- 25 Mayıs 2013
- 14.038
- 20.760
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #58.021
Bebeğin hareketlerinde sıkıntı yok Can'ım ondan rahatım biraz, sadece kasıklarımda var ağrı başka yerde yok. İnternetten baktığımda çatı genişlemesi diyordu ama bilemiyorum.
Son gunlerin iyi degerlendir bol bol uyu bebek gelince uyuyamicaksin diye gerilim yaratmicakmisinÖğlene kadar uyursan bilim kurguya geçmiştir tabi rüyalar
Ozaman sızın oğlunuzda hep tatlı yedınız değilmi. Kızda ekşi yedınız. Yanlışmı anladımben alakalı olduğunu düşünmüyorum. ilk kızımda deli gibi ekşi ve acı yedim sevmememe rağmen. oğlumda ve bu kızımda da deli gibi tatlı yedim, özellikle nutella. hala da yiyorum valla :)
Sana 1 tane 2 çocuğa 1 tane hiç adil deil
çook teşekkür ederizzzzz :)
Ilk kelimesi nutella olacak ekinin
Aynen valla koptummIlk kelimesi nutella olacak ekininhic oyle anne desin baba desin diye beklemesinler
Elini her cocuk ağzına sokuo canım dis kasima ve nesneleri keşfetmek için.cocuk emzik istemez tanımadığı bi nesne vermsessen sadce anne memesi emek ister
Afiyet olsun ye bebişlere yarasın vallah kahvaltı öğlen akşam gece hiç fark etmiyo her türlü yiyorumAynen bi kahvaltı da yemiorumtam zamanı şekerin de sıkıntı yoksa ye bol bol ben bayadir kasılma uyuşma olmuo gerçekten çok faydalı ymis canım çekti birazdan yerim gari
Ben atarımi gereken kisilere yapiorum B9 daha diyemiolar ztn herkes haddini bilio karşımda.Bence sen atarını Sana karisânlara yap ki bir daha karisacaklari zaman bi dusunsunler.onlara sessiz kalırsan daha da karışması artarak devam ederler.ayrıca denildiği gibi büyük konuşmamak gerekiyor. Ve seninde 2. Bebeğin olacak ilkinde fazlasıyla İdealist olabiliyorsun.ağladığında gün boyu kucağından indirmesen gününü geçirebilirsin belki ama şimdi bir tane daha var önde ve dengeyi sağlama adına , kiskanmasin vs sebeplerden istediklerini tam yapamayabilirsin
ben geçen hafta yaşadım bi kez o da sıkıntılı ve yorgundum ona baladım başka da olmadı son aylardaKızlar mide bulantısı yaşayan var mı?
Ya sonrası tuvalet e gidiş geliş zor oluo biraz ama
Afiyet olsun ye bebişlere yarasın vallah kahvaltı öğlen akşam gece hiç fark etmiyo her türlü yiyorum
idilduam profil resmine bayıldımm :) ne kdar da çekirdek ne akdar da tatlış bir aile maşallah :)
Canım benm ılkı sondakıka sezeryanıydı ama doktrm normal dogurabılexegımı hala bır sansım oldugunu soledı 6sene gectigi için 27hazırana kdr beklıcez ogun duruma gore karar vercez yani kesn demesede normal olablr dedi bir umut. Benmkıde hayrlısıGünü gununeyi bırak saati saatine uymuyor bu gebelik denen şey :) nst de bebekler stres yapıyor.
Bende de dün oyle iki kasılma oldu ki ahanda doguruyorum dedim:) Resmen bebeğim aşağıya ittirdi,ben de ikinma hissi yaratti. Sonra geçti şükür. Senin de sezaryen miydı canim? Günün belli mi
Canım öncelikle hayırlı olsun, tebrik ederim. Birazcık ayrı kalacaksınız bebişinle ama olsun o da hızla toparlar inşallah. Allah yardımcınız olsun, bir an önce sağlıkla al kucağına.Kızlar ben doğum yaptım dün saat 1 de doğuma aldılar salı günü kontrol için gittim bebekte sıkıntı çıktı doguma aldılar 35+3 de doğum bebek ultrasyonda 2160 gr di doğumda 1800 Gr dustu şuan kuvezde emme reflexsi zayıf ve ciğer gelişimi oluşmamış onun için kuvezde kalacak bende durumlar böyle
Hıc olmadı cnm bende sende smdı mı basladı bazn dogm yaklasımca mıdesı bulananlar oluyorms ama smdı ole olcak diye dusnme tebeeeKızlar mide bulantısı yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?