye planlamıştım hazırlıklarımı.. Ama annemin ani bir rahatsızlığı çıktı son 10 günde peş peşe 2 ameliyat oldu.. maalesef ki tiroid kanseri olduğu ortaya çıktı.. doğumumda bile yanımda olmayacak kız kardeşim ablam yada kuzenim yok...zaten bol şişme ve bel ağrılı bir hamilelik geçiriyorum.. ancak yıkama işlerimi yapabildim.. ne ütü ne dizme yapacak takatim olmuyor.. saat 7 de evdeyim ve sadece pazar tatilim var.. doktorda 37 de gelebilir bebk dedi .. Kayınvalidem de de eşimin nene ve dedesi kalıyor ve dedesi hasta ameliyat olacakmış o ona bakmak zorunda olacak önümüzdeki haftalar.. Ne yapacağımı bilmiyorum eşim ayrıntı iş beceremez dizme ütü vs hiç yapamıyor..
HejaR12 @insanbuL 1cicek3bocek bana bişi söyleyin ben yine 500 gr almış gozukuo rum 2 haftada 800 du dusmusum kilo almam azaldı sizede boylemi oturup aglicam az aldım diye şimdi
selam kızlar ya canım sıkkınBen çalışıyorum hala.. hep annemle son ay bitiririz diye planlamıştım hazırlıklarımı.. Ama annemin ani bir rahatsızlığı çıktı son 10 günde peş peşe 2 ameliyat oldu.. maalesef ki tiroid kanseri olduğu ortaya çıktı.. doğumumda bile yanımda olmayacak kız kardeşim ablam yada kuzenim yok...zaten bol şişme ve bel ağrılı bir hamilelik geçiriyorum.. ancak yıkama işlerimi yapabildim.. ne ütü ne dizme yapacak takatim olmuyor.. saat 7 de evdeyim ve sadece pazar tatilim var.. doktorda 37 de gelebilir bebk dedi .. Kayınvalidem de de eşimin nene ve dedesi kalıyor ve dedesi hasta ameliyat olacakmış o ona bakmak zorunda olacak önümüzdeki haftalar.. Ne yapacağımı bilmiyorum eşim ayrıntı iş beceremez dizme ütü vs hiç yapamıyor..
Canim Allah annene sifa versin sanada guc kuvvet imtihanlarimiz insallah kolaylikla gecer. Benimde agrilarim gece dayanilmaz hal aliyo dun gece yine acildeydim tahlil falan yapildi sabah doktoruma gorundum sebebini bulamadilar daha bir haftam vardi ama izne ayirdi bebeginde karin gelisimi geri dedi kafam ona takildi bende 1 haftadir elimi biseye suremiyorum bebegin kiyafetlerini bu hafta yikamayi dusunuyodum cantayi da hazirlamadim hersey normal gidiyo diye ama kipirdiyamiyorum Rabbim buyuk bugunler gececek ve guc kuvvet verecek annende iyi olur insallahselam kızlar ya canım sıkkınBen çalışıyorum hala.. hep annemle son ay bitiririz diye planlamıştım hazırlıklarımı.. Ama annemin ani bir rahatsızlığı çıktı son 10 günde peş peşe 2 ameliyat oldu.. maalesef ki tiroid kanseri olduğu ortaya çıktı.. doğumumda bile yanımda olmayacak kız kardeşim ablam yada kuzenim yok...zaten bol şişme ve bel ağrılı bir hamilelik geçiriyorum.. ancak yıkama işlerimi yapabildim.. ne ütü ne dizme yapacak takatim olmuyor.. saat 7 de evdeyim ve sadece pazar tatilim var.. doktorda 37 de gelebilir bebk dedi .. Kayınvalidem de de eşimin nene ve dedesi kalıyor ve dedesi hasta ameliyat olacakmış o ona bakmak zorunda olacak önümüzdeki haftalar.. Ne yapacağımı bilmiyorum eşim ayrıntı iş beceremez dizme ütü vs hiç yapamıyor..
Kızlar ben doğum yaptım dün saat 1 de doğuma aldılar salı günü kontrol için gittim bebekte sıkıntı çıktı doguma aldılar 35+3 de doğum bebek ultrasyonda 2160 gr di doğumda 1800 Gr dustu şuan kuvezde emme reflexsi zayıf ve ciğer gelişimi oluşmamış onun için kuvezde kalacak bende durumlar böyle
Allah sifanizi versin tez zamanda toparlayip evinize donersiniz insallah gozun aydin buaradaKızlar ben doğum yaptım dün saat 1 de doğuma aldılar salı günü kontrol için gittim bebekte sıkıntı çıktı doguma aldılar 35+3 de doğum bebek ultrasyonda 2160 gr di doğumda 1800 Gr dustu şuan kuvezde emme reflexsi zayıf ve ciğer gelişimi oluşmamış onun için kuvezde kalacak bende durumlar böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?