2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
İnşallah canim benim.ben benim kocaya ne diyim ya şok tayim çarşıya gidicektim deniz kadayıfı almaya 1cicek3bocek tavsiyesiyle ben tek gidersem ya yolda bana bişi olursa diye oruç haliyle kendi gitti
Idilin burcu ne ki.çok merak ettim ablamın kız da aynı öyle herkes özenir balık burcu. Acaba alakası var mı yoksa aileden mi.söyleyin de ona göre denk getirim öbürlerini:)

Herkese hayırlı doğumlar kızlar. Bebekleriniz hayırlı olsun. Benim size bir sorum var. Ben çok fena şekilde tatlıdan çikolatadan tiksindim. Tatlıların çikolataların resmine biile bakamıyorum. Hep ekşi tuzlu yıyorum. Benim gibi olsn varmıydı aranızda. Bu kadar tiksinmek normalmi

duamnur cnm bende yeni gördüm hayırlı olsun çok erken haftalarda değiliz artık bi An önce toparlar bebeğin inş.kavuştun yavruna çok şükğr darısı bizim başımıza

Ozellikle tecrubeli anneler bu sorum size :)
Annem oglusa aldiklarini gonderecegi zaman bebek bezini de almisti.
Prima yenidogan 2beden (3-6kg) almis.
Ama bide bunun 1bedeni (2-5kg) var ya 1ini mi almak gerekiyodu 1bedeninden alsammi 2si buyuk gelirmi napim ben

Sorması ayıp bunu kaç yaştan itibaren verebiliriz bi kenara yazm bende Tecrübeli güzel anne

Cnmmmm hiç üzme kendini 1.5 yıl önce annem Ameliyat oldu ve troit kanseri dendi çok araştırdık sonuçta adı kanser ama emin ol kanser gibi değil.sadece dokunun çoğalması. Moralini yüksek tutun vücuda dağılmaması için onun dışındada ameliyattan sonraki bir yılı geçirmedim çok önemli yani doku çoğslmadan geçirmesi.bizde genetik teyzelerimdede var.6 ayda bir iyotlu atom Yuttular.1 hafta kimseyle görüşmedi annem.zor geldi başta ama şu An alıştık ve kanser bile demek yanlış olur yani. Sana gelince de işleri gözünde büyütmemeye çalış. Yavaş yavaş yaparım diyerek başla.inş hepsi hallolur.

Yutması için verdikleri atom etrafına radyasyon yatıyo.o yüzden çocuk bebek hamilelerin çok dikkat etmesi gerekiyo.bi sorun olursa özelden yazarım çok tecrübe edindik artık bu hastalık konusunda.ama annem şu An çok çok iyi. Herşeyini tam yapmak lazım.allah hepsine acil şifalar versin

ismi insanı ürkütüyor zaten.. Ne bileyim o kadar halsizim ki artık ancak yemek yapabilip küt yatıyorum işten gelince

içime su serptin canım valla çok sağolasın.. ben aklıma takılırsa sorayım sana

Ben hissederim diye korkuyorum birde baş ve bel ağrısı kalabiliyormus diyorlar cevre de 2 kişi bu şekilde dogum yaptı 2side hissettim deyince on yargılı yaklaşmaya başladım sanırım

Canim iki yaşındaki oğlum icin tek kişilik nevresim ariyorum :) madam cocoda yok sanırım ama sareve hiç bakmadım. Haklısın pamuk satenler harika oluyor. Çocuklar için pamuk saten hiç denk gelmedim

canımcım, ben türkiyedeyken çeyizcide istediğim ölçü ve modelde sarev kumaşlarıyla nevresin diktiriyordum. hem daha hesaplı oluyordu hem de zevkime göre.

şiddetle sarev i tavsiye ederim, 4 yılda evirip çevirip yıkadım, kurutma mak. kullandım, ne rengi soldu ne de çekme yaptı. hemde her daim yumuşacık :)

Annecigin için çok üzüldüm allah sifa versin eksikliklerini göstermesin. Obur ise gelince canım artık akşam gelince makineye atarsin ertesi gün kurur oturarak otur mecbur kullanması gerekenleri allah yardimcin olsun

aynen doktor normal desede çok ağrım var kemiklerde ve kasıklarda ayaklar desen balın bende bu gidişle 35. haftamda ayrılırım inşallah geçer bu günler.. Allah razı olsun

Geçmiş olsun Can'ım Allah şifasını versin anneciğinin. Çalışabilir raporunu neden kapattırıp artık hazırlıklarına odaklanmıyorsun, kendini yıpratacağına raporunu al doğumu bekle bence
galiba öyle yapacağım canım haftaya kadar çalışıp kapattıracağım.. hazırlıksız olup kızıma haksızlık yapmak istemyorum

Haftaya çarşamba kontrol inşallah alımı iyi olsun inan umrumda deil dewamli bişi yiorum bebişe gtsin diye

canım benim ya Allahım yardımcın olsun inşallah.. Rabbim minnoşlarına ve sana uzun ömür sağlık versin.. herkes türlü sınavlardan geçiyor. haklısın

Idilin burcu ne ki.çok merak ettim ablamın kız da aynı öyle herkes özenir balık burcu. Acaba alakası var mı yoksa aileden mi.söyleyin de ona göre denk getirim öbürlerini:)
Terazi Burcu cnim. Sakin kavgayı sewmeyen ılımlı çocuklar olurmus terazi ler. Gerçi eşimde sakin mis bende uslu ymusum genetik te olabilir.bu bebişte yengeç olcak yengeç lerde sakin oluo

Allah sifa versin balima inşallah iyi gelir. Ben burnunu sürekli sumkurterek açıyorum canım onu çıkarması gerekli çünkü. Birde doğu sık sık kurup denen illetten olurdu ben makine almıştım hava veriyordum yatmadan rahat uyuyordu herhangi birşey sıkmıyordum ayaklarinin altına viks suruyordun o kadar

aslında kadınım varda ramazan ya gelir mi bilemedim gelse en azından ütülenecekleri ve temizliği halletse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…