- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #57.941
Benim ceyizimde her şey taç idi. eşim hala laf eder bornozlar,pikeler çok sert ucuzami kaçtın diyeBende taç ürünlerini hiç beğenmiyorum ya çeyizimde de aldım baya pişman oldum sonra 1-2 üründen memnun kaldım sadece
kesinlikle ben halamın ismini taşıyorum ve küçükken hep halamın ismiyim diye onun davranışı tavrın neyse onu yapmak isterdim hele de ismine benziyo mu ne gibi yorum yapılınca daha çok onun gibi olmak isterdim..bence konulmamalı. ama erkek olsa eşimin ismini koymak kaçınılmazdı çünkü adam çılgınlar gibi istiyor yok dersem küsüyo@Beydammm çok önceden bir televizyon programında isim konusunda uzman ya da psikolog da olabilir izlemiştim; çocuklarınıza kendi ya da büyüklerinizin isimlerini vermeyin onun ağırlığını hissederler demişti. Yani örneğin ismini verdiğiniz kişinin karakteri ya da davranışları nasılsa ister istemez onu model alma durumu olabilirmiş, bu da kendini gerçekleştirmesini etkiler diyordu aklımda kalmış öyle
Canimcanımcım, ben türkiyedeyken çeyizcide istediğim ölçü ve modelde sarev kumaşlarıyla nevresin diktiriyordum. hem daha hesaplı oluyordu hem de zevkime göre.
şiddetle sarev i tavsiye ederim, 4 yılda evirip çevirip yıkadım, kurutma mak. kullandım, ne rengi soldu ne de çekme yaptı. hemde her daim yumuşacık :)
ben bolca yiyorum iyi o zaman devammmKarpuz da ÇOK MAGNEZYUM varmış kasılmalar için hemde gebelik te olan yüksek tansiyon için iyimiş dün okudum bide ödem atmak için iyimiş tam mewskmi denemekte fayda var
Ben de Haftasonu veriyorum halilalari. Dünden beri camlar açık sanki işlemiş mübarekay hiç dayanamadığım birşey bu benim, ve başıma geldiğinde halılarımı yıkatalı az bir zaman olmasına rağmen, adamların üzerinden geçtiği tüm halıları tekrar yıkatmıştım
Aynen valla bende heryerde emzirdim çok şükür 25 ay emdi.anne memesi gbi si varmı onun için anne kokusu alıo en gusel ini yapmışsın canım vicdanin rahat en azından oyalansın sussun ben işimi yapiyim diye düşünmemişsin ağzına yapay bişi sokup birakmamissin.benim gbi düşünen bi anne daha varmış teşekkür ederimAyy benim oglumda emme delisiydi. Dışarı çıkardık ağlamaya başladığında panikler dim emzirecek yer arardim. Cok gazliydi susmazdi hiç biseyle :) emzik tiktim ağzına ilk almadi sonra aldı babasi zorlamış.ama bu seferde ben kiyamadim onu kandiriyormusum gibi hissettim hatta üzüldüm ağladim onun öyle takır tukur emziği tutmaya çalışma çabasına. sonra asla vermedim en az 4 aylık olana kadar onun emme istegine her defasında karşılık verdim.bazen disari bile çıkmadım çok Emiyor diye. Sonra düzene girdi her sey. Pişman değilim :) emince sakinlesmek istiyorsa ahanda sana yumuşacık meme dedim verdim her yerde her koşulda
Naptin canim hallettiniz mi?bende akşam yuvayı bozdurup klima motorunu yıkatcam eşime daha eve tam olarak girmedi sadece bi duvarda var ve klimada var onu iyice açıp asprinli suyla geçer diye düşünüyorum geçmezse de klimacıyı çağırıp klimanın iç ünitesini de yıkatcamsinirlerim bozuldu sabahtan beri
Aynen öyle yapiorum canimcim duymadım uygulamiorum. Karpuz peynir bende çok yedim bu ara anam çok heyecan yaptım şimdi çarşambaya kadar meraktan catlicam galiba ben.idilduam canım çevreden gelen tüm yorumlara kulağını tika ve bildiğini yap hiç bir anne yavrusunun kötülüğünu istemez,oğlum çok sakin bir bebek ti ağlamazdi kolay kolay hiç emzik vermedim inşallah bu oğluş da abisi gibi sakin olur
Bu arada karşı komsum da hamile aramızda 10 gün var pazartesi doğumu inşallah. Hep bebeği normal gidiyordu gelişim olarak son 2 haftadır atağa geçmiş bebiş :) öyle yemesine dikkat eden biri de değil dr demiş ne yedin için böyle bir anda bebek atağa geçti o da karpuz ve peynir yediğini söylemiş :) karpuz çok tüketiyor gerçektende. En son salı günü bebişi 3.600 gr di doğana kadar 4 kg olur :)
Sanırım aynı uzmani ben de izlemistim :) hele ki vefat eden tu yakınlarınizin ismini hiç koymayin diyordu. O kasveti tasirmiş çocukta.
Karpuz satışları patladı son dakikaben bolca yiyorum iyi o zaman devammm
aynen eşime dedim o su zaten ne kilo yapacak ki dediKarpuz satışları patladı son dakika
Canimmisam da sarev tavsiye etti var demek ki bi hikmeti :) peki kumasını her yerde bulabilir miyim ben sarevin. Kumaş mağazalarında felan...
ev işi felan hak getire zatenAynen valla bende heryerde emzirdim çok şükür 25 ay emdi.anne memesi gbi si varmı onun için anne kokusu alıo en gusel ini yapmışsın canım vicdanin rahat en azından oyalansın sussun ben işimi yapiyim diye düşünmemişsin ağzına yapay bişi sokup birakmamissin.benim gbi düşünen bi anne daha varmış teşekkür ederim
Aynen canım ew işi bekler bebeğin bi daha bebek olmicak keyfini çıkarıp bol zman geçirmek en gusel iev işi felan hak getire zatençalışsaydım belki musama gosterecektim bilemem ama ben evdeydim ve direndim :)
Ya kontrole gidince bebisin kilo alımını yaz muhakkak Karpuzlar yaradimj bebise çatlarim ben kendim gidemedim ya dahaaynen eşime dedim o su zaten ne kilo yapacak ki dedi
Aynen valla bende heryerde emzirdim çok şükür 25 ay emdi.anne memesi gbi si varmı onun için anne kokusu alıo en gusel ini yapmışsın canım vicdanin rahat en azından oyalansın sussun ben işimi yapiyim diye düşünmemişsin ağzına yapay bişi sokup birakmamissin.benim gbi düşünen bi anne daha varmış teşekkür ederim
Aynen öyle yapiorum canimcim duymadım uygulamiorum. Karpuz peynir bende çok yedim bu ara anam çok heyecan yaptım şimdi çarşambaya kadar meraktan catlicam galiba ben.
Ben dün bi yerde okudum hellim peyniri bebişe çok yario diye ben gerçekten o geçen ay 1 kilo aldığında hellim çok tuketmistim ben şooook dün gittim aldım hemen yine yemeye başladım her duyduğumu uygularim sonucunu Beklerim bakalım ne olmuş kilosu
Aynı dert bizde de var. Piyasanın hem en hem uzunluk hem yükseklik olarak en büyük yatağını almisiz. Battal boy hiç bir nevresim olmuyor. Bana da diktir dediler ama hep usendim. Yatağı kaplamayan carsaflarla savaşıyorum resmen. Usendim hep dikirmeye. Bugün gidip bakicam kumasçiya kesin karar verilmiştir sagol canim :)Canım onu bilemiyorum da eğer kumaşçıdan kendin alıp dikeceksen de mutlaka pamuk saten iste o zaman, benim yatağım biraz problemli çok büyük king size lar bile küçük geliyor, o yüzden çarşafları annem kendi dikiyor hepsi pamuk saten ve yumuşacık inan yıkadıktan sonra bile ütülemiyorum astığımda açılıyor....
Peki cinsiyetle bir ilgisi varmı bunun. Yanı tatlı yemeyınce kız oluyor dıyolar. Sızın cınsıyetınız nedir.
benimde daha 3 hafta varda ben dayanamayıp erken giderim belki bakalım işe yarar mıYa kontrole gidince bebisin kilo alımını yaz muhakkak Karpuzlar yaradimj bebise çatlarim ben kendim gidemedim ya daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?