- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #57.781
Saol canım. Nebul mak. Yapioz bizde benim kızım sumkiremio maalesef o nu yapsa rahatlicak ayaklar altına ve gögse adaçayı yağı sürüom bende valla damla a yaptrmio yapsa akicak iyice hep yukarı cekio burnunuAllah sifa versin balima inşallah iyi gelir. Ben burnunu sürekli sumkurterek açıyorum canım onu çıkarması gerekli çünkü. Birde doğu sık sık kurup denen illetten olurdu ben makine almıştım hava veriyordum yatmadan rahat uyuyordu herhangi birşey sıkmıyordum ayaklarinin altına viks suruyordun o kadar
Canım 1 yaştan sonra verilebilirSorması ayıp bunu kaç yaştan itibaren verebiliriz bi kenara yazm bende Tecrübeli güzel anne
Zilli sumkurse biseyi kalmayacak doguya yaşında öğretim o sıkıntımız olmadi bizimSaol canım. Nebul mak. Yapioz bizde benim kızım sumkiremio maalesef o nu yapsa rahatlicak ayaklar altına ve gögse adaçayı yağı sürüom bende valla damla a yaptrmio yapsa akicak iyice hep yukarı cekio burnunu
bende dün akşam iftarda dedim kızım ve eşime bu sene ilk kez 4 kişi iftar yapıyoruz ama biri içerde diye
birde dün usg de yüzünü gördük ya hepten varlığını hisettirdi yanaklı bir oğlan geliyor bize birde şimdiden çok saçlı doktor görür görmez oğğğğ ne kadar saçı çıkıp uzamış şimdiden maşallah doğana kadar ne uzar kimbilir dedibende dedimki tühhhh bi türlü kel bebek doğuramayacağım her halde.. çünkü kızımda saçlıydı ama ben hep kel istedim
Ben hissederim diye korkuyorum birde baş ve bel ağrısı kalabiliyormus diyorlar cevre de 2 kişi bu şekilde dogum yaptı 2side hissettim deyince on yargılı yaklaşmaya başladım sanırım
Evet inşallah sende uygulat etrafta dedeler neneler karistrma bu konuya kesinlikle an basit bim e gideriz abur cubur yada oyuncak seçme hakkı 1 tane başka yok karar vermek zorunda.bebekliginden beri aynı şeyi uyguladim çok şükür doyumsuz olmadı.baskalari aman hadi alsın desede Hayır demeyi bildiğin sürece kararlı olunca çocuk ısrar etmio.ama bir iki kere bunu sekteye ugratrsan kullanmaya basliolar . Benim eşimin ailesi çok takdir edio kızımı maşallah Hayır dediğin bisiyi tutturmuo diye Kuzenler arasında en akıllı si olarak goruluo
Günaydın .. temmuz görünümlü haziran bebislerine 10 gun sonra bizde dahil oluyoruz teyzelerilk kizim sezaryen dogum olduğu için buda öyle olucak şimdiki doktoruma göre epidurel olmalıyım bana gore genel ama diğer taraftan düşünüyorum genelden ayilirken sayiklama acilma evresi derken kizim.korkar mi kısacası epidurel yapan varmi aramızda daha önce
ay hareketleri tarif edebilsen keşke benimde suyum orta seviyedeymiş sürekli bir yerlerini dışarı cıkartıyo dayıyo yani ve hıçkırıkta çok benim bebekte hemen hemen her gün hıçkırıyo diyebilirim otururken midemi sıkıştırıyo çoğunlukla yatarkende tekme atıyo genelde bende suyumu düşünüyorum haftaya randevum var dr bana dinlen dedi ama benim kendi işim ve yanımdaki eleman ayrılmak zorunda kaldı işe geç gidip erken gelmeye çalışıyorum ve annemde kalmaya başladım en azından evde birşey yapmayayım diye ki zaten dr da öyle dedi iş dışında hiçbirşey yapma ve dışarı çıkma dedi allah hepimize yardım etsin
İnsallah en kisa zamanda bebisinle hastaneden cikarsiniz canimKızlar ben doğum yaptım dün saat 1 de doğuma aldılar salı günü kontrol için gittim bebekte sıkıntı çıktı doguma aldılar 35+3 de doğum bebek ultrasyonda 2160 gr di doğumda 1800 Gr dustu şuan kuvezde emme reflexsi zayıf ve ciğer gelişimi oluşmamış onun için kuvezde kalacak bende durumlar böyle
Ay kızlar oğlumun odasını kurmaya geldiler. Tertemiz evimi bir koku aldı ki sormayın. Eşime ısrarla söyle galoş getirsinler dedim söylememiş. Allah im halıları yikaticam galiba felaket bi koku yemek yemeyi midem kaldırmadı. Halen kuruyorlar bitmedi
Kızlar ben doğum yaptım dün saat 1 de doğuma aldılar salı günü kontrol için gittim bebekte sıkıntı çıktı doguma aldılar 35+3 de doğum bebek ultrasyonda 2160 gr di doğumda 1800 Gr dustu şuan kuvezde emme reflexsi zayıf ve ciğer gelişimi oluşmamış onun için kuvezde kalacak bende durumlar böyle
Kızlar tecrübeli annelere sorum olacak 1 numara bezlere ortalama ne zaman başlanıyor? elimde 108'li yenidoğan var; bu akşam Ankara'da indirimli bir mağaza var oraya gideceğiz bakınmaya acaba 1 numara alsam mı diye düşündüm hazır dursun?
canım benimm şuan haberim oldu. Allah yardımcın olsun üzme kendini bebişinle kavuşmanız daha erken bir tarihmiş ne yapalım. gurbetlik duygusunu bende çok iyi bilirim. bişey olacak da annem doğuma yetişemeyecek diye korkuyorum bende hep. her şeyin hayırlısı, sağlıklı olsun da erken geç ne fark eder.. çok duygulandırdın beni, tüm dualarım sizinle. doğumun tarihi tam olarak belli mi?
Kızlar artık bebişimin elini ayağını faln çok rahat hissediyorumsizde oyle misinz.
Evet canım üzme kendini bende dahs az kilo alıyorum artık ve bebek bizden alıyor merak etme olur mu kontrolün ne zamandı o zaman daha için rahat eder.
denizbatiekin canimm ben kendi adıma senden çok şey öğrendim hakkını helal et,2 dogumunu nasıl sağlıkla gerceklestirdiysen bunu da sağlıkla kucağına alacaksın ben inanıyorum kalbini ferah tut dualardasin
aslında kadınım varda ramazan ya gelir mi bilemedim gelse en azından ütülenecekleri ve temizliği halletse
maşllhbende sol tarafımda ayaklarını ve sağ kaburga altında dizini hissediyorum :))
Kesinlikle ismi ürkütüyo insanı ama annem çok rahat geçiriyo şu An bi de panik atağı olmasına rağmen.biz ona o kadar rahat davranıyrz ki o bile artık normal karşılıyo.senin ki zor tabi hem çalışıyosun hem iş güç.ama artık daha dayanıklı olmamız lazım çünkü artık bizde anneyiz.annemizden beklediğimiz şeyleri bizden bekleyen bi bebek olck.kendini güçlü hisset herşeyi yaparsın inşismi insanı ürkütüyor zaten.. Ne bileyim o kadar halsizim ki artık ancak yemek yapabilip küt yatıyorum işten gelince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?