- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #58.001
senin ve oğluşunun sınav dönemindeki desteğiniz sayesinde ballı lokmalarıııım :)interiorarchitect masallah benim arkadasima
Ama ben biliyodum yaniii zaten gececeksin diyodumm yanilmadim
Bu ne uykusu böyleTunaydiinn ne uyudum bee :))
Afiyet olsun hepsi bebise yarasin insallah :))
Ayy bi simardikk burdasenin ve oğluşunun sınav dönemindeki desteğiniz sayesinde ballı lokmalarıııım :)
isim koymak istemiyorum bu uykuyaBu ne uykusu böyle
şımarın hakediyosunuzz cansınızAyy bi simardikk burda
Hep yanindayiz biz
Bebeğin hareketlerinde sıkıntı yok Can'ım ondan rahatım biraz, sadece kasıklarımda var ağrı başka yerde yok. İnternetten baktığımda çatı genişlemesi diyordu ama bilemiyorum.Adet sancısı gibi doğuma yakın olmuştu oglumda. Bebeğin hareketleri felan iyiyse başka da bir sıkıntı,belirti yoksa merak etme canim inşallah...
Kızlar benim karnım çok sertlesiyo ya bu kadar olması normal mi bilmyrm günde en az 10 kere kaskatı oluyo. Sizce normal mi.bide hep evdeym hareketsiz kaldım etkisi olabilir mi acaba
aynen canım çantamı bu hafta halledeceğim yavaştan da kıyafetleri inşallahdefnekiz canim annen için önce şifa diliyorum. İnşallah tez zamanda iyileşir. Kimsesi olmadan doğum yapmak manevi olarak uzuyor insanı ama inan her şeyi yapmaya da güç buluyorsun. Hiç üzüntü yapma kendine. Çantanı,bebek kıyafetlerini hazırla gerisi önemli değil. Ne imkansizlar,ne kimsesizler,ne cahil küçükler bebek doğurup büyütüyor... kolaylığını veriyor Allah....
bu aralar çoğumuzda var sanırımBenimde sol kasigimda var
Cok gecmis olsun insanin hamileyken istemedigi durum ekstra bi sorun olusmasi zaten zorlaniyoruz Neyseki bayagi kurtulmussun yinede kendini fazla yorma
Öğlene kadar uyursan bilim kurguya geçmiştir tabi rüyalarisim koymak istemiyorum bu uykuya
Sacma sapan aksiyon dolu ruyalar gordum bide
zaten alıyorum bari birazda öyle aliimBebeğe bilmiyorum da normalde karpuz baya kalorili diye duymuştum. Bize de çok kilo aldırmasın
Yok benim bi sıkıntım yoktu sadece rutin testler dediAcil doktoru pihtilasma bakmis bana yuksek pihti atmis olabilir dedi biraz endiselendik ama kadin dogumcu hamile bayanlarda normal pihti atsa akcigere atar nefes almakta zorlanirsin dedi. Seninki ne icin istendi acaba
Sana 1 tane 2 çocuğa 1 tane hiç adil deilpuhahahahah, ay olsada yesem ya :) eşim carrefour a gitti, hemen arıyorum alsın bi tane bana bi tane çocuklara :))
Hayırlı olsun bebeğinizCanım ye tatlıyı, çıkar hakkıyı efsaneBen normalde tatlıya çok düşkün bir insanım, hamileliğim de ilk 3 ay zaten adaptasyon süreci saymıyorum ama 4.aydan sonra deli gibi çikolata istedi canım, hala da öyle gerçi yiyemiyorum mideme dokunuyor çünkü.... Bana hep tatlıdan dolayı erkek diyorlardı, hatta karnımda küçük ve sivri hala erkek mi diye soruyorlar ama kız
Hayırlı uğurlu olsunalaksı yok tabi ki :)
oğlum olacak nasipse
Doğum yaklaştıkça her yerimiz ağrıyor. Hele ben dökülüyorum :)Bebeğin hareketlerinde sıkıntı yok Can'ım ondan rahatım biraz, sadece kasıklarımda var ağrı başka yerde yok. İnternetten baktığımda çatı genişlemesi diyordu ama bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?