- 28 Aralık 2012
- 1.436
- 1.111
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #57.981
Canim @misam da sarev tavsiye etti var demek ki bi hikmeti :) peki kumasını her yerde bulabilir miyim ben sarevin. Kumaş mağazalarında felan...
Peki cinsiyetle bir ilgisi varmı bunun. Yanı tatlı yemeyınce kız oluyor dıyolar. Sızın cınsıyetınız nedir.
Ah canım ya. hiç yoktan iş çıktı başına iyi mi. Hadi böcek felan neyse de kuş biti de huylanilmayacak gibi değil. Tek bir tane bile kalmadığına kanaat getirince anca rahatlarsin sen. İlaclayinca hic kalmaz merak etme sencanım... yorgunluktan yıkılıyorum... dün akşma iftardan sonra hemen başladık önce eşimle yuvayı bozduk boştu içi..
sonra motoru iyice yıkadık..
sonra ben içeri geçtim hemen başladım duvarları çamaşır suyu asprin karışımlı suyla silmeye...
eşimde klimanın iç ünitesini sildi... tabi tek onu yaptı ben duvarları komple sildim canım çıktı... dua ettim doğurmiim Allahım diye...
velhasıl her yeri elden geçirdim..
çok şükür devamı gelmiyor şimdilik 3 5 tane görünen var ara ara gidip haklıyorum onları da
akşamda ilaç getircek eşim ilaçlıcaz bi güzel...
geçecek inşallah... ama ben ne hale geldim.. insanlar böcekten tiksinir tabi ama benim ki biraz aşırı... kafayı yiyorum bildiğin sinir sistemim çöktü...
sahurdan sonra uyuduğumda bile rüyamda onlardan kurtulmaya çalışyordumm
Adet sancısı gibi doğuma yakın olmuştu oglumda. Bebeğin hareketleri felan iyiyse başka da bir sıkıntı,belirti yoksa merak etme canim inşallah...Sağol canım , biraz daha bekleyim bakalım... Pazartesiye kadar sıkıntı yaşamam umarım...
aynen canım onların kökü kuruduğunda ben rahatlıcam dua et bize insanbulumAh canım ya. hiç yoktan iş çıktı başına iyi mi. Hadi böcek felan neyse de kuş biti de huylanilmayacak gibi değil. Tek bir tane bile kalmadığına kanaat getirince anca rahatlarsin sen. İlaclayinca hic kalmaz merak etme sen
33+4 de 2242 gr. 46.13 cm. 16 mayısta gittiğimde 1800 gr di ve o zaman 5 günde 300 gr almisti. Şimdi 23 günde 442 gr almış hemde daha hızlı kilo alma döneminde
Ooo tebrikler sevgili mimarımherkeseeee merhabaaaa :)
bite pireye ara verip sınav sonuçlarıma baktım projeden geçmişim ve resmen 4.sınıf olmuş bulunuyorum öpücüklü tebriklerimi alırıııımmmm :)
yorgunluktan geberiyorum çok iyi moral oldu :) şükürler olsun :)
Canim @misam da sarev tavsiye etti var demek ki bi hikmeti :) peki kumasını her yerde bulabilir miyim ben sarevin. Kumaş mağazalarında felan...
Osmancıktan hallice bi yerde yaşamıyorum asagi kalmaz merak etmeya ben çorumun osmancık ilçesinde bulduysam sen kesin bulursun bence :)))
Benimde sol kasigimda varGünaydın kızlar... Benim dünden beri rahim ağzında sanırım, kafasını orada oynatıyor çünkü karnımın alt kısmında adet olacakmışım gibi hafif ama sürekli bir ağrı var. Kasılma, bel Ağrı'sı falan yok şükür. Dün çok takmamaya çalıştım ama hala devam edince tedirgin oldum. Bu konuda bilgisi olan varsa yazabilir mi lütfen...
Cok gecmis olsun insanin hamileyken istemedigi durum ekstra bi sorun olusmasi zaten zorlaniyoruz Neyseki bayagi kurtulmussun yinede kendini fazla yormabizim aşağıda gezinen kedilerden birini kapim gelim diyomuşum:) benim şansıma kedi de bitli çıkar ev komple bitlenir bayram ederim sonra aman sabahlar olmasın :) :) :)
valla canım güzelce temizledim her yeri sildim cıncık gibi yaptım akşamda ilaçlıcaz sonra bi posta dha temizlik yapcam ve inşallah sonları olur daha da gelmez
Merak etme canim.senin temiz pak evinde barinamazlar zatenaynen canım onların kökü kuruduğunda ben rahatlıcam dua et bize insanbulum
herkeseeee merhabaaaa :)
bite pireye ara verip sınav sonuçlarıma baktım projeden geçmişim ve resmen 4.sınıf olmuş bulunuyorum öpücüklü tebriklerimi alırıııımmmm :)
yorgunluktan geberiyorum çok iyi moral oldu :) şükürler olsun :)
ayyy amin aminnn inşalllaaaahMerak etme canim.senin temiz pak evinde barinamazlar zaten
Günü gununeyi bırak saati saatine uymuyor bu gebelik denen şey :) nst de bebekler stres yapıyor.Selam kızlar nasılsınız dun cok kasılmam sancım olmustu enson dayanamadm aksm dr y aradım bana ddıkı magnezyum ic sonra goruselım erken daha dedı ıctım bıra sakınledi bugnde gorus gunumdu gıttım nst de tek bir sancım mcukmadı saka gibi bebek kıpırdamadı bile kı bende ıyym dunku sıkntılrm yok dr a dedım yalancı cıktm yok cnm olur oyle dedı sen magnezyum gunde bırtane ıc dedı ssvd ıcın tekrr konstm soz vermesemde hal sansın var dedı 27sine randevu verdı hala beklemedeym yane hayrlısı baklım sizlerde durumlr ne alemdee
oy bende seni kocaman kocamannnn öperim :)yaşaaaaaa, tebrik ederim, öperim öperim :))
Tunaydiinn ne uyudum bee :))Super_anne1411 oo beni aramişsiniz ama ben o saatte sahura kalkamayacağını söyleyip yatmadan yeyim bugün diyen kocama sofra hazırlıyordum. gecenin otunda ben de oturup yedim
Muhabbet istiyorsan bu saatlerde burda bulusalim bacim
oy bende seni kocaman kocamannnn öperim :)yaşaaaaaa, tebrik ederim, öperim öperim :))
hiiç sorma... inşallah tamamen biter bende bi oh çekerim o zaman... yormamaya çalışıyorum ama söz konusu onlar olunca çılgınlar gibi temizlik yapabilirim..Benimde sol kasigimda var
Cok gecmis olsun insanin hamileyken istemedigi durum ekstra bi sorun olusmasi zaten zorlaniyoruz Neyseki bayagi kurtulmussun yinede kendini fazla yorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?