2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
@Aylnalpr oo beni aramişsiniz ama ben o saatte sahura kalkamayacağını söyleyip yatmadan yeyim bugün diyen kocama sofra hazırlıyordum. gecenin otunda ben de oturup yedim
Muhabbet istiyorsan bu saatlerde burda bulusalim bacim

kesinlikle ben halamın ismini taşıyorum ve küçükken hep halamın ismiyim diye onun davranışı tavrın neyse onu yapmak isterdim hele de ismine benziyo mu ne gibi yorum yapılınca daha çok onun gibi olmak isterdim..bence konulmamalı. ama erkek olsa eşimin ismini koymak kaçınılmazdı çünkü adam çılgınlar gibi istiyor yok dersem küsüyo

Canim misam da sarev tavsiye etti var demek ki bi hikmeti :) peki kumasını her yerde bulabilir miyim ben sarevin. Kumaş mağazalarında felan...

Aynen valla bende heryerde emzirdim çok şükür 25 ay emdi.anne memesi gbi si varmı onun için anne kokusu alıo en gusel ini yapmışsın canım vicdanin rahat en azından oyalansın sussun ben işimi yapiyim diye düşünmemişsin ağzına yapay bişi sokup birakmamissin.benim gbi düşünen bi anne daha varmış teşekkür ederim

Naptin canim hallettiniz mi?

Aynen öyle yapiorum canimcim duymadım uygulamiorum. Karpuz peynir bende çok yedim bu ara anam çok heyecan yaptım şimdi çarşambaya kadar meraktan catlicam galiba ben.
Ben dün bi yerde okudum hellim peyniri bebişe çok yario diye ben gerçekten o geçen ay 1 kilo aldığında hellim çok tuketmistim ben şooook dün gittim aldım hemen yine yemeye başladım her duyduğumu uygularim sonucunu Beklerim bakalım ne olmuş kilosu

Sanırım aynı uzmani ben de izlemistim :) hele ki vefat eden tu yakınlarınizin ismini hiç koymayin diyordu. O kasveti tasirmiş çocukta.

aynen canım, bir de ister istemez çocuğu karşılaştırıyorlarmış mesela deden çok çalışkandı bak sen tam tersi vs gibi...

Canim misam da sarev tavsiye etti var demek ki bi hikmeti :) peki kumasını her yerde bulabilir miyim ben sarevin. Kumaş mağazalarında felan...

Canım onu bilemiyorum da eğer kumaşçıdan kendin alıp dikeceksen de mutlaka pamuk saten iste o zaman, benim yatağım biraz problemli çok büyük king size lar bile küçük geliyor, o yüzden çarşafları annem kendi dikiyor hepsi pamuk saten ve yumuşacık inan yıkadıktan sonra bile ütülemiyorum astığımda açılıyor....

ev işi felan hak getire zaten çalışsaydım belki musama gosterecektim bilemem ama ben evdeydim ve direndim :)

Ayy inşallah bende bu sefer uzun süre emzirebilirim çok Heyecanlandım.

İnşallah canim benide etiketle bacım benimde çarşamba randevum var :)

Aynı dert bizde de var. Piyasanın hem en hem uzunluk hem yükseklik olarak en büyük yatağını almisiz. Battal boy hiç bir nevresim olmuyor. Bana da diktir dediler ama hep usendim. Yatağı kaplamayan carsaflarla savaşıyorum resmen. Usendim hep dikirmeye. Bugün gidip bakicam kumasçiya kesin karar verilmiştir sagol canim :)

Ya kontrole gidince bebisin kilo alımını yaz muhakkak Karpuzlar yaradimj bebise çatlarim ben kendim gidemedim ya daha
benimde daha 3 hafta varda ben dayanamayıp erken giderim belki bakalım işe yarar mı umarım yarar çünkü erken gelecek gibi benim kız bari biraz toparlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…