2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
defnekiz canim annen için önce şifa diliyorum. İnşallah tez zamanda iyileşir. Kimsesi olmadan doğum yapmak manevi olarak uzuyor insanı ama inan her şeyi yapmaya da güç buluyorsun. Hiç üzüntü yapma kendine. Çantanı,bebek kıyafetlerini hazırla gerisi önemli değil. Ne imkansizlar,ne kimsesizler,ne cahil küçükler bebek doğurup büyütüyor... kolaylığını veriyor Allah....

Adet sancısı gibi doğuma yakın olmuştu oglumda. Bebeğin hareketleri felan iyiyse başka da bir sıkıntı,belirti yoksa merak etme canim inşallah...
Bebeğin hareketlerinde sıkıntı yok Can'ım ondan rahatım biraz, sadece kasıklarımda var ağrı başka yerde yok. İnternetten baktığımda çatı genişlemesi diyordu ama bilemiyorum.

Kızlar benim karnım çok sertlesiyo ya bu kadar olması normal mi bilmyrm günde en az 10 kere kaskatı oluyo. Sizce normal mi.bide hep evdeym hareketsiz kaldım etkisi olabilir mi acaba

Benimkide cok sertlesiyo canim bu aralar gibek deligimde agri yapiyo normaldir diye dusunuyorum son zamanlarimiz

aynen canım çantamı bu hafta halledeceğim yavaştan da kıyafetleri inşallah

Kızlar sordum öatı muayenesi sonrası kanama normal :) nst'de de hafif hafif sancılarım çıktı. Sanırım bizim paşa 3 temmuzu beklemeyecek. Ebe de öyle söyledi.

Hayırlı olsun bebeğiniz

Bebeğin hareketlerinde sıkıntı yok Can'ım ondan rahatım biraz, sadece kasıklarımda var ağrı başka yerde yok. İnternetten baktığımda çatı genişlemesi diyordu ama bilemiyorum.
Doğum yaklaştıkça her yerimiz ağrıyor. Hele ben dökülüyorum :)
Kontrolun yakinmis bisey olmaz inşallah dinlenmene bak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…