2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Saol canım. Nebul mak. Yapioz bizde benim kızım sumkiremio maalesef o nu yapsa rahatlicak ayaklar altına ve gögse adaçayı yağı sürüom bende valla damla a yaptrmio yapsa akicak iyice hep yukarı cekio burnunu

Saol canım. Nebul mak. Yapioz bizde benim kızım sumkiremio maalesef o nu yapsa rahatlicak ayaklar altına ve gögse adaçayı yağı sürüom bende valla damla a yaptrmio yapsa akicak iyice hep yukarı cekio burnunu
Zilli sumkurse biseyi kalmayacak doguya yaşında öğretim o sıkıntımız olmadi bizim

benimde hep çıktı :))) bu da kel olacak :)) hemde 2.5 yaşına kadar bildiğin kel :)

Ben hissederim diye korkuyorum birde baş ve bel ağrısı kalabiliyormus diyorlar cevre de 2 kişi bu şekilde dogum yaptı 2side hissettim deyince on yargılı yaklaşmaya başladım sanırım

Canım doktorum söyledi zaten müdahale edildiğini hissedeceksin ama acı hissetmeyeceksin diye, hissetmeyi de sanki bir kayıkta sallanıyormuş gibi hissedeceksin yani kesildiğini vs hissetmeyeceksin dedi, baş ağrısı herkeste olacak diye birşey yok arkadaşlarımın çoğu yaşamadı. Bel ağrısı için de eğer sonradan diyorsan o da kişiden kişiye değişiyor. Eşim başka bir ameliyat için epidural olmuştu onda herhangi bir sızlama ya da bel ağrısı kalmadı, yine arkadaşlarımda da... Tabi kişiden kişiye değişiyor olabilir...

canım benim, bunun tek sebebi sizin bilinçli yaklaşımınız ve tavrınız. bizde de her ikisi için ayda bir belirli bir bütçeye kadar oyuncak günü var. kızım için, eline parayı verip ( artık az buçuk hesaplıyor yada sorabiliyor) bütçeye göre istediklerini sepete atmasını söylüyoruz, sonunda da ne ya da neleri istiyorsa karar vermesini istiyoruz.hem uygun hemde kendi seçimini yapmış oluyor :))
2 ay önce parasıyla tek birşey almışken bu ay başında 6 farklı şey aldı ve parası artınca da çok sevindi. ikisine aynı şeyi aldığım zaman da oluyor ancak onlara hep söylüyoruz, eğer ihtiyacımız olmayan birşeyi sadece o an canımız istedi diye alırsak; ihtiyacımız olduğu zaman için paramız kalmaz. ve cebimde para olmasına rağmen çok şükür, biz bunu almak için bütçe ayırmadık, bir dahaki sefere bana hatırlatın para ayıralım gelmeden önce diyoruz :)) batıyı tam bilemiyorum ama deniz anlıyor :)

:)) haydi hayırlısı :) bende yaklaşık o tarihlerde yapacağım doğumumu :)

ben epidural anestezi ile sezaryen oldum iki kere, çok şükür bir sıkıntım olmadı. kaşıntı, baş ağrısı vs de olmadı. inşallah bu sefer de olmaz :)

epidural gibi güzel bir seçenek varken önünde geneli tercih etme bence. korku vs varsa bilemem tabii ancak ayık olmak bana daha cazip ve toparlanması kolay geliyor :)

bol bol dinlen, inan işe yarıyor, süreci yavaşlatıyor dinlenmek. tabii herkeste aynı değil ancak ben inanıyorum ki yatmak işe yarıyor :)

hepimize kolay gelsin :)

İnsallah en kisa zamanda bebisinle hastaneden cikarsiniz canim

ay hiç dayanamadığım birşey bu benim, ve başıma geldiğinde halılarımı yıkatalı az bir zaman olmasına rağmen, adamların üzerinden geçtiği tüm halıları tekrar yıkatmıştım

öncelikle geçmiş olsun, allah sağlıkla, sıhhatle eve çıkmayı nasip etsin inşallah. ben ilk kızımı 35+2 de doğurdum ve aynen ciğerlerindeki suyu atamadı, gelişmemişti tam olarak ve emme refleksi yoktu kızımın. hiç telaş etme, sadece biraz zaman gerekiyor iyileşmesi ve emmeyi öğrenmesi için. sabır, sabır ve inanç bence :) iyi düşünelim iyi olsunlar. bu kızımda 35. haftada alınacak. plesentada kiraçlanme başladı, suyum azaldı vs. inşallah bu sefer daha iyi olacak bebeğim çünkü kan akımımda problem yok.

tekrar geçmişler olsun, izin veriyorlarsa bol bol konuş bebeğinle ve mutlaka tensel temas kur. sütün henüz gelmediyse telaş etme gelecektir. 10 ml bile olsa sağ ve hemşirelere ver, onlar içirir kuzuna sütünü. allaha emanet olalım hepimiz :)

canımcım, haftana göre düşünüyorum da, biz batı için yenidoğan bez almıştık ve herif 38+4 de doğdu. 5 gün anca kullanabildik yenideğan bezi, bizimki de biraz çişliydi galiba, hep sızdırdı kenarlardan, yetmedi bez. bence 3-6 kilo arası alabilirsin, taksın poposuna rahat rahat :))

Kizlar 17 haziranda calisamaz plrapirum basliyodu cok sukur mudurum ise gelme dinlen artik biz idare ederiz dedi ve o 5 haftayi Allah nasip ederse bebeğimle geciricem memleketten annemle babam geldi artik bebisi bekliyoruz

çok teşekkür ederim, ben yurdumdayken gurbete gidenler hep birşeyler eksik diyordu ve ben anlam veremiyordum. ne güzel yaşıyorlar işte diye düşünüyordum ama öyle kolay değilmiş. hep tek başınasın, tabiki arkadaşlarım, güvendiğim insanlar var ancak aynı dili konuşmak başka şey :)) allah bana bir tane türk arkadaş gönderdi burada, tanıyalı çok olmadı ama sağolsun çook yardımı dokunuyor. uzun zamandır burada.

evet, herşeyin hayırlısı olsun, allah güler yüzle yaşamayı nasip etsin herkeslere :)

helal i hoş olsun :)) amin, inşallah :)

ismi insanı ürkütüyor zaten.. Ne bileyim o kadar halsizim ki artık ancak yemek yapabilip küt yatıyorum işten gelince
Kesinlikle ismi ürkütüyo insanı ama annem çok rahat geçiriyo şu An bi de panik atağı olmasına rağmen.biz ona o kadar rahat davranıyrz ki o bile artık normal karşılıyo.senin ki zor tabi hem çalışıyosun hem iş güç.ama artık daha dayanıklı olmamız lazım çünkü artık bizde anneyiz.annemizden beklediğimiz şeyleri bizden bekleyen bi bebek olck.kendini güçlü hisset herşeyi yaparsın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…