- 2 Aralık 2015
- 2.490
- 2.215
- 83
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #57.761
Idilin burcu ne ki.çok merak ettim ablamın kız da aynı öyle herkes özenir balık burcu. Acaba alakası var mı yoksa aileden mi.söyleyin de ona göre denk getirim öbürlerini:)İnşallah canim benim.ben benim kocaya ne diyim ya şok tayim çarşıya gidicektim deniz kadayıfı almaya1cicek3bocek tavsiyesiyle ben tek gidersem ya yolda bana bişi olursa diye oruç haliyle kendi gitti
Sorması ayıp bunu kaç yaştan itibaren verebiliriz bi kenara yazm bende Tecrübeli güzel anneGeldim kusura bakma canım çok beklemedin inşallah. Bir tatlı kasiginin yarısından az fazla deniz kadayifini cezveye üzerine 1 caybardağı süt koyup kısık ateşte sürekli karistir kaynayinca kenara al dinlensin iliyinca onu iyice suzbardağa 1 şeker at mutlaka icir bunu günde 2 kere ver sadece birini şimdi birini gece yatmadan 15 dk önce ver. Ilacla beraber kullanma onerilmiyor. Sadece buhar verebilirsin. Ilaç kullanıyorsanız da 5 saat arası olsun bu kadar bozadan az sulu kıvamı oluyor
Cnmmmm hiç üzme kendini 1.5 yıl önce annem Ameliyat oldu ve troit kanseri dendi çok araştırdık sonuçta adı kanser ama emin ol kanser gibi değil.sadece dokunun çoğalması. Moralini yüksek tutun vücuda dağılmaması için onun dışındada ameliyattan sonraki bir yılı geçirmedim çok önemli yani doku çoğslmadan geçirmesi.bizde genetik teyzelerimdede var.6 ayda bir iyotlu atom Yuttular.1 hafta kimseyle görüşmedi annem.zor geldi başta ama şu An alıştık ve kanser bile demek yanlış olur yani. Sana gelince de işleri gözünde büyütmemeye çalış. Yavaş yavaş yaparım diyerek başla.inş hepsi hallolur.selam kızlar ya canım sıkkınBen çalışıyorum hala.. hep annemle son ay bitiririz diye planlamıştım hazırlıklarımı.. Ama annemin ani bir rahatsızlığı çıktı son 10 günde peş peşe 2 ameliyat oldu.. maalesef ki tiroid kanseri olduğu ortaya çıktı.. doğumumda bile yanımda olmayacak kız kardeşim ablam yada kuzenim yok...zaten bol şişme ve bel ağrılı bir hamilelik geçiriyorum.. ancak yıkama işlerimi yapabildim.. ne ütü ne dizme yapacak takatim olmuyor.. saat 7 de evdeyim ve sadece pazar tatilim var.. doktorda 37 de gelebilir bebk dedi .. Kayınvalidem de de eşimin nene ve dedesi kalıyor ve dedesi hasta ameliyat olacakmış o ona bakmak zorunda olacak önümüzdeki haftalar.. Ne yapacağımı bilmiyorum eşim ayrıntı iş beceremez dizme ütü vs hiç yapamıyor..
napsam nasıl bir plan çizsem kendime.. tek başıma hevesim de kaçtı annecim öyle yatıyor. hevesliydi kaldı öyle.. ben rahatsız çok üzülüyorum ağlamaktan çok yıprattım kendimi..
Yutması için verdikleri atom etrafına radyasyon yatıyo.o yüzden çocuk bebek hamilelerin çok dikkat etmesi gerekiyo.bi sorun olursa özelden yazarım çok tecrübe edindik artık bu hastalık konusunda.ama annem şu An çok çok iyi. Herşeyini tam yapmak lazım.allah hepsine acil şifalar versinevet çok şükür erken teşhis ama annemle ben arkadaş dost gibiyiz.. sürekli dip dibeydik.. herşeyimi o yapardı.. doktor tedavi hamileler için riskli başladığımızda yanında olma kızının dedi.. bebeğe zararmış.. doğumumdan 1 ay sonra görebilecek.. ve başka kimsem yok
ismi insanı ürkütüyor zaten.. Ne bileyim o kadar halsizim ki artık ancak yemek yapabilip küt yatıyorum işten gelinceCnmmmm hiç üzme kendini 1.5 yıl önce annem Ameliyat oldu ve troit kanseri dendi çok araştırdık sonuçta adı kanser ama emin ol kanser gibi değil.sadece dokunun çoğalması. Moralini yüksek tutun vücuda dağılmaması için onun dışındada ameliyattan sonraki bir yılı geçirmedim çok önemli yani doku çoğslmadan geçirmesi.bizde genetik teyzelerimdede var.6 ayda bir iyotlu atom Yuttular.1 hafta kimseyle görüşmedi annem.zor geldi başta ama şu An alıştık ve kanser bile demek yanlış olur yani. Sana gelince de işleri gözünde büyütmemeye çalış. Yavaş yavaş yaparım diyerek başla.inş hepsi hallolur.
içime su serptin canım valla çok sağolasın.. ben aklıma takılırsa sorayım sanaYutması için verdikleri atom etrafına radyasyon yatıyo.o yüzden çocuk bebek hamilelerin çok dikkat etmesi gerekiyo.bi sorun olursa özelden yazarım çok tecrübe edindik artık bu hastalık konusunda.ama annem şu An çok çok iyi. Herşeyini tam yapmak lazım.allah hepsine acil şifalar versin
Ben hissederim diye korkuyorum birde baş ve bel ağrısı kalabiliyormus diyorlar cevre de 2 kişi bu şekilde dogum yaptı 2side hissettim deyince on yargılı yaklaşmaya başladım sanırımCanım benim tüm arkadaşlarım ve bir ay öncede kuzeni epidural oldu, zaten artık doktorlar eğer anne çok heyecanlanmazsa yanaşmıyorlar çünkü genel anestezide hem bebekte daha çok etkileniyormuş hem de anne bebekle yeterince ilgilenemiyor diyorlar; ilk temas, ilk emzirme vs gibi... Ben de epidural sezaryen olacağım; herkes çok memnun çevremde...Çok araştırdım sormak istediğin varsa yanıtlayabilirim
Canim iki yaşındaki oğlum icin tek kişilik nevresim ariyorum :) madam cocoda yok sanırım ama sareve hiç bakmadım. Haklısın pamuk satenler harika oluyor. Çocuklar için pamuk saten hiç denk gelmedim
Annecigin için çok üzüldüm allah sifa versin eksikliklerini göstermesin. Obur ise gelince canım artık akşam gelince makineye atarsin ertesi gün kurur oturarak otur mecbur kullanması gerekenleri allah yardimcin olsunselam kızlar ya canım sıkkınBen çalışıyorum hala.. hep annemle son ay bitiririz diye planlamıştım hazırlıklarımı.. Ama annemin ani bir rahatsızlığı çıktı son 10 günde peş peşe 2 ameliyat oldu.. maalesef ki tiroid kanseri olduğu ortaya çıktı.. doğumumda bile yanımda olmayacak kız kardeşim ablam yada kuzenim yok...zaten bol şişme ve bel ağrılı bir hamilelik geçiriyorum.. ancak yıkama işlerimi yapabildim.. ne ütü ne dizme yapacak takatim olmuyor.. saat 7 de evdeyim ve sadece pazar tatilim var.. doktorda 37 de gelebilir bebk dedi .. Kayınvalidem de de eşimin nene ve dedesi kalıyor ve dedesi hasta ameliyat olacakmış o ona bakmak zorunda olacak önümüzdeki haftalar.. Ne yapacağımı bilmiyorum eşim ayrıntı iş beceremez dizme ütü vs hiç yapamıyor..
napsam nasıl bir plan çizsem kendime.. tek başıma hevesim de kaçtı annecim öyle yatıyor. hevesliydi kaldı öyle.. ben rahatsız çok üzülüyorum ağlamaktan çok yıprattım kendimi..
aynen doktor normal desede çok ağrım var kemiklerde ve kasıklarda ayaklar desen balınCanim Allah annene sifa versin sanada guc kuvvet imtihanlarimiz insallah kolaylikla gecer. Benimde agrilarim gece dayanilmaz hal aliyo dun gece yine acildeydim tahlil falan yapildi sabah doktoruma gorundum sebebini bulamadilar daha bir haftam vardi ama izne ayirdi bebeginde karin gelisimi geri dedi kafam ona takildi bende 1 haftadir elimi biseye suremiyorum bebegin kiyafetlerini bu hafta yikamayi dusunuyodum cantayi da hazirlamadim hersey normal gidiyo diye ama kipirdiyamiyorum Rabbim buyuk bugunler gececek ve guc kuvvet verecek annende iyi olur insallah
galiba öyle yapacağım canım haftaya kadar çalışıp kapattıracağım.. hazırlıksız olup kızıma haksızlık yapmak istemyorumGeçmiş olsun Can'ım Allah şifasını versin anneciğinin. Çalışabilir raporunu neden kapattırıp artık hazırlıklarına odaklanmıyorsun, kendini yıpratacağına raporunu al doğumu bekle bence
Haftaya çarşamba kontrol inşallah alımı iyi olsun inan umrumda deil dewamli bişi yiorum bebişe gtsin diyeEvet canım üzme kendini bende dahs az kilo alıyorum artık ve bebek bizden alıyor merak etme olur mu kontrolün ne zamandı o zaman daha için rahat eder.
denizbatiekin canimm ben kendi adıma senden çok şey öğrendim hakkını helal et,2 dogumunu nasıl sağlıkla gerceklestirdiysen bunu da sağlıkla kucağına alacaksın ben inanıyorum kalbini ferah tut dualardasin
canım benim ya Allahım yardımcın olsun inşallah.. Rabbim minnoşlarına ve sana uzun ömür sağlık versin.. herkes türlü sınavlardan geçiyor. haklısınbir kızım var 3,5 yaşında ailem 10 dakika ötemde oturmasına rağmen geçen hafta kızımla birlikte sildim her köşeyi bavuluda kendim yaptım ..yemeğimi de kendim yapıyorum hala yapamazsam eşim yapıyor...büyük ablamın beli ağrıyormuş!!!küçük ablam geçen hafta hastane ortasında bir kavga koparttı bırakıp gitti!!!!annem sürekli doğum dan sonra telefonu anahtarı bırakıp gideceğini herşeyden herkesten bıktığını söylüyor...ne faydası varsa ....velhasılı kelam diyeceğim o ki defnem tırnağın varsa başını kaşı benim halimi görde ağlamaktan vazgeç karnındaki sabi yi üzme artık ...ha bu arada bu anlattıklarım yetmediyse şekerim var günde 3 kere insülin vuruyorum kendime düzenli beslenmem gerekirken sebze yemeği bol yemem gerekirken eşim çalışıyorsa ve pazarada gidecek gücüm yoksa yada sadece belli miktarını 4 kat çıkarabileceksem bir hafta boyunca bulgur pilavı ve yoğurt yemek zorunda olduğumu hatırlatayım..lütfen diyorum canına yazık
Terazi Burcu cnim. Sakin kavgayı sewmeyen ılımlı çocuklar olurmus terazi ler. Gerçi eşimde sakin mis bende uslu ymusum genetik te olabilir.bu bebişte yengeç olcak yengeç lerde sakin oluoIdilin burcu ne ki.çok merak ettim ablamın kız da aynı öyle herkes özenir balık burcu. Acaba alakası var mı yoksa aileden mi.söyleyin de ona göre denk getirim öbürlerini:)
Allah sifa versin balima inşallah iyi gelir. Ben burnunu sürekli sumkurterek açıyorum canım onu çıkarması gerekli çünkü. Birde doğu sık sık kurup denen illetten olurdu ben makine almıştım hava veriyordum yatmadan rahat uyuyordu herhangi birşey sıkmıyordum ayaklarinin altına viks suruyordun o kadarAktardaki adam tek paket bile yeter demiş aslında eşim 2 paket almış kendide icicek diye. Sütle kaynatıim bal koydum içine azcık tarçınla çok şükür içti gusel diye inşallah iyi gelsin.valla çok saol Allah razı olsun sen demesen hiç bilmicektim böyle bi bitkiyi. Bide sana burnu açmak için bişi soriyim deniz suyu damlattirmio vicks kaynar su buhar yaptım başka ne yapsam Aksa o sumujler
aslında kadınım varda ramazan ya gelir mi bilemedim gelse en azından ütülenecekleri ve temizliği halletseCanım temizleme şirketlerinden birini ara pazara birini yollasınlar kız önce hazırlığını tamamlasın gitsin, doğumda da yanına ziyarete gelenler mutlaka yakın kişiler olacak her gelen yapar bişeyler gider bence. Kendini üzme yıpratma bunun için Allah sağlık sıhhat versin gerisi halolur merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?