2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Bebeğin hareketlerinde sıkıntı yok Can'ım ondan rahatım biraz, sadece kasıklarımda var ağrı başka yerde yok. İnternetten baktığımda çatı genişlemesi diyordu ama bilemiyorum.

benim de aynı şekilde ara ara oluyor ..
inşaallah bi sorun yoktur
dr randevum salı günü inşaallah :)
soracağım ozamn

ben alakalı olduğunu düşünmüyorum. ilk kızımda deli gibi ekşi ve acı yedim sevmememe rağmen. oğlumda ve bu kızımda da deli gibi tatlı yedim, özellikle nutella. hala da yiyorum valla :)
Ozaman sızın oğlunuzda hep tatlı yedınız değilmi. Kızda ekşi yedınız. Yanlışmı anladım

Elini her cocuk ağzına sokuo canım dis kasima ve nesneleri keşfetmek için.cocuk emzik istemez tanımadığı bi nesne vermsessen sadce anne memesi emek ister

Bence sen atarını Sana karisânlara yap ki bir daha karisacaklari zaman bi dusunsunler.onlara sessiz kalırsan daha da karışması artarak devam ederler.ayrıca denildiği gibi büyük konuşmamak gerekiyor. Ve seninde 2. Bebeğin olacak ilkinde fazlasıyla İdealist olabiliyorsun.ağladığında gün boyu kucağından indirmesen gününü geçirebilirsin belki ama şimdi bir tane daha var önde ve dengeyi sağlama adına , kiskanmasin vs sebeplerden istediklerini tam yapamayabilirsin

Aynen bi kahvaltı da yemiorum tam zamanı şekerin de sıkıntı yoksa ye bol bol ben bayadir kasılma uyuşma olmuo gerçekten çok faydalı ymis canım çekti birazdan yerim gari
Afiyet olsun ye bebişlere yarasın vallah kahvaltı öğlen akşam gece hiç fark etmiyo her türlü yiyorum

Ben atarımi gereken kisilere yapiorum B9 daha diyemiolar ztn herkes haddini bilio karşımda.
Benim kızım o kadar zor büyümüş ken bana böyle ilk çoçuk idealist fln lafları pek sökmuo valla. Benim kızım 5.5 ay sadce ağladı emdi gazı ameliyatı fln bende bilirdim tikiyim ağzına sussun çocuk yapmadım her ağlamada emzirdim masaj yaptım şarkı ninni diye diye çocuğumu rhatlattim ama ağzına emzik sokup sen sus oyalan yapmadım.
Ve benim o zman ki durumumu başkası yaşasa napardi bilemem.ben büyük konusmuorum yaptığımı söylüyorum vicdan meselesi ben bu kadar sıkıntıda onu yapmadi sam 2. Bebeğime de bunu yapmam hem benim adeletime hem vicdanima uymaz

Canım benm ılkı sondakıka sezeryanıydı ama doktrm normal dogurabılexegımı hala bır sansım oldugunu soledı 6sene gectigi için 27hazırana kdr beklıcez ogun duruma gore karar vercez yani kesn demesede normal olablr dedi bir umut. Benmkıde hayrlısı

Canım öncelikle hayırlı olsun, tebrik ederim. Birazcık ayrı kalacaksınız bebişinle ama olsun o da hızla toparlar inşallah. Allah yardımcınız olsun, bir an önce sağlıkla al kucağına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…