- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #57.921
Ya ben bana yapılan yorumlar için dedim çocuğu çok zor büyüyen biri olarak cok kızdım paylaştım icimdekinj kimler vericek hadi bakalım demedimtamasm yavrumda sen yazdın haliyle biz de yorum yaptık
sen neden bu kadar sinirlendin
ki tabi ki isteyen versin istemeyen vermesin
ama sen düşünceni söyledin bizlerde söylüyoruz...
Ya ben bana yapılan yorumlar için dedim çocuğu çok zor büyüyen biri olarak cok kızdım paylaştım icimdekinj kimler vericek hadi bakalım demedim
Canım yanlış anlama ama neden eşinin ismi? Bir sürü isim var sonuçta. Mesela benim ismim çok kişide var bu durumdan hiç hoşnut değilim hep anneme kızarım isim kıtlığı mı vardı diye? Kendimden bildiğimden söylüyorum ilerde çocuk bundan hoşlanmayabilir. Tabi ki sizin tercihiniz yanlış anlama lütfen.
B Beydammm çok önceden bir televizyon programında isim konusunda uzman ya da psikolog da olabilir izlemiştim; çocuklarınıza kendi ya da büyüklerinizin isimlerini vermeyin onun ağırlığını hissederler demişti. Yani örneğin ismini verdiğiniz kişinin karakteri ya da davranışları nasılsa ister istemez onu model alma durumu olabilirmiş, bu da kendini gerçekleştirmesini etkiler diyordu aklımda kalmış öyle
Işte şu karnımın sertlşemesi kasılması düşündürüyo biraz.daha 11 gün falan var sınava daha kötü olursam die
Çocuk anneyi emmek istiodur ya gazı vardır emzik bilmeyen çocuk nasıl emzik ister yani canım ilginç.vallahi benim kızım ameliyat süresinde 3 ay hastanelerde Gezdik arabada nasıl ağlardi kucağımda sallayip şarkılar söylerdim inan benim kadar sıkıntı yaşayan anne azdır o yüzden kendimde bunu soyleyecek söz sahibi hissediorum emzik emmedi hiç bisiyi yok maşallah.Allah zor duruma dusurmesun çok zor anne için ağlama krizleri yaşamayan bilemez. Hele Dışarda herkes bi mudale etme ihtiyacı duyuo senin çocuğuna her kadın kendi anneligi yle karar verebilir ben bana yapılan yorumlar dan dolayi içimi dökmek istedim kimseye siz ne dusunuosunz demedim tartışma olmasın.idilduam @Rtsy, canlarım gerçekten bu konuda büyük konuşmayın katılıyorum @Rtsy_ . Daha yeni anlatmıştım yan masamızda oturan bir kadının yeni doğan bebeği çatlayacak gibi ağlıyordu ve yine anne olan arkadaşım emzik istiyor galiba dedi. Annesi de dönüp biz emzik kullanmıyoruz dedi; o çocuk var ya resmen morardı ağlarken herkes bir panik oldu, kucağa alıyorlar susmuyor, yatırıyorlar susmuyor, gezdiriyorlar aynı herkesin eli ayağına dolaştı. Ben kullanma taraftarıyım nedenine gelince de hem çocuk emme refleksini kaybetmiyor ki bu çok önemli, hem de sakinlenmesine yardımcı oluyor. Estetik kaygılar vs bana yeterli sebep gelmiyor çünkü eskiden ne idüğü belirsiz emzikler kullanmadık mı hepimiz, boyutları bile aynıymış ? Hangimiz de ne sorun var ki şuan ki emziklerin hepsi bebeğin ayına göre boyutlamış, BPA, fatalat içermiyor... Bir de işin ağlayan bebeği susturma tarafı var ki, bunu yaşamayan insanın bilemeyeceğini düşünüyorum. O yüzden akışına bırakmak lazım... Herşeye rağmen şu da olabilir; siz 100 tane emzik alsanız da belki bebeğiniz hiçbirini tutmayacak ve kendi istemeyecek... Bu yüzden bence rahat olunmalı, önemli olan bebeğin ve sizin huzurunuz
Günaydın güzel ve fit anneler doğuran yok çok şükür bugün de saniyorum:)
Karpuz da ÇOK MAGNEZYUM varmış kasılmalar için hemde gebelik te olan yüksek tansiyon için iyimiş dün okudum bide ödem atmak için iyimiş tam mewskmi denemekte fayda varCanım magnezyum kullanıyor musun? Benim 32.haftadan itibaren çok sertleşmem olunca; bebek bir yerde toplanıyordu ve dokunamıyordum doktorum magnezyumu hergün kullanmamı ek olarak da bir tane maden suyu içmemi istedi hem geçti sanırım kasılmaları etkiliyor magnezyum kullanımı artınca. Bu haftadan itibaren de bırakacağım vücut kendini doğuma hazırlasın diye sadece vitamine devam edeceğim...
Çocuk anneyi emmek istiodur ya gazı vardır emzik bilmeyen çocuk nasıl emzik ister yani canım ilginç.vallahi benim kızım ameliyat süresinde 3 ay hastanelerde Gezdik arabada nasıl ağlardi kucağımda sallayip şarkılar söylerdim inan benim kadar sıkıntı yaşayan anne azdır o yüzden kendimde bunu soyleyecek söz sahibi hissediorum emzik emmedi hiç bisiyi yok maşallah.Allah zor duruma dusurmesun çok zor anne için ağlama krizleri yaşamayan bilemez. Hele Dışarda herkes bi mudale etme ihtiyacı duyuo senin çocuğuna her kadın kendi anneligi yle karar verebilir ben bana yapılan yorumlar dan dolayi içimi dökmek istedim kimseye siz ne dusunuosunz demedim tartışma olmasın.
Karpuz da ÇOK MAGNEZYUM varmış kasılmalar için hemde gebelik te olan yüksek tansiyon için iyimiş dün okudum bide ödem atmak için iyimiş tam mewskmi denemekte fayda var
Canım benim ben işte kızımda bu kdar zorlandım vermedim şimdi sanki dogurdum gbi bana laf edio lar emzik verirsin diye ben dirençli çıktım çok şükür Allah bi daha yasatmasin.oglus sakin olsun İnsllah ne biliyim kızıyorum böyle başıma bir sürü şey gelmişken karsidanhic yasamamis izlemiş olanların yorumlarinaHayır canım sen de haklısın, hem ne güzel bak sen ilgilenmişsin, kucağına alıp sakinleştirmişsin...Herkes bu kadar sabırlı olamayabiliyor o yüzden anlayışlı da olmak lazım...
Ayyyy karpuzmu bıraksalar tek başıma büyük bir karpuzu tek başıma yerim heralde hamilelikte insanın damak zevki değişir derlerdi gerçekten öyleymiş kendimi alamıyorum yemek yemesem aramam ama karpuzzzKarpuz da ÇOK MAGNEZYUM varmış kasılmalar için hemde gebelik te olan yüksek tansiyon için iyimiş dün okudum bide ödem atmak için iyimiş tam mewskmi denemekte fayda var
Aynen bi kahvaltı da yemiorumAyyyy karpuzmu bıraksalar tek başıma büyük bir karpuzu tek başıma yerim heralde hamilelikte insanın damak zevki değişir derlerdi gerçekten öyleymiş kendimi alamıyorum yemek yemesem aramam ama karpuzzz
misam Saygıyla eğiliyorum önünüzde hocam Her satırına imzamı da ekliyorum
Canım benim ben işte kızımda bu kdar zorlandım vermedim şimdi sanki dogurdum gbi bana laf edio lar emzik verirsin diye ben dirençli çıktım çok şükür Allah bi daha yasatmasin.oglus sakin olsun İnsllah ne biliyim kızıyorum böyle başıma bir sürü şey gelmişken karsidanhic yasamamis izlemiş olanların yorumlarina
Aynen öyle ne karar verirsen ver kimsenin dediğini takma duyma kendi bildiğini uygula herkesin kendi çocuğunu büyütme hakkı var Millet büyütmus sıra sende duyma kendi bildiğini uygulaCanım boşver ya sen hem tecrübelisin biz ne yapalım, senin en azından savunacak durumun var... Biz şimdi hayır böyle yapacağız desek kaç kere çocuk baktın diyeceklerO yüzden en güzeli kulakları tıkamak
Peki cinsiyetle bir ilgisi varmı bunun. Yanı tatlı yemeyınce kız oluyor dıyolar. Sızın cınsıyetınız nedir.ben dede öyle oldu zamanla normale döndüm :)
ttatlı yiyemesem de tiksinmiyorum artık
Sanırım aynı uzmani ben de izlemistim :) hele ki vefat eden tu yakınlarınizin ismini hiç koymayin diyordu. O kasveti tasirmiş çocukta.B Beydammm çok önceden bir televizyon programında isim konusunda uzman ya da psikolog da olabilir izlemiştim; çocuklarınıza kendi ya da büyüklerinizin isimlerini vermeyin onun ağırlığını hissederler demişti. Yani örneğin ismini verdiğiniz kişinin karakteri ya da davranışları nasılsa ister istemez onu model alma durumu olabilirmiş, bu da kendini gerçekleştirmesini etkiler diyordu aklımda kalmış öyle
Ayy benim oglumda emme delisiydi. Dışarı çıkardık ağlamaya başladığında panikler dim emzirecek yer arardim. Cok gazliydi susmazdi hiç biseyle :) emzik tiktim ağzına ilk almadi sonra aldı babasi zorlamış.ama bu seferde ben kiyamadim onu kandiriyormusum gibi hissettim hatta üzüldüm ağladim onun öyle takır tukur emziği tutmaya çalışma çabasına. sonra asla vermedim en az 4 aylık olana kadar onun emme istegine her defasında karşılık verdim.bazen disari bile çıkmadım çok Emiyor diye. Sonra düzene girdi her sey. Pişman değilim :) emince sakinlesmek istiyorsa ahanda sana yumuşacık meme dedim verdim her yerde her koşuldaCanım benim ben işte kızımda bu kdar zorlandım vermedim şimdi sanki dogurdum gbi bana laf edio lar emzik verirsin diye ben dirençli çıktım çok şükür Allah bi daha yasatmasin.oglus sakin olsun İnsllah ne biliyim kızıyorum böyle başıma bir sürü şey gelmişken karsidanhic yasamamis izlemiş olanların yorumlarina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?