2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
benimde daha 3 hafta varda ben dayanamayıp erken giderim belki bakalım işe yarar mı umarım yarar çünkü erken gelecek gibi benim kız bari biraz toparlanır
Canım o zman bol yogurt tahin helvası muz hellim peyniri gündemine al valla sıcaktan yemek yenmio ztn bunlar çok iyi gidio bide karpuz miss gbi

?????????

Bana da oldu öyle ama benimkinin kafası sol tarafımda yani rahim ağzında da değil dün sabah birden geldi çıkamadım yataktan bugün de aşağıya eğidim başladı hafif hafif adet sancısı gibi :/ 20 sinde doktora gideceğim o zaman sorarım ona da nst ye sokar beni sancı çıkmazsa sorun değil der kesin :/

Peki cinsiyetle bir ilgisi varmı bunun. Yanı tatlı yemeyınce kız oluyor dıyolar. Sızın cınsıyetınız nedir.

Canım ye tatlıyı, çıkar hakkıyı efsane Ben normalde tatlıya çok düşkün bir insanım, hamileliğim de ilk 3 ay zaten adaptasyon süreci saymıyorum ama 4.aydan sonra deli gibi çikolata istedi canım, hala da öyle gerçi yiyemiyorum mideme dokunuyor çünkü.... Bana hep tatlıdan dolayı erkek diyorlardı, hatta karnımda küçük ve sivri hala erkek mi diye soruyorlar ama kız

Canım bana da oluyordu doktorum normal dedi, hatta bazen yansıma da oluyor dedi örneğin bebek seni bir noktada sıkıştırıyor ya da ittiriyor ama sen onu sanki rahim ağzı gibi bir yerde baskı olarak hissediyorsun sanki çıkacakmış gibi dedi... Bana da gün içinde oluyor, bir de batmalarım başladı benim mesela yürürken özellikle sanki birşey batıyor alttan elime o bölgeye götürüp basınç uygulama hissi geliyor evdeyken sıkıntı değil de , dışarıdayken fena

aynen orası öyle de şu an herşey yığılmış halde odasında görünce içim daralıyor

Çok kısa bir süre sonra bebeklerimizi kucağımıza alınca hepimiz öyle olacağız, diğerleri tali işler keyfini çıkar bir şey yapamamanın hayatında bir dönem de böyle olsun:) ben de kısa bir zamana kadar her şey yerli yerinee olsun diyen bir kadıncağızdım ama annelik sana bazı şeyleri boş vermeyi de öğretiyor:)

Can'ım benimki kesintisiz devam ediyor. Dün belki gaz sancısıdır geçer dedim ama bugün hala devam ediyor. Benim kontrol pazartesi acile gidip gitmeme konusunda da kararsızım acilde hemen alttan bakalım diyorlar, kendi doktorum izinliymiş

Aynen öyle Can'ım yürürken sıkıntı hep oluyordu. Dünden beri kesintisiz olunca tedirgin oldum. Aslında özel doktoru bıraktım devlettede doktorum heran orada olmuyor ondan da tedirginim biraz. Telefonu var gerçi ama olur olmaz aramakta istemiyorum...

Evet 3. Aylarda kanama olmuştu acil gittim haftasonuydu hemen alttan baktılar ki artık alttan bakmak sorun diyolar dogumu tetikler vs:/ annemle konuşuyorum her gün dedim böyle böyle oluyo diye o da son ayin artık normal bunlar dedi hafif hafif sancıların olacak dedi burada da okuyorum doktorlar normal diyomus çok panik yapma ama fazla da hissediyorsanız ağrıları başka bi doktora da gorunebilirsin

Naptin canim hallettiniz mi?
canım... yorgunluktan yıkılıyorum... dün akşma iftardan sonra hemen başladık önce eşimle yuvayı bozduk boştu içi..
sonra motoru iyice yıkadık..
sonra ben içeri geçtim hemen başladım duvarları çamaşır suyu asprin karışımlı suyla silmeye...
eşimde klimanın iç ünitesini sildi... tabi tek onu yaptı ben duvarları komple sildim canım çıktı... dua ettim doğurmiim Allahım diye...
velhasıl her yeri elden geçirdim..
çok şükür devamı gelmiyor şimdilik 3 5 tane görünen var ara ara gidip haklıyorum onları da
akşamda ilaç getircek eşim ilaçlıcaz bi güzel...
geçecek inşallah... ama ben ne hale geldim.. insanlar böcekten tiksinir tabi ama benim ki biraz aşırı... kafayı yiyorum bildiğin sinir sistemim çöktü...
sahurdan sonra uyuduğumda bile rüyamda onlardan kurtulmaya çalışyordumm

Daha önceden kedi beslediğim için biraz araştırmıştım zirai ilaç kullanman gerekiyor ya da bir kedi al evde dolaşsın bütün bitler pireler kediye gider
bizim aşağıda gezinen kedilerden birini kapim gelim diyomuşum:) benim şansıma kedi de bitli çıkar ev komple bitlenir bayram ederim sonra aman sabahlar olmasın :) :) :)
valla canım güzelce temizledim her yeri sildim cıncık gibi yaptım akşamda ilaçlıcaz sonra bi posta dha temizlik yapcam ve inşallah sonları olur daha da gelmez

Sağol canım , biraz daha bekleyim bakalım... Pazartesiye kadar sıkıntı yaşamam umarım...

bide koagülasyon testleri istedi(ptz ınr aptt) pıhtılaşma için doğuma hazırlık sanırımmm
Acil doktoru pihtilasma bakmis bana yuksek pihti atmis olabilir dedi biraz endiselendik ama kadin dogumcu hamile bayanlarda normal pihti atsa akcigere atar nefes almakta zorlanirsin dedi. Seninki ne icin istendi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…