2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
tamasm yavrumda sen yazdın haliyle biz de yorum yaptık
sen neden bu kadar sinirlendin
ki tabi ki isteyen versin istemeyen vermesin
ama sen düşünceni söyledin bizlerde söylüyoruz...
Ya ben bana yapılan yorumlar için dedim çocuğu çok zor büyüyen biri olarak cok kızdım paylaştım icimdekinj kimler vericek hadi bakalım demedim

Ya ben bana yapılan yorumlar için dedim çocuğu çok zor büyüyen biri olarak cok kızdım paylaştım icimdekinj kimler vericek hadi bakalım demedim

evet orasını anladım canım , ki ben de veririm vermem demedim :)

herkesin düşüncesi uygulaması farklı..

hayırlısı olsun :)

B Beydammm çok önceden bir televizyon programında isim konusunda uzman ya da psikolog da olabilir izlemiştim; çocuklarınıza kendi ya da büyüklerinizin isimlerini vermeyin onun ağırlığını hissederler demişti. Yani örneğin ismini verdiğiniz kişinin karakteri ya da davranışları nasılsa ister istemez onu model alma durumu olabilirmiş, bu da kendini gerçekleştirmesini etkiler diyordu aklımda kalmış öyle

aylardır eşimin savunduğu düşüncenin bilimsel açıklamasıyla karşı karşıyayım sanırım :)

bizim yörede hep dede anane babanne adı konulur :)

eşimlerde yok böyle şey :)

Işte şu karnımın sertlşemesi kasılması düşündürüyo biraz.daha 11 gün falan var sınava daha kötü olursam die

Canım magnezyum kullanıyor musun? Benim 32.haftadan itibaren çok sertleşmem olunca; bebek bir yerde toplanıyordu ve dokunamıyordum doktorum magnezyumu hergün kullanmamı ek olarak da bir tane maden suyu içmemi istedi hem geçti sanırım kasılmaları etkiliyor magnezyum kullanımı artınca. Bu haftadan itibaren de bırakacağım vücut kendini doğuma hazırlasın diye sadece vitamine devam edeceğim...

Çocuk anneyi emmek istiodur ya gazı vardır emzik bilmeyen çocuk nasıl emzik ister yani canım ilginç.vallahi benim kızım ameliyat süresinde 3 ay hastanelerde Gezdik arabada nasıl ağlardi kucağımda sallayip şarkılar söylerdim inan benim kadar sıkıntı yaşayan anne azdır o yüzden kendimde bunu soyleyecek söz sahibi hissediorum emzik emmedi hiç bisiyi yok maşallah.Allah zor duruma dusurmesun çok zor anne için ağlama krizleri yaşamayan bilemez. Hele Dışarda herkes bi mudale etme ihtiyacı duyuo senin çocuğuna her kadın kendi anneligi yle karar verebilir ben bana yapılan yorumlar dan dolayi içimi dökmek istedim kimseye siz ne dusunuosunz demedim tartışma olmasın.

Karpuz da ÇOK MAGNEZYUM varmış kasılmalar için hemde gebelik te olan yüksek tansiyon için iyimiş dün okudum bide ödem atmak için iyimiş tam mewskmi denemekte fayda var

Hayır canım sen de haklısın, hem ne güzel bak sen ilgilenmişsin, kucağına alıp sakinleştirmişsin...Herkes bu kadar sabırlı olamayabiliyor o yüzden anlayışlı da olmak lazım...

Karpuz da ÇOK MAGNEZYUM varmış kasılmalar için hemde gebelik te olan yüksek tansiyon için iyimiş dün okudum bide ödem atmak için iyimiş tam mewskmi denemekte fayda var

Hadi ya bilmiyordum, gerçi benim magnezyum bırakma dönemi geldi ama 1-2 dilim yerim artık gün içinde...

Hayır canım sen de haklısın, hem ne güzel bak sen ilgilenmişsin, kucağına alıp sakinleştirmişsin...Herkes bu kadar sabırlı olamayabiliyor o yüzden anlayışlı da olmak lazım...
Canım benim ben işte kızımda bu kdar zorlandım vermedim şimdi sanki dogurdum gbi bana laf edio lar emzik verirsin diye ben dirençli çıktım çok şükür Allah bi daha yasatmasin.oglus sakin olsun İnsllah ne biliyim kızıyorum böyle başıma bir sürü şey gelmişken karsidanhic yasamamis izlemiş olanların yorumlarina

Ayyyy karpuzmu bıraksalar tek başıma büyük bir karpuzu tek başıma yerim heralde hamilelikte insanın damak zevki değişir derlerdi gerçekten öyleymiş kendimi alamıyorum yemek yemesem aramam ama karpuzzz

Ayyyy karpuzmu bıraksalar tek başıma büyük bir karpuzu tek başıma yerim heralde hamilelikte insanın damak zevki değişir derlerdi gerçekten öyleymiş kendimi alamıyorum yemek yemesem aramam ama karpuzzz
Aynen bi kahvaltı da yemiorum tam zamanı şekerin de sıkıntı yoksa ye bol bol ben bayadir kasılma uyuşma olmuo gerçekten çok faydalı ymis canım çekti birazdan yerim gari

misam Saygıyla eğiliyorum önünüzde hocam Her satırına imzamı da ekliyorum

Canım estf ben rahat annelerdenim sanırım daha doğrusu 2 küçük yeğenimin büyümesine şahit oldum her zaman 10-0 geride başlıyoruz Yani bebişler ne isterse o oluyor maalesef, ona rağmen yine de kitabım elimde okuyorum hergün bebek bakımı ile ilgili annem de oku oku bebek ağladığında ya da uyumadığında anne diye bana koşacaksın diyor

Canım boşver ya sen hem tecrübelisin biz ne yapalım, senin en azından savunacak durumun var... Biz şimdi hayır böyle yapacağız desek kaç kere çocuk baktın diyecekler O yüzden en güzeli kulakları tıkamak

Aynen öyle ne karar verirsen ver kimsenin dediğini takma duyma kendi bildiğini uygula herkesin kendi çocuğunu büyütme hakkı var Millet büyütmus sıra sende duyma kendi bildiğini uygula

Sanırım aynı uzmani ben de izlemistim :) hele ki vefat eden tu yakınlarınizin ismini hiç koymayin diyordu. O kasveti tasirmiş çocukta.

idilduam canım çevreden gelen tüm yorumlara kulağını tika ve bildiğini yap hiç bir anne yavrusunun kötülüğünu istemez,oğlum çok sakin bir bebek ti ağlamazdi kolay kolay hiç emzik vermedim inşallah bu oğluş da abisi gibi sakin olur
Bu arada karşı komsum da hamile aramızda 10 gün var pazartesi doğumu inşallah. Hep bebeği normal gidiyordu gelişim olarak son 2 haftadır atağa geçmiş bebiş :) öyle yemesine dikkat eden biri de değil dr demiş ne yedin için böyle bir anda bebek atağa geçti o da karpuz ve peynir yediğini söylemiş :) karpuz çok tüketiyor gerçektende. En son salı günü bebişi 3.600 gr di doğana kadar 4 kg olur :)

Ayy benim oglumda emme delisiydi. Dışarı çıkardık ağlamaya başladığında panikler dim emzirecek yer arardim. Cok gazliydi susmazdi hiç biseyle :) emzik tiktim ağzına ilk almadi sonra aldı babasi zorlamış.ama bu seferde ben kiyamadim onu kandiriyormusum gibi hissettim hatta üzüldüm ağladim onun öyle takır tukur emziği tutmaya çalışma çabasına. sonra asla vermedim en az 4 aylık olana kadar onun emme istegine her defasında karşılık verdim.bazen disari bile çıkmadım çok Emiyor diye. Sonra düzene girdi her sey. Pişman değilim :) emince sakinlesmek istiyorsa ahanda sana yumuşacık meme dedim verdim her yerde her koşulda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…