2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
matsiyahoje kuzum haftalarımız yakın özellikle seni etiketliyorum :) bugün doktora geldik nst için beklerkende size yazayım dedim. Bebiş 2900 olmuş 49 cmde boy. Bu arada çatı muayenesi yapıldı hiçte korkulacak gibi değil :) vee normal doğuma müsait çatılarım üstelik bebeğin başıda yerleşmiş durumda :)) bakalım nst sonucuna göre geri dönüş sağlayacak doktor :) birde bu acaba artık her an bekleyeyim anlamında
mı acaba ?

Peki cinsiyetle bir ilgisi varmı bunun. Yanı tatlı yemeyınce kız oluyor dıyolar. Sızın cınsıyetınız nedir.

ben alakalı olduğunu düşünmüyorum. ilk kızımda deli gibi ekşi ve acı yedim sevmememe rağmen. oğlumda ve bu kızımda da deli gibi tatlı yedim, özellikle nutella. hala da yiyorum valla :)

Ah canım ya. hiç yoktan iş çıktı başına iyi mi. Hadi böcek felan neyse de kuş biti de huylanilmayacak gibi değil. Tek bir tane bile kalmadığına kanaat getirince anca rahatlarsin sen. İlaclayinca hic kalmaz merak etme sen

aynen canım onların kökü kuruduğunda ben rahatlıcam dua et bize insanbulum

33+4 de 2242 gr. 46.13 cm. 16 mayısta gittiğimde 1800 gr di ve o zaman 5 günde 300 gr almisti. Şimdi 23 günde 442 gr almış hemde daha hızlı kilo alma döneminde

kilo ve boy olayı inan çok değişiyor. ultrasonla gerçek her zaman bir olmuyor. ben takılma diyeceğim sana, hem genetik yapı da önemli burada.

plesenta yapısı vs herşey yolunda ise kafanı takıp moralini bozma lütfen, herşeyin hayırlısı olsun. bir dahaki kontrolün ne zaman ?

kıyaslama yapmak doğru değil ancak biz hiç bu haftalarda boy kilo vs bakmıyoruz, varsa yoksa plesenta :) bilsem birşey söyleyeceğim sana :))

Ooo tebrikler sevgili mimarım

Selam kızlar nasılsınız dun cok kasılmam sancım olmustu enson dayanamadm aksm dr y aradım bana ddıkı magnezyum ic sonra goruselım erken daha dedı ıctım bıra sakınledi bugnde gorus gunumdu gıttım nst de tek bir sancım mcukmadı saka gibi bebek kıpırdamadı bile kı bende ıyym dunku sıkntılrm yok dr a dedım yalancı cıktm yok cnm olur oyle dedı sen magnezyum gunde bırtane ıc dedı ssvd ıcın tekrr konstm soz vermesemde hal sansın var dedı 27sine randevu verdı hala beklemedeym yane hayrlısı baklım sizlerde durumlr ne alemdee

Benimde sol kasigimda var
Cok gecmis olsun insanin hamileyken istemedigi durum ekstra bi sorun olusmasi zaten zorlaniyoruz Neyseki bayagi kurtulmussun yinede kendini fazla yorma

Günü gununeyi bırak saati saatine uymuyor bu gebelik denen şey :) nst de bebekler stres yapıyor.
Bende de dün oyle iki kasılma oldu ki ahanda doguruyorum dedim:) Resmen bebeğim aşağıya ittirdi,ben de ikinma hissi yaratti. Sonra geçti şükür. Senin de sezaryen miydı canim? Günün belli mi

yaşaaaaaa, tebrik ederim, öperim öperim :))
oy bende seni kocaman kocamannnn öperim :)
Benimde sol kasigimda var

Cok gecmis olsun insanin hamileyken istemedigi durum ekstra bi sorun olusmasi zaten zorlaniyoruz Neyseki bayagi kurtulmussun yinede kendini fazla yorma
hiiç sorma... inşallah tamamen biter bende bi oh çekerim o zaman... yormamaya çalışıyorum ama söz konusu onlar olunca çılgınlar gibi temizlik yapabilirim..
eşim dalga geçti bütün gün benimle :) aşkım daha önce hiç bu kadar istekli temizlik yaptıgını görmemiştim diyo :) video ya çekilse çok trajikomik hallerim çıkardı ortaya :) bi yandan duvar siliyorum bi yandan diyorum ki Allahım şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine kurtar beni bu böceklerden :) eşimde diyor ki benim içinde böyle dua ediyo musun :) :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…